- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Chyba wszędzie jest taka lipna pogoda

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
w szpitalu mowily mi polozne zeby nie dawac dziecku duzo spac tylko karmic tak co 3 godz bo pozniej dziecko bedzie nadrabiac jedzenie i bedzie meeega glodne
moja tak sobie unormowala ze je tak co 3 godz no chyba ze cyca dostanie to sie karmimy na 3razy
odciaglam dzies z dwoch cycow 150ml ale karmienie opuscilam i dlatego sie tyle uzbieralo
po butli spi ladnie- no zobaczymy jak dalej nam pojdzie...
ja laktator mam reczny z baby ono i jestem zadowolona:)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Joanna trzymam kciuki. Dacie radę. A dobrze będzie na pewno!

Aniuu zaktualizowałam, ale czekam jeszcze na dane od reszty Dziewczyn. Gdy już wszystkie będą rozpakowane to będę prosiła o zdjęcia żeby tabelka była pełna i gotowa

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Ja jestem już prawie jak Zombie he, he, he

Dzisiaj jestem sama, bo Piotrek w pracy i szczerze mówiąc powoli "nie ogarniam tej kuwety". Pierwsza noc Zuzi w łóżeczku zaliczona do spokojnych. Budziła się na cyca dwa razy, ale godzinne karmienie było. To jest mały głodomorra. Przy okazji przy przewijaniu zasrała mi całą rękę

Ja jestem niezbyt wyspana, ale daję radę. Zdążyłam się dzisiaj wykąpać, zjeść śniadanie, obiad, nastawić dwa prania i je rozwiesić. Musimy jeszcze podjechać złożyć deklaracje do przychodni i zarejestrować Zuzię do pediatry. Generalnie wpakowałabym sama Zuzię do wózka i się przeszła, ale przeraża mnie wizja tego 4 piętra. Chyba nie mam jeszcze tyle siły, aby schodzić i potem tu wchodzić z dzieckiem, gondolą i w ogóle...
Nie jestem w stanie Was nadrobić, bo ciągle coś.
Zuzia chwilowo śpi. Ale to po 2 godzinach wiszenia na cycach. W końcu wysiadłam i położyłam ją do łóżka. Popłakała chwilę i w końcu zasnęła. Mam wrażenie, że po najedzeniu się, ona po prostu memla te moje cycuchy, bo je lubi i nie chce się z nimi rozstawać...
Kurka. Myślałam, że będę bardziej zorganizowana przy dziecku, ale brakuje mi czasu. Doba mogłaby trwać o kilka godzin więcej. Lekko nie jest.
Kimuś, wszystkiego Najlepszego!
Kurka, nawet nie wiem ile z Was jeszcze chodzi z brzuszkami...?

Nie mam czasu na nic, nawet na zmianę suwaczka.
Jedynie dobrze, że czuję się dziś naprawdę dobrze (fizycznie), krocze mi tak nie dokucza i właściwie dzisiaj mi niewiele "cieknie". Resztę podkładów podaruję tej koleżance

Idę coś zjeść, bo mała śpi i muszę korzystać....
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W dwupaku pozostały Madziaska, Kredka, Doti, Luśka, Milla
U mnie jest mama i bratowa, więc mam pomoc. Ciekawe jak później będzie. W sobotę idę do kosmetyczki (mam nadzieję, że mi się uda wyjść z domu)

Za tydzień wizyta położnej, trochę się denerwuje. Wybrałam nawet inną przychodnię, nie tak blisko mnie, bo kobieta tak mi się spodobała.
A to moja Księżniczka
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie jestem w stanie Was nadrobić, bo ciągle coś.
Zuzia chwilowo śpi. Ale to po 2 godzinach wiszenia na cycach. W końcu wysiadłam i położyłam ją do łóżka. Popłakała chwilę i w końcu zasnęła. Mam wrażenie, że po najedzeniu się, ona po prostu memla te moje cycuchy, bo je lubi i nie chce się z nimi rozstawać...
Kurka. Myślałam, że będę bardziej zorganizowana przy dziecku, ale brakuje mi czasu. Doba mogłaby trwać o kilka godzin więcej. Lekko nie jest.
/quote]
Kochana zgadzam się z tobą co do doby. Dzień leci na karmieniu i pieluchach. Dopiero co się wstało zaraz trzeba się położyć spać i to też się śpi po parę godzin w sumie. Ale nasze dzieciaczki są tego warte i trzeba się przemęczyć. Ja to już się w sumie przyzwyczaiłam do tego, więc nie jest już tak źle jak na początku
Vestusia może Zuzia lubi ssać i faktycznie po jedzeniu tylko memla twoje cycuchy. Spróbuj dać jej smoczka jak ją położysz do łóżeczka. Nassie się i uśniePewnie ty też się zarzekałaś, że nie będziesz dawać smoków ale w praniu wszystko wychodzi inaczej niż się zaplanowało
Dorcia Lenka jest śliczna a ta minka na drugim zdjęciu rozbroiła mnieŚpi w łóżeczku w beciku czy luzem pod kołderką??
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madziaska, ta Twoja Hanulka to teraz uparciuszek

Dorcia, a że tak zapytam, dlaczego miałaś CC??
Zazdroszczę tej pomocy, ja nawet nie wiem jak jutro do sklepu wyjdę. Ech.
No i do położnej też muszę zadzwonić, jak znajdę jakiś namiar na nią

I wstyd się przyznać, ale nawet nie mam czasu zrobić zdjęcia Zuzi. Ale muszę się ogarnąć i mam nadzieję, że za kilka dni będzie już inaczej. Na razie to wszystko dla mnie jakaś czarna magia....
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia zgadzam się z Olą. Spróbuj dac jej smoka

Ola Lenka śpi pod kołderką, ale nie mam jej aż tak wysoko. Na początku miałam ją w rożku, ale jakoś szkoda mi jej było

Ha ha pamiętam, bo na pierwszym zdjęciu Natalka była z pieluszką w kaczuszki

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Rozumiem już Dorcia dlaczego cc. No a jak się czujesz? Doszłaś do siebie?
Ja Wam powiem, że poród do traumy nie zaliczam, ale przyznam, że napierdzielało nieźle i prawie mi "dupę" urwało

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mój Olaf tez ma krótkie wedzidelko, moze dlatego nie chciał cyca, ale za to z butli chętnie pije.Dzisiaj pierwszy raz o 16:00 wypił 120 mleka...Lekarka powiedziała ze około 15 grudnia jak przyjde na szczepienie to zobaczy czy mu się zmienilo wedzidelko....
Vestusia, jak ulewa świeżym mlekiem (nie serowatym) to znaczy ze się dziecko przezarło..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)