- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
masuska nie dziwota, ze Twoj mąz zestresowany, żonka w szpitalu, ale dobrze, ze warunki przynajmniej sa spoko to łatwiej przezyc na pewno, z suwaczka widze, ze właśnie leci Ci 36 tydz. i powiem Ci na pocieszenie, ze ja właśnei jak sie skończył 36 tc urodziłam swoją Oliwię, ważyła 2950 i była w pełni rozwinięta i słodziutka, nie musiała leżec w inkubatorku i wszystko było ok do 4 doby/bo potem niestety żółtaczka się przyplątała i musieli ją naświetlać no ale to nie u każdej dzidzi więc spoko. Bedziesz poprostu najwczesniej rozpakowaną lipcówka, z nas
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tych wrozek jedni w nie wierza drudzy nie ,moja znajoma raz na jakis czas korzysta z takich przepowiesci ponoc jej sie sprawdza wieksza polowa,ale podejrzewam ze to kwestia przypadku albo podswiadomie darzymy do tego by wlasnie tak bylo jak wrozka powiedziala. Dlamnie to wyrzucanie pieniedzy w bloto A swoja droga tez bym gdzies sie wybrala na wycieczke,tylko najwiekszy problem z tymi WC W Pl pamietam ze strasznie duzo kasy stracilam na te publiczne kibelki tu 2 zl tu 4 zl dramat a do kibelka co pochwila W gal.krakowskiej pani co pilnuje pozadku w kibelkach pamietam ze wpuscila mnie do kibelka dla osob niepelnoslrawnych zebym niemusiala w tej kolejce stac ktora konczyla sie ohohohohooo i jeszcze troche
Masuska wspolczuje ci tego lezenia plackiem w szpitalu,mozna oszalec z nudow.
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
różyczka nie jesteś sama z tymi nastrojami, u mnie to już w ogóle jakaś masakra nie potrafię nad sobą zapanować, a raczej nad tym
Generalnie od kilku dni nic mi się nie chcę ani leżeć, ani chodzić, ani gotować itp sama nie wiem co mi się chcę...
Wczoraj z moim M się przytulaliśmy, a dziś rano upławy miałam różowe teraz już nic nie ma ale powiem Wam że pierwsze co pomyślałam to "odchodzi mi czop" he
Rzadko się przytulamy, odzwyczailiśmy się oboje po tym jak mieliśmy to zabronione i pewnie dlatego tak dziś się stało
Od 6 jestem na nogach mam już posprzątane teraz tylko szybko obiad i mnóstwo prasowania dla małego...w tym tygodniu chcę mieć już wszystko gotowe
masuska jeśli mają cię puścić w 36tyg tzn ze możesz od razu rodzić?? Ja bym tak chciała he
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
ide podczytac was wstecz
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
ale fajnie wam, rocznica:) ja już się września doczekać nie mogę.
Jak wpisywałam Arek to zastanawiałam się czy nie Arkadiusz. Teraz już lapka nie mam, więc nic nie zrobię. Może Viszka?
A u nas wczoraj był fałszywy alarm. Ale za to dziś niestety się wyspalam, przyzwyczajam się dostaje już podwójne dawki, ciekawe jak długo to potrwa. Jeszcze niech maluch rośnie,
ale co ja?? co ja?? bo nie wiem...
Basba-ooo ranyy ale Mati by sie bawil na takim placyku przy domowym--fajnyyy
Rika-ojj biedactwo:( tule mocno mocno::*:*:*
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Viszka chodziło o poprawienie listy, ja nie mam możliwości. Kroplówka mi się nie długo kończy więc wracam pewnie na ginekologie, porodówki już mi się odechciało, ale poważnie super personel. Chciałaby żeby mi się trafiła pani Ewa jak będę rodzic! Przemiła kobietka!!!
Dobrze moge sie Tym zajac...wieczorkiem....bo teraz ide robic Obiadek...
Bedzie dobrze kochana:) i Piotrus bedzie duzyyy i zdrowy...
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Oby już było po remoncie....
Dzisiaj u mnie strasznie gorąco, zjeździłam się po mieście za różnymi pierdołami, najfajniej było w banku : weszłam -jedna kasa czynna, przede mną osiem osób- myślę sobie- nie przepuszczą - i nie przepuścili , siedziałam i czekałam na krzesełku,aż przyjdzie moja kolej, czyli w sumie 40 min
dobrze, że chociaż włączona była klimatyzacja, to dało radę wytrzymać w ten upał.
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
dorotas29 no ludzie raczej nie ustępują, sama wiem jak jadę autobusem, ale nie pcham się tak jak inni żeby ktoś mi ustapił, raz siedziałam ale to było 2 miesiące temu i stary facet z kulami leci na mnie i mówi że mam mu ustapić, zobaczył że młoda to nie ma prawa siedzieć, może też nie iwedział że jestem w ciąży ale zeszłam mu bo jeszcze by usiadł na mnie , masakra.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska oby do 37 tygodnia
Ja już zrobiłam pranie, suszy się właśnie. Całe 4 sznury zawieszone już myslałam że się nie zmieści ale dałam radę
Zuza wieczorami łapie mnie za brzuch i "budzi dzidzię"
A jak zypytam gdzie mama ma dzidzie to masuje się po brzuszku
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Caly czas myslalam ze mam sporo ciuszkow dla naszej niuni ,ale jedna z dziewczyn na czerwcowkach zamiescila zdj pokoiku jej maluszka jedno ze zdj to szafa pekajaca w ubrankach Ja mam jednak chyba polowe mniej
wydaje sie mi czy jakos tak ucichlo u nas?
Ja mam dzis w domu akcje : prasowanie, zastanawiam sie wsumie czy posciel juz zakladac jak wyprasuje czy wstrzymac sie jeszcze?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do wyglądu naszych dzieci też się nad tym zastananwiam i doczekać się juz nie mogę!!!
Dzisiaj miałam wizytę u lekarza.. Mikołaj waży juz 2210g a ostatnio ważył 1450g
Masusuka wypoczywaj i dbaj o siebie i Twojego Skarba
kaska też muszę wyprać ciszuki i pieluszki ..moze własnie teraz, bęe miała 3 dni wolnego
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie ważne jak dzieciaczki będą wyglądać To nasze dzieci i jak tylko spojrzysz na takiego małego ufika to od razu się zakochasz