BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #236211 przez masuska
Kamilka24 napisał:

Dziewczyny próbowałam z tym dobieranym z grzywki z przodu... ale wyszło...hehe, aż mój M jak przyszedł z pracy to powiedział "a Ty nie masz nawet czasu na to żeby się uczesać?" to wyobraźcie sobie jak ładnie go splotłam :silly:
[/b]

Ładnie pojechał:) Aż mi się odechciewa robić sobie dobierańca:) Ale dziś się pomęczę znowu. Zobaczymy. Z tym że ja mam stopniowane włosy więc moge nie uchwycić wszystkich. Męża poduczę.

Dziękujemy:*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #236215 przez masuska
ewitkun napisał:

kamilka niedługo i my będziemy świetować 4 miesięcznice :D

masuska ale TY patriotka jesteś zamiast kotylion w klapę to okienka w główce hihihihhi

a na nagłe histerie dzieci można dać czopek ziołowy Viburcol, tylko on jest na receptę, szczególnie zalecany po szczepieniu czy ząbkowaniu :) a my mamy na dole mała kreskę i to są zębole, ale jeszcze z miesiąc zanim się wyklują :)

Mówisz że to ząbki? A jak dziąsła są miękkie? To co to oznacza? Że idą? Pierr miał wczoraj miękkie przy kiełkach na dole i na górze, wogóle nagorze to miał jakoś inaczej. Jak się obudzi to zobaczę co w tej hałapce się dzieje.

PS: Kładę Pita do wyrka i sam zasypia. Metodą Ani Narzeczonego - Tomek tak? Tylko jak ma jakieś gorsze chwile, jak płacz wczoraj to go utulam i jak zaśnie to odkładam dopiero. A i nauczyłam się go kłaść spać tylko w jego łóżeczku, bo wcześniej spał to raz na moim wyrku, raz w swoim.

13 lata 2 miesiąc temu #236216 przez ewitkun
dziewczyny a czy Wasze maluchy po drzemce w dzień wybudzają się z takim grymasem, czasami płaczem? bo mój to zawsze jak kwaśne jabłko się budzi muszę biec i robić z siebie pajaca nad nim i już jest ok :) jakby się czegoś wystraszył przy budzeniu :( ale to tylko w dzień, w nocy czy rano tego nie ma

13 lata 2 miesiąc temu #236219 przez Kamilka24
masuska mi też by starczył buziaczek i kwiatek ale żeby był od niego samego, żeby nie zadawał 100 pytan do. Oni zamiast pomyśleć, to kupią byle co, żeby było, nie rozumieja, że nie o To Nam chodzi :dry: A co do Naszego seksownego ciałka, hmmm... moje rozstepy, brzuch jak w 4 m-c ciąży i humorki widocznie mojemu też nie przeszkadzają, a ja tak bym chciała stracić ten cholerny brzuch... :angry:

paulinko Melki "żabka" zdaje mi się, że lepiej ale na kontrole dopiero za tydzień :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #236221 przez paulinka
Masuska no fajny prezent od ukochanego hihih moj wygral bo kupil mi sciereczki do kuchni hahahahahahaahhaah takie ladniutkie,ale ze smiechu to myslalam ze sie posikam,no nasie mezczyzni mala ciekawe pomysly :laugh: wytlumaczylam mu ,ze kobiecie nie kupuje sie w prezencie rzeczy do kuchni!!!!!!!!!!! No zobaczymyco next time wymysli hihihi

13 lata 2 miesiąc temu #236223 przez ewitkun
masuska gdy idą ząbki czuć zgrubienia gdy przelecisz palcem po dziąsełkach i dziąsła są opuchnięte takie rozpulchnione, i widać taką kreseczkę i jak będą się przebijać to będzie pęknięcie widoczne a potem gryzonie atakują :P łobuz mój jeszcze śpi :):D :D a drugi ten starszy łobuz pracuje przy kompie bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

13 lata 2 miesiąc temu #236226 przez paulinka
Kamilka24 napisał:

masuska mi też by starczył buziaczek i kwiatek ale żeby był od niego samego, żeby nie zadawał 100 pytan do. Oni zamiast pomyśleć, to kupią byle co, żeby było, nie rozumieja, że nie o To Nam chodzi :dry: A co do Naszego seksownego ciałka, hmmm... moje rozstepy, brzuch jak w 4 m-c ciąży i humorki widocznie mojemu też nie przeszkadzają, a ja tak bym chciała stracić ten cholerny brzuch... :angry:

paulinko Melki "żabka" zdaje mi się, że lepiej ale na kontrole dopiero za tydzień :unsure:

To dobrze za zabka ok:)))

A o seksowne brzuszek to chyba jednak trzeba powalczyc, a moze bierzez tabletki anty i dlatego trudno go zgubic?Ja tak mialam ze po tabletach tluszczyk zberal sie na brzuchu,przedramionkach i udach! a jak nie biore to znika ,nie wim czemu,tak jest,ale moze i ty masz tak przez tabletki?

13 lata 2 miesiąc temu #236230 przez Kamilka24
Nie Paulinko nie biorę tabs'ów :silly: My idziemy na żywioł za każdym razem :lol:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236232 przez paulinka
Kamilka24 napisał:

Nie Paulinko nie biorę tabs'ów :silly: My idziemy na żywioł za każdym razem :lol:

coooooooooo???????? Ale jak na zywiol??????? Odwazni hihiih ja za kazdym razem przed staraniem sie balam sie nawet spac przy moim hihih

Siedze pod koldra i mnie telepie brrrrrrrrr,zaraz jaks ceplusia herbatke musze wypic

13 lata 2 miesiąc temu #236246 przez ewitkun
pochwalę się a co :)
mieliśmy od siostry mojego męża do wykorzystania prezent na zdjęcia na płótnie i zrobiliśmy tylko jeszcze nie wiszą na ścianie
pokazywarka.pl/03hk9d/

nie umiem wrzucać zdjęć bezpośrednio jak Wy, nie są widoczne i nie wiem dlaczego :( gamoń jakiś chyba jestem

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236251 przez aniaw
Niby takie słońce a zimno i wiatr masakryczny, ale spacerek się udał i mój Szymcio i mój M wytarzali się w liściach :lol:

Kasiu o u Ciebie tez już 4 mce, buziaczki :kiss:

Ewa super prezent i fajniutka będzie pamiątka :)

Masuska oby mąż jednak coś fajnego wymyślił. A z tym kauflandem to czasem kicha ;)
Ja ostatnio też przeglądałam gazetkę i coś upatrzyłam i specjalnie po to jecha;liśmy a po tych rzeczach ani śladu :P
Mój M to Tomek, Ty to masz pamięć :laugh:

Kamilka czasem fajnie iśc na żywioł :lol:

Paulinko, więc może to jednsak bedzie TO :lol:

Hoborrku to trza podsunąc siostrze instrukcję do robienia bobasów i obie na spacerki będzieci chodzić bo wówczas 5 km to będzie pikuś :P

Różyczko co tam u Ciebie? :)

13 lata 2 miesiąc temu #236261 przez kaska191919
Masuskaciepłe słowo i buziak , mile spędzony dzień jest cenniejszy niż te prezenty :)
A co do kauflandu heheh co Wy chcecie od mojego pracodawcy hehheheheeeehhhhhhhhhhhhh nie no wiem że nie raz ceny się nie zgadzają i towaru nie ma hahah

Kamilkawspółczuję szczepienia:) ja na pierwszym jak były trzy wkucia to też chciałam płakać ale mi głupio było ale cierpiaąłm z małą psychicznie brrrrrrr, jeszcze tylko trochę i koniec tortur będzie :P
Kamilka a co trzeba zwiększyć liczebność Polaków, żeby miał kto pracować na emerytury heheheh

a Wy dziewczyny Wszystkie macie okres????????????????
ja karmię piersią wiem że może być później ale nie miaąłm jeszcze :huh: ciąża jest wątpliwa bo my tylko raz na ruski rok, ale zaczynam czasem myśleć co będzie jak jednak :unsure: ale nie....możliwe...

13 lata 2 miesiąc temu #236267 przez kaska191919
AniaWFAJNIE ŻE masz siostrę , która Ci pomaga - szkoda się rozstawać z dziećmi ale w sumie się tego też trochę chce przynajmniej ja tak mam bo nie ma kto mi pomóc bo wszyscy daleko mieszkają, i czasem jak wyjdę po zakupy sama jak mąż pilnuje to jest mi jakoś tak fajnie odsapnąć od tego wszystkiego, przez chwilę sie czuję wolna :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236288 przez Lucy
Hey no ja od rana siłuję się z netem bo coś strony nie mogłam otworzyć,a wystarczyło tylko kable odłączyć na chwilę :unsure:

Byliśmy wczoraj u lekarza z tą Oli chrypą i co? I nic! Osłuchał ją,powiedział że wszystko w porządku,że ona tak charczy bo jest mała i nie potrafi zakasłać jak dorosły :unsure: Co Wy na to??? Trochę stresa mam,w PL to zaraz dostałaby syrop,witaminki itp,itd

Wszystkiego Najlepszego dla HANI I ZUZI od cioci LUCY i OLI :kiss:

Hoborr i Takajedna tak mi przykro z powodu dzieciaczków,jak czytam to mi się ryczeć chcę :(

Hoborr
ja widziałam te filmiki,ale nie potrafię sama takich cudów

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #236293 przez Kamilka24
A to moja Melka ♥♥♥
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka