BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #210642 przez Oposek
Ania W romantyczna historia:) bardzo fajny pomysł z tym etui;)

Rika płytki w łazience to już coś! zanim się obejrzysz, a będziecie się przeprowadzali do siebie. Zdjęcie Oleńki śliczne, zaproszenie też mi się podoba! no i sama muszę się wziąć za wybiernie cieplejszych ubranek dla synka...

dorotas29 fajnie, że się odezwałaś:) nie zadręczaj się laktacją, najważniejsze, że synek najedzony i spokojny:) a zmywarka fajna sprawa;)

aska27 Mikołajek jak zwykle śliczny i wreszcie mniej poważny:) A spodenki ma FENOMENALNE:)

Lucy nie mogę Cię znaleźć na nk:(

Hobbor ta Twoja Adusia jest taka śliczna, że nie mogę:):):) Przykro mi powodu Patrycji:( to nie w porządku, że takie rzeczy w ogóle się zdarzają...

Basba fajnie, że Synek nie chorował po basenie, mam nadzieję, że mój też nie będzie!

Różyczkośliczne zdjęcie Bianeczki, wygodnie Jej chyba na tym leżaczku, ja też się nad nim zastanawiałam, ale w końcu nie kupiłam i kąpię na pieluszce. Majteczki wymiatają:) Też muszę się wybrać na jakieś zakupy i kupić sobie coś do ubrania wreszcie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #210643 przez Oposek
I jeszcze zdjęcia Filipa z dzisiejszej kąpieli
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #210644 przez Oposek
jeszcze jedno:)
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #210645 przez Oposek
Przegrałam zdjęcia na komputer, więc póki mam wenę pomęczę Was jeszcze dwoma zdjęciami mojego synka- pierwsze z wczorajszych urodzin mojego taty.

Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #210650 przez aska27
Oposku Aniu Wasi mężowie to prawdziwi romantycy :) świetne historie, no i suoer wspomnienia ;)

Oposku jaka śliczna sesja Filipka :kiss: no i jak elegancko wygląda :) hihi a co to za zdjęcie robierane,co?! Słodziak :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #210846 przez masuska
Oposku Fifi ja prawdziwy chipendales:)

Nadrobię was później, bo walczę z pleśnią:( kutwa nam wyszła przy łóżeczku Piotra:(

13 lata 3 miesiąc temu #210848 przez Oposek
aska27 Filipek dziękuje za komplementy:) A mój mąż nie byłby sobą, gdyby nie zrobił Mu zdjęcia w samej muszce;)

13 lata 3 miesiąc temu #210851 przez Oposek
Masuska powodzenia z pleśnią, wiem, jakie to cholerstwo, też kiedyś miałam w domu. :angry:
Mam nadzieję, że się szybko uda jej pozbyć!
Na razie chipendales, potem jak dorośnie nas zabije za to zdjęcie;)

13 lata 3 miesiąc temu #210858 przez różyczka
O matko jakie słodkie foty od samego rana! :laugh:
Oposku Filipek wyglada naprawde uroczo w tej pianie :)
A Wy zawsze robicie mu tyle tej piany czy to tylko tak do zdjecia?

Masuska mój sposó to pryskać ACE, które przelewam najpierw do jakiejs butelki ze spryskiwaczem, po popryskaniu ściera sie gąbką, ale nie wiem jak na kolorowych ścianach, bo na białych działa.

Aska na pewno bedzie mu sie podobał ten leżak...zobaczysz :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #210861 przez różyczka
Oposku, Ania bardzo romantyczne historie zareczynowe :) super sie czyta cos takiego...

Aska sama nie wiem co chce kupić :S jakies swetry fajne moze bo zimno już jakos sie zrobiło :dry: na allegro nic mi sie nie podoba, a po sklepach chodzic mi sie nie chce no i łaże w tych ciązowych tunikach cały czas :( i marudze i marudze...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #210871 przez Oposek
Różyczko na codzień tyle piany nie robmy, ja zresztą od jakiegoś czasu kąpię w oilatum, a to wcale się nie pieni. Chciałam kilka zdjęć porobić, a potem wypłukałam jeszcze Filipa pod prysznicem, bo się bałam żeby od nadmiaru te piany uczulenia nie dostał. On lubi kąpiele pod każdą postacią, dlatego też się podniecam basenem, bo mi się wydaje, że będzie Mu się podobało.
Też marudzę, też się muszę wybrać na zakupy, a ostatnio kupiłam dwie bardziej wyjściowe sukienki i nadal nie mam na codzień w czym chodzić;) Na allegro się boję kupować, bo ciężko trafić z rozmiarem...

13 lata 3 miesiąc temu #210965 przez dorotas29
Oposku- Filipek to śliczny mały mężczyzna, sesja super!!!

Aniu -Kubus mam mało zdjęć na nk, bo po tych zmianach tam wprowadzonych nie umiem już dodać zdjęć :angry:

13 lata 3 miesiąc temu #210984 przez basba
Dzień doberek.

Ja dzisiaj w podłym nastroju. Dopiero co wyleczyłam Antosia no i mała zachorowała. Właśnie wróciłam od lekarza... dostała antybiotyk :dry: Oskrzela jeszcze czyste ale od kataru jest strasznie zawalona no i kaszle. Biedna...

Sorki że ja tak o sobie ale serducho mi się kraje!

13 lata 3 miesiąc temu #211110 przez hoborr
Basba ale biedna bidulinka. Uściskaj ją od forumowych ciotek. :kiss:

Oposek jak zrobiłaś tyle piany??? Ale mi sie te zdjęcia podobają! No ale na urodizny do dziadka w samej muszce?? Niezły hardcore:)
:woohoo:

Masuska my jak mieliśmy pleśń w pokoju to psiukałam jakim syfem ale strasznie śierdziało. Pomógł dopiero gruntowny remont i zrobienie wentylacji. POnoć nawet ocieplenie domu nie zawsze pomaga. A u nas już nic nie ma. Także tylko wentylacja... :huh:

A u nas dziś same nowości. Byłam u lekarza - pogadać o Adzie i jej jedzeniu. Przez 3 miesiące i tydzień przytyła tylko 2 kilo. Je mi co 2 godziny w nocy co 3. Nie ma już przerwy na karmienie... Mam jej w nocy dać jakieś mleko sztuczne. Jeszcze nic nie doczytałam ale nazywa się: ISOMIL. Za tydzień mam też zjazd na podyplomówce i muszę być bo mam egzamin. A wczoraj chciałm ściągnąć pokarm na próbe i było tylko 60 z dwóch piersi. :( I mam doła strasznego przez to...

Tak lubie ją karmić. Ma wtedy takie śliczne oczka....
I jak teraz posmakuje tego mleka to boję się że nie będzie chcoiałą mojego..
A może któraś z was karmi piersią i dokarmia butelką?? Proszę napiszcie mi jak to wygląda u was.
Ja nie jestem jeszcze gotowa na to żeby przestać karmić. Smutno mi... :(

13 lata 3 miesiąc temu #211111 przez hoborr
Byłam też dziś na badaniu USG bioderek. Lekarz powiedział że wszystko ok.
Ale na karcie z wynikiem pisze talk:
JĄDRA KOSTNIENIA GŁÓW KOŚCI UDOWYCH JESZCZE NIE SĄ WYKSZTAŁCONE. Nie wiem co o tym myśleć. Powiedział że powinny się wykształcić do 6 miesiąca życia.
I znowu zaczełam się martwić. A jak u was? Ktoś coś o tym wam mówił?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka