- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Ja chodzę prywatnie do gin, więc nic nie dostaję jak na razie a w szpitalu to każdym to funkcjonuje?Bo pierwsze słyszę u nas.olga ja tez dostałam ostatnio tak paczke,ale to tylko jak na NFZ masz wizyty to to jest
a w szpitalu to 2 paczki dostałam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kamyczka napisał:
chłopek napisał:
Ja chodzę prywatnie do gin, więc nic nie dostaję jak na razie a w szpitalu to każdym to funkcjonuje?Bo pierwsze słyszę u nas.olga ja tez dostałam ostatnio tak paczke,ale to tylko jak na NFZ masz wizyty to to jest
a w szpitalu to 2 paczki dostałam
Kamyczka, ja też prywatnie a dostaje te prezenty, chyba zależy to od lekarza..
Co do szpitala zapytaj u siebie, powinno wszędzie takie cos funkcjonować, szczególnie darmowe szkoły rodzenia.
Kamyczka jakbyś chciała tak poza tym o czym wspominałyśmy dostać jakieś upominki, próbki to jest tego troche na necie, np tu za rejestrację książeczki i miś: www.bebilon.pl/rejestracja
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do szpitala zapytaj u siebie, powinno wszędzie takie cos funkcjonować, szczególnie darmowe szkoły rodzenia.
Kamyczka jakbyś chciała tak poza tym o czym wspominałyśmy dostać jakieś upominki, próbki to jest tego troche na necie, np tu za rejestrację książeczki i miś: www.bebilon.pl/rejestracja
An83, dzięki Ja od swojego niestety nic nie dostaję A u nas przy szpitalu tym, w którym będę rodzic( i większość kobiet u nas rodzi)szkoła rodzenia jest płatna
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
An83 napisał:
An83, dzięki Ja od swojego niestety nic nie dostaję A u nas przy szpitalu tym, w którym będę rodzic( i większość kobiet u nas rodzi)szkoła rodzenia jest płatna
:/ szkoda.. a co do tych "prezentów" po urodzeniu to raczej napewno dostanesz takie coś albo ze szkoły rodzenia - też sie dostaje w trakcie rózne drobne rzeczy.
tu, ale juz rozdane, trzeba poczekac do następnej promocji
lovela.pl/o-programie.html
Teraz nie moge znaleźć więcej ale pamiętam, ż ejak jeszcze nie byłam w ciąży co chwilę wpadałam na coś takiego w necie tylko, że nie chciałam tego wtedy zamawiać bo to tylko mnie rozbijało bardziej..
Warto przegladac w neie takie strony bo nawet takie książeczki jesli nie próbki są ciekawe i miło dostać. Jak kiedyś trafię na coś konkretnego to się podzielę informacją
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
An83, jeszcze raz dzięki Jakie plany na weekend?U na pogoda smętna, a w nocy tak wiało,że zasnęłam dopiero ok 1 w nocytu, ale juz rozdane, trzeba poczekac do następnej promocji
lovela.pl/o-programie.html
Teraz nie moge znaleźć więcej ale pamiętam, ż ejak jeszcze nie byłam w ciąży co chwilę wpadałam na coś takiego w necie tylko, że nie chciałam tego wtedy zamawiać bo to tylko mnie rozbijało bardziej..
Warto przegladac w neie takie strony bo nawet takie książeczki jesli nie próbki są ciekawe i miło dostać. Jak kiedyś trafię na coś konkretnego to się podzielę informacją
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
An83, jeszcze raz dzięki Jakie plany na weekend?U na pogoda smętna, a w nocy tak wiało,że zasnęłam dopiero ok 1 w nocy
Mąż w pracy cały weekend, tzn jutro do popoludnia "tylko".. naszczęście takie weekendy nie zdarzaja sie czesto..
Za to wieczorem wychodze z kolezankami, na piwo (one) i sok (ja)
U mnie tez strasznei wieje. Najbardziej w łazience hehe, dudni w piecyku, jak zapomne zamknąć drzwi do łazienki i są tylko przymknięte to całą noc i teraz też tłuką się, obijają o futryny
A jakie plany u Ciebie?
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tu jest blog na którym można śledzić gdzie rozdają próbki
lowca-okazji.blogspot.com/2012/02/darmow...obki-dla-dzieci.html
a tu coś konkretnego:
www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na spacer chyba się przejdziemy z mężem o ile nie spadnie deszcz i na jakieś małe zakupki.Wieczorem ma przyjechac siostra z mężem, dawno ich nie widzieliśmy.A ja znowu głodna....dziś chyba zjem tego kebaba, bo wczorajczy hot-dog mnie nie usatysfakcjonowałU mnie tez strasznei wieje. Najbardziej w łazience hehe, dudni w piecyku, jak zapomne zamknąć drzwi do łazienki i są tylko przymknięte to całą noc i teraz też tłuką się, obijają o futryny
A jakie plany u Ciebie?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Cześć dziewczynki,ale miałam problem od samego rana żeby wejśc na forum,znów musiałam wyłączyć antywirusa i dopiero,ale boję się,bez osłony,żeby mi się coś do kompa nie wdarło.Czy wy wchodzicie bez problemu,bo widzę,że piszecie od rana?
No ja bez problemu, tylko, że nie mam antywirusa w ogóle
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Pologowałam się na te bezpłatne próbki,zobaczymy czy coś przyjdzie.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po pracy bylam jeszcze w centrum po jakiś stanik i w esotiqu i trimphie nic takiego nie bylo.. niby pelno stanikow i nowe kolekcje a nie moglam znaleźć 70 E jeszcze takie niemiłe baby tam sprzedawały stare. i ciągle patrzyly mi sie na biust mimo ze mialam plaszczyk zimowy..z takim wstrętem... wiem,ze moze przez plaszcz nie widac,ze mam aż taki biust ...ale nie muszą się tak zachowywać.. wypada się uśmiechać do klientow.. a koncu jeden z nowej kolekcji kupilam ..ale nieusztywniany . musialam go wziąć bo juz z tych moich mi wypływają ..ale obsługa straszna ;/
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Olga - ja też sie zalogowałam i na Bebilonei i Lovelli - zobaczymy
próbowałam tez szukać takich 'konkursów' ale nei widze, za to na kilku stronach dziewczyny piszą, że warto pisac do różnych frim maila, ze np "że widziałaś reklamę, czy oferte na stronie i ze nei mialas okazji wyprobowac i czy jest mozliwosc przesłania próbek kosmetykow/produktow itd" i ze to dziala w wielu firmach, ja w przyszłym tygodniu sprobuje
Kamyczka - a w jakie gry grasz?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
ja w bebilonie za rejestracje nic nie dostałam, w loveli dostałam, w bebiko próbki mleka, w hipp tez ale jak urodzicie to jak dostaniecie te niebieskie i różowe pudełka to tam jeszcze sa takie kartki do wypełnienia i to bierze położna i sie dostaje prezenty do domu, a nie wpisujcie nr tel na nich bo beda do was dzwonic z różnymi ofertammi np bielizny albo książek
czesto bebiko i bebilon ma konkursy ale to juz jak urodzicie na fb ogłaszaja
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa