BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #236562 przez takajedna
A no i Bartek znowu co jakiś czas ma to charczenie w nosku... A zakrapiam mu wodą, próbuję odciągać i nic się nie odciąga, jedynie ta woda.... I tak myslę, że może od tej sapki te oskrzela, no ale jak mu tam powyciągam jak próbuję i nic...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #236565 przez kaska191919

13 lata 2 miesiąc temu #236566 przez kaska191919
pewnie mój teraz tak sobie stęka :P :S

13 lata 2 miesiąc temu #236568 przez takajedna
Lucy dokładnie to samo sobie myślę - ja stękalam pół dnia po zastrzyku i podczas jego robienia, a co takie maleństwo ma zrobić.... Nie wie co się z nim dzieje, tu Cię ktoś łapie, trzyma mocno, bo się wyrywa, tu kłują, boli... no aż się popłakałam, byle mu tylko pomogły

13 lata 2 miesiąc temu #236569 przez aska27
Takajedna hihi no i ja oglądałam ten film..dopóki mąz mi nie porzełączył :laugh:

Kasiu mój mąż jest tym który odwozi imprezowiczów do tego "hotelu" ,bo tak to miejsce nazywają ;) barzo drogi tam nocleg..ale dla pocieszenia Ci powiem,ze podobno inaczej tam traktują stałych bywalców,a inaczej tych z przypadku ;) ale z drugiej strony mogliby troszkę pomęczyć go ,zeby mu się odechciało ;)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236574 przez Green
witam wieczorowa pora =) Pochwale sie ze dzis spedzilam 30 min na silowni i godz na areobiku ,jestem wykonczona ale bylo fajnie i odrazu czlowiek inaczej sie czuje =) kupilam dzis storj kapielowy teraz czekam az mi go przysla i w przyszlym tygodniu startuje tez na aqua-fit =)

tak wogole niewiem czy pojawil sie juz temat kolysanek lub rymowanek? Spiewacie,rymujecie lub wierszykujecie swoim dzieciaczkom??? U mnie z kolysankami ciezko wiec sie ucze najbardziej przypadly mi do gustu te 2
www.tekstowo.pl/piosenka,jerzy_polomski,...ie_chcesz_spac_.html
kobieta-fatalna.bloog.pl/id,5423711,titl...zie-dluga,index.html
, a i podobno spiewanie i cala reszta bardzo dobrze wplywa na rozwoj dzieci , podobno tak kiedys cos mi sie obilo o ucho w DDTVN

Ide was troszke podczytac =)

13 lata 2 miesiąc temu #236575 przez kaska191919
Takajednano te zastrzyki to masakra, stresują dziecko i tak szkoda tych bobasków.
Z tymi szczepionkami też powinni dać jedno wkucie na NFZ, bo nie wszystkich stać na kupienie skojarzonej, nie wiem jak oni mogą tak pozwalać żeby dzieci cierpiały.Oby Bartuś skończył te zastrzyki jak najszybciej i wyzdrowiał!!

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236576 przez basba

13 lata 2 miesiąc temu #236582 przez aska27
Masuska mleko z butli nie jest złe..nie smutaj się więc ;)i to zaden bład..a z drugim dzieckiem moze być zupełnie inaczej..nie ma co się naręcać na to karmienie piersią..jak się udaje fajnie..a jeśli coś jest nie tak..to spokonie..na karmieniu świat się nie kończy :) Najważniejsze,ze brzuszek Piotrusia jest zadowolony ;)

Różyczko gdzie jesteś?? :blink:

13 lata 2 miesiąc temu #236588 przez kaska191919
Greenfajnie że chodzisz na siłkę, człowiek od razu lepiej się czuje po takim wycisku :) a z czasem będą efekty i na pewno trwalsze niż te od diet.
Ja to kołysanki śpiewam z własnego repertuaru, wymyślam jakieś teksty i śpiewam, a ostatnio zaczęliśmy śpiewać kolędy, te wolne.
Asiuno właśnie z jednej strony bym go żałowała a z drugiej może by sie opamiętał.

13 lata 2 miesiąc temu #236589 przez takajedna
Green uuuu podziwiam zapał do siłowni ;) ja najczęściej spiewam mojemu co popadnie, ostatnio łamaną angielszczyzną Hotel California :lol:

Kaska, a nich stęka hehe, a jak tam go nie "oklepią",to Ty na niego z wałkiem czekaj :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #236594 przez iwanek1
Aniaw Twoja metoda z dwoma oknami jest super!!!
Moja Hania dzis jakaś naładowana energią była,nie spała cały czas się śmiała i bawiła i do tego dużo zjadła,nie wiem co jej się stało,to przed tym szpitalem pewnie :laugh:
Lucy mnie Hania też tak oszukuje,ale ostatnio dłużej czekam w nocy czego ona się wierci i dopiero po mleko lece,bo daje Humane,a to prawie kaszka i dużo roboty z tym :laugh:
JA TEŻ CHCE sie odchudzac,ale jak??? :unsure: :angry:
Masuska Twój sposób odpisywania też dobry i nie wiedziałam,że nie karmisz piersią,nieuważnie czytałam pewnie :dry: super,butelka też dobra :)
Takajedna oby zastrzyki nie bolały Bartunia,mojej pewnie krew będą pobierali
Ide się wyspac bo czeka mnie kilka nocy na fotelu :dry: i bez neta :angry: długo z tego gaworzenia nie wyjde i nie nadrobie Was potem :angry:
A wogóle jak przed porodem byłam dwa tygodnie w szpitalu to miałam 1000 ileś wiadomości na skrzynce,tyle natrzaskałyście i nigdy tego nie nadrobiłam :silly:
Dobranoc buziaki dla maluszków

13 lata 2 miesiąc temu #236595 przez Green
apropo karmienia cycem jesli ktos baaardzo chce juz z tym skonczyc to ostatnio np w DDTVN mowily specjalistki jak to zrobic i np aby ten pokarm zaczol zanikac samoistnie bez farmaceutycznych wspomagaczy nalezy podobno pic szalwie. Niestety niepamietam ile? =/ wczasie picia tej szalwi nalezy nadal karmic dzidzie ale tak aby nieoproznila do konca cyca, podobno w taki spoosb szybko mozna pozbyc sie juz niechcianego pokarmu.A swoja droga moja znajoma miala wciaz pokarm w cycuchach mimo tego ze juz dawno przestala karmic synka ,ktory wtedy mial 2,5 roku =)

13 lata 2 miesiąc temu #236597 przez takajedna
Kaska żałowałabyś go? Ja bym naprawde jeszcze sama powiedziała, żeby go potraktowali jak trzeba, chciał mieć wieczór z atrakcjami, to niech ma :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #236602 przez takajedna
Iwanek napisz jak tylko wyjdziecie, oby szybko Wam zleciał pobyt w szpitalu i żeby porobili Małej wszystkie badania

Ja też uciekam spać, bo rano znowu zastrzyk, do jutra!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka