- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
My wczoraj kolędę mieliśmy. Ksiadz był po 19! Już miałam dzieci isć kąpać... Wiki wielkie oczy zrobiła a Antek z wrazenia stanął za kanapą buahaha (chojrak jeden) A że ksiadz spoko to chwilę pogadalismy, wypil herbate , Wiki dała mu czółwik (żółwika) no i poszedł
Różyczko kochana ciesze się ze tablety coś pomogły (nawet gdyby to był efekt placebo ) A ze organizm sie do nich przyzwyczaja... no ja myślę ze jak skończysz opakowanie to mozesz wziac opakowanie innych i potem do nich wrócić Trzymam kciuki kochana. A napisz jeszcze ich nazwe moze też sobie lajnse bo jakaś taka do bani jestem... heh
Masusko o tej "twojej" niani z linka nie słyszałam ale Oposek podał jakieś linki to moze coś o niej piszą. Króliki to mój tata kiedys chodował ... dobre były hehe...
Dobrze ze nocka minęła spokojnie i nic nie boli... nastepnym razem maszeruj do lekarza bo osobiście cie wykopie!!!! (mam nadzieje ze następnego razu nie bedzie )
Asiu ja jestem z trójki rodzeństwa i jestem środkowa Śmiejemy sie z moimi sąsiadkowymi przyjaciółkami że strzelimy sobie trzecie dziecko przed 40 co by sie odmłodzić Co do gadulstwa Wiki... jest niezła aparatka Wczoraj mąż przyjechał i mówie do niej ze ma iść zawołać tacie że jest zupa a ona do mnie "z trupa" (w jej ustach brzmiało to "strupa" ale myślałam ze usiade (ja tak często zartuje z Antkiem jak sie pyta co na obiad a Micha musiała podsłyszec i zakodować )
Oposku to tak różnie jest z tymi chorobami. Wiki własciwie teraz co załapała ospe od Antka a wczesniej jakieś zwykłe przeziebienia. A w koncu przebywają ze sobą cały czas bo nie mam możliwości żeby się nie stykali. Antek właściwie w pierwszym roku to przechorował prawie cały wrzesień i pół października i tyle... nie szczepiłam go też na rzadne grypy. A co do różnicy wieku - dla mnie 3 lata jest dobra
Aniu trzymam kciuki za dzisiejsze łyzeczkowanie... oby poszło szybko i bezboleśnie...
Hoborrku i jak? Adusia zasneła z mamcią czy dziadkiem Daj znać po wizycie i powiedz mu o swoich wątpliwościach i o tym że się boisz… A własnie Asia dobre pytanie zadała… kupujesz jeszcze jedno łóżeczko czy dla Ady już takie „dorosłe” … pytam bo ja chyba Wiki w przeciągu 2 miesiecy przeniose do normalnego łóżka.
Przyszła_mamo… najważniejsze że mężowi nic się nie stało. Szkoda samochodu tylko i kosztów. Fajnie że praca jest i kasiorka też
Natimp a ty gdzie???? Po raz chyba 3 pytam... mąz coi zjeżdża czy nie bedziesz go widziec 5 tygodni???
Kasiorek trzymam kciuki za operację synka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
dziewczyny no wlasnie rezygnujecie juz z łózeczek???hmm,ja chyba jeszcze poczekam do lata
Anka i jak po zabiegu??
Kasiorek trzymam kciuki za operację synka!
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No Masuska naprodukowałam się hehe...
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
No właśnie nie powiedzieli czy pościel czy nie tylko ze za free ale w razie czego wezmę jaska i koc do auta a małż mi przyniesie jakby nie bylo bo nie wiem jak to będzie do końca wyglądać a co do piżam to mam pajace ale na krótkie rękawy i sa bardzo szerokie i lużne wiec chyba będa w porządku
a co do mleka w razie wypadku wezmę bo mamy to pepti i kaszki bez mleczne wiec tez zabiorę lepiej nieć za duzo niż za malo hm... ciekawe czy tam takie coś maja że dają pieluchy
prezent to na pewno będzie miał a przytulankę obowiązkowo bez hippka z biedy sie nie ruszamy jak w izbie przyjęć mówili jest i bufet i wszystko ale pokoju socjalnego tam nie widziałam tylko dyżurkę ale czajnik powinien tam być my sie nocnikujemy ale i tak nic nie robi na nim a i tak będzie sam pobyt stresujący wiec nocnik sobie chyba daruje
Mam nadzieje ze sami na sali nie będziemy to będe go moga zostawić na chwiel i do wc wyskoczyć a jak nie to zabiorę go ze soba a co do smoczka to my juz rok bez niego na szczecie sam zrobił mu papa i go nie chce.
No wlaśnie my mamy rozbieżnego pomogłaś bo na prawdę jak ktos nigdy w szpitalach nie był z maluchem albo nie miał styczności to ciężko tam sie ogarnąć z tym w razie pytań bede jeszcze pytać a na pewno da wam znac mój mazl bo on zostaje z lapkiem w domu a ja na pewno książkę zabieram
przyszla_mama dzięki no włansie boje sie tego jedzenia i czy jak wezmę słoiki czy mnei nie zlinczują w szpitalu bo wiem wiem jaka on dietę będzie mal i czy cokolwiek będzie miał o zabawkach to na pewno i tez mam nadzieje żę nie będziemy sami leżeć a podgrzewacza niestety nie mam i niani tez bo nigdy nam nie była potrzebna
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Babcia weszła mi wczoraj wieczorem do popokoju i neistey ada za nią poleciała do dziadka. Ale już taka padnięta byłam że nawet się ucieszylam...
Asiu mam drugie łóżeczko od kogoś z rodziny. Ada siedziałą w nim w kuchni jak była mała. I ja nie wyobrażam soie żeby ada w łóżeczku nie spała. Bo ja mam lęki że gdzieś wychodzi , idzie i ginie Często nawet mi się to śni. łóżeczko dostanie do nowego domu:)
Kasiorek ale tego wszystkiego jest. Współcxuzję i trzymam kcuiki!
Masuska a dizs jak się czujesz? Nie boli?
Przyszła mamo:) Ale masz duuuużżżo godzin:) USper - bo i kasa większa:) Szkoda tylko że na naprawę pójdzie... a dobrz że nikomu nic się nie stało:)
Basba heloł! A wiesz że mój tez by chciałwszystko sam robić - tylko twój ma pewnie wiecej doświadczenia w drewnianym świecie:) A i koizystając z Twojej rady 0 schody zostawiliśmy na sam koniec prac:)
Oposku dzięki za linki... i juz widzę że ta niania to raczej się nie sprawdzi... Dzięki:)
Dobra - zbiram się do gina:)