- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
A kiedy dokładnie wracasz> NA początku marca?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorotas cieszę się ze ciasto smakuje
Różyczko ja kiedyś miałam z gliss kur czy jakoś tak szmpon i odżywki do prostowania włosów, po tym włosy się nie puszyły.
Natimp ja wstaję często o 5, później znów się kładę później wstaję ok 9-10 zależy
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku w tym co ja mam nawet nie podnosi się oparcie w gondoli. A Filip oczywiście ekstraklasa
Iwnaku, Hania ekstra:) Na kolankach:) Pięknie:)
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
www.swiat-zdrowia.pl/artykul/uczulenie-n...nowa-i-niskobialkowa
Moja chyba ma skazę...
Czyli muszę zmienić mleko do kaszki ryżowej...
Masuska Ty chyba wiesz coś na ten temat
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uczniowie po pierwszej ogólnokształcącej klasie będą wybierali profil. I tak osoba, która wybierze profil humanistyczny zamiast fizyki, czy bilogi będzie miała zajęcia pt "zdrowie i uroda", "śmiech i płacz". Jak tak dalej pójdzie to niedługo licealista sam będzie wybierał jeden przdmiot, z którego zdaje maturę, oczywiście na 30%...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ej słuchajcie...wyszłam a raczej pojechałam autem na "spacer" z Bianką i wiecie co???
zgubiłam sie
jakies 30-40 km od mojej miejscowaosci zgubiłam sie, jeździłam po jakiś wiochach i nie było nawet żywej duszy nigdzie zeby spytać o droge, jezdziłam tak pnad godzine zanim trafiłam na własciwą droge i wróciłam do domu, po drodze Bianka zaczeła tak okropnie płakać, bo obudizłą sie a tu ciemno, nie widział mnie i nie pomagał mój głos
no masakra jakas
Tak Oposku w tym Waszym wózku gondola jest wieksza niż w x-landerach, ale fajnie wylada książe Filip
a co najbardziej Ci wkurza w naszym wózkku Masusko ?
dzięki Rika za linki, ja jakiejs rzeczy z glisskura mam w chacie nawet ale z innej serii, z elseve tez ale żołte do zniszczoych włosów...
Lucy a czemu podejrzewasz, ze to skaza? tzn. masz na myśli białko mleka krowiego tak|?
bo ja coraz bardziej sklonna jestem myslec, ze u nas to jednak nie skaza białkowa, tylko cos innego ja uczula...
Hoborrku 5 marca - poniedziałek
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Słyszałyście o najnowszej reformie liceów? jakaś kpina...
Uczniowie po pierwszej ogólnokształcącej klasie będą wybierali profil. I tak osoba, która wybierze profil humanistyczny zamiast fizyki, czy bilogi będzie miała zajęcia pt "zdrowie i uroda", "śmiech i płacz". Jak tak dalej pójdzie to niedługo licealista sam będzie wybierał jeden przdmiot, z którego zdaje maturę, oczywiście na 30%...
nic nie słyszałam
a interesuje mnie temat bo za 1,5 roku moje dziecko idzie do LO...
dasz jakiegs linka?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale naskrobałyście
Aniu przeeepiękne fotki! Wiesz Szymcio to taki śmieszek,na ażdym zjdęciu uśmiechnięty a Dominiś wpatrzony w niego jak w brazek,,tak jak u Riku mała Olka i zuzka,fajnie taka mała różnica wieku i dzieci razem się wychowują.. super!
A z Ciebie laska ,ze szkoda słów!! EKSTRA Mamusiu!
Oposku,Różyczko napisałam do Was no forum sorki za niedomówienie/niedopisanie ogólnie chodzilo o przesypianie nocek itp...
Natimp nie denerwuj się, kochamy swoje dzieci wiadomo,ale czasami sił bark...ale to nic złego przecież!
Lucy GRATULUJEMY Olce kolejnego ząbka!!!
Masuska śliczny Piotruś
Iwanek ja mam ciemne włosy ..farbuje na ciemny brąz!!!
a Hanusia ślicznotka !
Oposku fajny wózek i piękny kolor, śliczny Filipek
Różyczko zgubiłaś się? jak to?
Dziewczyny,a ja dzisiaj nad ranem przeżyłam horror, o 4 mój Mikołaj dusił się,nie wiem czy to mleczko mu się odbilo, zwróciło..nie mam pojęcia..tylko mleko pił ok 1..czy to przez to nie wiem! Mikołaj spał ze mną na łózku,bo mąż był w pracy. W sumie nie pamiętam początku akcji... panicznie klepałam go po plecach,ale nie działało!!! Podnosze go, patrze, a buzia otwarta szeroko,ręce na boki... no to znowu gówką w dół i klepanie po plecach..no i nosem poleciało i płacz.. cholipa jasna. ręce mi się trzęsły i serce waliło..dzisiaj cały dzień do du..y Na szczęście wszystko dobrze się skonczyło, to najważniejsze!!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja od początku jestem przekonana że te wózki to tylko droga lipa gdzie płaci się za nazwę firmy a nie funkcjonalność. My dla Zuzi kupiliśmy wózek, tani 3w1 i do tej pory jestem z niego zadowolona
Różyczka ja często tak błądzę tutaj jak mam gdzieś jechać gdzie jeszcze nie byłam, teraz już tak może nie jeżdżę ale jak mieszkaliśmy w Otwocku to zawsze gubiłam się wracając do domu ze szkoły
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja dzieciaki już połozyłam spać i chwilke mam dla siebie... tzn dla was
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oposku... śliczny Flipek w tym wózku rozłożony jak królewicz Moja też jeszcze sie w swój mieści- zresztą chyba mamy podobne ale w domu mogę zapomnieć żeby w nim siedziała.
Różyczka niezła historia z tą twoją wycieczką Wspołczuje tylko powrotu. Biedna Bianulka nie wiedziała gdzie jest i co sie dzieje.... a ty ją z przodu czy z tyłu wozisz?
Natimp świetne masz te teksty! Uśmiałam się jak zwykle ))) A powiedzmi jeszce Maksio który jest rocznik? Co do reform...mój Antek jest z 2008 i obowiązkowo pójdzie od 6 klasy do szkoły
Iwanek no super Hanusia klęczy! Gratulacje! Moja śpi jeszcze na najwyższym poziomie.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do liceów to ja przeczytałam o tym tu:
fakty.interia.pl/polska/news/rmf24-refor...przygotowana,1758793
(aż wstyd podawać linka do takiego badziewnego linka)
Szukałam na stronie kuratiorów, ale nic nie ma:(
Nie wiem, jak Twój mąż, ale mój to już jęczy jak ma 37,5. Kolejny raz myślę, że jakby faceci chodzili w ciąży to dzieci by nie było Przeszedł Mu chociaż ten ból pleców?
Aśka o kurcze, to się najadłaś strachu, współczuję Ale teraz już wszystko w porządku z Mikołajkiem?
Co do wózka to ja jestem w tym względzie typową kobietą- oczywiście kolor był najważniejszy;)
Rika A Ty chcesz, żeby dziewczynki tak późno zasypiały, czy tak wychodzi? Ty nocny marek jesteś chyba, jak ja, ale ja kładę o 19 i do tej 2 mam wolne, a Ty biedaku cały dzień z dziewczynkami nie myślałaś o tym, żeby je przestawić?
Natimp a tego kamienia u męża nie mozna rozbić/rozpuścić? Mam nadzieję, ż szybko Mu przejdzie i będziecie mieli spokojny wieczór
Dorotko mam nadzieję, że głowa przestała boleć i odpoczęłaś troszkę, jak synka nie było. Kiedy masz termin tego badania?
Iwanek gratulacje dla Hani za klękanie, super:) Faktycznie śliczny ma kącik/pokoik, też zauważyłam. Ja mam krótkie włosy i bardzo sobie chwalę Długie miałam na ślubie i zciełam jak tylko wróciliśmy z podróży poślubnej;) Co od spacerówki to nie pomogę niestety, bo dostałam...
Hoborr super, że wszystko ok i obie z Adusią jesteście zadowolone:)
Hoborr, Różyczko a Filip ma odwrotnie... Ze mną przytulony jak zaśnie to śpi trzy godziny. Jak śpi sam to 45 minut, a ja czasem coś chciałabym w domu zrobić...
Lucy to na podstawie tego artykułu co dodałaś link mój nie ma skazy... Co to za cholerstwo w takim razie... A czemu myslisz, że Ola ma skazę?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No jak mogłam zapomniec,że Ty jestes brunetka Wybacz
Różyczko pewnie za rzadko na spacerki wyjeżdżacie i się pogubiłaś, tyko małej szkoda,bo sie bidulka
wystraszyła.
Natimp nie przejmuj się,ja tez czasem się denerwuje na Hanke,a potem żałuje,to chyba nieuniknione.
Oposku my też mamy dużą gondole i do wiosny na pewno pojezdzi,ale juz spacerówka od tego wózka nie podoba mi sie.
Hania coraz mniej spi w dzien,przed południem pół godz. i popołudniu też,nawet na spacerze nie zasypia
Dziękujemy za komplementy,to Hania do wieczora kl ekała przy wszystkim,wiecie,jak tak będzie dalej to ja szybko schudne,bo nie nadąże za nią To kącik w naszej sypialni