BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #318326 przez Kamyczka
chłopek napisał:

olga ja tez dostałam ostatnio tak paczke,ale to tylko jak na NFZ masz wizyty to to jest
a w szpitalu to 2 paczki dostałam

Ja chodzę prywatnie do gin, więc nic nie dostaję jak na razie :( a w szpitalu to każdym to funkcjonuje?Bo pierwsze słyszę u nas.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318451 przez An83
Dzień dobry :)

Kamyczka napisał:

chłopek napisał:

olga ja tez dostałam ostatnio tak paczke,ale to tylko jak na NFZ masz wizyty to to jest
a w szpitalu to 2 paczki dostałam

Ja chodzę prywatnie do gin, więc nic nie dostaję jak na razie :( a w szpitalu to każdym to funkcjonuje?Bo pierwsze słyszę u nas.

Kamyczka, ja też prywatnie a dostaje te prezenty, chyba zależy to od lekarza..
Co do szpitala zapytaj u siebie, powinno wszędzie takie cos funkcjonować, szczególnie darmowe szkoły rodzenia.

Kamyczka jakbyś chciała tak poza tym o czym wspominałyśmy dostać jakieś upominki, próbki to jest tego troche na necie, np tu za rejestrację książeczki i miś: www.bebilon.pl/rejestracja

12 lata 10 miesiąc temu #318460 przez Kamyczka
An83 napisał:

Co do szpitala zapytaj u siebie, powinno wszędzie takie cos funkcjonować, szczególnie darmowe szkoły rodzenia.

Kamyczka jakbyś chciała tak poza tym o czym wspominałyśmy dostać jakieś upominki, próbki to jest tego troche na necie, np tu za rejestrację książeczki i miś: www.bebilon.pl/rejestracja

An83, dzięki :) Ja od swojego niestety nic nie dostaję :( A u nas przy szpitalu tym, w którym będę rodzic( i większość kobiet u nas rodzi)szkoła rodzenia jest płatna :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318465 przez An83
Kamyczka napisał:

An83 napisał:

An83, dzięki :) Ja od swojego niestety nic nie dostaję :( A u nas przy szpitalu tym, w którym będę rodzic( i większość kobiet u nas rodzi)szkoła rodzenia jest płatna :(

:/ szkoda.. a co do tych "prezentów" po urodzeniu to raczej napewno dostanesz takie coś :) albo ze szkoły rodzenia - też sie dostaje w trakcie rózne drobne rzeczy.

tu, ale juz rozdane, trzeba poczekac do następnej promocji :)
lovela.pl/o-programie.html

Teraz nie moge znaleźć więcej ale pamiętam, ż ejak jeszcze nie byłam w ciąży co chwilę wpadałam na coś takiego w necie :) tylko, że nie chciałam tego wtedy zamawiać bo to tylko mnie rozbijało bardziej..
Warto przegladac w neie takie strony bo nawet takie książeczki jesli nie próbki są ciekawe :) i miło dostać. Jak kiedyś trafię na coś konkretnego to się podzielę informacją :)

12 lata 10 miesiąc temu #318473 przez Kamyczka
An83 napisał:

tu, ale juz rozdane, trzeba poczekac do następnej promocji :)
lovela.pl/o-programie.html

Teraz nie moge znaleźć więcej ale pamiętam, ż ejak jeszcze nie byłam w ciąży co chwilę wpadałam na coś takiego w necie :) tylko, że nie chciałam tego wtedy zamawiać bo to tylko mnie rozbijało bardziej..
Warto przegladac w neie takie strony bo nawet takie książeczki jesli nie próbki są ciekawe :) i miło dostać. Jak kiedyś trafię na coś konkretnego to się podzielę informacją :)

An83, jeszcze raz dzięki :) Jakie plany na weekend?U na pogoda smętna, a w nocy tak wiało,że zasnęłam dopiero ok 1 w nocy :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318491 przez An83
Kamyczka napisał:

An83, jeszcze raz dzięki :) Jakie plany na weekend?U na pogoda smętna, a w nocy tak wiało,że zasnęłam dopiero ok 1 w nocy :(

Mąż w pracy cały weekend, tzn jutro do popoludnia "tylko".. naszczęście takie weekendy nie zdarzaja sie czesto..
Za to wieczorem wychodze z kolezankami, na piwo (one) i sok (ja) :)

U mnie tez strasznei wieje. Najbardziej w łazience hehe, dudni w piecyku, jak zapomne zamknąć drzwi do łazienki i są tylko przymknięte to całą noc i teraz też tłuką się, obijają o futryny

A jakie plany u Ciebie?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318494 przez An83
Co do wiatru, to bylam juz na zakupach i nie jest nieprzyjemnie, mimo, ze wieje to czuć takie coś przyjemnego w powietrzu :) Gotuje gar grochówki na dzis i jutro (nie chce mi sie codziennie gotować, lubie wiec zrobic coś co bedzie na dwa dni ;) ) i objadam się jabłkami..

Tu jest blog na którym można śledzić gdzie rozdają próbki :)

lowca-okazji.blogspot.com/2012/02/darmow...obki-dla-dzieci.html

a tu coś konkretnego:
www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

12 lata 10 miesiąc temu #318501 przez Kamyczka
An83 napisał:

U mnie tez strasznei wieje. Najbardziej w łazience hehe, dudni w piecyku, jak zapomne zamknąć drzwi do łazienki i są tylko przymknięte to całą noc i teraz też tłuką się, obijają o futryny

A jakie plany u Ciebie?

Na spacer chyba się przejdziemy z mężem o ile nie spadnie deszcz i na jakieś małe zakupki.Wieczorem ma przyjechac siostra z mężem, dawno ich nie widzieliśmy.A ja znowu głodna....dziś chyba zjem tego kebaba, bo wczorajczy hot-dog mnie nie usatysfakcjonował :(

12 lata 10 miesiąc temu #318583 przez Olga
Cześć dziewczynki,ale miałam problem od samego rana żeby wejśc na forum,znów musiałam wyłączyć antywirusa i dopiero,ale boję się,bez osłony,żeby mi się coś do kompa nie wdarło.Czy wy wchodzicie bez problemu,bo widzę,że piszecie od rana?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu #318597 przez saiko
Olga napisał:

Cześć dziewczynki,ale miałam problem od samego rana żeby wejśc na forum,znów musiałam wyłączyć antywirusa i dopiero,ale boję się,bez osłony,żeby mi się coś do kompa nie wdarło.Czy wy wchodzicie bez problemu,bo widzę,że piszecie od rana?

No ja bez problemu, tylko, że nie mam antywirusa w ogóle

12 lata 10 miesiąc temu #318600 przez Olga
Właśnie mi mąż mówił,że chyba Ci co nie mają antywirusa mogą wchodzić bez problemu,a mi cały czas pokazuje,że ta strona jest jakaś jakby zawirusowana.Weszłam na trochę,ale się boję.

Pologowałam się na te bezpłatne próbki,zobaczymy czy coś przyjdzie.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318605 przez mloda_mamuska
czesc dziewczyny ja wrócilam wlasnie z pracy.. cala zasmarkana.kichajaca i obolała.. ale daje radę ;)

po pracy bylam jeszcze w centrum po jakiś stanik i w esotiqu i trimphie nic takiego nie bylo.. niby pelno stanikow i nowe kolekcje a nie moglam znaleźć 70 E :( jeszcze takie niemiłe baby tam sprzedawały stare. i ciągle patrzyly mi sie na biust mimo ze mialam plaszczyk zimowy..z takim wstrętem... wiem,ze moze przez plaszcz nie widac,ze mam aż taki biust ...ale nie muszą się tak zachowywać.. wypada się uśmiechać do klientow.. a koncu jeden z nowej kolekcji kupilam ..ale nieusztywniany . musialam go wziąć bo juz z tych moich mi wypływają ..ale obsługa straszna ;/

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318615 przez saiko
M_M - ja kupilam ostatnio stanik usztywniany 75F, taki do karmienia bo tylko taki mieli bez drutów, ale mimo, że babeczka była bardzo miła to dobrała mi zły rozmiar a ja go wzielam i teraz jestem potwornie zła na siebie a kosztowała 210zł :( Za ciasny jest pod biustem - musze sie zorientowac czy jest możliwość doszycia jakoś zapiecia :/

Olga - ja też sie zalogowałam i na Bebilonei i Lovelli - zobaczymy :D
próbowałam tez szukać takich 'konkursów' ale nei widze, za to na kilku stronach dziewczyny piszą, że warto pisac do różnych frim maila, ze np "że widziałaś reklamę, czy oferte na stronie i ze nei mialas okazji wyprobowac i czy jest mozliwosc przesłania próbek kosmetykow/produktow itd" i ze to dziala w wielu firmach, ja w przyszłym tygodniu sprobuje :D

Kamyczka - a w jakie gry grasz?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #318625 przez chłopek
hej ja dzisiaj byłam na badaniu glukozy a późiniej dwie godz czekalam na pobraie krwi,
ja w bebilonie za rejestracje nic nie dostałam, w loveli dostałam, w bebiko próbki mleka, w hipp tez ale jak urodzicie to jak dostaniecie te niebieskie i różowe pudełka to tam jeszcze sa takie kartki do wypełnienia i to bierze położna i sie dostaje prezenty do domu, a nie wpisujcie nr tel na nich bo beda do was dzwonic z różnymi ofertammi np bielizny albo książek

czesto bebiko i bebilon ma konkursy ale to juz jak urodzicie :) na fb ogłaszaja

12 lata 10 miesiąc temu #318627 przez daners
hej dziewczeta tez skorzystalam z linków o jakies tam próbeczki :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka