- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244406 przez iva 20
Ja oczywiscie wkurzona
moja tesciowa codziennie pisala zebym malej zdjecie jej dala bo chce sobie wstawic na nk ja jej nie dalam nawet jej nie odpisalam bo codziennie sie pyta co u nas i jej wnuczusi !!! wkurza mnie to bo nawet sie nie zapytala sciagla zdjecie z naszej klasy i wstawila do siebie !!! wystarczylo sie zapytac ! bezczelna ! mieszka dwa bloki dalej i tylko sie pyta o glupoty a ne zapyta sie czy mozecos pomoc
Zal mam i juz do niej ! przepraszam musialam sie wyzalic 
a jaki to sposob ma anaconda na usypianie ?? bo nie czytalam tego moze sie przyda

a jaki to sposob ma anaconda na usypianie ?? bo nie czytalam tego moze sie przyda

Temat został zablokowany.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244410 przez Suari
anaconda i joanna- dzieciaczki na pewno są najedzone. Mój przez poierwszy tydzień w domu mało przytył i kazali mi go częściej i dłużej karmić, karmniłam tak dwa razy, ale jak mały zwymiotował to odpuściłam, bo stwierdziłam, że jakby mi ktoś na siłę kazał jeść to pewnie też bym zwymiotowała póżniej. Teraz mały je wtedy kiedy chce i ile chce a skutek jest taki, że w ciągu 13 dni przytył 700 g
co do butelek, to je z niej wtedy kiedy mnie nie ma, a zdarzyło się tak dopiero dwa razy i dał radę, mamy butelki aventu i są ok.
madziaska- a może pojedź wcześniej do szpiala i naściemniej mu, że jakieśskurcze miałaś, że brzuch cię boli czy coś takiego
anaconda- a żółaczkę najlepiej sprawdzać na nóżkach i brzuszku, bo z buzi schodzi najdłużej. jak przejedziesz palcem tak troszkę mocniej po brzuszku to widać to gołym okiem

madziaska- a może pojedź wcześniej do szpiala i naściemniej mu, że jakieśskurcze miałaś, że brzuch cię boli czy coś takiego

anaconda- a żółaczkę najlepiej sprawdzać na nóżkach i brzuszku, bo z buzi schodzi najdłużej. jak przejedziesz palcem tak troszkę mocniej po brzuszku to widać to gołym okiem

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244413 przez Suari
iva 20 napisał:
no co za wredne babsko wiadomo z kogo, tez bym się wkurzyła jakby ktoś tak zrobił !
Ja oczywiscie wkurzona
moja tesciowa codziennie pisala zebym malej zdjecie jej dala bo chce sobie wstawic na nk ja jej nie dalam nawet jej nie odpisalam bo codziennie sie pyta co u nas i jej wnuczusi !!! wkurza mnie to bo nawet sie nie zapytala sciagla zdjecie z naszej klasy i wstawila do siebie !!! wystarczylo sie zapytac ! bezczelna ! mieszka dwa bloki dalej i tylko sie pyta o glupoty a ne zapyta sie czy mozecos pomoc
Zal mam i juz do niej ! przepraszam musialam sie wyzalic
no co za wredne babsko wiadomo z kogo, tez bym się wkurzyła jakby ktoś tak zrobił !
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #244434 przez Dorciaition
Witajcie Kochane.
Przepraszam, że jeszcze nie uzupełniłam tabelki, ale złapał mnie zespół popunkcyjny. Są to niesmowite bóle głowy. Trwają od popołunia do rana. Ciągle leżę
To taki ból, że nie da się normalnie funkcjonować (nawet stać).
Zadzwoniłam dziś do szpitala zapytać co może mi pomóc, a położna do mnie: "mogę pani tylko serdecznie współczuć"
Tragedia.
Na szczęście Lenka śpi jak aniołek. Pewnie czuje, że mamusie głowa boli i późnej da popalić
Iva wcale się nie dziwię, że się wkurzylas. Pigwa jedna no!
Przepraszam, że jeszcze nie uzupełniłam tabelki, ale złapał mnie zespół popunkcyjny. Są to niesmowite bóle głowy. Trwają od popołunia do rana. Ciągle leżę

Zadzwoniłam dziś do szpitala zapytać co może mi pomóc, a położna do mnie: "mogę pani tylko serdecznie współczuć"

Na szczęście Lenka śpi jak aniołek. Pewnie czuje, że mamusie głowa boli i późnej da popalić

Iva wcale się nie dziwię, że się wkurzylas. Pigwa jedna no!
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244436 przez kima
Oj Iva też bym się starsznie wkurzyła, wcale Ci się nie dziwie
hamstwo w państwie 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubuś narazie śpi, ale napina się przy robieniu kupki. Wasze maluchy też tak mają?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubuś narazie śpi, ale napina się przy robieniu kupki. Wasze maluchy też tak mają?
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244451 przez Malina86
Hej Babeczki,
U mnie noc tragedia
Miśka poszla spac o 20:00 po kapieli i spala do 21:30, maz dal jej butle, bo ja ze zmeczenia nie jarzylam o co chodzi wogole. Potem obudzila sie o 23:00 i zaczela sie jazda... Walczylam z nia do 6:00! Spala po 15 min., plakala, albo sobie lezala z oczami jak 5zl. Dawalam jej smoka, bo przeciez nie sposob jej karmic co 15 min, ale wszystkie smoczki, ktore mam zachodza jej na nos i co chwile wypadaja, wiec jak tylko wypadl to byla afera. Lezala z nami w lozku, bo tak musialabym czatowac przy jej lozeczku caly czas. W koncu o 6:00 zanioslam ja do lozeczka i spala do 11:30, obudzila sie, dostala cyca i spi dalej. No przesada- w dzien aniolek normalnie. Mam plan, ze w niedziele jak Maz bedzie w domu to naprawde nie damy jej chyba spac caly dzien to moze w nocy pospi. Poki co chodzimy jak zombie w nocy, zwlaszcza Maz, ktory wstaje do pracy.
Ja mam butelki i wszelkie akcesoria firmy MAM i jestem bardzo zadowolona.
madziaska jak bedziesz tydzien po terminie to musza Cie przyjac do szpitala, mozesz jechac do ktorego chcesz.
U mnie noc tragedia

Ja mam butelki i wszelkie akcesoria firmy MAM i jestem bardzo zadowolona.
madziaska jak bedziesz tydzien po terminie to musza Cie przyjac do szpitala, mozesz jechac do ktorego chcesz.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244456 przez emkapl84
Malina oj wspolczuje takiej nocki...dobrze, ze chociaz M jest z Toba w nocy...a w dzien kiedy jestes sama - to mała spi...ja mam o tyle nie fajnie ze w nocy M na nockach a w dzien odsypia nocki....wiec caly czas jestem sama na sam z natalka...
Aleksandra tylko pozazdroscic takiego aniolka co przesypia 5 godzin!!!!ja nie mam na nic czasu bo mala co 20 min sie dzis budzi wiec robie wszystko w biegu i na raty
eh no nie jest latwo..
Aleksandra tylko pozazdroscic takiego aniolka co przesypia 5 godzin!!!!ja nie mam na nic czasu bo mala co 20 min sie dzis budzi wiec robie wszystko w biegu i na raty

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244472 przez Aleksandra
My już po spacerku. Mała najedzona i usypia w łóżeczku 
Emka Natalka sie sama ustawi. Na razie musisz uzbroic się w cierpliwośc
Malina współczuję takiej teściowej, ale nastepnym razem zwróc jej uwagę. Taka śmierdząca do dziecka?! Okropieństwo...
Iva w cale ci się nie dziwię, ja też bym się wkurzyła.

Emka Natalka sie sama ustawi. Na razie musisz uzbroic się w cierpliwośc

Malina współczuję takiej teściowej, ale nastepnym razem zwróc jej uwagę. Taka śmierdząca do dziecka?! Okropieństwo...
Iva w cale ci się nie dziwię, ja też bym się wkurzyła.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244479 przez iva 20
Ty OLa masz naprawde aniolka
ja ta noc mialam nie zaciekawa niestety ..
a my bylysmy tam gdzie mamy przychodza z dzieciaczkami fajnie bylo spiewalismy piosenki a pozniej byl czas na kawke i siedzialysmy i gadalysmy sobie
moja mala z wielkim trudem usnela ale sie wierci co chwile i marudzi patrzy na oczy ...

a my bylysmy tam gdzie mamy przychodza z dzieciaczkami fajnie bylo spiewalismy piosenki a pozniej byl czas na kawke i siedzialysmy i gadalysmy sobie

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244489 przez emkapl84
Iva u nas w anglii tez cos takiego organizuja..musze tylko wybrac sie do swojej przychodni tam jes duzo ulotek na ten temat...fajnie bylo by znalesc jakas grupe mam i wyrwac sie od czasu do czasu z domu

Aleksandra tez tak mysle, ze sie w koncu ureguluje ten dzienny i nocny tryb...w sumie ona ma dopiero 2 tyg wiec nie ma co za wiele wymagac od takiego dzidziusia...

Aleksandra tez tak mysle, ze sie w koncu ureguluje ten dzienny i nocny tryb...w sumie ona ma dopiero 2 tyg wiec nie ma co za wiele wymagac od takiego dzidziusia...
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244494 przez Aleksandra
Dokładnie Emka, Natalka jeszcze jest malutka 
Mam pytanie. Jakie wasze dzieciaczki mają buzie. Tzn chodzi mi o to, że Natalka miała gładziutką skórę na buzi a od tygodnia ma krostki podobne do potówek. One są jakby suche. Częściowo jej schodzą a gdzie nie gdzie pojawiają. Najpierw myślałam, ze to alergia i odstawiłam wszystkie produkty które mogłyby uczulać ale ona nadal są. Co to może być??

Mam pytanie. Jakie wasze dzieciaczki mają buzie. Tzn chodzi mi o to, że Natalka miała gładziutką skórę na buzi a od tygodnia ma krostki podobne do potówek. One są jakby suche. Częściowo jej schodzą a gdzie nie gdzie pojawiają. Najpierw myślałam, ze to alergia i odstawiłam wszystkie produkty które mogłyby uczulać ale ona nadal są. Co to może być??
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #244527 przez kima
Olcia mojemu czasem też pojawiają się malutkie krostki głównie na buzi, np. koło ust położna mi powiedziała, że to może być z resztek mleka wokół buzi i rzeczywiście chyba tak jest, a czasem ma takie jakby potówki jak się upoci brykaniem

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona