BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #307605 przez basba
Oposku ja twierdze tak... z nimi źle a bez nich niedobrze ;)

Moj też późno wraca no i soboty też prauje... ale uroki własnej działalności. Przyzwyczaiłam się. Coś za coś.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #307609 przez iwanek1
Mój tez prawie nieobecny w domu,a jak jest to mam nerwice,bo potrafi tak mnie zdenerwowac :angry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #307612 przez aska27
Oposku z Mikołajekiem jest już ok,tylko też się bardzo wystraszył,gdy zasnął to co chwilkę popłakiwał sobie,aż żal. Teraz mam tylko ogromnego stracha zostawić go samego, a do tej pory jak spał szłam się kąpać..teraz się boję zostawić go choćby na chwilę...ale na szczeście maż ma od dzisiaj dniówki ... będę spokojniejsza.

Oposek napisał:

Basba mój w domu też nie posiedzi, wsadziłam Go na chwilę, żeby Masusce pokazać, jak jeździmy, bo pytała. Ja na męża też jestem zła, bo nie dość, że pracuje teraz w soboty, to jeszcze w tygodniu wraca 20:30- 21:00. Ech, te chłopy.

a co do mężczyzn..wpadł mi przed chwilką taki demotywator:

Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #307619 przez Oposek
Aśka dobry demotywator:) Ja jak się kąpię to wsadzam Filipka do wanienki w łazience. (ubranego, na kocyk) On sobie śpiewa, a ja mam Go na oku. Chyba, że tak jak dziś myjemy się razem;)

Iwanek a chciałabyś taka solidniejszą spacerówkę, czy lekką, składaną typu parasolka?

Basba oj ja wiem, święta racja. Facet pracuje, kasę przynosi, a ja jeszcze marudzę...

12 lata 10 miesiąc temu #307627 przez iwanek1
Oposek raczej składana,żeby do samochodu bez problemu zmieścic,ale nie taką malutką na kusych kółeczkach,hm,nie umie inaczej wytłumaczyc,chyba pójde do sklepu i pooglądam.
Duża to mam,z Roan marity.

12 lata 10 miesiąc temu #307639 przez różyczka
Basba woze Bianke z tylu za miejscem pasażera bo to podobno najbezpieczniejsze miejsce w aucie, kieydś tu nawet byla dyskusja o tym...
ale zazwyczaj śpi słodko tylko dziś pech chciał, ze sie obudziła a tu ciemno.... :dry:

Oposku pojechał dizś do Poznania na 2 dni na konferencje i nawet od rana nie napisał esa, wiec chyba przeszedl mu w cudowny sposób ten ból pleców, bolało go chyba tylko przez weekend jak miał coś w domu porobić :angry: a teraz jak ma sie spotkac z kumplami (przez lata mieszkał w Poznaniu, studia tam konczył itd.) to juz jest nówka sztuka nierdzewka :angry:
mój wraca identycznie i tez w soboty pracuje :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu #307645 przez hoborr
Kur..wa zaraz mnie szlag trafi...

Ada w zasypia sama w łóżeczku lub ze mną leząc na boczku. A tu sie dziś teściowa wygadała że teść ja lulał na rękach bo mu jej było szkoda!

Płakać mi się chce....
co robić?
Kłócić się? Pewnie to i tak nic nie da bo i tak zrobia jak będa chceć.... A zrobię wojne to powiedzą że nie zostaną z nią...
Szlak!!!!!
Ale doła załapałam.
Wcale nie liczą się z moim zdaniem i moimi metodami!
Ale jestem wściekła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i bezsilna.....

12 lata 10 miesiąc temu #307646 przez różyczka
iwanek1 napisał:

Mój tez prawie nieobecny w domu,a jak jest to mam nerwice,bo potrafi tak mnie zdenerwowac :angry:

no ja mam identycznie!!! :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #307655 przez aska27
Oposku fajny sposób! :)
Ja teraz Mikusia na chwile nie zostawie, strasznie się boję!
Mam nadzieję jednak,ze to się już nie powórzy!!!!

Hoborr niestety tak to jest z rodzicami..my swoje..oni swoje! Skąd ja to znam?! :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #307656 przez Lucy
Dziewczyny ostatnio byłam u lekarza i powiedział że mogę już pić mleko bo Ola jest już duża,a plamki miała tylko na łokciu...
Kawę bezkofeinową piję z mlekiem sojowym,czasm jak mi brakło to zalewałam zwykłym,żarłam pizze i kapsalony,muffinki z mascarpone i jest tylko gorzej wywaliło ją pod kolanami,pod pachami,na pupie,na nadgarstkach i na stópkach :dry: ostawię jej nabiał...kupuję jutro kaszkę bez mleczną i ewentualnie pepti jeśli będzie poprawa to wiadomo o co kaman...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 10 miesiąc temu #307658 przez różyczka
hoborr napisał:

Ada w zasypia sama w łóżeczku lub ze mną leząc na boczku. A tu sie dziś teściowa wygadała że teść ja lulał na rękach bo mu jej było szkoda!

Płakać mi się chce....
co robić?
Kłócić się? Pewnie to i tak nic nie da bo i tak zrobia jak będa chceć.... A zrobię wojne to powiedzą że nie zostaną z nią...
Szlak!!!!!
Ale doła załapałam.

i bezsilna.....

ale czemu wojne od razu??
a nie mozesz poprostu powiedzieć teściowi,ze nie chciałabyś zeby tak robił??

12 lata 10 miesiąc temu #307666 przez różyczka
Lucy napisał:

Dziewczyny ostatnio byłam u lekarza i powiedział że mogę już pić mleko bo Ola jest już duża,a plamki miała tylko na łokciu...
Kawę bezkofeinową piję z mlekiem sojowym,czasm jak mi brakło to zalewałam zwykłym,żarłam pizze i kapsalony,muffinki z mascarpone i jest tylko gorzej wywaliło ją pod kolanami,pod pachami,na pupie,na nadgarstkach i na stópkach :dry: ostawię jej nabiał...kupuję jutro kaszkę bez mleczną i ewentualnie pepti jeśli będzie poprawa to wiadomo o co kaman...

no my tej z łokcia nie mozemy sie pozbyć własnie, bo z reszty ciała zeszły plamy, hmmm :dry:
ale ja do kawki leje zwykłe mleko bo mi lekarz narazie nie kazał nic odstawiać...
moze tez kupie to sojowe...

12 lata 10 miesiąc temu #307672 przez hoborr
różyczka napisał:

hoborr napisał:

Płakać mi się chce....
co robić?
Szlak!!!!!
Ale doła załapałam.

i bezsilna.....

ale czemu wojne od razu??
a nie mozesz poprostu powiedzieć teściowi,ze nie chciałabyś zeby tak robił??

Juz nie raz im mówiłam i prosiłam. ale onie słuchają ale nie komentuja i robią swoje. Teściowa powiedziała tylko : MYŚLISZ ŻE INNI NI EKOŁYSZĄ??? A co mnie ku..wa innni obchodzą:( Juz ni eraz zaczynałam swoje zdanie na różne tematy to wojny były , wypominanie niewiadomo czego i wyzywanie mojego męża:( Niestety to jusz taki typ ludzi - dziwnych...

12 lata 10 miesiąc temu #307673 przez różyczka
Aska no mi wlasnie tak samo w nocy sie Bianka zakrztusiła, nie wiem czy pamietasz jak pisałam..
horror :S

ja jak ide sie kąpac to biore ją w krzesełku tym do karmienia, ona z góry na mnie patrzy i sie cieszy :) wczesniej w leżaczku ją brałam ale teraz jest bardziej ciekawska :)

Rika ale ja tu mieszkam od urodzenia i to jest najbardziej żałosne :laugh: przez pare lat mieszkałam w 3city i mój mąz mówi,ze to jest smieszne, że p. gdansk znma lepiej niż własne miasto i okolice hehe :laugh:
no ale cóż :blush:

12 lata 10 miesiąc temu #307677 przez Oposek
Hobor współczuję:( Ale też spróbowałabym powiedzieć na spokojnie, żeby tak nie robił. Trzymam kciuki, żeby się udało.

Lucy no to może faktycznie. Wybierasz się tam do jakiegoś lekarza?

Różyczka pijesz normalną kawę? raz dziennie? myślałam, że tylko ja taka wyrodna matka jestem :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka