- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
wiemy,że czasu mało przy dwójce szkrabów,jak będziesz mogła to od czasu do czasu do nas zajrzyj Buziaczki dla Twoich synków
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczyny chyba zaczoł sie moj pierwszy etap przygotowawczy do porodu
prócz tego że brzuch mi sie obniżył to boli i twardnieje podbrzusze i chodzic ledwo co moge bo bola i sa ociezałe łeee...
Anszka no mi całe życie tylko z jednej reki pobieraja ale dzis to chyba na zakonczenie bym niezaomniala o tych iglach feee
Chłopek ooo Sebus juz ma 5 dni :d hehe i wiadomo pochłania czas..a jak reakcja mężusia na dzidzie?mial na raczkach kapie zajmuje sie
Bidol a Ty sie niemartw moze Kamilka chce w terminie wyskoczyc a to chyba 7 bylo ;p
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Daners - już bliżej niż dalej
A ten brzuch to się stopniowo obniża czy tak nagle?
Olga- a Tobie brzusio też się obniżył, bo w kolejnych ciążach podobno często się nie obniża?
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
chłopek - pewnie masz teraz dużo obowiązków, ale pewnie nie jedna z nas ci zazdrości ze możesz już przylulić swoje maleństwo
w nocy obudziła mnie znów burza, tak lało i wiało jak nigdy. musiałam wstac powyłanczac wszystko.
jak tam dziewczyny samopoczucie?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak byłam w piątek na IP, to przyjechały trzy rodzące i stwierdziłam, że jeszcze nie jestem na to gotowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młodsza córcia zaprosiła koleżankę na lody itp.,starsza jedzie pierwszy raz do swojego chłopaka,więc wielki dzień przed nią pozna jego rodzinę,ale ma stresa potwornego Ja się chyba przejdę do mamy,posiedzimy na działeczce,bo już nie wyrabiam
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka ja też nie jestem gotowaOlga - hehe, kaczy chód Cię dopadł dobrze wiedzieć, że nawet doświadczone mamy mają jakieś wątpliwości. Ja też nie wiem, czy rozpoznam skurcze generalnie nie boję się porodu, ale nie chciałabym spanikować, jak się zacznie i zbyt szybko jechać do szpitala
A jak byłam w piątek na IP, to przyjechały trzy rodzące i stwierdziłam, że jeszcze nie jestem na to gotowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - hehe, kaczy chód Cię dopadł dobrze wiedzieć, że nawet doświadczone mamy mają jakieś wątpliwości. Ja też nie wiem, czy rozpoznam skurcze generalnie nie boję się porodu, ale nie chciałabym spanikować, jak się zacznie i zbyt szybko jechać do szpitala
anszka oj byś widziała jak ja śmiesznie chodzę,a jak mijam kogoś znajomego,to tak bardzo się staram iść w miarę normalnie ha ha.
Ja niby porodu samego też się nie boję,starm się nie mysleć co będzie,ale wyczekuję tych skurczy i tego się boję,że mogę nie zdążyć do szpitala.Jeszcze po tym moim śnie,w którym rodziłam Ignasia w domu Pierwszy poród nie będzie aż taki szybki,ale mój może się rozkręcić w mig,zwłaszcza przy takim rozwarciu i tego się strasznie boję,a tez nie chcę za szybko jechać do szpitala Tylko na sam finał
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Olga ja to nie wieem jakie mam rozwarcie nawet,w pon muszę sprawdzićJa niby porodu samego też się nie boję,starm się nie mysleć co będzie,ale wyczekuję tych skurczy i tego się boję,że mogę nie zdążyć do szpitala.Jeszcze po tym moim śnie,w którym rodziłam Ignasia w domu Pierwszy poród nie będzie aż taki szybki,ale mój może się rozkręcić w mig,zwłaszcza przy takim rozwarciu i tego się strasznie boję,a tez nie chcę za szybko jechać do szpitala Tylko na sam finał
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A skoro rozwarcie też już mam i lekarz obiecuje dość szybką akcję, to może rzeczywiście pójdzie szybko