- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musze się pochawalić,ze zaczął mi się .tzn nam 36 tydzien szok!
aaa tak z mniej przyjemnych rzeczy.. miałam mieć w środę obronę tego .... awansu a dzisiaj dowiedziałam się,ze moje dyr nie powiadomiła kuratorium i MOZE będę miała tak jak wcześniej było ustalone teraz w środę ..moze 20 (poniedziałek) a moze nie.. szlag... i tyle z mojego chodzenia do pracy!!! Ale mimo wszystko staram się być dobrej myśli
oj.. musze poprać ciszki dla mojego synka.. no i spakować torbę, po ostatnim ataku, bólach mąż mnie teraz "maltretuje" żebym przygotowała torbę..tak w razie "W".
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Teraz wystarczy zaświadczenie od lekarza, że przynajmniej raz było się u lekarza w czasie ciąży
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie zawsze kobiety dowiadują się o ciąży "szybko". Przykładu daleko szukać nie musicie
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
No tu zeby byc nabierzaco to przeba chyba min 3 razy dziennie zagladac co by potem zadlugo nienadrabiac zaleglosci
Czy tylko mi sie wydaje czy jakies lipcowki chca uciec na czerwcowki
Dzis jestem mega padnieta zaraz sie ulokuje na wyrku i zalacze jakis filmik chyba. Bylam dzis na zakupach i u optyka stwierdzil ze wzrok sie mi poprawil niewiem jakim cudem bo ja odnosze wrazenie ze widze gorzej Na wyniki moich badan wciaz musze czekac ,podobno w poniedzialek maja byc ,oby bo inaczej zwariuje Mam zle przeczucia co do tych wynikow
Wkoncu udalo sie mi przemoc i upiec ciasto ale cos chyba niewyszlo tak jak trzeba ,ale za to lody proponowane przez Rozyczke(?) mroza sie i wstepnie stwierdzam ze sa pyszne ktoras tez pisala o rybka mintaju bodajrze ja mialam dzis na obiad i wiecej niekupie fuuuuj ,blee zostane jednak przy pandze
Cos jeszcze mialam napisac ale mi ucieklo ,ehh jak mi sie przypomni to dopisze
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
.....ale sprawdźcie same w gazetkach
Ja i tak juz nigdzie nie wychodzę,wiec lipa no tak mnie brzuch sciaga na dół i twardnieje ze podarowałam sobie wycieczki net okno na świat normalnie hehe
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko że im większy rozmiar tym mniej pampersów...
My już mamy 4.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dostałam dziś opiernicz za to że chodzę do kuchni, albo na górę. Poczułam się jak inkubator:(
Dziewczynki ostatnia porcja luteiny zainstalowana teraz już tylko zostało czekać.
Wiecie jak nigdy nie lubiłam tak teraz oglądam opole i nawet nie chce mi się przełącząc.
Jak coś to spokojnej nocki i kolorowych snów. Buziaki.
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Viszka - skoro mi sie udało nie dawać klapsów raz na jakiś czas a nawet NIGDY to znaczy, ze można tak wychowywać - wybór jest po stronie rodzica-ale nie rozumiem dlaczego się upierasz, ze TRZEBA. Zapewniam Cię, ze NIE TRZEBA
Oki.zlego slowa uzylam
OLka-Błażej fajne imie....zdrobniale to moze Błażko-tak moja Kolerzanka wolala na Synka
Viszka11
10-06-2011 21:06:31
Byla dzis u Pani Ginekologo i wiemy ze Kasia nadal jest Kasia a nie Piotrusiem mrgreen ze dobrze sie miewa.....wierci kopie mame i ze wazy juz 1840g/43cm
ide spac bo mialam meczacy dzien....
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Tez oglądam Opole
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
strasznie dawno sie nie odzywałaś...co u Ciebie? jak się miewasz?
Viszka super, ze z Kasią wszystko oki, duża dziewczyna z niej już i fajnie, ze nadal dziewczyna, bo nie będzie bynajmniej Matiemu zabierała autek
Ja też włączyłam OPole ale dopiero teraz ...i strasznie ktos rzępoli
Masuska ja to bym chyba nie zasneła z podekscytowania, w ogóle to zaczniemy niedługo jakies zakłady chyba, która z Was pierwsza pojedzie na porodówke- Rika czy Ty Piekarniczyk Was ściga hehe
Doszły te koszule nocne i sa takie ładne, ze żałuję, że nie kupiłam 4 od razu a tylko 2
No nie miałam takich fajnych koszul nigdy, zawsze spałam w jakiś leginsach, koszulkach, zimą w dresie bo u mnie straaasznie zimna zawsze...a te sa takie ładne, ze az sobie ubrałam od razu i posżłam w nich sprzatać chatę hehe Mi tam nic nie wypada, moze mam za małe cycki
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A co do tych lodów to maja wadę niestety z czasem twardnieją na kamień i już misie odechcialo ich robić...teraz mam aktualnie szał na arbuzy - w Kauflandzie 1,70 za kg i są PYSZNOSCIOWATE
Olka dobry pomysl z tym wydrukowaniem i przygotowaniem naszym menom tych formularzy i zaświadczenia.
A dziewczyny tak sobie myślę...karta ciązy nie jest takim zaświadczeniem, że sie było pod opieką gina?
Aniaw w tym artykule co zapodałas jest napisane, ze cyt.:"Opiekunowie faktyczni oraz prawni nie muszą przedstawiać zaświadczenia lekarskiego". No to jak w koncu z tym jest?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to robimy zawody która pierwsza he he
My z Zuzą też zajadamy się arbuzem
Ja dzisiaj cały dzień sprzątam i nie widać efektów
Ochrzaniłam mamę, siostrę i koleżankę za... NIC. Bo zadzwoniły...
Chyba mi hormony buzują przed porodem...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Lekarz wypisać musi osobno odpowiednią kartaluszkę, którą się oddaje do urzędu razem z innymi dokumentami a przecież szkoda byłoby oddać całą kartę ciąży bo ja mam swoją na pamiątkę
Przykro mi, że u was jakieś niepyszne te rybki były a my usmażyliśmy sobie gotowe paluszki rybne i były przepyszne
Kurcze jak ja dawno nie jadłam arbuzów, chyba jutro sobie nabędę