BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #211528 przez różyczka
Rika ta ostatnia fotka jest jak z bajki! :side: Jak to zrobiłas? tzn. żeby było czarne tło i w ogóle takie bajkowe kolory?

Aniu bardzo szczupło wygladasz na tych fotkach! Pisze to bo narzekałaś na wage wczesniej a to eweidentnie widać, ze treningi działają, takze nie przerywaj :)
bardzo Ci zazdroszcze bo ja z niecierpliwościa czekam do stycznia gdzies tak- wtedy bede już chciała miec opiekunke bo w lutym do pracy wracam i moze najpierw zaczne od wychodzenia na siłkę.

Takajedna czemu piszesz "pan i władca"? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #211530 przez aska27
aniu śliczne to misiowe ubranko :) no i czapeczka też ;) a wiesz,ze Mikołaj ma podobną ;)

Rika czarcie żebro to jest roślina na złe uroki, klątwy.... jeśli ktoś w to wierzy! aaa mozna ją kupić w aptece!!! ;)
Hmm.. narawdę o tym nie słyszałyście?

Piękne fotki... Olka tak łądnie trzyma głowkę ..już pisałam,ze mój Mikołaj niestety nie chce, denerwuje się tym. Gdy go trzymam to ładnie prosto ma główkę i już mu nawet nie ucieka,ale gdy kładę na brzuszku to przytuli się do kocyka, paluch do buzi i leży :unsure:

13 lata 3 miesiąc temu #211532 przez aska27
hmm..a gdzie jest masuska?

13 lata 3 miesiąc temu #211534 przez różyczka
natimp duuuuzo zdrówka wirtualnie przekazuję :side:
a tęsknisz za Maksem jak go nie ma na noc?
bo ja jak moja starsza gdzies nocuje albo wyjeżdża straaasznie tesknie za nią choc ona ma już 14 lat :blush:
A no i fotki koniecznie zamieśc dzisiaj! plisssss plissss :)

13 lata 3 miesiąc temu #211541 przez różyczka
Aska Bianka też ostatnio cześciej lezy zamiast podnosic głowe niestety wiec mam kolejny powód do zmartwień :dry:

Masuska zniknęła :(

13 lata 3 miesiąc temu #211550 przez takajedna
Masuska zazarcie walczy z plesnia ;)

Rika swietne zdjecia, zwlaszcza to ostatnie :laugh:

Aniu slicznie wyglada Dominik w tym ubranku, mały słodziak :lol: a mama miała sie pochwalic zdobyczami z secondhandu i zrobic mala sesje, nie mysl ze zapomnialam :silly:

Różyczko nieraz tak pisze bo kurde ciezko mi znalezc okreslenie na mojego faceta - narzeczony, chłopak, konkubent :blink: - wszysto zle :lol: wiec nieraz pisze ze to mój Pan i Władca - ale zeby nie było, ironia az kipi :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #211554 przez takajedna
Aska mój tez sie zaraz denerwuje i głowy nie podnosi, Twój chociaz spokojnie lezy wtedy ;)

13 lata 3 miesiąc temu #211555 przez takajedna
Normalnie tylko przez ta pogode nie pale jeszcze :dry: bo w taka pogode nie wezme Malego na miasto, a tak mnie korci :X

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #211561 przez aska27
takajedna napisał:

Normalnie tylko przez ta pogode nie pale jeszcze :dry: bo w taka pogode nie wezme Malego na miasto, a tak mnie korci :X

rzucamy! ;)

pocieszyłyście mnie troszkę..moze na nasze dzieciaczki później zchcą popracować i będą podnosić główkę :)

A JAK DZIŚ HUMORY? :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #211566 przez aska27
ACH.. zapomniałabym.. jeśli któraś z Was chciałaby się pobawić w obróbkę zdjęć to polecam ściągnąć darmowy program PhotoScape ;)

www.instalki.pl/programy/download/Window...djec/Photoscape.html

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #211569 przez takajedna
Aska ja już rzuciłam właśnie, ale teraz chyba się pora od nowa nauczyć :dry:

Ściagnę ten program o ile pozwoli na to moje łącze :lol: a co, wcale nie czeka na mnie prasowanie, pranie ani zmywanie :silly:

Bartek jak go trzymam prosto też dość pewnie trzyma główkę, jak leży na brzuchu też jak mu się chce to umie, dlatego nie martwię się póki co

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #211588 przez różyczka
Aska ooo własnie moja Oliwia obrabia na nim fotki - ale swoje :angry: na fotobloga np....
ciagle sie z nią umawiam, ze mi pokaze jak to sie robi ale jakos zgrać sie nie mozemy

Takajedna wszystkie te określenia sa fajne tak naprawde :) ja sobie jak już bylismy po slubie robiłam jaja i móiwłam o męzu "mój chłopak" hehe :side: i on wtedy zawsze mnie poprawiał- że MĄŻ a nie chłopak :)

w ddtvn pokazują nawilżacze powietrza akurat, a ja sie zastanawiam czy od tego pleśń w domu się nie zrobi? :unsure:

pisałam na gg do Masuski co sie z nią stało ale nic nie odpisuje :dry:

Dziewczyny, które dostały mniejszą wypłate - pytałam i dostałam od ksiegowosci taką odpowiedź oto: MIESIĄC WRZESIEŃ BYŁ KRÓTSZY NIŻ M-C SIERPIEŃ :S
rzekomo jest tak, ze zasiłek macierzynski to srednia wyliczona z 12 ostatnich m-cy podzielona przez ilosć dni w m-cu :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #211589 przez różyczka
takajedna ZAJEBISCIE WYSZŁO! :)
Naprawde pieknie :) na tym programie co Aska pisała?

13 lata 3 miesiąc temu #211598 przez basba
Witam z rana...
U nas ciężka nocka- mała strasznie kaszlała i charczała przez nosek... :( Teraz wzięła antybiotyk i fika gołymi girkami pod kocem :)

Natimp masz rację... teraz jak Antek poszedł do przedszkola to co pochwile coś przynosi- a ta biedulka jak widać w końcu coś złapała. Lekarz powiedział że jak starsze dziecko chore to z młodą mam nie przebywac w tym samym pokoju! :ohmy: Niby jak mam to zrobić?! Jak jestem przez prawie cały czas z dziećmi sama! No nic... "uroki"!

A w czarcim zebrze namiętnie kąpie dzieci moja sąsiadka jak za bardzo "świrują" :P Twierdzi ze po kąpielach jak ręką odjął hehehe... ja w takie rzecz nie wierze :)

dziewczynki śliczne zdjęcia! Rika mnie też to ostatnie najbardziej się podoba.

13 lata 3 miesiąc temu #211601 przez takajedna
No w tym od Asi, teraz będę się bawić i Was męczyć zdjęciami, bo już kiedyś jak któraś z Was wstawiała takie połączone zdjęcia czy prezentacje to też tak chciałam :lol: a nie wiedziałam co, jak, skąd :silly:

Różyczko u mnie jest odwrotnie - ja o moim czasem mówię mąż ;)

Wczoraj byłam u księdza w sprawie chrzcin, ku mojemu zdziwieniu na koniec rozmowy rzucił tylko : Wy ślubu to nie macie?
Ja drżącym głosem (no dobra, może troche przesadziłam ;) ) powiedziałam że nie, czekając na wykład o grzechu w jakim żyjemy, a on nic, cisza, zero! Normalnie miałam się sama upomnieć żeby mi jaką reprymendę dał :laugh: :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka