BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #307211 przez Oposek
dzięki Ania za wyjaśnienia :kiss:

A ja się jeszcze pochwalę, że wczoraj odkręciłam płozy od kołyski Filipa i ma teraz małe łóżeczko. To był fajny zakup- kosztowała 100 zł, służyła nam ponad pół roku jako kołyska i pewnie posłuży jako łóżeczko, dopóki Filip nie zacznie wstawać. Już dawno powinnam te płozy odkręcić, bo to niebezpieczne, ale jakoś mi było żal, że mój synek już taki duży B)

A Wy już macie łóżeczka na tym niższym poziomie czy nadal najwyższym? bo też się zastanawiam, czy to już nie pora...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #307212 przez natimp1
ale naskrobałyście przez tą chwilę....

Rika a propo farb to ja kłądłam średni blond i rudawy mi wyszedł, ale etraz nawet fajny jest, więc nie ma tego złego..

Masuska - zdecydowanie wolę zrzucić pączka przez gadanie niż bieganie:) , no znajdx tylko jeszcze jak Oposek prosiła ile seksu trzeba to zgubienia to moze bardziej sie opłaci;)

Opsek wiem ze musi byc lepiej ale u mnie dołujące ze Jasko taki piszczący przy tym bo nie lubi a trzeba i wiesz pół dnia marudzenia, a innej opcji niz ta ze sie w końcu chłopak ruszy to nie biorę pod uwagę . Widzisz u Was były zmiany w USG a młody bardziej "wysportowy" niż nasz tak więc na to reguły nie ma .

AniaW Ty z takich cichych jak mój mąż , juz jak ona mówi ze sie postara być cicho.. to katastrofa , potej bieganinie rannej jestes 2 pączki do przodu i to bez koniecznosci seksu ;):)
Kurde Anka pół godziny mu starcz ato niexle , mój 4 Maksi 4 lata a jescze 2h w dzień spi, w przedszkolu spia 1 to wieczorem marudny

Dzieciaki a mój Jachu w większości tygodnia śpi tylko 2 razy to normalne?

12 lata 10 miesiąc temu #307229 przez różyczka
Oposku ja mam cały czas na najwyzeszym poziomie lóżeczko, Biance daleko do wstawania jeszcze ale za to ja mam jeden kregosłup na całe zycie i musze go oszczedzac a o wiele cieżej kłasc dziecko i podnosic z tego nizszego poziomu

Natimp moja od jakiegoś tyg.chyba sie przestawiła i tez śpi tylko 2 razy :)

Rika ja juz kilka razy tymi syoss robiłam i nie wypadaja wiec spoko :blink:
ten "miodowy blond" wyszedł mi rudy na odroscie a reszta takie se :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu #307231 przez masuska
By spalić pączka trzeba...

wracać z pracy
przez 45 minut (szybkim krokiem)

kierować autem
przez 5 godzin

wchodzić po schodach przez 12 minut

zmywać przez nieco więcej niż 3 godziny

kąpać się przez nieco mniej niż 3 godziny

mówić na głos przez 2 godziny i 10 minut

pracować, grać na komputerze przez ok. godzinę i 40 minut

oglądać telewizję przez 10 godz.

spać przez 4 godziny

uprawiać seks przez 2 godziny

trzepać dywan przez godzinę

To ja sobie potrzepię:P

Oposku i Nati proszę Was bardzo:)

A Oposku widziałam te pudełka:) Podobają mi się, ale ja już sobie upatrzyłam taką wielką skrzynię:) Daj znac jak tam waga dziąła, ja mam 2 ale takie zwykłe elektroniczne:) A ciuszki popieram, dla dziewczyn ładniejsze, ale to one mają być słitaśne, a chłopy wiesz, macho:P

Basba ja też zapuszczam:) Tylko coś trzeba z nimi zrobić. 5 miesięcy sobie bujnie rosły, teraz trzeba okiełznać ten nieład.

Rika, po Joannie strasznie niszczą się włosy, ja już nie ryzykuje. Po kilku razach z tymi farbami cierpię do dziś!

Aniu idealnie podsumowałaś zdjęcie:) "Sorki dziewczyny, że mamusi nie było tyle na forum ale Ona jest MOJA"

Oposku świetnie z tą kołyską, ja to żałuję że nie wzięłam, takiego fajnego kosza od teściowej:( A co do pytania o łóżeczko to jeszcze nie obniżam, bo Piotrek sam nie siada. Najlepsze jest ostatnio, żę w nocy jak śpi to odwraca się do góry nogami, ale bez kołdry:). Ma dużo miejsca bo ja mam to łóżko 70x140:) i jestem bardzo zadowolona z niego:)

Różyczko ja jak farbuję w domu to zawsze platynowy z Welli, a u fryzjera to już matrixem mi robią mieszankę i wtedy jest kolor git:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307232 przez Rika
Chyba już Różyczko nie będę kombinować z farbami, na kolankach z przeprosinami wrócę do Joanny i tyle...

Aniaw u mnie Zuzia tak: wstaje ok 10-11 później robi drzemkę ok 15 i śpi godzinę lub dwie to zależy czy wstanie o 10 czy 11 :D ale też czasem śpi pół godziny i koniec. Kładzie się spać ok 23 lub o północy chociaż coraz częściej o 1 :ohmy: a jak w dzień nie śpi to pada po kąpieli czyli ok 21. Ale w dzień trzeba ją usypiać na rękach a na noc nie ma problemu bo kładzie się do łóżeczka i zasypia tylko trzeba ją czasem za rączkę trzymać lub masować po brzuszku albo po pleckach :)

Masuska wiem ze Joanna niszczy włosy ale kolorki zawsze są super. Sama nie wiem... chyba mam za duże wymagania co do farb.

12 lata 10 miesiąc temu #307237 przez różyczka
to ja wybieram kapanie :lol: albo siedzenie na forum :laugh:

kurde Rika to nie dla mnie odzywka jednak, ja potrzebuje znacznego obciazenia siana

12 lata 10 miesiąc temu #307243 przez natimp1
MaSUSKA TO JA TEZ SOBIE POTRZEPIE :)

Różyczko < Jasko tez jakos od tyg własnie na 2 się przestawił... widzisz Oni to jak brat z siostrą:)takie prawie bliźniaki

Rika kurde jak Ty dajesz rade o 24 idzie młoda spać, a nie lepiej tak własnie o 21 , no chyba ze Ty tez tak miło leniuchujesz potem do 10:)

oki uciekam do domu...
miłego dzionka
miałam iśc na sanki z Mkasim a mąz dzwonił ze nawet go nie odbierze od rodziców bo dostał znów atak nerki!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 masakra
hmm myślicie ze jak go kopne w nery to kamienie szybciej wypadna i nie będe musiała znosić cierpiącego faceta ??/ troche mi ta jego choroba deorganizuje dni :)

12 lata 10 miesiąc temu #307247 przez masuska
natimp1 napisał:

hmm myślicie ze jak go kopne w nery to kamienie szybciej wypadna i nie będe musiała znosić cierpiącego faceta ??/ troche mi ta jego choroba deorganizuje dni :)

Nati kop, w służbie narodu, jak pomoże to na przyszłość będziemy wiedziały jak się obchodzić:P

12 lata 10 miesiąc temu #307250 przez różyczka
masuska napisał:

natimp1 napisał:

Nati kop, w służbie narodu, jak pomoże to na przyszłość będziemy wiedziały jak się obchodzić:P

buahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
mojemu strzelił kregosłup jak wozek dzwignal w piatek :S jeczal cale weeend...masakra :huh:

12 lata 10 miesiąc temu #307253 przez masuska
Duże dzieci!!! Jak ja takich!!!

A właśnie co do wózków, Różyczko, Ty już założyłaś spacerówkę? Czy nadal w gondoli? A reszta jak wozi?

12 lata 10 miesiąc temu #307260 przez różyczka
masuska napisał:

Duże dzieci!!! Jak ja takich!!!

A właśnie co do wózków, Różyczko, Ty już założyłaś spacerówkę? Czy nadal w gondoli? A reszta jak wozi?

ja juz od dawna w spacerówce jeżdże bo sie Bianka nie mieściła juz z nogami na długość, my juz w 5 m-cu wskoczylismy, potem byl powrót na chwile ale nie mogłam pozwolic zeby ze zgietymi nogami jeździła wiec juz na stałe dosyc spory czas mamy zamontowaną

ide sie zdrzemnać bo Młoda zasneła a sprzatac sie ie chce, w ogóle nic mi sie nie chce :P

12 lata 10 miesiąc temu #307272 przez dorotas29
Hej!!!

Rika- przepis super,jeszcze raz dziękuje :) ,pizza pycha!!!

W sprawie spalania pączków wybieram wchodzenie po schodach ,spanie albo komputer :)

A mnie znowu boli glowa ;)

Kubuś pojechał na trzy godzinki do swojej chrzestnej :lol:

Kubuś od dwóch dni ma lóżko na najniższym poziomie. I ldwie co mieści się do gondoli...chyba pora na przeprowadzkę do spacerówki...

Miłego popołudnia!!!!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307277 przez iwanek1
Wysłałam tatusia z córeczką na spacer i mam chwile spokoju :laugh:

Czy Wy wszystkie blondynki jesteście :lol: :unsure:,bo żadna na brąż ciemny nie farbuje,tylko ja i pewnie tylko ja mam krótkie włosy :angry: :ohmy:

My mamy już opuszczone łóżeczko,bo bałam się zeby Hanka nie wypadła,a od wczoraj staje na klęcząco przy szczebelkach to już wogóle :cheer:

Chciałabym kupic spacerówke nową,ale nie wiem jaką,mam od Roan Marity,jest taka wielka i mi sie nie podoba,gondola jest super,ale spacerówka na tych kołach to już nie.No i nie wiem czy się nawet kierowac w wyborze,pomocy :) Hoborr niedawno kupowała,ale nie widziałam jaką :(

Jutro Walentynki :unsure: nic nie wymyśliłam i juz nie wymysle :dry:
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #307308 przez hoborr
Hej :)

Jestem wróciłam zyję !
Ale wybaczcie nie odpisuje bo nie mam sił. Ale przeczytałam te 5 stron:)
Bolą mnie nogi i gardło.
Ale fajnie było.
Ada Zyje:)
Czekała na mnie w oknie:)
Jest ok:

Idę jeść....

Będę wieczorem.

A co do tych pączków - to jakoś wierzyć mi się nie chce ze żeby spalić 1 potrzeba dłużej seksu niż gadania:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307319 przez różyczka
kurde zawsze jak sie skusze i połoze z Młoda to ona spi tylko pół godz. i wstaje z bólem głowy z trudem otwierajac oczy :angry:
a jak spi sama to nieraz 2 godz. i wtedy żałuje,ze sie nie polozyłam z Nią :dry:

kurcze Iwanku ale Hania stoi/klęczy :ohmy: :) wow!!!szok! :)
jak Hania slicznie ma w swoim pokoiku czy kąciku...i sliczny ma ochraniacz :)
nam naklejki odpadły ze ściany :dry:

No i superr Hoborr :) dzielna mamuska :) mam nadzieje, ze ja tez tak napisze niedługo, że wszytko ok.... i w ogóle.... i ze Bianka zyje..... i ze czekała na mnie w oknie :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka