- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245010 przez [email protected]
Joanna-moj na czkawke dostaje cycka i szybko przechodzi, oj a czkawki ma kilka razy dziennie. Hehepamietam jak lezalam z Darem jeszcze w szpitalu i jakas mloda mamuska zawiozla dziecko pielegniarką ze dziecko ma czkawke-a pielegniarka na cały korytaz krzyknęła
NA CZKAWKE ZAWSZE CYCEK-WSZYSTKIE MAMY WSZYSTKIM DZIECIOM!
i juz ciszej powiedziała-"bo mu tu tylu cycków nie mamy..."
NA CZKAWKE ZAWSZE CYCEK-WSZYSTKIE MAMY WSZYSTKIM DZIECIOM!
i juz ciszej powiedziała-"bo mu tu tylu cycków nie mamy..."

Temat został zablokowany.
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245033 przez [email protected]
jejku zapomnialam Asiu. Twoj niunio ma za krotkie wedzidelko tak?
ja mysle ze moj tez moze ma pod gorna warga, bo on nie za bardzo potrafi cycekzlapac i a warga ciagle mu sie zawija:/
co do czkawki, hmmm nie chce butli- a co wta butle wlewasz? moze jak mleko a on wtedy mleka nie chce to moze jakas herbatke dla noworodkow? odmiana smaku na pewno bedzie dla Filipka atrakcyjna, napije sie i czkawka minie?
nie mam innego pomyslu
ja mysle ze moj tez moze ma pod gorna warga, bo on nie za bardzo potrafi cycekzlapac i a warga ciagle mu sie zawija:/
co do czkawki, hmmm nie chce butli- a co wta butle wlewasz? moze jak mleko a on wtedy mleka nie chce to moze jakas herbatke dla noworodkow? odmiana smaku na pewno bedzie dla Filipka atrakcyjna, napije sie i czkawka minie?
nie mam innego pomyslu
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 4 miesiąc temu #245073 przez luska
Jo anka na pewno jest wszytko dobrze:)
Olu to się weź za faceta bo teraz masz pokój a jak będziecie na swoim......to już nie będzie jeden pokój do sprzątanie tylko kilka pomieszczeń
No i na szczepieniu na pewno będzie oki
Natalka to aniołeczek i teraz pewnie dzielnie się spisze 
Mila powiem ci , ze ja to jestem przyzwyczajona , ze my wszędzie mamy daleko i mi to lotto
Wow Sarna kurde ale Wam sie porobiło i to kurka teraz
Szczerze współczuje i życzę szybkiej poprawy zdrowia Domisia 
Rozyczko to może sie cos zaczyna dziać u mnie cisza
I pewnie tak dotrwamy do cc 
Ale za to pogoda piękna , rano wstała mega zła z leniem , ale Łukasz w końcu się zmobilizował wziął młodego na dwór a ja się delektuje cisza w domu
A mi na czkawkę nie kazali jakoś specjalnie reagować , ze to nawet lepiej bo przepona ćwiczy
Olu to się weź za faceta bo teraz masz pokój a jak będziecie na swoim......to już nie będzie jeden pokój do sprzątanie tylko kilka pomieszczeń

Mila powiem ci , ze ja to jestem przyzwyczajona , ze my wszędzie mamy daleko i mi to lotto

Wow Sarna kurde ale Wam sie porobiło i to kurka teraz

Rozyczko to może sie cos zaczyna dziać u mnie cisza

Ale za to pogoda piękna , rano wstała mega zła z leniem , ale Łukasz w końcu się zmobilizował wziął młodego na dwór a ja się delektuje cisza w domu

A mi na czkawkę nie kazali jakoś specjalnie reagować , ze to nawet lepiej bo przepona ćwiczy

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245083 przez iva 20
Witam dziewczyny i babasy:)
ja naszczescie nocka dobrze poszla mala spala i budzila sie tylko na cyca
nad ranem mezulek poszedl do pracy to ja mala do lozka naszego i pospalysmy sobie troszke jeszcze 
teraz juz posprzatalam troszke domek jak mala spi sobie i tak pomyslalam ze napisze do was
ja na czkawke daje cyca malej i jej przechodzi
mnie rano obudzil bol brzucha i lezalam nie wiem od czego to
naszczescie troszke lepiej teraz ....
ja naszczescie nocka dobrze poszla mala spala i budzila sie tylko na cyca

teraz juz posprzatalam troszke domek jak mala spi sobie i tak pomyslalam ze napisze do was

ja na czkawke daje cyca malej i jej przechodzi

mnie rano obudzil bol brzucha i lezalam nie wiem od czego to

- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245090 przez jo_anna20
Ja też uważam, że czkawka u noworodka sama musi przejść - zwłaszcza, że tak mówią położne, bo tez pytałam i takiego dziecka ona nie meczy, ale sąsiadka przyszła i nagadała babci, że to osłabia serce, i teraz podczas czkawek jest afera.... 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245095 przez Batmanik
Witam
u nas wsio oki - ja dalej u rodzicow
w poniedzialek bylam na sciagnieciu szwow i nie musialam w sumie isc bo sam sie odwiazal i wypadlby:)
nocki mamy odpukac git- mala wstaje do 2 razy a zdarzyla sie ze spala 6 godz:)
ale ta nocka przez Igora byla masakryczna dostal napadu histerii nie dalo sie go uspokoic i niestety mala ze smoczkiem grzecznie musiala czekac na cyca az łobuzowi przejdzie ten atak...
i tak na zmiane siedzilam z nimi do 4 rano...
okropny robil sie odkad jest niunia z nami ale mysle ze to kwestia czasu i sie przyzwyczai
co do imienia to babki jak zobaczyly akt ur to sie rozplakaly ale co mi tam - ja sie ciesze ze mam piekna zdrowa corcie- no tylko bioderka do kontroli a tak to narazie pieluchujemy szeroko...
co do wedzidelka bo widzialam ze pisalyscie moj Igora mial tez ten problem mial przyrosniety jezyczek i jakos go dwa miesiace karmilam choc teraz czuje roznice w ssaniu;) bo jak mala sie dossie to jej za zadne skarby nie oderwie sie cyca;)
dobra uciekam odezwe sie jak mi tylko interner bedzie dzialal
ach Dorcia- moja kruszynka miala 3750g i 55cm
milego dnia!!!
u nas wsio oki - ja dalej u rodzicow
w poniedzialek bylam na sciagnieciu szwow i nie musialam w sumie isc bo sam sie odwiazal i wypadlby:)
nocki mamy odpukac git- mala wstaje do 2 razy a zdarzyla sie ze spala 6 godz:)
ale ta nocka przez Igora byla masakryczna dostal napadu histerii nie dalo sie go uspokoic i niestety mala ze smoczkiem grzecznie musiala czekac na cyca az łobuzowi przejdzie ten atak...
i tak na zmiane siedzilam z nimi do 4 rano...
okropny robil sie odkad jest niunia z nami ale mysle ze to kwestia czasu i sie przyzwyczai
co do imienia to babki jak zobaczyly akt ur to sie rozplakaly ale co mi tam - ja sie ciesze ze mam piekna zdrowa corcie- no tylko bioderka do kontroli a tak to narazie pieluchujemy szeroko...
co do wedzidelka bo widzialam ze pisalyscie moj Igora mial tez ten problem mial przyrosniety jezyczek i jakos go dwa miesiace karmilam choc teraz czuje roznice w ssaniu;) bo jak mala sie dossie to jej za zadne skarby nie oderwie sie cyca;)
dobra uciekam odezwe sie jak mi tylko interner bedzie dzialal
ach Dorcia- moja kruszynka miala 3750g i 55cm
milego dnia!!!
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #245122 przez madziaska
Hej kobietki 
Nadal jestem z Wami. Dzisiaj termin porodu !!!!
Ale nie wierze w cuda...
Róża mam takie objawy jak TY, lekkie pobolewanie brzucha, w nocy czesto twardnieje i tyleee.... Mam wrazenie, ze nigdy nie urodze
Joanna sprobuj z cycem, trzymam kciuki
Ale fajnie macie z maluchami, ja tez juz chce...
Joanna pamietam, ze Igorek mial podcinane wedzidelko... Akurat to mi utknelo w pamieci, bo jestem logopeda i troche mam zboczenie na tym punkcie

Nadal jestem z Wami. Dzisiaj termin porodu !!!!

Róża mam takie objawy jak TY, lekkie pobolewanie brzucha, w nocy czesto twardnieje i tyleee.... Mam wrazenie, ze nigdy nie urodze

Joanna sprobuj z cycem, trzymam kciuki

Ale fajnie macie z maluchami, ja tez juz chce...

Joanna pamietam, ze Igorek mial podcinane wedzidelko... Akurat to mi utknelo w pamieci, bo jestem logopeda i troche mam zboczenie na tym punkcie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez madziaska.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245143 przez Róża
Hej hej 
Lusia delektuj się ciszą i korzystaj skoro macie ładna pogode, u nas to buro, ponuro i zimno, nie ma się co dziwić, że Dzidzia się nie spieszy do wyjścia
Może coś się rozbuja wcześniej Kochana, nigdy nie mów nigdy
Madzia, to mamy podobnie, ja już zapowiedziałam, że do grudnia na pewno nie urodzę ... pozostaje czekać cierpliwie, eh te terminy, i tak życzę Ci żeby Dzidzia Cie nagle zaskoczyła
Ja to w sumie nie czuje wielkiej różnicy między tym jak czuje się dziś a m-c temu 
Ja się zastanawiam co mój mi jutro powie, tzn co będzie po terminie, zwolnienie mam do jutra, na poprzedniej wizycie powiedział, ze te kilka dni sie potem dosztukuje, mam nadzieję, że nie dostanę L4 do terminu i potem skierowania do szpitala ... wolałabym sobie w domu czekać na rozwój wypadków

Lusia delektuj się ciszą i korzystaj skoro macie ładna pogode, u nas to buro, ponuro i zimno, nie ma się co dziwić, że Dzidzia się nie spieszy do wyjścia

Może coś się rozbuja wcześniej Kochana, nigdy nie mów nigdy

Madzia, to mamy podobnie, ja już zapowiedziałam, że do grudnia na pewno nie urodzę ... pozostaje czekać cierpliwie, eh te terminy, i tak życzę Ci żeby Dzidzia Cie nagle zaskoczyła

Ja się zastanawiam co mój mi jutro powie, tzn co będzie po terminie, zwolnienie mam do jutra, na poprzedniej wizycie powiedział, ze te kilka dni sie potem dosztukuje, mam nadzieję, że nie dostanę L4 do terminu i potem skierowania do szpitala ... wolałabym sobie w domu czekać na rozwój wypadków

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245167 przez emkapl84
Hejka!
Eh znowu mialam pobudki w nocy co poltorej godziny...a od rana mala spi po pol godzinki i sie budzi...taki juz moj los, ze Natalka nie jest spiochem...chyba odziedziczyla to po mamie
i znowu sie budzi...czkawka bidulke obudzila...moj sposob na czkawke jest taki sam jak wasz...dostawienie do piersi...zawsze pomaga
jak mi mala pozwoli to jeszcze dzis wpadne na chwilke
milego dnia dla wszytskich
Eh znowu mialam pobudki w nocy co poltorej godziny...a od rana mala spi po pol godzinki i sie budzi...taki juz moj los, ze Natalka nie jest spiochem...chyba odziedziczyla to po mamie

i znowu sie budzi...czkawka bidulke obudzila...moj sposob na czkawke jest taki sam jak wasz...dostawienie do piersi...zawsze pomaga

jak mi mala pozwoli to jeszcze dzis wpadne na chwilke
milego dnia dla wszytskich

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #245197 przez Suari
Emka- no niestety nie jest nam na razie wyspać się
ja mam pobudki co 2,5-3 godziny, a w dzień to nawet co godzinę chce cyca, zje mało byle by potrzymać trochę 
vestusia- teraz masz dzidzię, więc na pewno nie wpadniesz do mnie i mnie nie zabijesz, więc ci pokażę co mój dzidek dostał

vestusia- teraz masz dzidzię, więc na pewno nie wpadniesz do mnie i mnie nie zabijesz, więc ci pokażę co mój dzidek dostał

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Suari.
Moderatorzy: ilona