- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252008 przez Aleksandra
Iva ja też ci zazdroszczę tych spotkań. Mogły by byc u mnie w okolicy. Chętnie bym się spotykała z innymi mamami i uczestniczyła w różnych zajęciach z małą.
Dorcia oni chyba myślą, że my pijemy kawkę i jemy ciastka nawet jak dzieci śpią. A to jest czas dla nas, żebyśmy mogły trochę odsapnąc i zając się domem czy sobą.
Dorcia oni chyba myślą, że my pijemy kawkę i jemy ciastka nawet jak dzieci śpią. A to jest czas dla nas, żebyśmy mogły trochę odsapnąc i zając się domem czy sobą.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 miesiąc temu #252022 przez Dorciaition
Dokładnie Ola. Przecież trzeba i poprać, poprasować, obiad przygotować, posprzątać. Oni myślą, że to się chyba samo robi
Też bym chciała takie spotkania. Brakuje mi towarzystwa.
Też bym chciała takie spotkania. Brakuje mi towarzystwa.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252033 przez Batmanik
hejka
ja na chwile sie melduje ze u nas bez zmian- czyli ok
nadrobilam was ale nie mam natchnienia pisac:( moj byl dzis u ksiedza po raz drugi i dupa - i jestesmy w kropce co teraz zrobic...mozemy wziasc innego chrzesnego ale glupio bo od zawsze bylo mowione o szwagrze i biedny wczul sie w role- jutro bede dzwonic do innej parafi zobaczymy co tam powiedza
uciekam, trzeba gotowac obiad na jutro;( a lenia mam i padam dzis na pysk bo caly dzien poza domem
ja na chwile sie melduje ze u nas bez zmian- czyli ok
nadrobilam was ale nie mam natchnienia pisac:( moj byl dzis u ksiedza po raz drugi i dupa - i jestesmy w kropce co teraz zrobic...mozemy wziasc innego chrzesnego ale glupio bo od zawsze bylo mowione o szwagrze i biedny wczul sie w role- jutro bede dzwonic do innej parafi zobaczymy co tam powiedza
uciekam, trzeba gotowac obiad na jutro;( a lenia mam i padam dzis na pysk bo caly dzien poza domem
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252142 przez Aleksandra
Dziś mnie Z zaskoczył - wykąpał sam Natalcię Ja ją nakarmiłam jedząc w między czasie kolację zrobioną przez Z a teraz on małą lula a ja muszę skrócic sobie pazurki i iśc pod prysznic. Tak to ja rozumiem
Suari super, że wszystko jest w porządku Ja jutro idę zakładac spiralę....
Luska i na ciebie przyjdzie pora Jest już grudzień, więc twój miesiąc
Uciekam kochane. Do jutra
Suari super, że wszystko jest w porządku Ja jutro idę zakładac spiralę....
Luska i na ciebie przyjdzie pora Jest już grudzień, więc twój miesiąc
Uciekam kochane. Do jutra
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252252 przez emkapl84
Sarna stopki są mega!!!!!
Aleksandra moj tez wczoraj kochany byl...wykapal Natalke...nakarmił i ululal do snu..ja w tym czasie bylam juz w lozku bo po dwoch nieprzespanych nocach i dniach nie dawalam juz rady...poza tym kupil szampana i truskawki...ale nie mialam na nic sily wiec mily wieczor odlozylismy na weekend
po calym dniu niespania(serio nie przesadzam w ogole mi dziecko wczoraj w dzien nie spalo nie liczac 15 min drzemek..masakra jakas!!!)Natalka przespala 5 godzin pod rzad ipewnie by jeszcze spala ale ja obudzilam na karmienie...coz za poswiecenie z mojej strony!!!!
Dzis kolo 17 znajomi przychodza mam nadzieje, ze mala troche pospi i bede w stanie przyjmowac gosci.
Trzymajcie kciuki za list od pediatry!!!jak dzis nie przyniosą to w pon idziemy z M jeszcze raz do przychodni..
Aleksandra moj tez wczoraj kochany byl...wykapal Natalke...nakarmił i ululal do snu..ja w tym czasie bylam juz w lozku bo po dwoch nieprzespanych nocach i dniach nie dawalam juz rady...poza tym kupil szampana i truskawki...ale nie mialam na nic sily wiec mily wieczor odlozylismy na weekend
po calym dniu niespania(serio nie przesadzam w ogole mi dziecko wczoraj w dzien nie spalo nie liczac 15 min drzemek..masakra jakas!!!)Natalka przespala 5 godzin pod rzad ipewnie by jeszcze spala ale ja obudzilam na karmienie...coz za poswiecenie z mojej strony!!!!
Dzis kolo 17 znajomi przychodza mam nadzieje, ze mala troche pospi i bede w stanie przyjmowac gosci.
Trzymajcie kciuki za list od pediatry!!!jak dzis nie przyniosą to w pon idziemy z M jeszcze raz do przychodni..
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252267 przez emkapl84
jestem juz przewrazliwiona na wszystko co dotyczy Natalki....i powinno sie mi zabrac internet!!!!pisalam, ze Natalka ma wysypke na buzi i przeczytalam ze moze to byc oznaka skazy bialkowej!!!poza tym inne objawy tez sie zgadzaja...sucha skora na czolku i za uszami, ulewanie mleczka....wodniste kupki...ja sie chyba wykoncze!!!!
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona