- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232447 przez Malina86
Czesc Dziewczynki!
U mnie dzisiaj proba przyspieszenia porodu czyli ciepla kapiel, seksik i olejek rycynowy- czekam na efekty Jak to nie pomoze to ja sie juz poddaje
sarna pokoik piekny! Synus napewno bedzie sie w nim super czul
Ja mam jakas wysypke na brzuchu... jeszcze mi sie cos przypaletalo na koniec- dobrze, ze jutro bede sie z gin widziec po KTG to jej pokaze.
Ciekawe jak emka...
Udanego dzionka!
U mnie dzisiaj proba przyspieszenia porodu czyli ciepla kapiel, seksik i olejek rycynowy- czekam na efekty Jak to nie pomoze to ja sie juz poddaje
sarna pokoik piekny! Synus napewno bedzie sie w nim super czul
Ja mam jakas wysypke na brzuchu... jeszcze mi sie cos przypaletalo na koniec- dobrze, ze jutro bede sie z gin widziec po KTG to jej pokaze.
Ciekawe jak emka...
Udanego dzionka!
Temat został zablokowany.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232502 przez iva 20
Witam dziewczyny
ja od wczoraj nie do zycia mam bol w kregoslupie i czop mi wypadl i sie saczy caly czas troche przypomina okres ... nie moge juz bo mam taki bol w miednicy czuje ze wszystko mi sie tam przesowa ale nie mam regularnych skurczy wiec czekam ..... chyba bede nastepna ..
Sarna pokoik super i swietne zdjecia mi takich tez nie ma kto zrobic ... jak cos napisze pozniej papa milej niedzieli
ja od wczoraj nie do zycia mam bol w kregoslupie i czop mi wypadl i sie saczy caly czas troche przypomina okres ... nie moge juz bo mam taki bol w miednicy czuje ze wszystko mi sie tam przesowa ale nie mam regularnych skurczy wiec czekam ..... chyba bede nastepna ..
Sarna pokoik super i swietne zdjecia mi takich tez nie ma kto zrobic ... jak cos napisze pozniej papa milej niedzieli
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232505 przez [email protected]
IVAAA trzymamy kciuki bo to chyba już! jak wydzielina "kolorowa" wow ale super!!!
informuj na bieżąco!!!
informuj na bieżąco!!!
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232507 przez iva 20
to jest moj numer jak cos to ktoras niech napisze do mnie to jak bede po to odpisze bo ja nie mam zadnej z was numeru 0046765929931. no ja tez mysle ze to juz czekam na odejscie wod albo skurcze . Skurcze mam moze zaczne je liczyc wkoncu co ile one sa bo tak to nadaremno jechac do szpitala
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 2 miesiąc temu #232509 przez madziaska
Iva trzymam kciuki Dobrze, ze nr tel dalas
Malina ja taka wydzieline jak TY opisujesz mam od poczatku ciazy... A i krostki na brzuchu tez mam, ale o tym juz pisalam, nie znikaja, no moze troche jak przestaje sie drapac To z kolei nie jest latwe
Ja chyba mam kryzys... Kurka miednica mi sie chyba rozchodzi, no ale wlasciwie to juz pora bo w biodrach przed ciaza bylam waska, nawet bardzo, wiec jakos to dziecko musze urodzic Tak poawznie, to jest jakas masakra, najgorzej w nocy... I wogole mam dola okropnego... Mysle, ze nie zadzyzymy sie przeprowadzic, ciagle cos nowego wychodzi, a to rynna, a to komin i jedna wileka dupaaaa, a ja sie tylko stresuje. No nic nie poradze, ze chce pierwsze dni spedzic juz "na swoim" i tylko z nasza trojka... Wiem tez, ze mama pomoglaby mi bardzo, bo jest naprawde kochana, ale kurcze pozniej z malym dzieckiem pakowac sie, przenosic, ehhh ryczec mi sie chce... Dobra nie marudze juz WAM. Milej niedzieli zycze
Malina ja taka wydzieline jak TY opisujesz mam od poczatku ciazy... A i krostki na brzuchu tez mam, ale o tym juz pisalam, nie znikaja, no moze troche jak przestaje sie drapac To z kolei nie jest latwe
Ja chyba mam kryzys... Kurka miednica mi sie chyba rozchodzi, no ale wlasciwie to juz pora bo w biodrach przed ciaza bylam waska, nawet bardzo, wiec jakos to dziecko musze urodzic Tak poawznie, to jest jakas masakra, najgorzej w nocy... I wogole mam dola okropnego... Mysle, ze nie zadzyzymy sie przeprowadzic, ciagle cos nowego wychodzi, a to rynna, a to komin i jedna wileka dupaaaa, a ja sie tylko stresuje. No nic nie poradze, ze chce pierwsze dni spedzic juz "na swoim" i tylko z nasza trojka... Wiem tez, ze mama pomoglaby mi bardzo, bo jest naprawde kochana, ale kurcze pozniej z malym dzieckiem pakowac sie, przenosic, ehhh ryczec mi sie chce... Dobra nie marudze juz WAM. Milej niedzieli zycze
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232511 przez [email protected]
Madziaska-za kazdym razem to pisze-po to tu jesteśmy żebys mogła się nam wygadać, wypłakać, wyżalić i wszystkie inne "wy". faktycznie fajnie by było z maluszkiem już isc na swoje, ale moze nic na siłę? dopiero byłby sters jakbyś przyjechała z Hanią na nowy domek, a to nagle siadło pgrzewanie, rynna zacieka na sciane i rosnie grzyb albo komin nieszczelny i się coś tli? lepiej na spokojnie wszystko skończyć i na pewnego się przeprowadzać-a skoro mama kochana i pomocna to ona byłaby z malutką a Tobie bez brzuszka przeprowadzać będzie się łatwiej:) ALBO Ty będziesz siedziała z Hanią a pomocna mamusia Cię spakuje i pomoze się przeprowadzić we wszystkim mozna znalesc jakieś plusy prawda!?!
Iva-wysłałam Ci smsa, żebyś miała moj numer. Mam nadzieje ze dobrze przepisałam numer i nie posłałam wieści jakiemuś szwedzikowi:) swoją droga gdzie w Szwecji mieszkasz? swego czasu bardzo często odwiedzałam Stockholm i pobliskie wyspy-nie byłam tam juz 7 lat i strasznie się już stęskniłam...
Iva-wysłałam Ci smsa, żebyś miała moj numer. Mam nadzieje ze dobrze przepisałam numer i nie posłałam wieści jakiemuś szwedzikowi:) swoją droga gdzie w Szwecji mieszkasz? swego czasu bardzo często odwiedzałam Stockholm i pobliskie wyspy-nie byłam tam juz 7 lat i strasznie się już stęskniłam...
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232525 przez Malina86
iva 20 trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo...
U mnie jakies skurcze, ale nieregularne i zapewne przejda bokiem
madziaska glowa do gory, co bedzie to bedzie, mysl pozytywnie, oby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli
A gdzie reszta Was dziewczynki? Halo, spiace krolewny?!
U mnie jakies skurcze, ale nieregularne i zapewne przejda bokiem
madziaska glowa do gory, co bedzie to bedzie, mysl pozytywnie, oby wszystko ulozylo sie po Twojej mysli
A gdzie reszta Was dziewczynki? Halo, spiace krolewny?!
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232526 przez anyanka
Hejka!
Suari dzięki za podpowiedzi co do żółtaczki Pępka nie przemywam niczym i ładnie się wysusza. Wczoraj wieczorem małego kąpaliśmy "na sucho" Jak pępek odpadnie to wtedy go wykąpiemy już w wanience.
Tylko powiedzcie mi bo już nie wiem jaka temperatura powinna być wody?? Bo jedne położne w szpitalu mówiły ze woda powinna mieć 36,6-37 stopni a inne że 38...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sarna śliczny pokoik
Iva trzymam kciuki!
Suari dzięki za podpowiedzi co do żółtaczki Pępka nie przemywam niczym i ładnie się wysusza. Wczoraj wieczorem małego kąpaliśmy "na sucho" Jak pępek odpadnie to wtedy go wykąpiemy już w wanience.
Tylko powiedzcie mi bo już nie wiem jaka temperatura powinna być wody?? Bo jedne położne w szpitalu mówiły ze woda powinna mieć 36,6-37 stopni a inne że 38...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sarna śliczny pokoik
Iva trzymam kciuki!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 miesiąc temu #232553 przez vestusia
Hallo.
Ja tylko na chwilkę dać znać, bo Empkapl napisała mi eska:
"Natalka jest piękna, waży 3300, dostała 10 pkt, od skurczy do porodu minęło 20 godz opowiem wszystko w pon".
Ja jeszcze cieszę się Bobem, pojedzie wieczorkiem to wtedy na spokojnie tu zajrzę, najdalej jutro rano.
No Sarna, super pokoik. Bardzo mi się podoba
Iva, wychodzi na to, że będziesz następna. To trzymam kciuki
Ja tylko na chwilkę dać znać, bo Empkapl napisała mi eska:
"Natalka jest piękna, waży 3300, dostała 10 pkt, od skurczy do porodu minęło 20 godz opowiem wszystko w pon".
Ja jeszcze cieszę się Bobem, pojedzie wieczorkiem to wtedy na spokojnie tu zajrzę, najdalej jutro rano.
No Sarna, super pokoik. Bardzo mi się podoba
Iva, wychodzi na to, że będziesz następna. To trzymam kciuki
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232577 przez Aleksandra
Hejka
Sarna pokoik super!! Ja już nie mogę się doczekac jak będę urządzała pokoik dla Naci. Jest zielono-żółty, więc mam nad czym główkowac
Iva trzymam kciukasy za ciebie, zaraz wyślę ci esa z moim numerem
Gratulacje dla Emki !!!! Nareszcie ma swoją córeczkę
My dzis mieliśmy od południa gości. Przyjechał nasz kumpel z dziewczyną. Pogoda była super, więc i Nacia skorzystała. Nie dawno wróciliśmy do domku
Anyanka temperatura powinna byc między 32 a 37 stopni, ale najlepiej jest sprawdzac na łokiec. Jeśli dla ciebie nie będzie gorąca ani zimna to dla maluszka też
Sarna pokoik super!! Ja już nie mogę się doczekac jak będę urządzała pokoik dla Naci. Jest zielono-żółty, więc mam nad czym główkowac
Iva trzymam kciukasy za ciebie, zaraz wyślę ci esa z moim numerem
Gratulacje dla Emki !!!! Nareszcie ma swoją córeczkę
My dzis mieliśmy od południa gości. Przyjechał nasz kumpel z dziewczyną. Pogoda była super, więc i Nacia skorzystała. Nie dawno wróciliśmy do domku
Anyanka temperatura powinna byc między 32 a 37 stopni, ale najlepiej jest sprawdzac na łokiec. Jeśli dla ciebie nie będzie gorąca ani zimna to dla maluszka też
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona