- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do częstych kupek i bąków to cieszcie się dzieci dobrze się wyprużniają Moja Kamilka to się bardzo męczy z kupkami i bąkami
Kamyczka, Martadam - jedzcie i śpijcie ile wlezie
mnie krocze jeszcze boli - ale da się przeżyć
Olga- zazdroszczę grzecznego dziecka - ja wszystko w biegu muszę robić
Anna - Tobie też zazdroszczę - Kamila nie umie spokojnie leżeć - taki pokręt jak był w brzuszku - a złośnica - szok
Saiko- co do karmienia - to zwróć uwagę na dolną wargę Szymka - języczek powinien być ułożony w taką rurkę i dolna warga wywinięta - żeby masowaś sutek- i oczywiście jak najgłębiej
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Bidol to masz prawdziwą księżniczkę
Kamyczka - a żebyś wiedziała ale i tak ją kaocham całym sercem
Sebek też zakochany na zabuj - przytula całuje mówi Jej że jest śliczna nie spodziewałam się takiej reakcji
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
a ja zrobilam na szybkiego zupkę
kregosłup mnie napier]]] ze szok... ledwo stoje i brzuszek a moj uparciuch chyba śpi... ja juz samanie wiem ... po prostu się prawie nie rusza prawie bo jak w ciagu dnia ze 2 razy to dobrze ale zauwazylam ze w nocy troszkę się ruszał ;>
i o tyle... jeszcze szybko wciagnę zupke i na KTG może coś tam się pokaże
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Przyszła babcia do Ignasia,a on od rana tylko śpi i budzi się jak go głód zmoży,wyciągnie z obu cyców i dalej.Cały dzień tak dzisiaj,aż nudno w domu
Pytałyście,czy przebieramy przed karmieniem,ja nie bo Ignaś jak się obudzi to od razu do cyca i w trakcie karmienia zawsze zrobi kupkę,czasem też się zdarza,że założę mu czystego pampersa i moment kupa znów jest ale baków mało robi,ja nie słyszę wcale
w kapieli też mało placze,ta wanienka z tym hamaczkiem jest super,wcale nie musimy małego trzymać,leży sobie sam Jak na razie mogę stwierdzić,że jest najgrzeczniejszy z mojej trójki na tym etapie oczywiście,co będzie dalej to się okaże
bidol,a jak twoja macica sie zachowywała po porodzie np.w trakcie karmienia,jak się obkurczała,bo ja po drugim porodzie przez dwa dni brałam paracetamol(położna kazała),bo bóle miałam dosłownie jak porodowe.Jak zaczynałam karmić,to najpierw syczałam z bólu piersi,a za chwilę na brzuch nie mogłam wytrzymać.Już na trzeci dzień było lepiej,a w sobotę już wcale nie bolało,ale jednak to prawda,że po każdym następnym porodzie jest o wiele gorzej z naszą macicą
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ignaś to mały aniołekHej.
Przyszła babcia do Ignasia,a on od rana tylko śpi i budzi się jak go głód zmoży,wyciągnie z obu cyców i dalej.Cały dzień tak dzisiaj,aż nudno w domu
Pytałyście,czy przebieramy przed karmieniem,ja nie bo Ignaś jak się obudzi to od razu do cyca i w trakcie karmienia zawsze zrobi kupkę,czasem też się zdarza,że założę mu czystego pampersa i moment kupa znów jest ale baków mało robi,ja nie słyszę wcale
w kapieli też mało placze,ta wanienka z tym hamaczkiem jest super,wcale nie musimy małego trzymać,leży sobie sam Jak na razie mogę stwierdzić,że jest najgrzeczniejszy z mojej trójki na tym etapie oczywiście,co będzie dalej to się okaże
bidol,a jak twoja macica sie zachowywała po porodzie np.w trakcie karmienia,jak się obkurczała,bo ja po drugim porodzie przez dwa dni brałam paracetamol(położna kazała),bo bóle miałam dosłownie jak porodowe.Jak zaczynałam karmić,to najpierw syczałam z bólu piersi,a za chwilę na brzuch nie mogłam wytrzymać.Już na trzeci dzień było lepiej,a w sobotę już wcale nie bolało,ale jednak to prawda,że po każdym następnym porodzie jest o wiele gorzej z naszą macicą
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jaką zupkę upichciłaś?dziś masz ktg?jak ja wam zazdroszcze ....ech ..;/
a ja zrobilam na szybkiego zupkę
kregosłup mnie napier]]] ze szok... ledwo stoje i brzuszek a moj uparciuch chyba śpi... ja juz samanie wiem ... po prostu się prawie nie rusza prawie bo jak w ciagu dnia ze 2 razy to dobrze ale zauwazylam ze w nocy troszkę się ruszał ;>
i o tyle... jeszcze szybko wciagnę zupke i na KTG może coś tam się pokaże
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
a KTG nie chce mi się dzisiaj jechać ale ... no jak nie dziś to jutro ...
muli mnie na sen ... i w ogóle ta pogoda że się tylko albo położyć spać albo pić
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no pić nie można,a spać mi się nie chcedzisiaj botwinka :d na świeżo
a KTG nie chce mi się dzisiaj jechać ale ... no jak nie dziś to jutro ...
muli mnie na sen ... i w ogóle ta pogoda że się tylko albo położyć spać albo pić
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
daria ja tez staram sie jesc normalnie przy Ksawciu bardzo uwazalam a teraz troszeczke mniej. nie jem smażonego wiadomo i nic gazowanego nie pije, bułeczki z maselkiem.dzisiaj pizza z piersia z indyka i pomidorek, serek.
martadam botwinka mniam