- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamilka ja też często pomaluję tylko jakimś bezbarwnym i wyglądają jakbym franca miała
Zimą zamówiłam mnóstwo ozdób, brokatów, lakierów i tak kombinuję. Akrylowe pazury miałam tylko raz i powiedziałam że nigdy więcej!!! Masakra jak mi się zniszczyły płytki!
Wy też tak macie że cały dzień fajny humorek a na wieczór hormony buzują? Ja już nie wytrzymuję. Tak mnie wszystko wkur..a że mam dość
Jak będę miała chwilę i wenę to zrobię zdjęcie pazurków u stóp jak ostatnio zrobiłam.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Rika- brzuszek ,jakby niżej, a pazurki ekstra!
Przy Julce nigdy nie prała, w tych specjalnych proszkach,tylko w normalnym naszym, albo w vizirze,albo persilu lub innym,nigdy nie miała problemów ze skórą.
Teraz za namową koleżanek z forum , kupiłam ten, co był w promocji w biedronce,ale tylko paczkę, potem będę postępować,jak z Julki ciuszkami, wszystko razem, do jednej pralki z jednym proszkiem
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
No naprawde pozadroscic
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Mi siora często żelowała i zdobiła różnymi cudeńkami ale teraz to jakoś nie mam natchnienia w tej ciąży! Ogólnie zapustoszona jestem - najgorzej włosy - odrosty mam już takie że ich w sumie nie widać Pomaluję jak już się dzidzia urodzi.
No i mam kolejne pytanie. Sprawdzałam na necie i rzeczywiście jest w tesco promocja na pieluszki pampers. Ale dalej nie wiem czy te akurat będą dobre. Przewidywana waga mojej niuni to ok 3,5 - 4 kg. I jakie ja mam kupić te pieluszki? Czy takie 2-5 kg nie będa za małe? I jak juz bym miała kupić takie po 180sz/paczce to ile tych paczek? Czy dzidzia urośnie szybko i z czterech kg się zrobi pięć? Ile mniej więcej się zużywa tych pieluszek na dzień? 10? Nie mam pojęcia?
A te w promocji to 4-10 kg! To przecież straszny rozrzut w kilogramach! Coś mi tu nie gra!
Pomożecie?
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Hoborr Ja mam ten sam dylemat ( choć kupiłam już w promocji 430 szt pampersów 2-5 kg) mam nadzieję, że się nie okażą się za małe i się nie zmarnują
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Było super a teraz opycham się arbuzem i spróbuje poczytać o czym dziś pisałyście
Z targów mam sporo ulotek, promocyjnych kuponów do sklepów dzidziusiowych, mnóstwo gratisów, próbek itd
Były też ciekawe wykłady, prezentacje i nawet robili Szymusiowi zdjęcia na castingu do tv
A i udało nam się pogadać z pediatrą, bo akurat zebrało nam się sporo pytań
Troszkę mnie jednak wymęczyło to łażenie, ale było warto
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Później bardzo długo mieliśmy rozmiar 2, później 3 były do ok 9 miesiąca a od 10 kupujemy 4. Zuza jest drobniutka. Rozmiar 3 zmieniłam na większy bo mała miała czerwone odciśnięte place od gumek i mimo że z wagą jeszcze się nie zgadzało to były dobre...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Narazie mam jedną paczuszkę pieluszek 42 pieluszki 2-5 kg, jeśli będą OK to kupię taki rozmiar. Z Zuzą też nie robiłam wielkich zapasów. jak się kończyła paczka to kupowałam 2 kolejne i było ok Jak widziałam ze już są za małe to kończyłyśmy paczkę i kupowałam większy rozmiar.
Dziewczyny jak z tymi cycnikami do karmienia? Zadałam pytnie i nikt nie odpowiedział
Ile kupiłyście?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja z racji swojego zawodu muszę mieć króciutkie i raczej lakier bezbarwny, albo jak najbardziej naturalny. Poza tym ja jakoś nie mam talentu do malowania paznokci
Przed każdą jakąś poważniejszą imprezą to troszkę zapuszczałam paznokcie a potem wizyta u kosmetyczki i wtedy tak podziwiałam jakie mam śliczne te paznokietki i starałam się dbać o nie jak najdłużej
Wiecie ja ciągle mam problemy z tym, ze mnie wywala z tego forum
Też za każdym razem kopiuję wiadomość przed wstawieniem
Nawet pisałam o tym na forum w dziale " Z życia portalu" tam gdzie jest miejsce na sugestie, ale raczej nikt nie miał takiego problemu. Myślałam, że to tylko u mnie
A po za tym często mam problem z wejściem na to forum i pojawia się Error
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki Rika za podpowiedź.
Kamilka a Ty się nie martw że masz za dużo pieluszek. Najwyżej zostanie Ci dla drugiego dzidziusia lub na prezenty dla koleżanek;)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Pampersów mam tylko jedną paczkę 2ek i 2 paki 3ek, więcej na razie nie kupuje. Boję się też że jakieś będą odparzac, więc wolę testować różne.
Rika ile tego czopa jest? Znów mam ciągnące się smarki, co pójdę do wc to coś jest na papierze, lub wkładce
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu mi się pierwszy raz zdarzyło że mi zjadło cały tekst...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Możecie poradzić jakis konkretny sklep dziewczyny?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieję, ze teraz też będą dobre na mnie.
Na początku kupiłam 2 na próbę a że bardzo mi odpowiadały to dokupiłam jeszcze 3. Teraz mam zapas i na pewno mi to wystarczy.
Co do pieluch to jestem takiego zdania jak Rika. Nie ma co przesadzać na początek z tymi najmniejszymi pieluchami. Głównie, że dzidziusiowi mogą one nie podpasować (my musieliśmy wypróbować kilka firm zanim wreszcie znaleźliśmy te dla Małego najlepsze). Jak już później jest się pewnym pieluch to można korzystać z takich mega promocji, bo to faktycznie się opłaca. Gorzej jak dziecko ma uczulenie np i później nie ma co zrobić z taką ilością pieluch a pieniądze wywalone na marne.
Ale życzę Wam, żebyście od razu trafiły z odpowiednimi pieluszkami