- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245475 przez aniaa_
Hej mamusie
Ja tak Was tylko troszke podczytałam, bo dużo piszecie, mój mauluch tez ma czkawkę i to czesto bardzo.
Z miomi cyckami duuuuuuużo lepiej
, Sarna tak jak pisałaś ciepły prysznic, ja jeszcze siedziałam, robiłam ciepłe okładu na piersi masowałam i odciągałam pokarm z jednej a zdrugiej mały ciągnął i już jest dobrze, ale i tak mimo wszytko dostaje butle, jurde bo ja nie wiem czy on sie cycakami najada, potrafi seidziec przy jednym godzine i przy drugiem też godzine, pośpi ze 30 min i die budzi dostanie butle i spi ze 3 godziny, a teraz sie martwie bo jak dostał cycka po 12 tak do tej pory śpi i nie wiem chyba go musze obudzić
spi nie dobrze, nie śpi tez źle
Ja tak Was tylko troszke podczytałam, bo dużo piszecie, mój mauluch tez ma czkawkę i to czesto bardzo.
Z miomi cyckami duuuuuuużo lepiej

Temat został zablokowany.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245492 przez Aleksandra
Ech dzieciaczki
Takie są właśnie uroki macierzyństwa 
Aniaa może się tak najadł, że nie chce mu się jeść i smacznie śpi

Aniaa może się tak najadł, że nie chce mu się jeść i smacznie śpi

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #245505 przez Dorciaition
Hej 
Wpadam, bo jeszcze głowa mnie nie boli. A już powinna
Zdjęcie szwów nie bolało. Ale tak spodobała mi się położna, że sobie ją zamówiłam do domciu. Od razu zapisze mnie do pediatry. Jestem zadowolona.
Moja Córcia ciągle śpi. Potem tylko cyca i dalej. Pewnie wie, że Mamcie głowa boli. Po kąpieli śpi 5 godzin, a potem pobudka co 3 godz.
Madziaska czekamy na Hankę, leniuszka
Aleksandra ale Natalka już duża Dziewczynka
Szczepienia dla mnie to tragedia. W szpitalu za każdym razem jak małej krew pobierali to ryczałam bardziej niz ona 
Czkawkę Lenka też ma, ale to podobno dobrze.
Emka Twoja córcia nie chce tracić czasu na sen jak Ty jesteś w domu.
Sarna ucałuj Domisia
Aniaa super, że z cycami dużo lepiej. U mnie też, choć kapturki cały czas w akcji. MOja jak już bardzo długo śpi to delikatnie ją przebudzam.
Madziaska dałam małej smoczka
A tak nie chciałam. Faktycznie w praktycy cyba wygląda to trochę inaczej.

Wpadam, bo jeszcze głowa mnie nie boli. A już powinna

Zdjęcie szwów nie bolało. Ale tak spodobała mi się położna, że sobie ją zamówiłam do domciu. Od razu zapisze mnie do pediatry. Jestem zadowolona.
Moja Córcia ciągle śpi. Potem tylko cyca i dalej. Pewnie wie, że Mamcie głowa boli. Po kąpieli śpi 5 godzin, a potem pobudka co 3 godz.
Madziaska czekamy na Hankę, leniuszka

Aleksandra ale Natalka już duża Dziewczynka

Czkawkę Lenka też ma, ale to podobno dobrze.
Emka Twoja córcia nie chce tracić czasu na sen jak Ty jesteś w domu.
Sarna ucałuj Domisia

Aniaa super, że z cycami dużo lepiej. U mnie też, choć kapturki cały czas w akcji. MOja jak już bardzo długo śpi to delikatnie ją przebudzam.
Madziaska dałam małej smoczka

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245511 przez Aleksandra
Ja też nie chciałam dawac małej smoczka, ale teraz bez niego ani rusz. Czasami bez niego nie chce usnąc, w samochodzie i w wózku musi byc. Natalka ssała by non stop

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245544 przez iva 20
Moja mala za smoczkiem nie przepada raz jej dalam jak Ola pisalas ze twoja cyca ale nie dalo zadnego rezultatu bo jak jej wkladam to sie krzywi i wypluwa go wiec jej juz nie daje ...
jeszcze jak jej go wkladam to tak robi jak by miala zwymiotowac to mi je szkoda i jej nie daje
Olcia twoja mala wazy tle co moja jak sie urodzila:D a teraz to wazy moja juz 3765 ale to bylo tydzien temu
to pewnie teraz ma juz z 4 kilo moj paczus
jeszcze jak jej go wkladam to tak robi jak by miala zwymiotowac to mi je szkoda i jej nie daje

Olcia twoja mala wazy tle co moja jak sie urodzila:D a teraz to wazy moja juz 3765 ale to bylo tydzien temu

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245616 przez emkapl84
Mam chwilke wolnego bo Natalka wlasnie usneła...wazy juz 3600 ale tez zauwazylam, ze niezla z niej pyzunia sie zrobiła..nozki i raczki juz ma takie pulchniutkie...nic dziwnego jak ciagle jest przy cycu 
od paru dni zauwazylam ze jak zaczynam mala karmic to tak mnie przez kilkanascie sekund obie piersi bola, twardnieja jakby chcialy wybuchnac!!!!tez tak macie??

od paru dni zauwazylam ze jak zaczynam mala karmic to tak mnie przez kilkanascie sekund obie piersi bola, twardnieja jakby chcialy wybuchnac!!!!tez tak macie??
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #245627 przez Dorciaition
Emka moje to ciągle są jak by chciały wybuchnąć
I bolą :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245651 przez Aleksandra
Mnie na początku też tak bolały, ale już przeszło. Teraz jak przez dłuższy czas nie odciągnę pokarmu albo Natalka dłużej śpi i przesypia czas karmienia to mam je twarde i aż czuję w sutkach nawał pokarmu. Teraz tak miałam Natalka nie dawno zjadła ale wcześniej musiałam odciągnąć nadmiar.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245709 przez Batmanik
jestem dzieczaki juz spia:)
ale mam dola:( mala sie chyba nie najada moim pokarmem;( po poludniu co godz jadla wiec jej teraz po kapaniu dalam butle i od razu usnela i mam dylemat czy dalej ja karmic cycem czy butla...do tej pory najadala sie a teraz jej malo:( i serce boli mi jej nie karmic i nie wiem co lepsze:(
ach wogole to dzis zamowilam ubranko do chrztu i oplacilam a oni juz wyslali:) ekspresowo
a jutro smigam do ksiedza

zagladalam dzis do tabelki to jak narazie wagowo moja niunia jest NO.1
PRZESPANEJ NOCKI DZIEWCZYNY!!!
ale mam dola:( mala sie chyba nie najada moim pokarmem;( po poludniu co godz jadla wiec jej teraz po kapaniu dalam butle i od razu usnela i mam dylemat czy dalej ja karmic cycem czy butla...do tej pory najadala sie a teraz jej malo:( i serce boli mi jej nie karmic i nie wiem co lepsze:(
ach wogole to dzis zamowilam ubranko do chrztu i oplacilam a oni juz wyslali:) ekspresowo
a jutro smigam do ksiedza
Iva- moja kruszynka miala prawie tyle jak sie urodzila i tez to bylo tydz temuOlcia twoja mala wazy tle co moja jak sie urodzila:D a teraz to wazy moja juz 3765 ale to bylo tydzien temu to pewnie teraz ma juz z 4 kilo moj paczus

zagladalam dzis do tabelki to jak narazie wagowo moja niunia jest NO.1

PRZESPANEJ NOCKI DZIEWCZYNY!!!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245732 przez Dorciaition
Dzisiaj też sobie ściągnęłam z drugiego cycka bo chyba mam nawał. W nocy wczoraj to aż prześcieradło było mokre.
Batmanik nie wiem Kochana co Tobie poradzić :/
Pochwal się ubrankiem.
Batmanik nie wiem Kochana co Tobie poradzić :/
Pochwal się ubrankiem.

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245736 przez Aleksandra
Batmanik a może się najada tylko potrzebuje więcej ssać i twojej bliskości???? A odciągasz pokarm?
Pokaż koniecznie ubranko
Kiedy planujesz chrzciny?
Dorcia to może wkładaj miękki stanik i wkładki laktacyjne na noc. Ja zakładam bo też miałabym mokre prześcieradło i w ciągu dnia też noszę.
Pokaż koniecznie ubranko

Dorcia to może wkładaj miękki stanik i wkładki laktacyjne na noc. Ja zakładam bo też miałabym mokre prześcieradło i w ciągu dnia też noszę.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #245769 przez Dorciaition
Poprawki zrobione. Wkleję tabelkę jak będzie reszta danych.
Olu tak właśnie robię. Rano wkładkę ze stanika można było wyżymać.
My chrzciny chyba dopiero w marcu zrobimy. Muszę się trochę dostosować do rodzinki z Anglii. Są teraz, więc musi minąć trochę czasu nim znowu przyjadą.
Olu tak właśnie robię. Rano wkładkę ze stanika można było wyżymać.

My chrzciny chyba dopiero w marcu zrobimy. Muszę się trochę dostosować do rodzinki z Anglii. Są teraz, więc musi minąć trochę czasu nim znowu przyjadą.
Moderatorzy: ilona