BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #307136 przez różyczka
Kurde a Biance teraz znowu przeszkadzają grudki :angry: a juz jadła wczesniej..

Ale Pitulek słodki mój zięciunio :lol:

TŁUSTY CZWARTEK powiadasz Masuska????!!!! :angry: :angry: :angry:
:silly: :lol:
dobra ...wybaczam Ci...nic mnie to nie rusza....
jestem oazą spokoju pierd...onym kwiatem lotosu
:silly: :lol:

ide ugotowac moje 12 makaronów hehe :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307145 przez masuska
Różyczko, pamiętaj żeby spalić pączka trzeba gadać 3 godziny:) Możesz dzwonić:)
Ewentualnie należy 30 minut biegać lub uprawiać fitness. Również pół godziny jazdy na rolkach lub łyżwach wyrówna bilans jednego zjedzonego pączka. Jeśli jesteśmy w domu, to dwie godziny prasowania lub zmywania pochłonie tyle samo kalorii. Decyzja należy do Ciebie!

Uwaga, Uwaga:)
BOdy w lidlu 2 sztuki za 15.99 od dziś:)

www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2C104694-7E....xsl/index_24668.htm
Rajstopki
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2C104694-7E....xsl/index_24666.htm
Sweterek
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2C104694-7E....xsl/index_24678.htm
Bluza
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2C104694-7E....xsl/index_24667.htm
Dziny lub bluza
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-2C104694-7E....xsl/index_24680.htm

A w Biedronce mają być foteliki firmy Kinderkraft 9-36, niby słyszałam o tej firmie, ale... cena to 149zł
przeznaczony dla dzieci o wadze 9-36 kg
otrzymał pozytywny wynik w teście zderzeniowym przeprowadzonym w Przemysłowym Instytucie Motoryzacji

12 lata 10 miesiąc temu #307151 przez różyczka
masuska napisał:

Cześć Aniu:)

Oposku, chyba Ty szukałaś ostatnio.
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-B71D1E34-79....xsl/index_24610.htm

no Oposek własnie pojechała do Lidla ale na dzieciece polowac, moze zauwazy :)

Lucy gratuluje serdecznie 3 ząbka i zazdroszcze bo ja tez chce ż aki kasownik mał a u nas nawet dziąsła nie czerwone :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #307154 przez różyczka
Nie wiem sama co myslec o tym foteliku :unsure:
ja chyba jednak zakupie taki co mozna w dwóch kierunkach montowac i wiosną przesade Bianke ale bedzie jeżdziź tyłem narazie jeszcze

12 lata 10 miesiąc temu #307155 przez masuska
Jejejejejejejjejejeje!!!! Umówiłam się z fryzjerką:) WRESZCIE, od 5 miesięców nic z włosami nie robiwszy!!!!

W czwartek muszę coś wymyślić, może jakieś pomysły?

12 lata 10 miesiąc temu #307157 przez aniaw
Lucy gratki za zębola :laugh:

Różyczko gratuluje wagi w dół :)

Natimp super tak się wyszaleć na imprezie :laugh: Och tęskni mi sie :)

Basba słodki uśmiech ma Wikusia :laugh: Czekam na wieści o ciuszkach :)
A podejście bardzo zdrowe co do porównywania dzieci :)

Masuska umawiasz się z fryzjerką??? Czy mąz nie jest aby troszeczkę zazdrosny??? :lol:

Oposku powodzenia w polowan

12 lata 10 miesiąc temu #307160 przez masuska
Oooo, a kto robił przegląd gazetek jak mnie nie było!!! Teraz jestem zazdrosna!

Różyczko ja tylko pokazałam ten fotelik, jak komuś to na rękę to proszę bardzo, mnie to tak jakoś nie podchodzi. A ja postanowiłam jeździć w tym foteliku pierwszym, zaraz będziemy ściągać łachy, więc będzie więcej miejsca, no a jak już bardzo będzie przeszkadzać to kupuję Nania.

Oposku, w takim razie i ja życzę owocnego nalotu na sklepy:)

Aniu a gdzieżby tam, wczoraj mój ukochany mówi do mnie, podejdź, to podeszłam, a ten mi rękę na brzuch i mówi, czy ja w ciąży nie jestem:( Zastanawiałam się czym go rąbnąć, a tylko sudocrem miałam pod ręką!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307163 przez Oposek
Ooooo, jest Masuska :) Ja właśnie ostatnio pisałam o tygodniu maluszka w lidlu i niedawno wróciłam z zakupów:)Potwierdzam, że spodenki niemowlęce super, kupiłam trzy pary w różnych rozmiarach:P tak samo jak książeczki i pudełka na zabawki. Wagę też nabyłam, jeszcze nie testowałam, bo się boję :P
Ty Masuska chciałaś mieć pokoik dla synka- dżungla to obejrzyj pudełka ze słoniem, żyrafką i hipopotamem:)

Ja w ogóle zgłaszam zażalenie, bo rzeczy dziewczęce w lidlu zawsze ładniejsze niż chłopięce. U nas dorzucili jeszcze śpiworków do spania, tych z konikami jest dużo, więc jakby ktoś coś potrzebował to się chwalić- kupię i wyślę:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307168 przez aniaw
Wiecie jak wygladał mój dzisiejszy poranek w domu ;)
Mój żywy budzik - czytaj Dominik - zadzwonił 5 min przed budzikiem telefonicznym :)
I fajnie nawet bo nocka przespana :)
Udało mi się go nakarmic i uśpić i wziąc się za szykowanie :)
Robiłam wszystko po cichutku, żeby go nie obudzić, żeby jeszcze siora z Szymonkiem pospała...
Ale ja to mam tak zawsze...
najpierw nastąpnęłam na piszczącą zabawkę na środku pokoju :ohmy:
Póżniej spadł mi widelec w kuchni :ohmy:
Później zwaliłam torbę przed wychodzeniem :ohmy:
A jak juz na paluszkach wychodziłam na korytarz i zamykałam za soba drzwi był huh - coś spadło w szafie i zaczęłam wrzeszczes ma mojego M że na pewno wieszak żle odwiesił i spadł :P Posłuchałam pod drzwiami i na szczęscie dziecko spało dalej, uff :P

W połowie drogi do autobusu zorientowałam się, że zostawiłam telefony w domu :ohmy:
No to sprintem do haty :ohmy:
Chce otworzyć drzwi a tu się nie da - okazałop się, że jakies metalowe drzwiczki odpadły i się zablokowało :ohmy:
Rumoru znów narobiłam w przepychankach, ale udało sie włamac do domu (dzwonek w drzwiach nie działa a do siory nie miałam jak zadzwonić, bo przecież bez telefonów byłam (mam 2 telefony - służbowy i prywatny) :P
Zabrałam telefony i znów biegiem na autobus :angry:

ja to zawsze taka jestem niezdara jak się bardzo staram być cicho :lol:

Masuska czy dzisiejsze bieganie poranne mogę podciagnąc pod spalanie wcześniejsze pączka czwartkowego???? :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #307171 przez aniaw
Masuska mój też nieraz tak się pyta z tą ciążą to ja się załamuję :angry:

Oposek
super, że zakupy się udały :laugh:
A z tymi wagami to ja z góry tobie powiem, że one kłamią :P :lol:
Dzięki Twojemu tekstowi o akceptacji siebie kupiłam sobie rurki spodnie i nawet je ostatnio założyłam i jest git :laugh: mój m nawet mnie pochwalił, że sexy wygladam, więc odchudzać sie i tak będę ale na spokojnie :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #307174 przez Rika
Różyczko wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=42655 a ja zrobiłam tak: pomalowałam włosy jak zwykle tylko zmieniłam farby, jedną wzięłam z londy (jasną) a drugą z garniera chyba. W każdym razie jak zmywałam to:
1. jasna w ogóle nie zamalowała mi odrostów :( jedynie rozjaśniła delikatnie,
2. jasne włosy zostały zabarwione na szary (?) przez ciemniejszą farbę...

Ale tym drugim się nie przejmuję bo jest ok i zawsze tak się robiło, po jakimś czasie to schodzi... ale te odrosty mnie przerażają, na dole siwe a na górze żółte :(

Chyba wrócę w łaski Joanny...

A o syoss czytałam że po niej włosy wypadają więc nie ryzykuję chociaż chyba będę musiała wypróbować bo dopóki nie sprawdzę to się nie przekonam... a postanowiłam zmienić farby bo Joanna włosy niszczy ale nigdy mnie nie zawiodła co do koloru...

Kaska ręka jeszcze trochę boli ale jest OK :)

Aniaw super zdjęcia :) kurde ja nie mam z kim wychodzić na spacery a tak samej to ciężko jest się wybrać, poza tym ziiiiimmmnoooo :silly: dobre z tym "utknięciem" Dominisia :D
A już dawno miałam Cię pytać. Szymonek robi drzemkę w dzień? I jak tak to czy sam zasypia czy Ty go usypiasz i ile śpi? I czy wieczorem też sam zasypia?

Basba śliczną masz córeczkę :)

Lucy gratuluję ząbka :) Zuzi trochę inaczej szły bo najpierw dwie 1 na dole, od razu dwie 1 na górze i za kilka dni dwie dwójki na górze :)

Masuska ale super Piotruś wyszedł :)

12 lata 10 miesiąc temu #307176 przez Oposek
A ja się chciałam zapytać, ile minut trzeba seks uprawiać, żeby pączka spalić, bo się biegać nie wybieram :P

Ania W ale miałaś poranek :laugh: Do pracy chociaż zdążyłaś? ja też jestem niezdara i teraz się wciąż potykam o dziecięce rzeczy... Aniu, którędy się teraz wchodzi na Szajnochy z wózkiem? bo ja zawsze chodziłam z chustą i nie jestem zorientowana...

Basba Wiktorka cudna i faktycznie podpór ma super, czym Ty się martwiłaś Kobieto?

Natimp będzie dobrze, musi być. U nas w usg były zmiany, a ja jestem dobrej myśli.

Lucy gratulacje z powodu zębolka, super:)

Różyczka przekochana jesteś z tym mailem, dziekuję :kiss: Ja masaż też robię od urodzenia. Zastanawiam się też nad kupieniem piłki, ale boję się, że mąż by mnie zabił, bo ciągle marudzi, że na środku salonu krzesełko, leżaczek, skoczek, mata i karton zabawek;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307180 przez basba
Lucy gratuluje 3 ząbka. Mam nadzieję że wyszedł bezboleśnie :)

Aniu... nie ma to jak żywiołowo zacząc dzień hehe... Ja dzisiaj też nogi prawie połamałam lecąc do samochodu bo przypomniało mi się ze Antkowi miałam pościel zmienić do przedszkola na leżaczki i się wracałam. A Antek stwierdził ze sobie jeszcze poodśnieża i z łopatą łaził -czytaj nie chciał wleźć do samochodu. :angry: Co do ciuszków... wiekszość w tym kartonie jest na 80 cm-92cm.

Masuska ja u fryzjera jak juz pisałam byłam w piatek (u pana fryzjera :blink: :silly: ) . Kudełki podcięłam i nic więcej z nimi nie robiłam. Teraz zapuszczam do lata bo chce loczki :) i muszą podrosnąć trochę.
A Piterek śliczny jak zawsze :kiss:

Oposku super ze zakupy się udały. A podpór dopiero od kilku dni robi... więc wczęsniej się martwiłam :) Ale tak jak juz pisałam koniec z porównywaniem :lol: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #307190 przez aniaw
Masuska nie pamietam czy komentowałam cudną minke Piotrusia :)
Po zdjęciem powinien być tekst :
"Sorki dziewczyny, że mamusi nie było tyle na forum ale Ona jest MOJA :P "

Oposek ja wchodzę od strony przychodni dla dzieci ide od metra ul mickiewicza.
Jak wchodzi się przez podwórko - to ulica Szajnochy chyba to później w lewo budynkiem i do windy i tyle :)

Basba mój nosi teraz 92 rozmiar, myślałam o jakichś większych ciuszkach ;)
Ale w tym rozmiarze to może nasze forumowe psiapsióły bedą zainteresowane :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307197 przez aniaw
Rika ja nie farbowałam nigdy kudełków bo zawsze boję się efektu właśnie ;)
Szymcio śpi w dzień 1 raz. Zazwyczaj ok 14stej (wcześniej ok 13stej, ale jakoś mu się poprzestawiało ;) Śpi ok godziny, ale wczoraj wyjatkowo 2 spał.
Czasem pół godz mu wystarcza i wstaje jak nowonarodzony :)
Czasem chętnie idzie spać, ale zazwyczaj trzeba go położyc i postać przy nim lub pogłaskać po główce. Chyba, że mega zmęczony to pada sam :)
A wieczorem znów się poprzestawiał i wczoraj dopiero po 22 się położył ;)
Zazwyczaj koło 20stej był już kres dnia dla niego.
I z zasypianiem też różnie - przeważnie dostaje butle mleka i kładzie się go do łóżeczka potem czytanie książeczki i przy tym zasypia.
Nieraz jak jest wymęczony dniem to przyłoży tylko głowę do poduszeczki i dosłownie odpływa :laugh:
A czasem skacze po łóżeczku śmieje się wyrzuca swoja małpke przytulanke i poduszkę a później kładzie się i udaje że chrapie i mówi, że śpi :lol:

A u Ciebie jak jest ze spaniem Zuzi???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka