- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #249513 przez [email protected]
Buziorki przekazane:D
ps niezle sie usmialam z tego ze moze Ci psa zdmuchnąć hehe
no i wspolczje 9 pietra:/
moje miasteczko stoi na warstwach wodonosnych w tzw Niecce Zytawkiej bloki nie mogą byc ciezsze niz 4 pietra bo by sie zapadały, no i ja sie boje wiiiiiiiind łoj aż mam dreszcze:/
ps niezle sie usmialam z tego ze moze Ci psa zdmuchnąć hehe
no i wspolczje 9 pietra:/
moje miasteczko stoi na warstwach wodonosnych w tzw Niecce Zytawkiej bloki nie mogą byc ciezsze niz 4 pietra bo by sie zapadały, no i ja sie boje wiiiiiiiind łoj aż mam dreszcze:/
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #249523 przez Aleksandra
Sarna cudownych masz chłopków
Róża gratulacje kochana!!!! Nareszcie się doczekałaś synusia Śliczny jest
U nas też takie wiatrzysko, że strach wychodzic na dwór. Teraz się uspokoiło, ale wczoraj wieczorem i w nocy i dzisiaj to masakra
Róża gratulacje kochana!!!! Nareszcie się doczekałaś synusia Śliczny jest
U nas też takie wiatrzysko, że strach wychodzic na dwór. Teraz się uspokoiło, ale wczoraj wieczorem i w nocy i dzisiaj to masakra
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #249537 przez aniaa_
Cześć mamusie
Zaguś i Róża gratulacje kochane Niech maluszki zdrowo sie chowają
Ja też jem jabłuszka od początku jak wyszłam tylko ze szpitala i małemu nic nie jest,i próbuje jeść w zasadzie wszytko, wiadomo bez rzeczy wzdymających i mocno przyprawionych i obserwuje,
Kurcze musze lecieć mały głodny
A my dzisiaj tez już zaliczyliśmy pierwszy spacerek
Zaguś i Róża gratulacje kochane Niech maluszki zdrowo sie chowają
Ja też jem jabłuszka od początku jak wyszłam tylko ze szpitala i małemu nic nie jest,i próbuje jeść w zasadzie wszytko, wiadomo bez rzeczy wzdymających i mocno przyprawionych i obserwuje,
Kurcze musze lecieć mały głodny
A my dzisiaj tez już zaliczyliśmy pierwszy spacerek
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #249545 przez Aleksandra
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Aleksandra.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 3 tygodni temu #249587 przez luska
Zagus moje gratulacje , ale synus uparty
Różyczko i dla ciebie również, ale tak myślała , ze pewnie z Kredka się wypakowujecie
no a ja tak liczyłam na listopad i dupa Na poprawę humoru kupiłam karuzele a co Ale jakoś słabo mnie to pocieszyło
Emka ja mam takie zdanie jak Ola.Dr. Google to nie jest dobry doradca.Pewnie ci to spokoju nie daje ale tez nie ma co na sile się stresować
Docia co do drętwienia to ja mam do dzis dnia tam takie dziwne uczucie jak dotykam
Anyanka kurak z tym pępuszkiem to nie ciekawa sprawa
Sarna super foty, ja normalnie się nimi przydolowałam .TEŻ JUŻ CHCE
Musze rzadziej do Was zaglądać bo się wkur......
Różyczko i dla ciebie również, ale tak myślała , ze pewnie z Kredka się wypakowujecie
no a ja tak liczyłam na listopad i dupa Na poprawę humoru kupiłam karuzele a co Ale jakoś słabo mnie to pocieszyło
Emka ja mam takie zdanie jak Ola.Dr. Google to nie jest dobry doradca.Pewnie ci to spokoju nie daje ale tez nie ma co na sile się stresować
Docia co do drętwienia to ja mam do dzis dnia tam takie dziwne uczucie jak dotykam
Anyanka kurak z tym pępuszkiem to nie ciekawa sprawa
Sarna super foty, ja normalnie się nimi przydolowałam .TEŻ JUŻ CHCE
Musze rzadziej do Was zaglądać bo się wkur......
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #249641 przez Malina86
Hello z wieczora!
Róża i Zaguś serdeczne gratulacje! Witajcie w gronie mamusiek
emkapl84 trzymam kciuki za szybka wizyte u pediatry i mam nadzieje, ze z Natalka bedzie wszystko dobrze
Sarna super fotki, a na nich super chlopaki!
Co do ciuszkow to tez wszyscy krzyczeli, ze tyle kupuje, a wcale nie uwazam, ze mam duzo, wrecz mysle, ze za malo, bo ciagle mi brakuje i ciagle piore, bo, albo Małej sie uleje, albo kupa wyplynie bokami
U nas dzisiaj byla piekna pogoda, spacerek byl bardzo przyjemny
Oczy mi sie zamykaja, ale chyba nie oplaca sie zasypiac, bo zaraz glodzilla sie obudzi. Zeszlej nocy znowu dawala czadu od 1:00 do 5:30- przesada.
Spokojnej nocki!
Róża i Zaguś serdeczne gratulacje! Witajcie w gronie mamusiek
emkapl84 trzymam kciuki za szybka wizyte u pediatry i mam nadzieje, ze z Natalka bedzie wszystko dobrze
Sarna super fotki, a na nich super chlopaki!
Co do ciuszkow to tez wszyscy krzyczeli, ze tyle kupuje, a wcale nie uwazam, ze mam duzo, wrecz mysle, ze za malo, bo ciagle mi brakuje i ciagle piore, bo, albo Małej sie uleje, albo kupa wyplynie bokami
U nas dzisiaj byla piekna pogoda, spacerek byl bardzo przyjemny
Oczy mi sie zamykaja, ale chyba nie oplaca sie zasypiac, bo zaraz glodzilla sie obudzi. Zeszlej nocy znowu dawala czadu od 1:00 do 5:30- przesada.
Spokojnej nocki!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Malina86.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #249698 przez emkapl84
A ja znowu pierwsza kurcze jak juz sie przebudze kolo 4 to pozniej nie moge zasnac
wiem, ze macie racje dziewczyny z tym wyszukiwaniem chorob na google...ja tez zawsze mialam takie podejscie jak wy...ale jesli chodzi o wlasne dziecko to to jest silniejsze ode mnie i chce sie jak najszybciej dowiedziec co jej dolega
Mala chyba zalapala nocny tryb i jak usnie o 20.30 to pozniej budzi sie mniej wiecej o tych samych porach czyli 23-24 i 3-4...ale nie bede jej za bardzo chwalic bo znowu mi sie poprzestawia teraz tez spi wiec ja jak zwykle korzystam i ogarniam mieszkanie, szykuje sobie sniadanko no i ogarniam troche siebie bo w koncu nie ma to jak sexi mama
Sarna naprawde udali ci sie chlopcy!!!!!!slodziaki z nich
Malina jejku to troche sie nameczylas z mala poprzedniej nocy..ja zawsze na noc daje Natalce odciagniete mleko...i serio jak wypije cala butle to lepiej spi niz po cycu moze tez tak sprobuj
luska wiem co czujesz bo ja dokladnie to samo przechodzilam na pazdziernikowkach...wszytskie dziewczyny rozpakowane...chwala sie maluszkami a ja czekalam i czekalam...
Aleksandra zgadzam sie- jablka to podstawa..mnie maz tarl na tarce i wstawialam sobie do mikrofali, zeby byly gorace i polewalam jogurtem waniliowym!!pysznosci..poza tym czytalam, ze dobrze wplaywaja na laktacje wiec jadlam je kilogramami
Róza gratuluje dzieciaczka...tez mialas dluuuuuuugi porod ale bylo warto
wiem, ze macie racje dziewczyny z tym wyszukiwaniem chorob na google...ja tez zawsze mialam takie podejscie jak wy...ale jesli chodzi o wlasne dziecko to to jest silniejsze ode mnie i chce sie jak najszybciej dowiedziec co jej dolega
Mala chyba zalapala nocny tryb i jak usnie o 20.30 to pozniej budzi sie mniej wiecej o tych samych porach czyli 23-24 i 3-4...ale nie bede jej za bardzo chwalic bo znowu mi sie poprzestawia teraz tez spi wiec ja jak zwykle korzystam i ogarniam mieszkanie, szykuje sobie sniadanko no i ogarniam troche siebie bo w koncu nie ma to jak sexi mama
Sarna naprawde udali ci sie chlopcy!!!!!!slodziaki z nich
Malina jejku to troche sie nameczylas z mala poprzedniej nocy..ja zawsze na noc daje Natalce odciagniete mleko...i serio jak wypije cala butle to lepiej spi niz po cycu moze tez tak sprobuj
luska wiem co czujesz bo ja dokladnie to samo przechodzilam na pazdziernikowkach...wszytskie dziewczyny rozpakowane...chwala sie maluszkami a ja czekalam i czekalam...
Aleksandra zgadzam sie- jablka to podstawa..mnie maz tarl na tarce i wstawialam sobie do mikrofali, zeby byly gorace i polewalam jogurtem waniliowym!!pysznosci..poza tym czytalam, ze dobrze wplaywaja na laktacje wiec jadlam je kilogramami
Róza gratuluje dzieciaczka...tez mialas dluuuuuuugi porod ale bylo warto
Moderatorzy: ilona