- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rika no tak jak napisałaś to to ma sens. My też się zastanawiliśmy nad drugim dzieckiem. Ja teraz i tak siedzę na bezpłatnym, a wtedy nie dość że za ciąże bym dostała, to macierzyński potem no i ten dodatek do wychowawczego by przysługiwał wtedy. A z drugiej strony jest bariera finansowa. Dużo więcej Ci kasy idzie na dwójkę? Sorki że tak wypytuję
a ja z tej pościeli co dałaś link to mam różowe krowy w pościeli do wózka, kołderkę i podusię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Zauważyłam Riki film jak Olcia zaje*** kroki stawia,hehe
Drugi szogun ci rośnie
Ale cycki masz duże łał daj trochę
Byłam na tych lekcjach,no i nawet fajnie było i już mam zadanie domowe bleee
I oczywiście uczymy się z książki którą mam i jej nie lubię
Na pierwszy rzut musiałam czytać text z gazety ale wstyd hehe ale powiedziała że robię coś czego żaden początkujący nie potrafi ale nie dosłyszałam o co kaman więc spoko,yyy we wtrorek następna lekcja
A i będziemy mieli kartkówki i dyktanda
Łeee ja nie chcę!!!
Wracam do domu ok 22 a młoda ze starym szaleje no ładnie...do 23.30 usypianie a tatuś słodko śpi
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż przywiózł drzwi
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pieniędzy więcej nie idzie. U nas jest zwyczaj że ubranek np się nie sprzedaje, nie oddaje... wszystko zostaje w domu. Ubranka Ola ma po Zuzi, kołyskę też, zabawki, akcesoria różne, wózek, fotelik wszystko mamy. Jedynie musieliśmy kupić wózek podwójny na spacery. Pampersy kupujemy jakoś raz na 2-3 miesiące te mega paki w kartonie. Jedna paczka wystarcza na ok miesiąc. teraz muszę kupić łóżko dla dziewczyn do pokoju. Ola wyrasta z kołyski, mogłabym kupić np drugie łóżeczko dla Oli takie jak Zuzia ma ale po co? Idziemy na górę i tam od razu kupię takie łóżko: allegro.pl/lozko-lozka-pietrowe-zeus-bar...odz-i2110779216.html to tylko tak się wydaje że jest ciężko ale jakbyś znalazła się w takiej sytuacji to spokojnie dałabyś radę
Edit
A Poza tym Ufolka jest też plus. Np Zuzia nie chodzi do przedszkola bo ja siedzę w domu i tak więc odpada problem np ze starszym przedszkolakiem i różnymi chorobami które przynosi on do domu i zaraża nimi młodsze rodzeństwo tak jak np u Dorotas. Mam zdrowe nieszczepione dziewczynki
Edit
Lucy a bierz te cycki sobie! Ostatnio robiłam porządki. Wyjęłam karton i znalazłam swoje staniki sprzed ciąży. Zaczęłam się śmiać na całego i zaczęła się rozmowa z mężem:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ufolka a dlaczego Ci nie przysługuje płatny wychowawczy? Twój dochód jest utracony więc powinno spokojnie przysługiwać.
Pieniędzy więcej nie idzie. U nas jest zwyczaj że ubranek np się nie sprzedaje, nie oddaje... wszystko zostaje w domu. Ubranka Ola ma po Zuzi, kołyskę też, zabawki, akcesoria różne, wózek, fotelik wszystko mamy. Jedynie musieliśmy kupić wózek podwójny na spacery. Pampersy kupujemy jakoś raz na 2-3 miesiące te mega paki w kartonie. Jedna paczka wystarcza na ok miesiąc. teraz muszę kupić łóżko dla dziewczyn do pokoju. Ola wyrasta z kołyski, mogłabym kupić np drugie łóżeczko dla Oli takie jak Zuzia ma ale po co? Idziemy na górę i tam od razu kupię takie łóżko: allegro.pl/lozko-lozka-pietrowe-zeus-bar...odz-i2110779216.html to tylko tak się wydaje że jest ciężko ale jakbyś znalazła się w takiej sytuacji to spokojnie dałabyś radę
Edit
A Poza tym Ufolka jest też plus. Np Zuzia nie chodzi do przedszkola bo ja siedzę w domu i tak więc odpada problem np ze starszym przedszkolakiem i różnymi chorobami które przynosi on do domu i zaraża nimi młodsze rodzeństwo tak jak np u Dorotas. Mam zdrowe nieszczepione dziewczynki
Edit
Lucy a bierz te cycki sobie! Ostatnio robiłam porządki. Wyjęłam karton i znalazłam swoje staniki sprzed ciąży. Zaczęłam się śmiać na całego i zaczęła się rozmowa z mężem:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Heheh ale Ci pojechał
Moje wróciły do rozmiarów z przed ciąży tyle że bardziej sflaczałe
Kurde nie mam czasu teraz nadrabiać bo jak zwykle mega dużo do przeczytania
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny O cholera nie wiedziałm że można kleik ryżowy na wodzie. Sinlak dziś kupiłam po południu wypróbujemy.
Ufolko ja tak właśnie robię na dzien dady a w noc pampersiaki:) Ale nie liczyłam jak to wychodzi:) Mamy też te chrupki i wafelki ryzowe z hipa:) Ada chrupki odgryza za duże kawały i się dławi. Musze jej drobić..... hih A te wafelki też jadła ale bez szału - woli zwykły chleb lub banana w poprzek:) Ciasteczek nie mamy.
Różyczko nawet nie napiszę jak u nas ostatnio jest w nocy bo nie chce się denerwować Także nie jesteś sama. ALe ja to wszystko tłumaczę ząbkami...
A napisz coś wiećej o tej diecie!!!! Plis..
NAtimp ja też zazdroszczę Ci takie j super rozrywki:)
Riko z tech pościeli co podałaś linka to mam okurat tą w zielone pieski:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Basba, Kasiu, Natimp ucałujcie swoje bobasy
Wczoraj się pokłóciłam z moim M i spał na podłodze a ja w wyrku z Dominisiem
Dziś już jesteśmy przeproszeni
Ja w pracy on z bobasami, bo siora ma dzis wychodne
Troche poczytam co u Was
Natimp babulko jak dziś głowa?
Ja się pisze na jakiś wypad do Ciebie do domku nad jeziorem a jakże
Super, że wieczór się udał Och uwielbiam kabarety Mój ulubiony stary skecz który zawsze mnie śmieszy to Smok Ani mru Mru
Iwanek i jak tam zębolek przebił sie juz?
Asiu nieźle przygadałaś męzowi na tym spotkanku rodzinnym
A niezły masz dylemat z tymi ciuszkami i ich podziałem
Ufolka mnie niestety też na spa nie stać, więc jakby cos szukamy sponsora??
Twoja Amelka super się bawi A wiesz z zabaweczek mam dla moich taka samą grajacą pomarańczową gwiazdę z lusterkiem Jak ona mnie wpienia Czy u Ciebie jej też nie da się wyłączyć jak już zacznie grać???
A ten taniec wózkowy genialny, szkoda, że nie wiedziałam o tej akcji
Wyobraziłam sobie Masuske zumbujaca z Pitekiem i Różyczke z Bianka
Ale Różyczke raczej z chustą
Rika jak Ty nocny marek to i dziewczynki tez
Super Ola próbuje chodzić
Pościeli mam chyba 4 czy 5 kompletów oczywiście ze zwierzaczkami
A z tym wyrastaniem z pieluch to dla mnie też priorytet
My mamy na razie 2 łóżeczka dla chłopaków, ale na przyszłośc też myślimy o piętrowym
Niezłe z tymi stanikami
Hoborku nam też Ciebie brakuje, ale szkoła też wazna
Oby nocki się polepszyły
Kurcze nie wrzucaj takich linków
Różyczko tak ja długo karmiłam tylko w nocy i cycaki sie poprzestawiały
Oj ja też uwielbiam martini Kiedy się umawiamy?
Co do mleka Nan to nasz pije je a grubiutki wcale nie jest i on pije więcej niż 3 razy dziennie
Przykro mi, że Twoja panienka znów się zbuntowała, oby tej nocki się nareperowała
Trzymam kciuki za dietkę
Takajedna brakuje nam Ciebie Powodzonka na egzaminach a Bartuś wszystko w swoim czasie zacznie, więc spokojnie
Oposek super, że u ortopedy ok, jedno z głowy
A jaka kapiel pierwsza klasa
Dobrze, że ten Twój M się naprawił i miły wieczorek był
W soboty ja często pracuje, więc wiem co masz na myśli
Ewa szkoda, że nocka jednak nie teges Może jakos uda się to wyjscie wieczorne, trzymam kciuki
Masuska brakuje nam Ciebie A kiermasz nie zając, fajnie, że jeszcze będzie
Lucy dasz rade z ta nauka A nauczyciel chociaz przystojny???
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I wiecie co? Przestaliśmu używać jakichkolwiek chusteczek nawilżanych do buźki - tylko wacik i woda i wszystko zaszeło Ma gładziutkiego ryjka
No najgorsze jak się chrupkami kukurydzianymi oblepi cały od stóp do głów, ale uwielbia je
Oposek ja smaruje Dominiczka cały czas emolientami a Szymonka niczym bo od urodzenia miał skórke jak ta lala
Ufolka my kupiliśmy jakies herbatniczki hipa Szymonkowi, ale niezbyt były Jakaś papka się z nich robiła i w ogóle nawet mi nie smakowały, więc jakoś teraz nie kupowałam dla Małego
A ja zaraz kończe dyżur i spadam do moich chłopaków
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ha ha ha ja też uwielbiam kabaret ani mru mru ze smokiem i jeszcze chińczyk jest fajny a kiedyś jak w Piszu był kabaret DKD i oni gadali o pseudonimach piłkarzy to na początku nie wiedziałam o co chodzi a jak się kapnęłam to tak się śmiałam że spadłam z ławki
I jak był kabaret Neonówka też w Piszu to na "Polacy w niebie" oplułam się piwem ze śmiechu... to były czasy
Co do łóżeczka to będą stały dwa obok siebie gdzieś, nie stawiamy je piętrowo bo dziewczyny są za małe. Ale pewnie przyjdzie czas że będą chciały mieć piętrowe i potrzeba będzie mieć więcej miejsca (biurko, komputery) to wtedy się postawi jedno na drugie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cudne te Twoje córcie
Własnie miałam Tobie pisać, że dziewczyny na czerwcówkach się o Ciebie pytają
Uciekam z pracy i w domu obejrzę filmiki co tam wrzuciłaś, bo niektóre pewnie przegapiłam na lipcówkach jak net mi odłączyli
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa