- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Idę zaraz do lekarza, zdam relację za kilka godzin.
Moja 4-latka jak dzisiaj wstała, to powiedziała,że jej się śniło, że urodziłam już Kubusia

Miłego ranka.
A gdzie są zdjęcia tych trzech lipcowych dzieciaczków, nie moge znaleźć, pewnie dwójka do Rity, a trzecie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Nie ma jeszcze zdjęć, dziewczyny najpewniej wyjda po obchodzie, czyli po 9tej, ale to też może potrwać, więc czekamy na popołudnie.
Dorotas daj znać koniecznie.
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurcze pocieszyłyscie mnie troche z tymi odczuciami co do wyglądu, ja w sumie sie niby az tak tym nie przejmowałam póki sąsiad mi nie dowalił tekstu--- ee Ty ale się teraz baba zrobiłąś, zawsze taki szczypior a teraz ...- myslałam ze mu dygne,.. i wiecie .. rzyszłam do domu i sie przejzałąm w lustrze i się zaczęlo.... no nic , gdyby to sie jeszcze wiązało z większąq dzidzia to spoko, ale u mnie nie ma to cyba nic wspólnego ....
idę zrobic sniadanko, dzis buleczka z sałata ogóre pomidorem szczypirecziem i szyneczka..
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja wróciłam z laboratorium, poszłam zrobić morfologię tą co mi zleciła rodzinna na te moje krwinki na nogach, z jednej zeszło, a na drugiej jest

ja tak jak przyszłam_mama nie kupuję monitora oddechu, a ubranka też dają w szpitalu, a na wyjście spakowałam body koszulkę śpioszki czapeczki dwie,niedrapki i ciepłego pajaca bo nie iwem jaka będzie pogoda, no i kocyk

Też mnie ciekawi co u Kamilki, teraz już się zacznie ta nie pewność, co u której słychać jak się nie będzie odzywać.
Ja też czuję się grubo

Masuskatak jak przyszła mama pisała Ty już jesteś na finishu

Dziewczyny mam dylemat, mianowicie przez całą ciąże nie malowałam włosów, i teraz mam już naturalne bo gdzieś w 3 miesiącu ściełam i ten kolor jest taki ponury, i chciałabym pomalować na czekoloadowy brąz, zmiana koloru nie wielka ale ile mi da

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gdzie jest Piernik?
Kaśka jak farbować to teraz, bo po porodzie będziesz miała o wiele słabsze włosy, nie musi to być regułą, ale przeważnie tak jest. Mnie tez mówiono że jak będę farbować to rude dziecko się urodzi, rudy też może być uroczy co nie:)? Moja babcia miała rude włosy więc młody tez może mieć, nic nie jest wykluczone:)
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Rozumiem Cię Masuska, ja mam do gina 8 lipca i mam nadzieję że powie że coś się tam już zaczyna czy coś

- aga1040
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Ja jutro mam wizytę u lekarza ale dopiero o 20. Do tego czasu to chyba jajo zniosę.
Jestem ciekawa co mi powie. Czy coś już się zaczyna dziać. Brzuch zaczyna mi się już obniżać, nawet moja mama to zauważyła (a bez okularków to z niej taka ślepota

No zobaczymy jutro. Mam nadzieje że z Bartusiem wszystko w porządku, że ładnie urósł. Ja też już nie mogę się doczekać. Boję się czy sobie poradzę bo to moje pierwsze dzieciątko. Ale już bym chciała go całować po rączkach, nóżkach i buźce

Ja też tak właśnie się zastanawiam co do tego wózeczka kupić. W końcu jest lato i żeby dzieciny znowu nie przegrzać albo nie wychłodzić.
- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ja tez sobie dzis troche ponarzekam ! Tyle ze u mnie to niema nic wspolnego z samopoczuciem w ciazy. PIes sasiadow przylazi i dewastuje nam ogrod ,najpierw 1 krzak zdewastowal ale by uschniety po zimie i tak byl do usuniecia wiec nierobilismy problemow,teraz zneca sie nad drugim krzaczkiem a wlasciwie to zostalo go juz tylko POL ! Na dodatek na calym podjezdzie sa psie gowna ! Wczoraj z mezem wracamy od znajomych wieczorem a tu pol krzaka rozszarpane na podjezdzie no myslalam ze mnie szlak jasny trafi !

No tom zem sie wygadala ,ale wsciekal dalej jestem ! Ide sprzatnac kleksa z podjazdu i psie zarcie ktore co kawalek znosiu i ciepne im to pod ich wjazd niech widza co ich pies robi! Tymbardziej ze u nich jakos na posesji nie robi takiego syfu

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A masz przeboje z tym psem, ja bym te szanowne kupki zostawiła na podjeździe u sąsiadów, albo nawet bym zapakowała w kartonik i zaniosła właścicielowi z informacją że Pana/Pani pies to zostawił. Hehe, najlepiej by było to rozrzucić na podjeździe sąsiadom.
aga1040 koniecznie pisz jak po wizycie. Ciekawe co by na to pani AniaW.
kaska191919 później ocenimy ile z nas będzie miało rudzielców:) Ja w ciąży farbowałam ze 3-4 razy:)
Ogólnie ja lubię zwierzaki, mam pieska, a kocham koty, ale w ciąży jakoś mnie odsuwa od nich. Jakoś tak nam nie po drodze.
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...

Nad monitorem oddechu też myslałam, ale jeszcze nie wymysliłam

I wogole to mama jakiegoś nerwa od kilku dni, sama nie wiem na co i o co

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mój poszedł dziś do pracy, a teraz dzwonił ze wwalili mu służbę, czyli wróci o 9 rano jutro

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Sama kocham psy mialam 2 oba juz niestety niezyja,ale takich cyrow nieodpieprzaly nigdy, zawsze byly pod naszym okiem (moim i rodzicow).