BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #252008 przez Aleksandra
Iva ja też ci zazdroszczę tych spotkań. Mogły by byc u mnie w okolicy. Chętnie bym się spotykała z innymi mamami i uczestniczyła w różnych zajęciach z małą.

Dorcia oni chyba myślą, że my pijemy kawkę i jemy ciastka nawet jak dzieci śpią. A to jest czas dla nas, żebyśmy mogły trochę odsapnąc i zając się domem czy sobą.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #252022 przez Dorciaition
Dokładnie Ola. Przecież trzeba i poprać, poprasować, obiad przygotować, posprzątać. Oni myślą, że to się chyba samo robi :angry:

Też bym chciała takie spotkania. Brakuje mi towarzystwa.

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu #252033 przez Batmanik
hejka
ja na chwile sie melduje ze u nas bez zmian- czyli ok
nadrobilam was ale nie mam natchnienia pisac:( moj byl dzis u ksiedza po raz drugi i dupa - i jestesmy w kropce co teraz zrobic...mozemy wziasc innego chrzesnego ale glupio bo od zawsze bylo mowione o szwagrze i biedny wczul sie w role- jutro bede dzwonic do innej parafi zobaczymy co tam powiedza :unsure:
uciekam, trzeba gotowac obiad na jutro;( a lenia mam i padam dzis na pysk bo caly dzien poza domem :(
13 lata 1 miesiąc temu #252056 przez luska
Ach dziewczyny jakie te wasze dzieciaczki są śliczne :kiss: :kiss: No i moize jutro Hania w końcu wyjdzie z brzuszka u mnie nadal cisza , ale humor lepszy , łóżeczko stoi i czeka na karuzele i malutka;)
13 lata 1 miesiąc temu #252122 przez Suari
A ja dziś byłam na "przeglądzie podwozia" po porodzie :laugh: i wszystko ok, dostałam recepty na tabletki, sam lekarz zaproponował, oczywiście pytał nawet parę razy kiedy druga dzidzia :)
13 lata 1 miesiąc temu #252142 przez Aleksandra
Dziś mnie Z zaskoczył - wykąpał sam Natalcię :) Ja ją nakarmiłam jedząc w między czasie kolację zrobioną przez Z a teraz on małą lula a ja muszę skrócic sobie pazurki i iśc pod prysznic. Tak to ja rozumiem :lol:

Suari super, że wszystko jest w porządku :) Ja jutro idę zakładac spiralę....

Luska i na ciebie przyjdzie pora :) Jest już grudzień, więc twój miesiąc :)

Uciekam kochane. Do jutra :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #252153 przez chłopek
czesc dziewczynki madziaska napewno dzisiaj urodzi :)
a lusia tez na dniach :)trzymam kciuki za was
13 lata 1 miesiąc temu #252199 przez [email protected]
aloha z wieczora!!!
sliczne wasze malenstwa dziewczyny:)
nie odpisuje juz bo padam na twarz...chciałam tylko pochawalić maluszkinsy ze zdjęć i dorzucić fotki móżek Daromira
dobranoc! tuptających snów Wam życzę :*
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252201 przez [email protected]
kolejne
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252204 przez [email protected]
i jeszcze jedne:)
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252205 przez [email protected]
ostatnie stópeczki
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252208 przez [email protected]
A żeby Domiś nie czół się tu poszkodowany, dorzucam jeszcze
NOCNEGO WAMPIRA!!!!
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252252 przez emkapl84
Sarna stopki są mega!!!!!
Aleksandra moj tez wczoraj kochany byl...wykapal Natalke...nakarmił i ululal do snu..ja w tym czasie bylam juz w lozku bo po dwoch nieprzespanych nocach i dniach nie dawalam juz rady...poza tym kupil szampana i truskawki...ale nie mialam na nic sily wiec mily wieczor odlozylismy na weekend :)
po calym dniu niespania(serio nie przesadzam w ogole mi dziecko wczoraj w dzien nie spalo nie liczac 15 min drzemek..masakra jakas!!!)Natalka przespala 5 godzin pod rzad ipewnie by jeszcze spala ale ja obudzilam na karmienie...coz za poswiecenie z mojej strony!!!! :lol: :lol: :silly:
Dzis kolo 17 znajomi przychodza mam nadzieje, ze mala troche pospi i bede w stanie przyjmowac gosci.
Trzymajcie kciuki za list od pediatry!!!jak dzis nie przyniosą to w pon idziemy z M jeszcze raz do przychodni..
13 lata 1 miesiąc temu #252267 przez emkapl84
jestem juz przewrazliwiona na wszystko co dotyczy Natalki....i powinno sie mi zabrac internet!!!!pisalam, ze Natalka ma wysypke na buzi i przeczytalam ze moze to byc oznaka skazy bialkowej!!!poza tym inne objawy tez sie zgadzaja...sucha skora na czolku i za uszami, ulewanie mleczka....wodniste kupki...ja sie chyba wykoncze!!!!
13 lata 1 miesiąc temu #252280 przez Milla
Od wczoraj, 01.12 od godz. 23:50 jest na świecie HANIA! Waży 3260g, mierzy 54cm.
Serdecznie gratuluję Mamusi!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka