BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319116 przez Olga
Saiko mój facet wcale nie umie gotować,jedyne co to frytki nam często robi,a jak nie zrobię nic na obiad,to najprościej zamówić pizze.Nie wszyscy mają takich facetów,co nad nimi skaczą,więc sie nie przejmuj,mi też często się zdaża płakać z bezsilności.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #319135 przez mloda_mamuska
Dziewczyny ..tego zszywania krocza też się boję ;P
ale wiem,ze musze jakos przez to przejść... kiedys jako dziecko miałam zszywaną głowę..mialam 8 szwów i pamiętam ,ze byl to straszny koszmar...

Olga mnie tez minimalnie ''wysadziło'' ale słodko jest z takim brzuszkiem ;))

Saiko
faceci czasem nie myślą tak jak powinni... ;) nie przejmuj się ! Nasi też nie są idealni i zdarza im sie zapomnieć o wielu rzeczach..
mój np. nienosi mojego ginekologa i jak do niego idę to bez sensu się denerwuje i wyzywa go..tylko dlatego,ze jest facetem.....i uwaza,ze moj gin. nie zna sie na tym co robi i ''kozaczy'' .... i bierze za to 250zł za 15 minut wizyty.. pewnie wolałby,zeby to była kobieta..ale ten lekarz jest naprawde jednym z najlepszych u mnie w miescie .. i ma najl[epszy sprzęt ..i jest ordynatorem w szpitalu.... no a moj tego nie rozumie zazdrośnik ;)

Olga
ja ostatnio mialam kilka dni z takimi wahaniami nastrojów...przychodziłam po pracy i nagle płakałam chociaz nie mialam powodu.... chwile później śmiałam sie i znowu plakalam... dziwne to bylo.. nigdy tak nie mialam.. to chyba ta ciąża.. ale juz minęło ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319140 przez saiko
Olga napisał:

Saiko mój facet wcale nie umie gotować,jedyne co to frytki nam często robi,a jak nie zrobię nic na obiad,to najprościej zamówić pizze.Nie wszyscy mają takich facetów,co nad nimi skaczą,więc sie nie przejmuj,mi też często się zdaża płakać z bezsilności.

Wiesz, nawet nie chodzi o to, ze nie potrafi tylko, ze w ogole nie pomyslal. siedzial caly dzien w domu, troszke popracowal a tak to tylko gral w gry. nic w domu nie zrobil. Ale dobrze wiedziec, ze nie tylko ja mam takiego ;)

Kamczka - najlepsze jest to, ze tyle dni bylo slisko itd i ja uwazalam i bylo ok a wczoraj po prostu na suchym chodniku sie wywalilam ;) trafilam na male zaglebienie z blotem i sie poslizgnelam. jakis chlopak pomogl mi wstac :) sierota ze mnie :D a o dzidka sie nei boje bo nie upadlam na brzuch. bardziej przejmuje sie tym, ze po raz 2 mnie przeziebienie dopadlo, moze jutro uda mi sie szybko do jakiegos internisty dostac.

Odnosnie nacinania krocza to poczytajsie sobie o masowaniu krocza i cwiczeniach miesni Kegla - robi sie to od 30 tygodnia. Troszke zachodu ale moze warto

np tu: krocze

12 lata 10 miesiąc temu #319160 przez Kamyczka
Dziewuszki,ja mam za tydzień kolejną imprezkę rodzinną, urodzinki bratanka męża-Kornelek kończy 2 latka i wszystko już chyba ma, więc nie wiemy,co mu kupić :( proszę pomóżcie.

12 lata 10 miesiąc temu #319209 przez chłopek
m_m naprawde nie bój ie tego nacinania krocza nic nie czuć, wiadomo później troszeczke boli ale to normalne, ja przemywałam nadmanganianem potasu takie kryształki w wodzie rozpuszcone (nie wiem czy to nie jest fiolet) szybciej ie goiło

Kamyczka ja miałam jak narazie tylko roczki i siostrzenicy kupiłam piżamki

12 lata 10 miesiąc temu #319225 przez Anna77
mloda_mamuska skąd jesteś? Bo to pewnie zbieg okoliczności, ale to co napisałaś o swoim lekarzu, dotyczy również mojego :) Daj znać.

12 lata 10 miesiąc temu #319226 przez chłopek
cześć ja mam nie fajny dzien źle sie zaczłą :( właśnie przed chwila rozbił nam sie obraz ktory dostalismy na ślub od rodziców:( był woskowy zjechał z półki poprostu tak mi smutno

12 lata 10 miesiąc temu #319263 przez mloda_mamuska
Anna ja jestem ze Słupska -pomorskie. a moj lekarz jest ordynatorem w miastku ;)

chłopek a później te szwy oni ściągają czy same si\e rozpuszczają ?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319265 przez chłopek
m_m rozpuszczalne były wszystkie.
jakos tak do 2 tygodni miałam, mówie ci lepiej jak cie natną niż jak pękniesz, moja szawgierka pękła a po sam tyłek to jest masakra

12 lata 10 miesiąc temu #319276 przez mloda_mamuska
chłopek nie strasz! ;))

jeszcze 4 miesiace.DAMY radę ;) musimy... ;)

ja lecę do pracy, miłego dnia !! :)

12 lata 10 miesiąc temu #319278 przez chłopek
m_m nie stresuj się nie mam czym naprawde

12 lata 10 miesiąc temu #319279 przez daners
m_m to leeeć :) miłego dnia.

Witam
nadal o rozcinaniu widze;/ jejciu moze wtedy nawet nie będzie czasu o tym myslec,bo będziemy w eufori w szoku bole skurcze wiec moze własnie nie będzie to taaakie odczuwalne :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #319287 przez chłopek
ja nawet nie wiedziałam kiedy to zrobiły mąz mi tylko powiedział juz po fakcie jak leżałam po porodzie :) nie myślcie o tym teraz

dobra o czymś innym porozmawiajmy :) bo przez was zaczynam sie stresować a juz mam jeden poród za sobą :)

12 lata 10 miesiąc temu #319294 przez daners
wogole to dzis mialam z rana przemiluuuchen kopniecia :)

Ja ogladam ddtv i mysle nad obiadem :) a weny brak...

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 10 miesiąc temu #319295 przez chłopek
ja mam rosołek :) no i zrobie sobie spagetti ze szpinakiem bo już kilka dni mam ochote:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka