- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny próbowałam z tym dobieranym z grzywki z przodu... ale wyszło...hehe, aż mój M jak przyszedł z pracy to powiedział "a Ty nie masz nawet czasu na to żeby się uczesać?" to wyobraźcie sobie jak ładnie go splotłam
[/b]
Ładnie pojechał Aż mi się odechciewa robić sobie dobierańca:) Ale dziś się pomęczę znowu. Zobaczymy. Z tym że ja mam stopniowane włosy więc moge nie uchwycić wszystkich. Męża poduczę.
Dziękujemy:*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
kamilka niedługo i my będziemy świetować 4 miesięcznice
masuska ale TY patriotka jesteś zamiast kotylion w klapę to okienka w główce hihihihhi
a na nagłe histerie dzieci można dać czopek ziołowy Viburcol, tylko on jest na receptę, szczególnie zalecany po szczepieniu czy ząbkowaniu a my mamy na dole mała kreskę i to są zębole, ale jeszcze z miesiąc zanim się wyklują
Mówisz że to ząbki? A jak dziąsła są miękkie? To co to oznacza? Że idą? Pierr miał wczoraj miękkie przy kiełkach na dole i na górze, wogóle nagorze to miał jakoś inaczej. Jak się obudzi to zobaczę co w tej hałapce się dzieje.
PS: Kładę Pita do wyrka i sam zasypia. Metodą Ani Narzeczonego - Tomek tak? Tylko jak ma jakieś gorsze chwile, jak płacz wczoraj to go utulam i jak zaśnie to odkładam dopiero. A i nauczyłam się go kłaść spać tylko w jego łóżeczku, bo wcześniej spał to raz na moim wyrku, raz w swoim.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
paulinko Melki "żabka" zdaje mi się, że lepiej ale na kontrole dopiero za tydzień
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
masuska mi też by starczył buziaczek i kwiatek ale żeby był od niego samego, żeby nie zadawał 100 pytan do. Oni zamiast pomyśleć, to kupią byle co, żeby było, nie rozumieja, że nie o To Nam chodzi A co do Naszego seksownego ciałka, hmmm... moje rozstepy, brzuch jak w 4 m-c ciąży i humorki widocznie mojemu też nie przeszkadzają, a ja tak bym chciała stracić ten cholerny brzuch...
paulinko Melki "żabka" zdaje mi się, że lepiej ale na kontrole dopiero za tydzień
To dobrze za zabka ok:)))
A o seksowne brzuszek to chyba jednak trzeba powalczyc, a moze bierzez tabletki anty i dlatego trudno go zgubic?Ja tak mialam ze po tabletach tluszczyk zberal sie na brzuchu,przedramionkach i udach! a jak nie biore to znika ,nie wim czemu,tak jest,ale moze i ty masz tak przez tabletki?
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie Paulinko nie biorę tabs'ów My idziemy na żywioł za każdym razem
coooooooooo???????? Ale jak na zywiol??????? Odwazni hihiih ja za kazdym razem przed staraniem sie balam sie nawet spac przy moim hihih
Siedze pod koldra i mnie telepie brrrrrrrrr,zaraz jaks ceplusia herbatke musze wypic
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
mieliśmy od siostry mojego męża do wykorzystania prezent na zdjęcia na płótnie i zrobiliśmy tylko jeszcze nie wiszą na ścianie
pokazywarka.pl/03hk9d/
nie umiem wrzucać zdjęć bezpośrednio jak Wy, nie są widoczne i nie wiem dlaczego gamoń jakiś chyba jestem
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Kasiu o u Ciebie tez już 4 mce, buziaczki
Ewa super prezent i fajniutka będzie pamiątka
Masuska oby mąż jednak coś fajnego wymyślił. A z tym kauflandem to czasem kicha
Ja ostatnio też przeglądałam gazetkę i coś upatrzyłam i specjalnie po to jecha;liśmy a po tych rzeczach ani śladu
Mój M to Tomek, Ty to masz pamięć
Kamilka czasem fajnie iśc na żywioł
Paulinko, więc może to jednsak bedzie TO
Hoborrku to trza podsunąc siostrze instrukcję do robienia bobasów i obie na spacerki będzieci chodzić bo wówczas 5 km to będzie pikuś
Różyczko co tam u Ciebie?
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
A co do kauflandu heheh co Wy chcecie od mojego pracodawcy hehheheheeeehhhhhhhhhhhhh nie no wiem że nie raz ceny się nie zgadzają i towaru nie ma hahah
Kamilkawspółczuję szczepienia:) ja na pierwszym jak były trzy wkucia to też chciałam płakać ale mi głupio było ale cierpiaąłm z małą psychicznie brrrrrrr, jeszcze tylko trochę i koniec tortur będzie
Kamilka a co trzeba zwiększyć liczebność Polaków, żeby miał kto pracować na emerytury heheheh
a Wy dziewczyny Wszystkie macie okres????????????????
ja karmię piersią wiem że może być później ale nie miaąłm jeszcze ciąża jest wątpliwa bo my tylko raz na ruski rok, ale zaczynam czasem myśleć co będzie jak jednak ale nie....możliwe...
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Byliśmy wczoraj u lekarza z tą Oli chrypą i co? I nic! Osłuchał ją,powiedział że wszystko w porządku,że ona tak charczy bo jest mała i nie potrafi zakasłać jak dorosły Co Wy na to??? Trochę stresa mam,w PL to zaraz dostałaby syrop,witaminki itp,itd
Wszystkiego Najlepszego dla HANI I ZUZI od cioci LUCY i OLI
Hoborr i Takajedna tak mi przykro z powodu dzieciaczków,jak czytam to mi się ryczeć chcę
Hoborr ja widziałam te filmiki,ale nie potrafię sama takich cudów
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011