BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #306023 przez różyczka
Hoborrku ja oprócz tego sinlacu robie tez kaszki ryżowe na wodzie takie owocowe np. z bobovity, bo kleik sa to ma taki se smak, a te kaszki smaczne nawet :) choc ten sinlac sam bez owoców nawet jest smaczny
jak podasz maila na priv np. to moge wysłac Ci ta diete ale przeciez Ty jestes na diecie cały czas z tego co kojarze czy już nie?

Śliczne sis Rika :)

Aniu ja tak sie domyslam,ze o tym mleku NAN to takie hity z satelity :laugh: mi sie tylko nie podoba to, ze ono mi sie nie do konca rozpuszcza w wodzie i takie gluty na sciankach butelki były, ale to i tak ma byc na chwile tylko wiec jakos przezyje, bo w planie jest zeby Bianulek jadła tego Hippa
no a o cyckach dobrze zapamietałam :)

martini+soczek pomarańczowy+cytrynka :lol:
albo martini+sprite+limonka+mieta :lol:

Aniu w Sobieszewie sie napijemy :lol: albo na koncercie Madonny jak bede u Oposka nocować ;) :lol:
ups teraz wyszło szydło z worka :blush: pisałam Oposkowi,ze nie pijąca jestem :) ale Oposek na pewno zrozumie, ze jak sie 1,5 roku nie pije to człowiek moze se walnać małego drineczka z parasolką, co nie? :silly:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #306031 przez różyczka
A ja tez bym chciala cos w temacie róznicy wieku miedzy rodzenstwem powiedziec :)
miedzy moimi dziewczynami jest 14,5 roku róznicy i oba te doświadczenia dla mnie jako mamy różnia się kolosalnie miedzy soba :laugh: i strasznie sie ciesze, ze mam i taka fajna nastolatke w domu i jednoczesnie taka malutką srajde :) one sie kochaja na zabój a bawią tak, jak Zuzia z Olą Riki czy Szymek z Dominikiem tylko, ze ja jeszcze dodatkowo moge wyjsc wtedy z domu :laugh:
takze polecam :)

12 lata 10 miesiąc temu #306037 przez ewitkun
Rika mgla rzeczywiście działa, włoski są fajne dziękuję, pędzę się szykować :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306053 przez Rika

12 lata 10 miesiąc temu #306141 przez masuska
Rika napisał:

Masuska w rossmannie :D

Byłam kupiłam + szampon od razu wzięłam z tej samej serii:) Jeszcze muszę sobie tusz do rzęs kupić:)

Jak wypróbuje to napisze jaki efekt. JA to musze do fryzjera, moje włosy mają odrosty od chrzcin, czyli 5 miesięcy!!!! Wrrrrrr...

12 lata 10 miesiąc temu #306153 przez różyczka
Czesc Masusko :) :) ale fajnie, że jestes :)
a co kupiłas w tym rossmanie?

Ufolko ja na noc kaszy nie daje, a te dada to my tez próbowalisy wczesniej i sie nie sprawdzały a teraz jedziemy na tch 4 i jest super, choc kurde czasem ma odgnieciona pupinke :)

12 lata 10 miesiąc temu #306154 przez Rika
Masuska ja od dawna używam szampon i odżywkę z tej serii :) a włosy będę malować jutro :D miałam dzisiaj ale nie chce mi się :)
Dzisiaj mam ochotę znów na pizzę :D

12 lata 10 miesiąc temu #306160 przez natimp1
No to faktycznie Różyczko- tylko wiesz ja zupełnie nie do Ciebie w tej kwestii Ty źle robisz mam nadzieję, ze tak tego Kochana nie odebrałaś,
A z tymi pobudkami to tak jest, u nas tez jachu na Mm a widzisz budzi się , nie ma reguły myśle ze po prostu nas potrzebują, u nas jeszcze idzie ząb- właśnie kurde za 2 h mam iść na impre na nockę a ja się już stresuje jak mąż da rade jak młody tak się będzie wybudzał albo rozryczy..

Ufolko ja tak jak pisałam żałuję że 3 lata różnicy jestem, ja akurat nie wracam do nieprzespanych nocy bo Maks przesypiał od początku a jeśli chodzi o wydatki, to dochodzi po prostu dodatkowa kwestia plieluch pewnie, i mleczka, bo jak się drugie urodzi to pierwsze już normalne posiłki przy stole będzie jeść

Kurde ju prawie 19, laski odpisze reszcie jutro

Czas za dzieciary się wziąć

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306163 przez masuska
Witam witam, ale padam na ryło:(

Różyczko to:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0Tgt74iSfWPsLcEsr3I6WIJUnZCwVXFyVRlfQfnkCgCH0Ypiw09RF6-Ni

Ale odżywki Rika nie wzięłam:P Mam jeszcze swoją Milę ukochaną i waxa też

Rika ja wczoraj zrobiłam zamiast pizzy naleśniki z pieczarkami, mięsem, warzywami jakie mnie pod nóż wlazły i zapiekłam serem:) Tak uczciłam międzynarodowy dzień Pizzy, ale nie powiem, zjadła bym normalną, na OSTRO:(

12 lata 10 miesiąc temu #306164 przez różyczka
Natimp spoko :blink:

kurde widze, ze wszystkie dziś sie na impry szykują :(

12 lata 10 miesiąc temu #306167 przez masuska
Różyczka, a jak tam Oliff? Podobało się?

12 lata 10 miesiąc temu #306191 przez Lucy
ej no nie załamujcie mnie u mnie ten spray 6euro nie kupiłam :( ale wzięłam balsam do ciała i szampon do blond włosów(z płukanką)

Wstawiłam pizze do pieca,a stary mi przynosi mega pysznego kapsalona mniam,w ogóle ktoś mi męża podmienił hmmm

kurde muszę iść się uczyć :dry:

Miłego pisania beze mnie :dry: :angry: :( :huh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 10 miesiąc temu #306213 przez aska27
Rika piękne te łózeczka!!!
a co z tą przesyłką..coś tam pisałas wczoraj..hmm.. ciekawa jestem ;)

Lucy co Ci przyniósł mąż?

12 lata 10 miesiąc temu #306220 przez hoborr
ooooo

sprawdzam lączsność
B)

12 lata 10 miesiąc temu #306221 przez hoborr
moje foru m nie chodzi jak powinno i nie mam jak wejść w wiadomości dlatego piszę normalnie:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Będe wdzięczna.
Zaczełam jeść już dużo więcej rzeczy i przywaliłąm ze 3 kilo. Po akcji z brzuchem znowu trochę schuddłam ale juz nie mam siły i chcę zacząć jakąś konkretną dietę a nie takie kluchy z olejem..

Jak przestanę karmic to może kopenhaską... choć wiem że to gówno...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka