- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteś już z nami Dominiczku!
hahhahahhhhha z tymi kupami to niezłeKamyczka daje czadu ostro........... j nei mam takiego dobrego wechu,ale po wygladzie kup naprawde mozna
![]()
![]()
.... Ale najgorsze jest JAK SIE GO PRZEBIERA I NAGLE ZAZYNA ROBIC KUPE ....NA RZADKO..i TO TAK LECI MU DO GORY JAK FONTANNA WLASNIE ....... PRAWIE MI NA TWARZ NAROBIL WCZORAJ.A MISKOWI ZROBIL NA RĘCE JAK GO PRZEBIERAŁ....... HAHAHAHHAHA taka rzadka żółta kupa przypomina serwatke ...... cos okropnegoooooooo nei chhcialabym jej sporobowac a Moj synek bardzo chce mame poczestować
Kamyczka,martadam POWIEM WAM JEDNO..... NAPRAWDE..poki Waszych maluchow nie ma obok tylko są w Was jeszcze to korzystjacie z tej wolnosci i wyspijcie sie ..bo dluo nie pośpicie......Mi to wszyscy mowili i miskowi,ale tylko sie z tego smialismy,a teraz w nocy jak do malego wstajemy polprzytomni to siedzimy na lozku i mowimy do siebie: kurde...kiedy my sie wyspimy.....
JA chwilami mam dosyc ....... ciagle krzyczy itp./.ale wczoraj poszlam z miskiem te sprawy zalatwiac i tak mi Malutkiego brakowało..ciagle mowilam do Miska,ze Moj synus kochany sam tam zostal bez mamusiu..mam nadzieje,ze nei placze....i w ogole.. ciagle mi Go brakowalo![]()
![]()
..........a zostal z moim tatą... wiec nei byl,no ale bez Mamusiu

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no co prawda to prawdano własnie Kamyk one tu o porodzie o maluszkach laktacji karmieniu i innych a my nadal w czarnej du**e
!!!
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

Saiko Nie przejmuj się tym pozostaniem w szpitalu. Ważne że mają wszystko pod kontrolą z tą żółtaczką i naświetlają Małego. Zaleca się to zresztą od poziomu bilirubiny 15-17 właśnie. Gdybyś wyszła do domu, to z taką żółtaczką i tak byś wróciła do szpitala. Więc przynajmniej będziesz spokojna, bo jak już jest tendencja spadkowa, to już tak zostanie

U nas dzisiaj troszkę popaduje, więc Mały w wózku na balkonie. Kuba wczoraj był na pierwszych zajęciach z nauki pływania, więc popołudniu i tak idziemy na spacer.
Mój Mały śpi i je, ale też coraz więcej czuwa. A z częstotliwością jedzenia jest różnie. Wieczorem bywa że je 20 minut, potem odbicie przerwa i za 40 minut znowu. Często też ma dokładki po 20-30 minutach ssania, jak przysypia biorę go do odbicia no i znowu do cycka. W nocy jest różnie, ale nie narzekam.
Idę troszkę poprasować, zanim Mały się obudzi. Miłego dnia Mamuśki - te oczekujące i z dzidziusiami

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
M-M, ale sie usmialam!!!!!

Ile przy takim malym dziecku jest pracy!!!!!

Daria, naprawde nie masz juz brzusia!?! Ty szczesciaro! Tez tak chce!!!!

U nas upaly, leze w domku na spodenkach, dzis w nocy tak sie pocilam, ze powiedzialam dosc tym cierpieniom!

Zalatwiam tez papier z ambasady, ze w naszym jezyku nazwisko odmienia sie w zaleznosci od plci....Bo jeszcze gotowi mi nazwac synka iksinska!!!!! Kolezanka mnie nastraszyla, Ze tutejsze prawo nie uwzglednia tych naszych gramatycznych zawilosci

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja teez balam sie,ze nie bede mogla wrocic do formy a tu z dnia na dzien samo w dol leci.a jem normalnie.zadnej diety;)
Kamyczka widzisz Kochana a tak niedawno martwilas sie ,ze nie donosdisz i w ogole

Ja biore sie za prasowanie ciuszkow.prania mam ogrooooom

Majowka no moj Oli nazwisko tez ma w papierach po mnie . -wska ale tlumaczymy wszystkim i musza zmieniac .... a jeszcze mamy dwuczlonowe i mega dlugie nazwisko i kazdemu trzeba literowac....

a na paszport bedziemy czekac 4,5 tygodni

Anna odpisalam

- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami

Tak chcialabym kazdej napisac cos ale na telefonie to nie takie latwe i czasem nawet przegapiam wpisy

Ktoras pytala o wyproznienia- u mnie na razie problemowo, ale mysle ze sie unormuje. Przedwczoraj dostalam zastrzyk i czopek na wyprozinienia.
No teraz w nocy staram sie go wybudzac do cyca albo sciagam i daje z butelki. Rano udalo mi sie ladnie mu dac cyce i ciagnal a teraz chce zeby karmienie bylo jak najszybsze zeby weacal pod sloneczko a butelka jest jednak wiele szybciej.
Kamyczku, martadam, lusia- trzymam kciuki zza szybkie i bezproblemowe rozwiazanie
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Saiko dzięki,hahhah mały na hawajach dobreSiedze z mezem, patrzymy na dzidka na hawajach i smiejemy sie z waszych kupowo-laktacyjno-urzedowych wpisow
a szew mnie ciagnie i boli przy smiechu, kaszlu i kichaniu.
Tak chcialabym kazdej napisac cos ale na telefonie to nie takie latwe i czasem nawet przegapiam wpisy
Ktoras pytala o wyproznienia- u mnie na razie problemowo, ale mysle ze sie unormuje. Przedwczoraj dostalam zastrzyk i czopek na wyprozinienia.
No teraz w nocy staram sie go wybudzac do cyca albo sciagam i daje z butelki. Rano udalo mi sie ladnie mu dac cyce i ciagnal a teraz chce zeby karmienie bylo jak najszybsze zeby weacal pod sloneczko a butelka jest jednak wiele szybciej.
Kamyczku, martadam, lusia- trzymam kciuki zza szybkie i bezproblemowe rozwiazanie

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A Ty chłopek jak się dziś czujesz?Podziwiam Ciebie,Annę i Olgę-macie dzieci i jeszcze czas na forumsaiko dobrze małemu opala sie

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
teraz Seba lezy spokojnie Ksawer demoluje dom a ja robie pizze
dobrze ze Ksawery 15 sierpnia do mojej mamy jedzie bedzie spokój
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
zabiera go babcia na wakacje?no ja dzisij urwanie glowy. jak Ksawcio spi to seba nie abo obaj nie spią.
teraz Seba lezy spokojnie Ksawer demoluje dom a ja robie pizze
dobrze ze Ksawery 15 sierpnia do mojej mamy jedzie bedzie spokój

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-