- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Hej dziewuszki,mnie z kolei boli brzuch, a raczej żołądek po tym nocnym obżarstwie kebabowym to był zły pomysł jednak.....niema to jak wstac z bólem glowy ;/ Witam
m-m Mi sie wydaje,że jesli ma sie rozwarcie to nie powinni chyba że wtrakcie widzą,że cięzko idzie to wtedy by samo nie pękło hmm zreszta ja tam sie nie znam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak wam mija niedziela? Ja byłam z młodszą córcią się przejść,zaliczylyśmy cmentarz,zapaliłam lampeczki mojej babci i dziadkowi,ale zimno na dworzu,długo nie wytrzymałyśmy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie wróciłam z imprezki rodzinnej.I zaraz do łóżeczka "wiązać sadełko"Hej dziewczynki.
Jak wam mija niedziela? Ja byłam z młodszą córcią się przejść,zaliczylyśmy cmentarz,zapaliłam lampeczki mojej babci i dziadkowi,ale zimno na dworzu,długo nie wytrzymałyśmy.
Olga u nas padał śnieg cały dzień i wieje
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mogłaby już być ta wiosna.....Kamyczka to u nas cały dzień tak ładnie słoneczko świeciło,myślałam,że jest ciepło,ale sie pomyliłam.W sumie dobrze,że chociaż mały spacerek zrobiła,bo cały dzię się tylko leży.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga, mi brzuszek już się tak uwypuklił,że go widac, ale może to efekt weekendowego obżarstwa.Myślę,że jeszcze tydzień lub dwa, a potem jeansy wylądują na dnie szafy i czeka mnie zakup spodni ciążowych lub noszenie legginsówTeż juz bym chciała,uwielbiam wiosnę.Wiecie co,wczoraj jechaliśmy na zakupy i bez większego problemu zapięłam kurtkę,a dzisiaj miałam z tym spory problem,ale mi brzuch wysadził-jestem w szoku!!!!!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga, ja miałam nadzieję,że uniknę kupna spodni ciążowych,ale chyba nie Ale cieszę się,że już widać ciążęNo mnie dzisiaj zszokowała ta kurtka która się nie chciała zasunąć,a do tej pory nie było z tym żadnego problemu.W spodnie też zauważyłam,że z trudem zaczynam wchodzić,a trudno mi się z rurkami rozstać-te ciązowe leżą w szafie,jakoś mi się nie za bardzo podobają,ale chyba będę musiała je przeprosić ha ha.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
a ja sie przeziebilam w piątek- wlasnie leze w lozeczku z herbatka z żurawianami
leci mi z nosa :/
wczoraj sie przewrocilam na chodniku, nabilam siniaki na kolanach, optarłam ręce i nadwyrężyłąm lewy bark bo poleciałalm w przód na wyprostowane ramiona :/
nie wyspalam sie już 2x bo musialaam wczesnie wstac (szkoal) a jutro znow o 6:30 bo mam glukoze po godzinie i po dwóch :/ wiec czeka mnie jutro kilka godzin siedzenia w przychodni :/ bo labolatorium do 10 a o 11:30 mam usg wiec bede tam siedziec od 7:30 do ok 12:00 pewnie
bol mnie tez kręgosłup bo mam krzywy
i w ogole jest mi zle az po powrocie ze szkoly sie poplakalam bo moj mężczyzna nie pomyslal zeby mi obiad przygotowac zazdroszcze Wam tych gotujących opiekunów
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko, współczuję, to cud, że nic ci nie jest, ja się bardzo boję upadku.A Ty powinnaś leżeć i się kurować,a nie do szkoły chodzić!Ale dobrze,że usg masz jutro to się uspokoisz troszkę po tym upadku.Nie płacz, szkoda zdrówka, leż i duzo pij gorącego z cytrynką!Czesc dziewczynki.
a ja sie przeziebilam w piątek- wlasnie leze w lozeczku z herbatka z żurawianami
leci mi z nosa :/
wczoraj sie przewrocilam na chodniku, nabilam siniaki na kolanach, optarłam ręce i nadwyrężyłąm lewy bark bo poleciałalm w przód na wyprostowane ramiona :/
nie wyspalam sie już 2x bo musialaam wczesnie wstac (szkoal) a jutro znow o 6:30 bo mam glukoze po godzinie i po dwóch :/ wiec czeka mnie jutro kilka godzin siedzenia w przychodni :/ bo labolatorium do 10 a o 11:30 mam usg wiec bede tam siedziec od 7:30 do ok 12:00 pewnie
bol mnie tez kręgosłup bo mam krzywy
i w ogole jest mi zle az po powrocie ze szkoly sie poplakalam bo moj mężczyzna nie pomyslal zeby mi obiad przygotowac zazdroszcze Wam tych gotujących opiekunów