- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Oposku z tą wysypką nieciekawie a katarek minął? ja buzie myje wacikiem nasączonym solą fizjologiczną lub wodą destylowaną zależy co wpadnie mnie do ręki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Różyczko gluta też odstawiłam Coraz częściej myślę, że może to ja jem jakiś syf z supermarketów (warzywa, mięso) i może Jego od tego wysypuje? Ale czy to możliwe?
Co do nocki to łączę się z Tobą w bólu. A Ty Biance myjesz buzię tylko samą wodą? przegotowaną, czy zwykłą? ja myję wacikiem z płynem do kąpieli. Filip gada non stop- bla bla, mammmmmma nie nie nie nie nie;P Ale przy tym jak coś Mu nie pasuje to już nie płacze tylko przeraźliwie piszczy;)
Co do nocki to niezmiennie łączę się z Tobą w bólu:(
zwykłą wodą z kranu myje buzie no bo kąpie ją cała tez w zwykłej wodzie z kranu
tak sobie mysle o tej wysypce no i jest mozliwe, ze od czegos co Ty jesz, Hoborr np.musiała wyeliminowac z diety wiele rzeczy i dopero wtedy zeszła Adzie wysypka pamietam...
a dajesz mu coś mlecznego? bo nigdy o tym nie gadałysmy a to białko mleka krowiego jednak najczesciej uczula...
Biance z ciałka praktycznie wszystko zeszło, z polika juz jakis czas temu, miała taka jedną na łokciu czerwną plame i ona po sterydowej maści od razu po 2 smarowaniach praktycznie zniknęła, dostaje teraz tego Hippa mleczko wiec to chyba jednak nie mleko
ja tez juz jestem zakrecona co moze ją uczulac...
Kaska kurcze szkoda, ze Zuzi znowu coś dolega...
ten inhalator/nebulizator to świetna sprawa, ja mam jeszcze po Oliwii...choc mam nadzieje,ze nigdy nam sie nie przyda..
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko oj od razu, że Filipek kulturysta:) On ma po prostu grube kości i puszyste futerko Jaki jest orientacyjny koszt takiego żelu hybrydowego? Może i ja bym sobie zrobiła... Z tą abstynencją to dobra, dobra ja wiedziałam, że to nie może być prawda Z tą różnicą wieku to wiesz- Ty miałaś szczęście- ja mam prawie 30 to jakbym machnęła drugie za 15 lat to średnio
Przykro mi, że nocka słaba:( Pewnie Cię to nie pocieszy, ale u mnie też... Jak myślisz, czemu Bianka się budzi? ja ostatnio miałam wrażenie, że Filip je z butelki dopóki się nie zorientuje, że to zamiast cyca. W którymś momencie chce się przytulić do cycusia i już Bo raczej nie jest głodny, czasem ledwie possie i śpi... A ja mam doła, bo Filip je od tygodnia same słoiczki i to tylko te od 4 miesiąca, a dziś Go znowu wysypało:(
słuchaj...ona sie budzi glównie z głodu chyba raczej bo zjadala zawsze całego cyca łapczywie a teraz butelke całą wypija no albo cyca nad ranem, nie jest tak,z e tylko pociumka, ssie aktywnie az sie nasyci, w przypadku butli to jest cała a robie 200 ml, wtedy od razu zasypia, ale bywa, ze spi niespokojnie, kreci sie, kweka, tak jakby męczyła ja jakas nocna zmora albo meczy sie bo ma pełny brzuch albo zęby nie wiem co...ale to jest do przezycia, gorzej że ciągle na to jedzenie sie budzi..
moja przyjaciółka do swojej 2 letniej córeczki wstaje 2 razy robić mleko w nocy, a elegancko je w dzien wszsytko tak jak |Bianka, wiec teoretycznie powinny byc nasycone te dzieci
u mnie ten hybryd 40 zł kosztuje
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotas mąż mi dzisiaj powiedział ale ja nie wierzyła, dopiero jak włączyłam Onet.pl to uwierzyłam... szkoda, miała piękny głos.
Różyczko ja miałam malować wczoraj włosy ale nie miałam czasu ale może dzisiaj pomaluję.A na jaki kolor maluszjesz??
Różyczko a próbowałaś tą odżywkę z Wax??? A jak nie chce Ci się zamawiać to ten spray z elseve naprawdę działa cuda i włosy świetnie się rozczesuję, jest bardzo wydajna, ja ostatnio spryskałam chyba z litr a w ogóle jej nie ubyło
Różyczko ja napiszę jak ja miałam. Żeby być na L4 zaraz po wychowawczym już w ciąży należy wrócić na miesiąc (nie jestem pewna) do pracy, inaczej ZUS nie wypłaci pieniędzy. Poza tym mogą zwiększyć kontrolę ZUS. Ja nie byłam w pracy. Do porodu Oli byłam na wychowawczym a z dniem porodu automatycznie przeszłam na macierzyński, wtedy ZUS normalnie macierzyński wypłaca. Jedynie np w MOPSie musiałam poinformować że urodziłam i oni wstrzymali wypłacanie urlopu wychowawczego a jak tylko skończył mi się macierzyński to znów miałam wychowawczy płacony. I wróciłam na urlop na Zuzię a nie na Olę.
Kaska dużo zdrówka dla Zuzi
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia a Ty Zuzię karmisz piersią jeszcze? Myślę, że opłaca Ci się kupić inhalator, ja mam i bardzo chwalę, wystarczy kilka razy poinhalować zwykłą solą i po katarze:) Zdrówka dla Małej:)
Różyczko Filip dostaje teraz tylko owoce od 4 miesiąca i obiadki od 4 miesiąca- wszystko gotowe w słoikach. Tam mleka raczej nie ma. No nic, zobaczymy co lekarz powie... A ja muszę chyba zacząć bardziej uważać na jedzenie
Ewitkun super, że imprezka się udała:) No i że Antoś pełza oczywiście, gratulacje:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a włosy malowałam dziś na miodowy blond i ogólnie wyszło inaczej niz na pudełku czyli jak zawsze
kurde Młoda jeszcze nie spi i piszczy
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widziałyscie córeczkę Beyonce? jest przecudna i jaka kudłata .. ślicznotka! no i mama przepięknie wygląda,szok!
kobieta.wp.pl/gid,14245423,img,14245433,...,galeriazdjecie.html
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
faceci wczoraj na imprezie podniecali się na nią na tym koncercie trzeba przyznać że śpiewa wygląda i rusza się nieziemsko
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ja mam już farbę na kudłach
Różyczka i Oposek napiszę tak: po porodzie Zuzi od razu zaczęliśmy współżycie jak tylko przestałam krwawić wszystko było OK, karmiłam piersią, Zuzia rosła. Ja czytałam mnóstwo artykułów o tym, ze karmiąc piersią nie ma się okresu długi czas i jak tylko dostanie się pierwszy okres to wtedy można zacząć starania i tak czekałam z niecierpliwością na okres a nie na dwie kreski. A seks wtedy był dla przyjemności a nie dla starań o ciążę bo jeszcze nie dostałam tego pierwszego okresu po porodzie. A szokiem było dla mnie to, że ja karmiąc piersią tak SZYBKO zaszłam w ciążę a na dodatek nie dostałam okresu po porodzie Zuzi tylko od razu jak była pierwsza owulacja to od razu pojawiła się Ola, wtedy o tym nie wiedziałam. Spodziewałam się okresu a nie już dziecka i wszystkie takie sygnały tzn zgaga, bóle pleców, syfy na twarzy tłumaczyłam jakoś inaczej i w ogóle nie wiązałam tego z ciążą bo z tego co czytałam w necie była dla mnie ciąża niemożliwa ot co
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mikołaj ma taką samą zabawkę.. też miałam wrzucić fotki
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika tak czy inaczej dobrze wyszło:) ja okresu jeszcze nie dostałam, ale za to zrobiłam już ze trzy testy ciążowe;) Moja teściowa też myślała tak jak Ty i dlatego mój mąż ma siostrę