- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244548 przez Aleksandra
Może w końcu znikną, a jak nie to skontaktuję się z lekarką albo pokażę jutro na szczepieniu pielęgniarce. Pewnie to nic takiego, ale chciałabym wiedzieć co to.
Temat został zablokowany.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244600 przez anaconda_she
Hej,
A my dzisiaj na pierwszym samodzielnym spacerku bylysmy. Sama znioslam wozek, pozniej gondole z mala i dalam rade wpiac takze jestem z siebie dumna. Trzeba pokonywac leki
Teraz mala wierciochuje sie bo przeciez tak ladnie spala w wozku to czas na brykanie. Czekam az sie zacznie usmiechac i rozpoznawac
Trzymajcie sie kochane. Pa
A my dzisiaj na pierwszym samodzielnym spacerku bylysmy. Sama znioslam wozek, pozniej gondole z mala i dalam rade wpiac takze jestem z siebie dumna. Trzeba pokonywac leki

Teraz mala wierciochuje sie bo przeciez tak ladnie spala w wozku to czas na brykanie. Czekam az sie zacznie usmiechac i rozpoznawac

Trzymajcie sie kochane. Pa
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 4 miesiąc temu #244631 przez luska
hej laseczk
U widzę , ze zaczynają się nie przespanie nocki , kurcze współczuje i mam nadzieje , ze jakoś sobie poradzicie
Madzia mi sie wydaje , że dzień po terminie spokojnie możesz iść chociażby na to ktg.no i tak to jest z tymi lekarzam , moj w sumie tez mnie olał.Mowie mu , że skurcze są itd a on zapis oki czekamy dalej odwidzenia eh
Joanka ja mam aventa i mały do tej pory jeszcze ciągnie i chwale
A z lovi własnie zasysał i małem za mocno leciało 
Iva eh bez komentarza normalnie zostawię
Docia do cie babka pocieszyła
No ale ja to się dołączę do jej słów i szczerze współczuje mam nadzieje , że szybko minie 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No nocka nie fajna , mała chyba u was konkretnie się poprzestawiała , ale z tym niedanie spać w dzień bym uważała bo im dziecko bardziej zmęczone tym bardziej marudne i większe problemy ma z zaśnięciem
U widzę , ze zaczynają się nie przespanie nocki , kurcze współczuje i mam nadzieje , ze jakoś sobie poradzicie

Madzia mi sie wydaje , że dzień po terminie spokojnie możesz iść chociażby na to ktg.no i tak to jest z tymi lekarzam , moj w sumie tez mnie olał.Mowie mu , że skurcze są itd a on zapis oki czekamy dalej odwidzenia eh

Joanka ja mam aventa i mały do tej pory jeszcze ciągnie i chwale

Iva eh bez komentarza normalnie zostawię

Docia do cie babka pocieszyła

No nocka nie fajna , mała chyba u was konkretnie się poprzestawiała , ale z tym niedanie spać w dzień bym uważała bo im dziecko bardziej zmęczone tym bardziej marudne i większe problemy ma z zaśnięciem

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 4 miesiąc temu #244641 przez luska
Anaconda to gratuluje pierwszego spacerku 
Eh a mnie od wczorajszego wieczora wzięła jakaś kur.....tak mnie wszytko drażni , ze głowa mała
Wczoraj miałam coś ale bóle krzyżowe i ogólnie cały dół mnie tak bolała , że byłam pewna , ze wrodzimy na izbe ale oki wzięłam kąpiel przeszło.Dzis mam tez podły nastrój nic mi nie wychodzi.Od rana rygor w domu ,dzieciaki się samochodami nie mogły bawić bo mi to przeszkadzało az się popłakałam.No mojego nie miałam co liczyć
Wiec wzięłam ich na dwór i jakoś oki przeszło mi po świeżym powietrzu ale wzięłam się za sprzątnie i mega mi sie nie chce a nawet nie mam teraz gdzie młodego spać położyć bo wszytko do góry nogami.Ten mi miał pomoc a wyjeb.... do poznania
Mądra głowa nawet nie wypakował rzeczy do szpitala.Wiec wrazi W , muszę czekać aż wróci 
Młody teraz robił co chciał bo nie mam siły ciągle go upominać a nie spał w dzień i tez nie ma humoru
Wylał na siebie cała wodę kolońska starego , śmierdzi mi w domu jak nie wiem
Eh to wam ponarzekałam

Eh a mnie od wczorajszego wieczora wzięła jakaś kur.....tak mnie wszytko drażni , ze głowa mała

Młody teraz robił co chciał bo nie mam siły ciągle go upominać a nie spał w dzień i tez nie ma humoru

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244644 przez Aleksandra
Anaconda gratulacje z okazji pierwszego samodzielnego spaceru
Ja na szczęście nie mam problemu ze znoszeniem wózka, bo stoi na dole u teściów w jadalni a nasz nowy dom jest parterowy, więc już w ogóle zapomnę o schodach 
A może lulanie wam pomoże, takie powolne i otulanie w beciki...

A może lulanie wam pomoże, takie powolne i otulanie w beciki...
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244696 przez Aleksandra
Luska może niedługo ty urodzisz. Co z tego, że masz termin na grudzień, listopad to też piękny miesiąc na rodzenie dzieci

- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244700 przez TyszAnka
hej dziewczynki 
Gratulacje dla pozostałych mam
Ja w nocy tez dzisiaj miałam jazdę...karmiłam Olafa o 23:30, potem o 1:30, 2:30, 3:30 , 4:30 i 6:30.... myslalam ze ochujeję
Po dziewiatej jak sie obudził na karmienie to myslałam ze padne jak wstałam....
Właśnie sie budzi Olaf na karmienie.
Dorcia, współczuję tego bólu popunkcyjnego.Słyszałam ze takie cos moze wystapic .Przerabane.
Śliczne fotki Sarna, dziewczyny wklejajcie fotki swoich maluszków
Buziaki

Gratulacje dla pozostałych mam

Ja w nocy tez dzisiaj miałam jazdę...karmiłam Olafa o 23:30, potem o 1:30, 2:30, 3:30 , 4:30 i 6:30.... myslalam ze ochujeję

Po dziewiatej jak sie obudził na karmienie to myslałam ze padne jak wstałam....
Właśnie sie budzi Olaf na karmienie.
Dorcia, współczuję tego bólu popunkcyjnego.Słyszałam ze takie cos moze wystapic .Przerabane.
Śliczne fotki Sarna, dziewczyny wklejajcie fotki swoich maluszków

Buziaki
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244720 przez jo_anna20
Te krostki to prawdopodobnie trądzik niemowlęcy - to nic takiego, nie nalezy tego tylko ani drapać ani wyciskać ani przemywać spirytusem - znika samo i nie ma stresu.
Ja znowu się martwie, że Filip podnosi główkę..... to chyba za szybko i boję się, że to coś z napięciem mięśniowym.... Wykończę się tymi zmartwieniami, mnie ze szpitala z Małym powinni po miesiącu wypuścić, aż wszyscy lekarze go obejrzą....
Ja znowu się martwie, że Filip podnosi główkę..... to chyba za szybko i boję się, że to coś z napięciem mięśniowym.... Wykończę się tymi zmartwieniami, mnie ze szpitala z Małym powinni po miesiącu wypuścić, aż wszyscy lekarze go obejrzą....
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #244721 przez Malina86
Hello z wieczora 
Moja niunia juz spi po kapieli, nawet jesc nie chciala. Smielismy sie z mezem ze jak w nocy znowu beda cyrki to ja jeszcze wykapiemy ze trzy razy
Mnie cycki bola na maksa, nie wiem juz co robic, odciagam i odciagam i karmie, a tego mleka w pip i nie wiem czy to stad ten bol czy o co chodzi. Jak Mała zasnie to ja zamiast tez sie klasc to siedze jeszcze pol godziny z trzeszczacym laktatorem. Jak mi ktos jeszcze powie, ze karmienie cycem jest wygodne, bo nie trzeba butelek nosic itd to chyba walne. Noszenie butelek nie boli, a ja sie czuje jakbym dwie kanki mleka miala na klacie uczepione o bolacych sutach nie wspomne, a karmie w nakladkach. Och ile to sie trzeba nacierpiec...
jo_anna20 Ty mnie nie strasz, bo moja tez glowke podnosi... Dzisiaj jak Maz polozyl ja sobie brzuszek do brzuszka to krecila glowa na maksa, tez sie zastanawialam czy to prawidlowe...

Moja niunia juz spi po kapieli, nawet jesc nie chciala. Smielismy sie z mezem ze jak w nocy znowu beda cyrki to ja jeszcze wykapiemy ze trzy razy

Mnie cycki bola na maksa, nie wiem juz co robic, odciagam i odciagam i karmie, a tego mleka w pip i nie wiem czy to stad ten bol czy o co chodzi. Jak Mała zasnie to ja zamiast tez sie klasc to siedze jeszcze pol godziny z trzeszczacym laktatorem. Jak mi ktos jeszcze powie, ze karmienie cycem jest wygodne, bo nie trzeba butelek nosic itd to chyba walne. Noszenie butelek nie boli, a ja sie czuje jakbym dwie kanki mleka miala na klacie uczepione o bolacych sutach nie wspomne, a karmie w nakladkach. Och ile to sie trzeba nacierpiec...

jo_anna20 Ty mnie nie strasz, bo moja tez glowke podnosi... Dzisiaj jak Maz polozyl ja sobie brzuszek do brzuszka to krecila glowa na maksa, tez sie zastanawialam czy to prawidlowe...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Malina86.
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244724 przez Aleksandra
Jo_anna uspokoiłaś mnie 
Natalka też podnosi główke jak leży na brzuszku, to dobrze bo to znaczy, że mięśnie pleców i karku dobrze pracują. A to wyginanie tułowia jest zawsze??

Natalka też podnosi główke jak leży na brzuszku, to dobrze bo to znaczy, że mięśnie pleców i karku dobrze pracują. A to wyginanie tułowia jest zawsze??
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244731 przez Aleksandra
Jo_anna moim zdaniem to normalne. Natalka też tak robi. Nie denerwuj się na zapas bo się nakręcisz a na co ci to
Mogłabyś miec powody do zmartwienia jakby w ogóle nie podnosił główki czy leżał bezczynnie w łóżeczku. Ale tak czy tak przy najbliżej okazji wypytaj o to lekarza. A ile dostał pkt??

Moderatorzy: ilona