- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
A wszystkim dzieciom nietylko tym w brzuszkach wszystkiego naj naj naj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Ja dzisiaj coś w nocy nie mogłam spać... jakoś tak duszno mi było, co chwile siku i co się wysikałam to mi się strasznie pić chciało i ten kręgosłup mnie tak boli.
Wczoraj byłam u lekarza na wizycie. Z Bartusiem wszystko ok. Rozwija się dobrze i lekarz po wnikliwym badaniu stwierdził że chyba jem dużo schabowych bo mały tak urósł. Waży 2050 g. I po tych wszystkich pomiarach główki, brzuszka i chyba kości udowej stwierdził że wg USG termin porodu przesuwa się z 25 lipca na 19 lipca. Czyli teraz jest 33 tydzień ciąży. Ciesze się bardzo, że mały tak rośnie. Oby tylko nic się złego nie działo.
A wszystkim naszym dzieciaczkom z okazji dnia dziecka życzę dużo zdrówka, oby przyszły na świat całe i zdrowe i były naszymi wielkimi skarbami i oczywiście żeby słuchały swoich kochanych mamusiek
Lece na śniadanko Buziaki
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga1040 termin ja nie biorę pod uwagę terminu z USG bo w brzuchu jak w przedszkolu. Jedno dziecko jest większe, inne mniejsze i ten termin z USG jest dla mnie śmieszny...
Teraz niestety nie mam wyjścia ale mam termin wyznaczony z USG z 20 tygodnia.
Jak byłam w pierwszej ciąży to termin z USG miałam na 18 lipca a z OM na 3 lipca a i tak urodziłam 22 czerwca a terminu z USG w ogóle nie brałam pod uwagę. I te pomiary były z kwietnia bo jakby zrobili mi USG później tak 35 tygodnia to miałabym termin z USG na wrzesień...
Mała przy porodzie w 38 tygodniu miała wagę jak dziecko w ok 32 tygodniu ciąży.
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
bylam z Matim w Parku ale upał ze ohoh wiec kupilam tylko Truskawki i Czeresnie i poszlismy do domku. I tak Matiemu nie wolno za duzo biegac..
zaraz pojde was nadrobic
i cos dla WAS
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ale Macie sliczne brzuszki....
Masuska-trzymam Kciuki za WAS:)
dziewczyny co myslicie o liscie z numerami kom. jak by ktoras zaczela rodzic w czerwcu a pozniej w Lipcu
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Rika co znaczy falszywy alarm?
viszka a naczym miala by polegac ta lista i jak by to mialo dzialac? Pozatym narobilas mi smaka na letnie owoce
A mnie tak ten moj brzusio niedaje spokoju i zastanawiam sie czy to ze jest tak niziutko to aby nie znak ze bedzie sie dzialo wszystko nieco wczesniej niz jest przewidziane ?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKOW ZYCZY CIOCIA MADZIA:)
My tez dzis dostalismy prezent na dzien dziecka, jak wszystko bedzie dobrze to w piatek po badaniach idziemy do domku:) Juz nie beda nas pilnowac czy rodzimy tylko zdaja sie na to co przyniesie natura!
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pomyślałam sobie że nic nie będę robić tylko pójdę spać a jak ma się zacząć to zacznie się w nocy tak jak z Zuzą ale przespałam spokojnie noc i nic więcej się nie działo
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Dobrze, że mąż wziął do pomocy mojego tatę, to nie muszę się przemęczać
No i oczywiście buziaki w brzusie z okazji dnia dziecka:)
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Kamilka Chyba sie juz wogole ciebie o to pytalam ,ale co tam zapytam najwyzej raz jeszcze Spakowalas sie juz do szpitala? Ja wlasnie sie pakuje kompletnie niewiem w jakiej kolejnosci to wszytsko poukladac Duzo planujesz zabrac ciuszkow do szpitala dla malutkiej? Wydaje sie mi ze 2 pajace+2body i ciuszek na wyjscie wystarczy + czapeczki ,(mega wielkie) skarpetki i niedrapki?
Rika co znaczy falszywy alarm?
viszka a naczym miala by polegac ta lista i jak by to mialo dzialac? Pozatym narobilas mi smaka na letnie owoce
A mnie tak ten moj brzusio niedaje spokoju i zastanawiam sie czy to ze jest tak niziutko to aby nie znak ze bedzie sie dzialo wszystko nieco wczesniej niz jest przewidziane ?
lista z Nikami i numerami telefonow zeby gdy juz bedziemy sie rozkpakowywac bedziemy mogli pisac do siebie i przekazywac info. na forum...
ale mam ochotke na PIWO
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
lista z Nikami i numerami telefonow zeby gdy juz bedziemy sie rozkpakowywac bedziemy mogli pisac do siebie i przekazywac info. na forum...
ale mam ochotke na PIWO
Na sierpniówach mamy taką. Jak np któraś marudzi, że ją coś boli i później znika z forum lub tez znika ot tak, to dręczymy ją smsami
A ja właśnie wzięłam łyczka od Małża
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Wczoraj powiedział mi że po wadze i rozmiarach dziecka oraz po tym jak rozwinięty ma dziecko móżdżek wychodzi że jest to 33 tydzień i tak też mi wpisał w kartę ciążową. Różnica jest kilku dniowa a nie tygodniowa więc myślę,że lekarz wie co robi.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem zła, bardzo zła...
Powód?
Teściowa