- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw jak będę miała mieszkanie na sylwestra i jak mąż nie wymyśli jakiegoś balu znów to zapraszam
A z facetami to tak jest niestety
Hoborr dziękuję za pochwałę
Lucy śliczna malutka a jak główkę pięknie trzyma
No właśnie coś słabo z tymi fotkami u nas
A Różyczko śliczny masz avatar u mnie dopiero się pojawił, wcześniej widziałam stary.
Baby trzymajta kciuki za nasze lotto
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
"Nie będę prowadzić z Tobą konwersacji ponieważ nie stoisz w brodziku Moich potrzeb intelektualnych,co koliduje z Moją wysublimowaną wiedzą na ten temat"
Chyba by się zdziwił,a córa by nie powiedziała że siara...
W końcu coś mądrego udało mi się napisać
Rika trzymam mocno kciukasy,tylko nie uciekaj nam z tą kasą
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No a ja sobie wróciłam, fajnie było, nie chciałam wracać do domu, a najchętniej to bym polazła na tańce:P Mam nadzieję że na karnawał wylizę z domu, a jak:) NA caaaaaałąąą noc:)
Tylko wiecie jak wsiadłam już w autko to pędziłam jak szalona, a im bliżej domu to już tęskniłam.
A i cieszę się bo Małż mimo że krótko siedział to poznał jaki to chleb, bo mały mu nie spał i marudził
No a to jest mój Aniołeczek:) Zdjęcie robione wczoraj:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Chciałabym kupić takie cudo dla dzieciaczków do roweru, bo sama jak jeźdżę to nudnawo
allegro.pl/przyczepka-do-roweru-wozek-se...owa-i1776100765.html
No i jeszcze może na kaski by starczyło
Więc jakby co to ja kciukasy mocno trzymam i nawet Dominiś zaciska
Lucy a córci przesłodka i faktycznie super główkę trzyma
Lucy ja mam ciągłe wątpliwości co do ślubu z moim narzeczonym i dlatego tak odkładam to w czasie, ale dziś to upewnił mnie w tym że jestem na NIE
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
allegro.pl/wozek-przyczepka-do-roweru-bu...kow-i1805914923.html
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Lucy super fotka, piękne oczka:) Taki tekst mi się przypomniał
"Ach te oczy Twe mógłbym patrzeć się w nie
I przytulać Cie wciąż powtarzam Ci że
Jesteś skarbem mym wiesz
Dlaczego znika ze snem
Ja w perły zmienię deszcz
Ty zostań dłużej niż sen"
PS. Ja też mam kupon totka na dziś
AniuW przyczepki sa super, też myślę o takiej, bo nie podoba mi się takie krzesełko z tyłu. Bo jak się dorosły wyrżnie, to i dziecko:( Też lubię rowerek:)
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj chociaz mniej płakał, ale tez marudził i nie spał cały dzien!!! Chyba że wliczać w to drzemki 10minutowe kilka razy na rękach i drzemanie w wózku (wystarczyło że się na chwilę zatrzymam i już oczy otwarte )
Teraz usnął z tatą w łózku, ale muszę go wziąć więc pewnie i tak się rozbudzi, ale tata był na piwie z kolegą a bałabym się Bartka w łóżku z trzeźwym nim zostawiać, a co dopiero po piwkowaniu
W ogóle z tym wyjściem też zła jestem, bo miał przyjść pomóc przy kąpieli, dzwonił że będzie za 15 min więc zaczęłam szykować sama kąpiel, przyszedł niby tylko pół godziny później, ale co z tego jak już zdążyłam wykąpać... Ech, chłopy
Aniuw ja też za każdym razem (a często tak jest) jak jestem zła na niego dziękuję Bogu że jeszcze nie mamy ślubu
Rika następnym razem to już na pewno musi się udać
Lucy, Masuska śliczne dzieciaczki, może też zaraz znajdę jakieś zdjecie mojego łobuza
Przyszła mamo powaliłaś mnie tą historią z urzędem pracy, na pewno wtedy nie było Ci do śmiechu, ale mi aż sie humor poprawił jak ją przeczytałam (zresztą to o sikaniu też dobre ) duuuużo zdrówka dla Ciebie
Ech, i znowu ciężko nadrobić
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Rika następnym razem na pewno wygrasz, trzeba wierzyć we własne szczęście!
Ania W jak mieszkałam na Ursynowie to w lesie kabackim często widywałam rowery z takimi przyczepkami, strasznie fajne są, tylko cena z kosmosu. Już dawno stwierdziłam, że jakby można było taką wypożyczyć za rozsądną cenę na kilka godzin/dni to chętnie bym skorzystała. Mam nadzieję, że szybko się pogodzicie z mężem, mój mnie dziś też wkurzył...Tak a propos jak u Twojego Dominiczka z trzymaniem główki? Bo On zdaje się też ma problem z napięciem...
Masuska cudne zdjęcie! śliczne...Tło rozmyte w jakimś programie, czy tak Ci naturalnie super wyszło?
Hobor ale fajna ta Twoja Córeczka:) Podpiszę się pod zachwytami nad podnoszeniem główki! Mój leniuch wcale nie chce jej trzymać
Różyczka dobrze mu powiedziałaś, burak jeden, z niektórymi widać się nie da grzecznie...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Jak wam weekendzik mija???????
Ja popijam kawusie i patrze a za oknem jeszcze ciemno juz mam depresje jesienno zimowa, co robic????????????????????
Nic mi sie nie chce ,nie mam motywacji do niczego, a o silach nie wspomne,tez tak macie????????
A co do foteczek to dzieciaczki rosna ak szalone:)))
Rika z tym wozkiem to ja myslalam ze juz masz ,bo na fotce jest taki zielony:)
A co do wlosow to juz drugi raz uzylam tej maski Henna i na godzinke tym razem, potem wloski byly cudne mieciusie i blyszczace,ale juz nie sa;/
Kamilka24 zauwazylam ze ty masz dlugie wloski- napisz jak onie dbasz:)))) mi zawsze udawalo sie zapuscic do ramioni po jakims czasie scinalam;/ ,chcialabym miec tak za cycuchy:)))
Dziewczynki a z tym ze ktos wam sie pyta kiedy termin bo patrza a wasze brzuszki to prosze nie obrazajcie sie:)))))))
Ja kiedys dwa razy tak mialam:
1 bylam u mojej pielegniarki i ona jakies porady mi dawala chyba na temat antykoncepcji,i tak rozmawialysmy o dzidziusiach a ona babka taka po 40 i miala taki brzus jak w 5miesiacu!
No to ja do niej gratulacje ipokazuje na brzuszek a ona: a nie to moja brzuch ,wiem ze jestem za gruba
2 to znajoma wypowiadala sie na temat dzieci,a ja sie jej pytam ( bo brzusio spod kiecki wystawal okraglutki) to ja sie jej pytam na kiedy ma termin,a ona maca sie po brzuchu i mi mowi ze to jej brzuch ze w ciazy jeszcze nie jest no porazka po calosci!!!!!!
Ale wiecie jak ja sie czulam????????? No myslalam ze zapadne sie pod ziemie ze wstydu,dlatego juz nigdy nie bede komentowac cudzych brzuszkow,a jaz na pewno pytac kiedy termin
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
zaufaj mi nieraz to tak automatycznie wypadnie z ust,ja juz bede uwazac