BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #236386 przez aniaw
Takajedna ale babsko dodatkowo tylko Cię zestresowało :angry:
Nie denerwuj się. Wiadomo że jest ryzyko przy podawaniu jakiegokolwiek preparatu czy to w iniekcji czy doustnie.
Służba zdrowia to tylko jest od tego, żeby straszyć :angry:

Iwanek, kaska ja czasem jak mam dużo postów do nadrobienia to otwieram nasz wątek w dwóch oknach i w jednym oknie czytam a w drugim na bieżąco odpisuję :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #236388 przez Lucy
JASINA I WIKTORIA TEŻ 4-MIECHY?

O przepraszam ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKI I JASKA :kiss:

AniaW ona ma tylko chrypkę,ale lekarz niby miły i w ogóle ale nawet nie zajrzał do gardełka :dry: wiesz tutaj chyba nie mam lekarza typu pediatra tylko ogólny

Takajedna no to fest Ci powiedziała,no niech ją gęś kopnie :angry:

Olka też się ostatnio budzi :angry: dzisiaj o 12-tej i o 3-ciej,6-tej

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236395 przez aska27
Dziewczyny a jak dzisiaj minął Wam dzień..no i Waszym maluszkom??

ja jakoś padnięta jestem..no i z każdym dniem umacniam się w przekonaniu,ze nie lubię swojej teściowej.. dziwna kobieta,a jak pomyślę,ze to babcia mojego dziecka..matka mojego męża echh... :dry:

Lucy mój Mikołaj też budzi się w nocy... dosć często, czasami kręci się, mruczy,a ja juz lecę po mleczko..przychodzę,a on śpi :laugh: echh... on się tylko przeciąga..a ja juz z mlekiem lecę :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #236414 przez kaska191919
Takajednano wogle nie na miejscu uwagi tej pielęgniarki!!!ale nie stresuj się na zapas!!bedzie dobrze :)
Ja wykąpałam małą o 19 stej dał cyca i nawet odłożyłam bez problemu do łóżeczka :lol: tylko pewnie w nocy wymięknę po dwóch pobudkach :blush:
Ja to mam nerwa bo mój dziś był na tych różnych uroczystościach bo jest wojskowym no i o 15 wrcił i pojechał z kumplem do jakiegoś gościa po jakąś część do auta bo ostatnio jechałam na ręcznym :blush: i dzwonił o 17 mówił że zaraz będzie i hu..... nie dawno dzoniła kumpela co jest w 24 tyg ciąży żona najlepszego kumlpla mpjego i co mówi że się najeb... i mało tego na mieście ich policja zgarneła i sa na wytrzeźwiałce!!!matko ja mu jutro dam normalnie w twarz chyba bo co tylko się wyrwą to do jednego, a wątpie czy to ich czegos nauczy mało tego 250 żł za noc co za deb....ale mam nerwa :ohmy:

13 lata 2 miesiąc temu #236415 przez dorotas29
Dobry wieczór!!!

Ja tylko na chwilkę,bo padam na twarz...
Kubuś jest mega marudny... dziąsełka na dole ma rozpulchnione i zrobiły mu sie "kreseczki",a jak przejechałam delikatnie paznokciem,to czuję lewą dolną jedynkę...zastanawiam sie ile moze potrwać wychodzenie ząbka...

13 lata 2 miesiąc temu #236422 przez kaska191919
Dorotamojej małej to chyba z tydz wchodził bo poplakała trochę i później cisz przez tydz i wyszedł już :) ale u niej nie było białej kreseczki, bo jej ząb kuleczka to wyszła tak na dziąśle jakby u nas nad zebem ;) i dziś też patrzyłam to coś białego widzę u góry ;) ale tam gdzie czwórka piątka jakby coś było po dziąsłem już no i jest bardzo duzo śliny normalnie aż bańki :)

13 lata 2 miesiąc temu #236426 przez aska27
Kasiu niezły nr!No nie wiem co bym zoribła na Twoim miejscu... ale to "trochę" przegiął :dry: Faceci jednak myślą zupełnie inaczej,a czasami mam wrażenie,ze w ogóle nie myślą!!! Kasiu,a Ty daj sobie luz,on w tym "hotelu" dojdzie do siebie.. oby to była dla niego nauczka.

13 lata 2 miesiąc temu #236433 przez aska27
aaa ..kiedyś Wam pisałam,ze na allegro nie mogę licytować..no nie mam pojęcia dlaczego i tak sobie ostatnio oglądam coś..i tak sobie myślę,ze sprawdzę czy mogę licytować /a mieli mi coś poczta przysłać, jakiś kod chyba/ no i klikam,a tam wszystko ok... biorę udział w tej aukcji..no szlag,a mi się ten ciuszek średnio podobał..no i co mnie podkusiło?! a dzisiaj patrzę i wygrałam :dry: no kurde,mogłam wybrać coś fajniejszego!! Jaka durna jestem :pinch:

13 lata 2 miesiąc temu #236440 przez dorotas29
Kaska-Kubuś jest taki mega marudny od około tygodnia,męczy się bardzo,robi się czerwony i strasznie krzyczy ,jakby ze zlości....
Aska- możesz to przecież później sprzedać na all
U mnie diety ciąg dalszy...mąz i córa prosili mnie o zrobienie kanapek z nutella,ale mnie kusiło..... :)

13 lata 2 miesiąc temu #236443 przez kaska191919
Asiuno naprawdę mają defekt jak Masuska pisała, nawet małe dziecko jak coś źle robi i się mu kilka razy powie to w końcu zrozumie i nie będzie, a tu dorośli ludzie i takie cyrki, i jeszcze się chowają przed nami żeby wypić masakra( nie obrażając facetów którzy nie mają takiego defektu jak mój) kasy tu nie ma bo musimy wszystko do mieszkania kupić i już ostatnie macierzyńskie przychodzą a ten sobie dogadza i płacić trzeba za jego głupote na dodatek.
Ale jestem wkurzona jeszcze jak dziecka nie było to pół biedy, ale sobie nie wyobrażam żeby przyłaził naje... jak Zuzia będzie większa, będzie oglądać takie rzeczy co to za przykład, tym bardziej że ja własnie musiałam takie rzeczy oglądać w swoim domu.

13 lata 2 miesiąc temu #236449 przez kaska191919
Dorotato może wyjść w każdej chwili jednak regóły nie ma , jedne dzieci mają z dnia na dzień a innym dłużej wychodzi, ale jak widzisz po jego zachowaniu że coś nie tak to pewnie będzie to. Oby wyszedł jak najszybciej!! moja to krzyczała i tak płakała jak na szczepieniu masakra, smarowałam później żelem i już nie płakała więcej. Ale te zęby szybko wychodzą jak ja dzwoniłam do mamy jak mała płakała i mówię że myślę że to ząbki bo się ślini i nigdy tak nie płakała a ona że za wcześnie, teściowa to samo, a szwagierki między sobą gadały że może to mleko zostało!!nie ma to jak zaufanie :dry:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236451 przez aska27
kaska191919 napisał:

Asiuno naprawdę mają defekt jak Masuska pisała, nawet małe dziecko jak coś źle robi i się mu kilka razy powie to w końcu zrozumie i nie będzie, a tu dorośli ludzie i takie cyrki, i jeszcze się chowają przed nami żeby wypić masakra( nie obrażając facetów którzy nie mają takiego defektu jak mój) kasy tu nie ma bo musimy wszystko do mieszkania kupić i już ostatnie macierzyńskie przychodzą a ten sobie dogadza i płacić trzeba za jego głupote na dodatek.
Ale jestem wkurzona jeszcze jak dziecka nie było to pół biedy, ale sobie nie wyobrażam żeby przyłaził naje... jak Zuzia będzie większa, będzie oglądać takie rzeczy co to za przykład, tym bardziej że ja własnie musiałam takie rzeczy oglądać w swoim domu.

Kasiujuż się nie denerwuj, powinnaś z nim porozmaiwać, wyjaśnić. Źle się stało no ,ale juz teraz nic n ie zrobisz niestety..trzymam kciuki za rozmowę!!!

Dorotkoa Kubuś tak cały czas krzyczy czy w pewnych sytuacjach??
a moze ząbki..tylko troszkę wcześnie.

13 lata 2 miesiąc temu #236459 przez dorotas29
Aska- nie krzyczy cały czas- na szczęście-odpukać- ale jak krzyczy,to wkłada rączki do buzi,ślina mu cieknie po brodzie,jest cały pobudzony,w żaden sposób nie mogę go uspokoić. Mi się wydaje,że to zęby, bo już czuję tego jednego,ale to może trwać i trwać...oby nie...
Kaska- to ile Twoja malutka miała,jak Jej wyszedł ząbek?

13 lata 2 miesiąc temu #236461 przez dorotas29
Nie pisałam Wam jeszcze,że od wczoraj mam zanieczyszczoną wodę, sytuacja taka jest w całym mieście...jakie są cyrki nawet z umyciem butelki....woda wożona jest beczkowozami

13 lata 2 miesiąc temu #236465 przez hoborr
MASUSKA!!!!! NIE KARMISZ PIERSIĄ???? OD KIEDY??? JAK UDAŁO CI SIĘ PITA PRZEKONAĆ??? NIE BYŁ MARUDNY?? NIE BYŁO PROBLEMÓW??? USYPIAŁAŚ GO NA PIERSI?? I TERAZ CO??? :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka