BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531467 przez basba
Dzień dobry...

My wczoraj kolędę mieliśmy. Ksiadz był po 19! Już miałam dzieci isć kąpać... Wiki wielkie oczy zrobiła a Antek z wrazenia stanął za kanapą buahaha (chojrak jeden) ;) A że ksiadz spoko to chwilę pogadalismy, wypil herbate , Wiki dała mu czółwik (żółwika) no i poszedł :)

Różyczko kochana ciesze się ze tablety coś pomogły (nawet gdyby to był efekt placebo ;) ) A ze organizm sie do nich przyzwyczaja... no ja myślę ze jak skończysz opakowanie to mozesz wziac opakowanie innych i potem do nich wrócić ;) Trzymam kciuki kochana. A napisz jeszcze ich nazwe :) moze też sobie lajnse bo jakaś taka do bani jestem... heh :blush: :dry:

Masusko o tej "twojej" niani z linka nie słyszałam ale Oposek podał jakieś linki to moze coś o niej piszą. Króliki to mój tata kiedys chodował ... dobre były ;) hehe...
Dobrze ze nocka minęła spokojnie i nic nie boli... nastepnym razem maszeruj do lekarza bo osobiście cie wykopie!!!! (mam nadzieje ze następnego razu nie bedzie :kiss: )

Asiu ja jestem z trójki rodzeństwa :) i jestem środkowa :) Śmiejemy sie z moimi sąsiadkowymi przyjaciółkami że strzelimy sobie trzecie dziecko przed 40 co by sie odmłodzić ;) Co do gadulstwa Wiki... jest niezła aparatka :) Wczoraj mąż przyjechał i mówie do niej ze ma iść zawołać tacie że jest zupa a ona do mnie "z trupa" (w jej ustach brzmiało to "strupa" ale myślałam ze usiade (ja tak często zartuje z Antkiem jak sie pyta co na obiad a Micha musiała podsłyszec i zakodować )

Oposku to tak różnie jest z tymi chorobami. Wiki własciwie teraz co załapała ospe od Antka a wczesniej jakieś zwykłe przeziebienia. A w koncu przebywają ze sobą cały czas bo nie mam możliwości żeby się nie stykali. Antek właściwie w pierwszym roku to przechorował prawie cały wrzesień i pół października i tyle... nie szczepiłam go też na rzadne grypy. A co do różnicy wieku - dla mnie 3 lata jest dobra :)

Aniu trzymam kciuki za dzisiejsze łyzeczkowanie... oby poszło szybko i bezboleśnie... :kiss:

Hoborrku i jak? Adusia zasneła z mamcią czy dziadkiem ;) Daj znać po wizycie i powiedz mu o swoich wątpliwościach i o tym że się boisz… A własnie Asia dobre pytanie zadała… kupujesz jeszcze jedno łóżeczko czy dla Ady już takie „dorosłe” … pytam bo ja chyba Wiki w przeciągu 2 miesiecy przeniose do normalnego łóżka.

Przyszła_mamo… najważniejsze że mężowi nic się nie stało. Szkoda samochodu tylko i kosztów. Fajnie że praca jest i kasiorka też

Natimp a ty gdzie???? Po raz chyba 3 pytam... mąz coi zjeżdża czy nie bedziesz go widziec 5 tygodni???

Kasiorek trzymam kciuki za operację synka! :lol: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531476 przez basba
nie no jak mnie to foruma zaczyna.....................

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531478 przez basba
ble ble ble... sorry ale 4 razy ten sam post jest!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531480 przez basba
Zeby nie było ja zasad forum nie naruszam!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

11 lata 11 miesiąc temu #531496 przez masuska
Basba aleś się rozpisała:)

11 lata 11 miesiąc temu #531504 przez olka1730
Witam

dziewczyny no wlasnie rezygnujecie juz z łózeczek???hmm,ja chyba jeszcze poczekam do lata

Anka i jak po zabiegu??

Kasiorek trzymam kciuki za operację synka!

11 lata 11 miesiąc temu #531553 przez basba
Olka no ja właśnie zamierzam... co by wiecej miejsca w pokoju było ;) Antek miał jakoś 1,5 roku jak przeniósł sie do normalnego łóżka (a to z prostego wzlędu nastąpiło... najpierw łóżeczko zarwał a potem połamał górną listwe - tam gdzie sa wyjmowane szczebelki).

No Masuska naprodukowałam się hehe...

11 lata 11 miesiąc temu #531567 przez olka1730
Basba a nie obawiasz sie za ona wypadnie :blush: moj to jak poloze go wieczorem w kojcu na poduszce,to rano znajduje znajduje tam jego nogi :S Wiki spi spokojnie tobie??

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531574 przez basba
Moje dzieci maja do swoich łóżek zrobione takie zapory (z tego samego materiału co łóżko)... Zrobie ci foty i wstawie jak chcesz :)

11 lata 11 miesiąc temu #531599 przez olka1730
Basba a gdzie kupowałas jak mozna podpytac??widzialam taka sciane na allegro mocowana do łózka czy to takie cos?? sorki ze tak podpytuje,ale chyba blizej na wiosne zmienie

11 lata 11 miesiąc temu #531604 przez masuska
Olka, ja jeszcze nie zmieniam ze względów finansowych, ale Piotrek już śpi od jakiegoś czasu bez szczebelek i jak ma potrzebę to wychodzi, bez płaczu, jak to było wcześniej.

11 lata 11 miesiąc temu #531630 przez kasiorek0310
Oposek dzięki za porady i liste

No właśnie nie powiedzieli czy pościel czy nie tylko ze za free ale w razie czego wezmę jaska i koc do auta a małż mi przyniesie jakby nie bylo bo nie wiem jak to będzie do końca wyglądać a co do piżam to mam pajace ale na krótkie rękawy i sa bardzo szerokie i lużne wiec chyba będa w porządku
a co do mleka w razie wypadku wezmę bo mamy to pepti i kaszki bez mleczne wiec tez zabiorę lepiej nieć za duzo niż za malo hm... ciekawe czy tam takie coś maja że dają pieluchy
prezent to na pewno będzie miał a przytulankę obowiązkowo bez hippka z biedy sie nie ruszamy jak w izbie przyjęć mówili jest i bufet i wszystko ale pokoju socjalnego tam nie widziałam tylko dyżurkę ale czajnik powinien tam być my sie nocnikujemy ale i tak nic nie robi na nim a i tak będzie sam pobyt stresujący wiec nocnik sobie chyba daruje
Mam nadzieje ze sami na sali nie będziemy to będe go moga zostawić na chwiel i do wc wyskoczyć a jak nie to zabiorę go ze soba a co do smoczka to my juz rok bez niego na szczecie sam zrobił mu papa i go nie chce.

No wlaśnie my mamy rozbieżnego pomogłaś bo na prawdę jak ktos nigdy w szpitalach nie był z maluchem albo nie miał styczności to ciężko tam sie ogarnąć z tym w razie pytań bede jeszcze pytać a na pewno da wam znac mój mazl bo on zostaje z lapkiem w domu a ja na pewno książkę zabieram

przyszla_mama dzięki no włansie boje sie tego jedzenia i czy jak wezmę słoiki czy mnei nie zlinczują w szpitalu bo wiem wiem jaka on dietę będzie mal i czy cokolwiek będzie miał o zabawkach to na pewno i tez mam nadzieje żę nie będziemy sami leżeć a podgrzewacza niestety nie mam i niani tez bo nigdy nam nie była potrzebna

11 lata 11 miesiąc temu #531659 przez basba
Olka mąz robił :) watwie jutro zdjecie bo nie wiem o jakiej ścianie mówisz ;)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531684 przez hoborr
Dobry:)

11 lata 11 miesiąc temu #531686 przez hoborr
Dobry:)

Babcia weszła mi wczoraj wieczorem do popokoju i neistey ada za nią poleciała do dziadka. Ale już taka padnięta byłam że nawet się ucieszylam...

Asiu mam drugie łóżeczko od kogoś z rodziny. Ada siedziałą w nim w kuchni jak była mała. I ja nie wyobrażam soie żeby ada w łóżeczku nie spała. Bo ja mam lęki że gdzieś wychodzi , idzie i ginie B) :dry: Często nawet mi się to śni. łóżeczko dostanie do nowego domu:)

Kasiorek ale tego wszystkiego jest. Współcxuzję i trzymam kcuiki!

Masuska a dizs jak się czujesz? Nie boli?

Przyszła mamo:) Ale masz duuuużżżo godzin:) USper - bo i kasa większa:) Szkoda tylko że na naprawę pójdzie... a dobrz że nikomu nic się nie stało:)

Basba heloł! A wiesz że mój tez by chciałwszystko sam robić - tylko twój ma pewnie wiecej doświadczenia w drewnianym świecie:) A i koizystając z Twojej rady 0 schody zostawiliśmy na sam koniec prac:)

Oposku dzięki za linki... i juz widzę że ta niania to raczej się nie sprawdzi... Dzięki:)

Dobra - zbiram się do gina:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka