- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Potrzebuję wsparcia w kwestii wyboru kremu na zimę dla Janka... Nivea baby odpada ... ma brzydka buzię.... coś z emolienów może.. teraz jest nowy z serii Emolium na wiatr i mróz.. ma może któraś z WAS?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziś świętowaliśmy dzień Babci i Dziadka, wszystkich odwiedziliśmy i o drzemce zapomnieliśmy.
Piotrek miał dziś nawet małą przygodę. Zajechaliśmy po drodze do moich rodziców, do firmy męża, a tam oczywiście pługo-solarka, Pitucha tak zafascynowany był nią że nawet Tatuś go przewiózł.
Oposku te dresy z Lidla są rewelacyjne, jeszcze trochę u nas zostało, ale w mniejszym rozmiarze.
Nati ja używam Bambino:)
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
W końcu chwilka wytchnienia. Wiki spi od 30 minut, Antek na basenie- niebawem zjedzie, wiec póki co zasiadłam na kanapie i wcinam pomelo - uwielbiam! Ale zjadłam niecałe pół i pękam w szwach
Nati gratuluje autka- co to za kolor co Kurcze z tą głowa twoją to mnie wystraszyłaś. Kiedy masz to badanie? daj koniecznie znać PO!!!
Zienciunio filarz widze Oj Wiki by się nieźle wsciekła jaky zabrał jej rózową skarpetkę (u nas króluje róż)
Jeśli chodzi o krem to niestety nie pomogę- my jedynie nivee stosujemy.
My wczoraj świętowaliśmy dzień babci i dziadka. Dziadkowie na 10 byli w przedszkolu a po 11 zjechali do nas na kawe i obiad. Dzieciaki przeszczęśliwe- wreszcie dziadków mieli na cały dzień a nie na godzinkę czy dwie Babcia musiałaby się rozdwoić hehe
Masusko mąż pewnie sporo pracy ma... u nas na drogach istne lodowisko- śniegu nie ma ale jedna wielka szklanka! Już widze jaki Pitucha zadowolony z przejażdżki
Oposku no to super że poranki dłużej można poleżeć. Rozumiem jeszcze wstawać latem kiedy jasno i ciepło ise robi ale zimą - ciemno i chłodno brrrr... Moi natomiast popsuli się w kwestii spania Wstaje do nich na zmianę co 30 minut z zegarkiem w ręku od 2 w nocy! Ja ich chyba w czarcim rzebrze wykąpie bo chodze jak zombie
Widzę ze randkowałaś ostatnio... fajowo
Anka weź no użycz trochę tego zapału ćwiczeniowego, co!? Ja ostatnio w tesco kupiłam w przecenie steper i hula hop Póki co leży ładnie sobie w garażowym pokoju czeka na cieplenie - bo zimno tam nieco jest
Zdjecia cudne i jaka góra prezentów
Asiu mam nadzieje ze dostaniesz się na forum Uściski dla was kochana!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba , napisze napisze, ale wiesz sama neurolog, bez badań nic nie zrobi .. wiec trzeba będzie czekać.
Kurcze Jachu ma mega brzydką buzię, nie wiem czy nowy krem go uczula , czy mróz średnio działa na jego delikatna twarzyczkę, chyba muszę zaliczyć alergologa w trybie przyspieszonym ...
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
wrócilismy do domu i do rzeczywistości, bylo CUDNIE!
wieczorem zdam relacje (fotorelacje również)
Nati - nie wysylalas mi chyba maila z adresem?
Na pewno masz teraz inne sprawy na glowie...
Nati - rozmawialam wczoraj z kolezanka aptekarka i poleciła krem z IWOSTINU, ON JEST DLA doroslych ale tez dla dzieci i jest z lipidami:
Iwostin Sensitia, krem ochronny z lipidami na zimę, SPF15, 50 ml
Krem ochronny z lipidami na zimę SPF 15 dla skóry wrażliwej, skłonnej do podrażnień i alergicznej.Krem ochronny z lipidami na zimę SPF 15 Iwostin Sensitia jest odpowiedni do pielęgnacji skóry dzieci i niemowląt. Produkt posiada pozytywną opinię Centrum Zdrowia Dziecka.
tu jest:
www.doz.pl/apteka/p63372-Iwostin_Sensiti..._na_zime_SPF15_50_ml
a jeszcze taki drugi ponoc dobry, ale na pewno z Iwostinu lepszy
www.doz.pl/apteka/p15179-Flos-Lek_dla_dz...hronny_na_zime_50_ml
a wizyta u lekarza na pewno tylko pomoze, moze cos jeszcze innego doradzi..
Pozdrawiam was cieplo, dzisiaj na pewno sie odezwe
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czekamy na zdjęcia.. puściłam maila z adresem .. jak cos puszczam jeszcze raz:)
no zobaczymy jak jeszcze zastosuję pare razy te emolium na wiatr i zimę i zobaczymy ....
upeirdliwe to jak nie wiem
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
może spróbuj odstawić na dwa dni i sprawdz jak zareaguje??
Tu na przyklad mama pisze tak:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak jak piszesz, moze maly nie miec uczulenia na sam tran (moze miec wlasciwosci uczulajace ale jak ktos tak reaguje na taki typ produktu - ryby itd) ale moze chodzi bardziej o ten aromat..
Jedna mama napisała maila do Moller'sa bo jej dziecko zsypalo tylko od tranu Moller's to odpowiedzial przedstawiciel tak:
Tran cytrynowy zawiera naturalny aromat cytrynowy i dlatego polecany jest
nawet małym dzieciom. Natomiast tran owocowy polecamy dzieciom powyżej 3
roku życia ze względu na zawarty w nim aromat syntetyczny, aby uniknąć
ryzyka alergii.
jakos nie moge dojsc co zawiera ten tran Wasz pomaranczowy, czy aromat syntetyczny czy naturalny..
a Nati co do Gal mi sie trafilo w oczy jeszcze, to jedna dziewczyna pisze:
Jedyne co wiem, to aptekarka poradziła mi kupować trany z krajów, gdzie są czystsze wody (np. Moller's z Norwegii). Bo Gal jest produkowany podobno z ryb bałtyckich (dlatego dużo niższa cena, bo surowiec nasz i produkcja nasza), a wiadomo jaki Bałtyk jest "czysty".
ale wiadomo ile w tym prawdy, co lepsze itd.. czlowiek glupieje jak sie naczyta. sama zastanawiam sie nad nastepnym tranem..
a moze samo minie, moze tak zareagowal organizm na cos, mlody tak dostal z dwa razy i juz sie nie powtorzylo wiecej, a nic nie odtsawialismy..
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
allegro.pl/apteka-mustela-bebe-sztyft-oc...10g-i3890108920.html
Tranu już nie używamy, zwątpiłam i dałam spokój. Filip nie chorował ani razu od września, nie opuścił ani jednego dnia żłobka, więc na razie olałam temat... Choć wszystko się może zdarzyć, bo u nas epidemia szkarlatyny- 14 zachorowań na 38 dzieci z dwóch grup... Na razie czekamy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Przyszła Mamo fajnie, że już wróciłaś, z niecierpliwością czekamy na zdjęcia
Nati gratuluję zakupu autka, niech się sprawuje jak najlepiej! Co lekarz powiedział? Co do kremu to wypowiedziałam się wyżej.
Basba ja też lubię pomelo I granaty Filip wstaje później, ale też się budzi w nocy i czasem nie może zasnąć... Ech, z tymi dzieciami
Asia jak się masz?
Pozdrowionka zostawiamy!
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Wchodzilam w ten co masuska podala ale cos nieaktywny, dzien pozniej wchodzilam, moze juz wygaslo
jesli nie to nic, ale jakby bylo to super bo mlody z wszystkich rzeczy mi wyrasta! doslownie, ma tyle dresow a wiekszosc juz kostki odkrywaja
to pierwsza rzecz
a druga - czy ktoras pracowala ma jakies doswiadczenie w pracy z dzieckiem z Dysleksja, dysortografia, dysgrafia? a moze ktoras ma jakies linki, artykuly warte przeczytania?
oczywiscie ja sama tez do wszystkiego dojde, nie chce isc na latwizne ale moze ktoras z was juz sie przez cos przekopala, i znalazla jakas perelke
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas nudy... teście krowy nie mogą nigdziue kupić i całe dnie ich nei ma w domu. Ale spokuj. Ekipa się wyniosła. Jak znajdę czas to wam pokażę łazienke i ogólnie co mam porobione..
Już doczekać się nie mogę..
Kurcze mam do bałtowa parę kroków i nigdy nie byłam.... Przyszła mamo gratuluję super urlopu Zdjęcia cudne:)
Dziewczyny czy tylko moja Ada nie chce mówić? Jak zobaczyłąm Wikusię na fb to byłąm w szoku - aż mi sie płakać chciało !A jak MIkołąjka to jz wymiękłam...
Dobra. Spadam.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Udało mi się wejsc na ten wątek,chociaz cały czas wysakuje mi powiadomienie,ze coś jest zagrozenie,no nic.
Hoborr nie denerwuj się, Ada jak zaczenie mówić, to zadziwi wszystkich. Nie ma na to reguły. Duzo z nią rozmawiaj
Sąsiadów synek, prawie trzylatek tez malutko mówi JESZCZE, wszystko w swoim czasie
Oposku dziękuje czuję się lepiej.. znacznie lepiej, tylko BARDZO denerwuję się przed poniedziałkiem.
Przyszła mamo jesli chodzi o dysleksje chętnie bym Ci pomogła, mam też sporo materiałów,ale musiałabym zeskanować. Ptrzepraszam,ale teraz nie dam rady.
Postaram się jednak pomóc. Moze jeszcze ktoś szybciej Ci przesle materiały.
Zdjecia widziałam,super!!! Areczek taki radosny
Masuska jak tam Twoja koleżanka?
Nie wiem czy dam rade zajrzeć jutro na forum,czymi sie w ogóle strona otworzy, w razie czego gdbym miała czas będę na fb. Całuje
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
od 3 lutego w Lidlu dla dzieciaków
www.lidl.pl/cps/rde/SID-9E448C3B-7AEE5D9...sl/oferta.htm?id=186
Asiu niestety nic o koleżance nie wiem.
Przyszła_mamo, szkoda że śniegu nie było, ale fajna sprawa. Tylko skąd ta Halloweenowa dynia się tam wzięła? Tamta promocja w Lidlu może być już nie aktywna. Ale w sklepie powinny być ciuszki. W moim sklepie zostały dresy, ale 86/92
Basbo, u nas przy -11 stopniach śnieg pada, od 5tej męża nie ma, cóż niedzielę spędzimy we dwoje z Piterkiem.
Hoborrku, spokojnie, macie jeszcze czas:) Ada się rozgada, znam dzieciaki które długo nie mówiły, a teraz to szok. Pokaż domek i mów kiedy przeprowadzka:)
Oposek i AniaW mi się śniły:)NA basenie byłyśmy z dzieciakami, a później zjeżdżałyśmy na sankach. Dla mnie to Hard core bo ja jestem ciepłolub.
Palić nie palę, chudnąć chudnę.