BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

10 lata 10 miesiąc temu #830738 przez natimp1
Rose , możemy zorganizować jakieś spotkanie latem z Basbą, obijemy jej twarz-będzie brzydka, damy cyn ka jakimś złodzieja ze ich akurat nie ma w tym czasie i będzie biedna, napuścimy jakąś lasencje na mężulka i się odkocha..:):) wtedy podzielimy się która co bierze :)
a i jeszcze będziemy ja faszerować samymi słodyczami bo jest zbyt szczupła:)
to co Rose jest po co żyć:):)

Hej Dziewczyny :)

Basba u mnie Maksi chodzi do przedszkola, parę dni mu odpuszczę ale moja mam wyjeżdża do
Senatorium więc i tak jest co kombinować z chłopakami :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #830798 przez basba
Natimp :ohmy: wredoto!!!!! Nie gadam z tobą :lol: :P

Ależ Rożyczko... tyś druga w kolejce ;) wiec i tobie się skapnie.... ale podbierz Nati za te wstręciuchostwa co napisała (w końcu ona też na pudle stoi ;) ) co by nic nie dostała :woohoo:

Nati Antek ma wolne - bo z ciocią będzie i Wiki. Zresztą od środy nie chodzi bo kaszle i smarka nieprzeciętnie... :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #831140 przez aska27
Dziekuje dziewczyny :)

no to mamy tą 2000 stronę :laugh:

Oj, ja teraz jakos czasu żeby siedziec przed komp nie mam za bardzo ;)
ale widze,ze wszystko u Was ok, oby tak dalej :) :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #831208 przez hoborr
O w mordę przegapiłam strone! Basba jest pięna, bogata, zakocjana itd - więc się sprawdziło!

Padam na ryj.

10 lata 10 miesiąc temu #831408 przez masuska
Oooo ładnie Paniusie już 2000:)

Basbie pasuje, więc nie mogło być inaczej.

Hoborrku piękne ciacho, zapisane:)

Rosalindo a jak u was? Jak przedszkole?

Jutro piekę bułeczki i też się pochwalę:)

Kupiłam piankolinę z biedronki i mam krosty na łapach, o tak mnie uczuliło. A z Pitem się bawiłam i jemu nic.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #831631 przez basba
Moje drogie nawet nie wiecie jak trudno było mi się wbic na forum żeby napisać tamtego posta!!!!

Jedno na bank się dziewczynki zgadza w 1000% ... ZAKOCHANA :kiss: : :lol:

Hoborrku super ta gwiazda wyglada! Spróbuje na pewno, tylko w nutelle muszę się zaopatrzyć ;-)

Mamusko a ty co pichcisz dzis??? Miałaś się pochwalić :) kurcze to niezłe cię uczulilo! Dobrze ze Pitowi nic nie wyszlo'

Asia no raczej ze czasu masz mniej teraz :laugh: ale dobrze ze wszystko u was ok!!!!

A Oposek, Ania i Przyszła mama gdzie się podziały.???

A ja padam... Jak co sobotę zreszta, no ale posprzątane, ugotowane, poprawne i zaległe podrasowane ... Wiec zaczynam weekend :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #831657 przez masuska
Basba, a "poprawne i dokładne podrasowane" to ja się tylko domyślam:)

Dziś robię tylko galantynę, a jutro albo bułki, albo chleb i jeszcze upiekę później to ciasto co dała Hoborr:)

10 lata 10 miesiąc temu #831673 przez basba
Masusko no ty się niczego nie domyślaj : :lol: miało być poprane (pranie) i zalegle poprasowane :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #831712 przez hoborr
basba - zamiast nutelli mozna wymieszac kakao, smietane i cukier. na to samo wyjdzie:)

MAsuska piec piec bo naprawedę dobre:) Dziewczyny p iekły na marcówkach.. od niech mam ten przepis. A i tej nutelii to tak dwie łyżki na jeden placek - ba jak za dużo dałąm to wybyburkowało! :)
MAgda jak u was ze śniegiem? Mąż odśnieża? Mój w zeszłą niedzielę odśnieżał ! Ale się cieszył!

A wiecie że jyz za 3 tygodnie roczek Robercika! KIedy to zsleciało!

10 lata 10 miesiąc temu #831826 przez masuska
Dobrze, dobrze, jak chcesz to ja mam stertę do prasowania, mogę podrzucić:)

Hoborrku, u nas sypie jak cholera, raz Męża nie było 24 godziny, teraz 27, a dziś jak wstawiłam kolację zaprosiłam gości, to go wezwali i od 17 go nie ma, prawdopodobnie do 23 i tak ciągle:(

A ja chciałam więcej nutelki dać:)

Galantynę zrobiłam, ale przedobrzyłam z marchewką i jest słodka:)

A wiesz Aga że dziś o urodzinkach Robercika myślałam:)

10 lata 10 miesiąc temu #831920 przez masuska
Rozłożyło mnie, chora:(

10 lata 10 miesiąc temu #832062 przez masuska
Niczym się nie pochwalę, bo ciastu od Hoborrka nawet zdjęcia nie zdążyłam zrobić, Piotrek zaczął skubać, a za nim Mąż i po pół godzinie zostało mniej niż ćwierć ciacha.

Będę zachwalać dalej. Zawsze na jakiekolwiek urodziny, imieniny piekę ciasto jakiś torcik z mojewypieki.com. Zaraz mam urodziny teścia i miałam robić tort praga, albo biały walentynkowy. Mąż jedząc drożdżowca z nutellą stwierdził żebym to ciacho zrobiła, bo nie dość że ładne to i PYSZNE.

Słodzić dalej???

Chyba nie trzeba:)

A jest b. słodkie, ja bym dała mniej cukru niż w przepisie.

Hoborrku mi tez wypłynęła czekoladka.

Aaaa, chleb też upiekłam, mam fajny przepis, bez zakwasu, a na drożdżach. Wolę jednak na zakwasie, ale jak ktoś chce na szybko to też może być drożdżowy:)

10 lata 10 miesiąc temu #832169 przez Oposek
Dobry wieczór :)

Basba gratulacje :):):)

Hoborku ja też nie wiem, kiedy to zleciało, dopiero co w ciąży chodziłaś, a już Robercik taki duży chłopczyk :) Ciacho muszę wypróbować koniecznie :)

Masuska zdrówka! :kiss:

Nati widzę, że masz już niezłe plany na wakacje, strach Cię zapraszać, jak Ty taka zawzięta :blink: Lepiej napisz, jak się czujesz?

Asia super, że już w domku, Sara prześliczna :)

U nas nic nowego, weekend "gościowy", więc czasu nie było, jesteśmy wymęczeni i cieszymy się, że jutro już poniedziałek :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #832330 przez hoborr
DZień dobry:)

Magda - Ty byłas na dukanie? Masz jakiś sprawdzony przepis na chleb?? I jak już zdrowa?

Oposku - nie ma to jak odpocząc w pracy;)

10 lata 10 miesiąc temu #832453 przez natimp1
hej
Oposku zaraz ze zawzięta.... wiesz juz w tym roku nie mogę sie śmiać ze ma basen anie ma garażu to co zrobić:) a zobacz tej ciągle mało.. nawet 2000 stronę musiała zabrać :)
My tez weekend gościnny ale na szczęście tym razem nas gościli .. spotkalismy się ze znajomymi Tomka z "dawnych czasów" wrócili z Włoch.. super parka, dzieciaki w tym samym wieku co nasze.. choc wyjątkowo słabo sobie do gustu przypadli, ale się bawili jako tako
Słuchajcie od soboty moja mamuśka leniuchuje w Kołobrzegu , a Janko dzień w dzień pyta czy to juz dzień cioci Niani :) Znów będzie tragedia z przestawieniem go z Niani do babci :)ale uwaga w przyszły tydzień jedzie z Maksim do drugiej babci... heheheh ciekawe jak długo teściowa wytrzyma zrzędzenie .. mama mama mama :)kurcze to aż nienaturalne ze z babciami nie chce zostawać chyba co.. a babcie całe serce, prawie każdą zachcianką realizują i milion atrakcji

Hobborku... roczek za chwilę,, jak ten czas szybko leci, ale kurde jeszcze "sekunda" i nasze juz 3 lata .. masakra ... jakie szczęście ze ja sie nie starzeje ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka