- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A duet Zuzia-Ola nie do przebicia!
Apropo: moja córa ostatnio obejrzała w tv program o parówkach( z czego sie robi, co to jest MOM itd.) no i od tamtej pory zarzuciła jedzenie hot-dogów hehe
dziewczyny ja też pare m-cy przed zajściem w ciąże usłyszałam w pracy od mojej uczennicy: O WIDZĘ, ZE PANI PRZY NADZIEJI ale żal...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniuw czy ten pas się sprawdza? Bo ja jeszcze nie kupiłam ale chyba muszę...
Czy Ty go nosisz cały czas? Czy tylko jak wychodzisz z domu? Czy on przypomina troche o prostowaniu sylwetki? Bo ja się garbię cały czas i w ogóle nie wciągam brzucha A i czy on ma takie sztywne jakby fiszbiny wzdłuż? Bo ja mam taki gorset jeden w domu i jak sie siada to te fiszbiny się tak beznadziejnie wyginają w łuk i brzuch wyglada na jeszcze grubszy.
I czy mogłabym poprosić Cię o ten link do niego?
Chyba juz raz prosiłam o to Masuske i znowu nie zapisałam
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
czy ja dorze wyczytalam,masz starsza corcie i dzidzie tak? A i to twoja corcia prowadzi bloga? a mozesz dac namiar? dziewczyny tak sie zachwycaly i ja tez bym chciala zobaczyc:))))))
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozyczka
czy ja dorze wyczytalam,masz starsza corcie i dzidzie tak? A i to twoja corcia prowadzi bloga? a mozesz dac namiar? dziewczyny tak sie zachwycaly i ja tez bym chciala zobaczyc:))))))
Tak mam dwie sistars w domu - 14 lat i 2 m-ce
To jest fotoblog - więc glownie chodzi o zdjęcia (ona uwielbia je robić) a wpisy pod nimi to drugorzędna sprawa, czasami Młoda pisze z nudów takie tam głupotki
www.nietoperr.fbl.pl
po lewej stronie sa jej fotki
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko, ten pas ma fiszbiny, ale jeszcze do mnie nie doszedł. Proszę oto link
allegro.pl/gorset-mocno-wyszczuplajacy-b...s-m-i1809230794.html
Jest też opcja płatności za pobraniem, ale 18zł kosztuje.
Rika ciężko jest trafić trzecią szóstkę w totka (pierwsza to Zuza, a druga to Ola)
Tak zawsze Mężowi powtarzam, że drugi raz 6 nie trafi, bo ja jestem tą pierwszą
A my zaraz do kościółka:P
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sliczna masz corcie:)))
dziekować
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki no mysle i myśle nad nim i cały czas się zastanawiam czy jednak nie lepiej taki np. allegro.pl/tummy-trimer-new-gorset-pas-p...s-m-i1809230813.htmlRóżyczko, ten pas ma fiszbiny, ale jeszcze do mnie nie doszedł. Proszę oto link
allegro.pl/gorset-mocno-wyszczuplajacy-b...s-m-i1809230794.html
Jest też opcja płatności za pobraniem, ale 18zł kosztuje.
Mam nadzieję, ze Aniaw podzieli się ze mną swoimi wrazeniami odnośnie tego na szelkach.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
A tak w ogóle to witajcie dziewczynki:)
My dziś odsypiamy wczorajsze niespanie. Rano Filip spędził kilkanaście minut na macie, a potem drzemka, która trwa do tej pory.
Dziewczyny, czy można mieć zapalenie jednej piersi? bo mnie boli i twarda...I czy wtedy można normalnie karmić nią dziecko? Pomóżcie, jeśli wiecie...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moim przeznaczeniem jest iść do pracy a nie siedzieć w domu na dupie i nic nie robić a miało być tak pięknie
Różyczka o takich planach pisałaś?
Paulinka co do pytania o brzuszki to uważam to za niestosowne. Jeśli nawet ktoś ma brzuszek ze względu ciąży to może niekoniecznie chce się tym chwalić? Różnie to bywa. Dlatego lepiej nie komentować...
Różyczka mi też wydaje się że mi brzuch rośnie zamiast maleć ale...
tak to jest jak wcina się czekoladę a jeszcze dzisiaj zrobiłam ciasto i zaraz zabieram się za nugetsy i frytki
Oposek karm z tej piersi która Cię boli. Ja jak miałam nawał to odciągałam mleko ręką do szklanki a później wylewałam. Takim sposobem więcej mleka się nie produkuje jak np przy odciąganiu laktatorem. Czasem nawet jak się kąpałam i mnie cyce bolały to też tak robiłam.
Paulinka ja mam już wózek ale czekam na wózek tandem.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Kurcze, ale dziwnie tak w domku bez pracy mi dziś
Różyczko pas ma te fiżbiny wzdłuż. Noszę go różnie. Teraz jak chodzę do pracy to mam go na sobie prawie cały dzień i nawet się przyzwyczaiłam. Wiesz lepiej się w nim czuje, bo brzuszka nie widać i tak jak powiedziałaś pilnuję prawidłowej sylwetki.
Ale niestety czasem te fiżbiny mnie uwierają, ale jak niżej go opuszcza to się wszystko ładnie prostuje.
Plusem są te ramiączka, bo wtedy pas się nie ściąga, ale czasem po całym dniu uwierają mnie troszkę.
To mój pierwszy takowy pas więc nie mam porównania. Jak go założę to go czuję, ale jakoś po kilku godzinach o nim zapominam.
Myślę, że dodatkowo te fiżbiny nie pozwalają do wylewania się ciałka ze spodni - jak ja to mówię
Dziś np nie założyłam go i czuję się bardziej swobodnie
Zastanawiam się czy taki bez fiżbin pas też ładnie będzie modelował sylwetkę i czy nie będzie widocznych fałdek.
Przy siadaniu jakoś za bardzo nie widzę, żeby jakoś niefajnie się wyginały powiększając brzuch. Wyginają się lekko, ale jak się obciągnie niżej i wyprostuje ten gorset to układa się ok.
Myślę, że każda z nas może mieć inne odczucia. Na pewno czuję się pewniej jak wychodzę z domu i nikt nie zapyta się mnie czy jestem w ciąży bo brzuch prawie płaski
Gorzej jak zdejmuję pas i wylewa się moje ciałko
Oposku zapalenie piersi dotyczy właśnie zazwyczaj jednej piersi.
To co fajnie działa to na początek ciepła kąpiel, żeby kanaliki mleczne się rozszerzyły, odciągnięcie troszkę pokarmu ręcznie lub laktatorem, jak najczęstsze przystawianie dziecka do piersi a w przerwach między karmieniem okłady z kapusty (wiesz liście kapusty do lodówki potem troszkę je porozbijać tłuczkiem, żeby puściły sok) na piersi dookoła sutka. Przykładasz liście i tzrymasz tak długo aż się zagrzeją i potem wymieniasz liście.
Jak dochodzi Tobie gorączka albo stan zapalny nie ustępuje to można jakiś lek łyknąć np Paracetamol.
Powodzonka i oby szybko minęło zapalenie.
Aśka, Kaśka, Iwanek, Green co z Wami??????
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Oposek mój ma wzmożone napięcie mięśniowe a Twój chyba obniżone o ile dobrze pamiętam?
Mój nawet nawet z tym trzymaniem główki, ale wkurza się strasznie jak tak leży i długo nie wytrzyma. Co innego zupełnie np spanie w wózku na brzuszku, to nawet jakoś się udaje (przekładamy go z plecków jak już na betona zaśnie)
Ze względu na te swoje mięśnie brzuszka najlepiej byłoby, żeby cały czas spał na brzuszku, ale on jakoś niezbyt to rozumkuje, że to dla jego dobra
Główkę trzyma, ale strasznie się napina i wygina i pięści mocno ściśnięte, więc spokojnie trzeba z nim ćwiczyć
Do lekarza rehabilitanta wciąż cholerka czekamy a termin dopiero za miesiąc
A to zdjęcie dzisiejsze Dominisia ćwiczącego
A teraz leży z tatusiem na macie i gada do misia