BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #252343 przez [email protected]
SERDECZNIE GRATULUJE MADZIULKA!!!
buziaki dla maleństwa i dzielnej mamuśki!!!

Emka!!! bo normalnie zgłosze nadurzycie Twojemu administratorowi internetowemu!!!
i Ci wyłączą go!!!
ja nigdy nic nie szukam zeby sie nie dolowac, teraz to Was rogie mamuty pytam, ale kiedys nawet zadnego forum nie robilam OPANUJ SIE!!! ALE TO JUŻ hehehe
a tak na serio Emka to kurcze poczekaj najpierw na lekarza on bezie wiedzial najlepiej, bo internet to baaaardzo zły doradca:/
no i oszywiscie kciuki z list trzymam:*
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #252355 przez Dorciaition
WITAMY HANKĘ!!!
Madzia gratuluję! Czekamy na Was

Sarna zdjęcia rewelacyjne. Masz talent kobieto. Też hce tak umieć ;) Wampirek słodki :kiss:

Emka nie wyszukuj już nic na necie bo się zamęczysz Kobieto. :ohmy:
Czekamy na list razem z Tobą.

Super, że Wasi mężowie zrozumieli trochę i pomagają.

Milla a co u Ciebie? Co nam znikasz?

Ja mam dziś sporo roboty. Krzysiek jutro ma urodziny wiec tescie przyjezdzaja. Żarcie musze jakies przygotowac.

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252361 przez Aleksandra
Cześc dziewuszki :)

Gratulacje dla Madziaski !!!!!!!!!!!!!!! W końcu się doczekała swojej Hani :lol: :lol: :lol:

Emka zgadzam się z Sarną - internet to baaardzo zły doradca. Moja też miała wysypkę, suchą skórę na czółku i uszkach. Kupki robi wodniste - ale to normalne, bo może coś zjadłam. Na buzi okazało się, że ma zmiany łojotokowe i że to występuje u noworodków, bo skóra przystosowuje się do życia poza brzuszkiem mamy i smaruję jej kremem Emolium. Na dzień dzisiejszy jest już dobrze. Krostki znikają, skóra jest nawilżona. Więc może twoja Natalka też to ma??

Sarna zdjęcia cudowne :) Taki miły początek dnia :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #252366 przez luska
Gratuluje Madziu w koncu sie doczekałaś

No Sarna zgadzam sie z Docia masz talent , foty cudne :lol:

Emka dokładnie powinni ci odłączyć neta :silly:

No a mnie czyści i sa jakieś tam śmieszne skurcze ale się nie nastawiam bo znając życie przed ktg znowu zapanuje cisza B)
Eh
13 lata 1 miesiąc temu #252369 przez emkapl84
Wiem wiem wiem to straszna glupota co robie!!!!!!aleksandra bardzo mnie wiad od ciebie pocieszyla!!!!bo faktycznie moja ma tak samo jak twoja :) :) :) :kiss: :kiss: :kiss: buziaki za te wiadomosc
MADZIA GRATULUJE CORECZKI!!!!NA PEWNA JEST SLICZNA DZIEWCZYNKA I JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JEJ FOTEK NA FORUM!!!!
a moja dzisiaj tak sobie wlasnie spała... a to w co jest zawinieta to tzw sleepybag czyli cos jak spiworek dla dzieci...naprawde fajna sprawa..
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252371 przez emkapl84
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #252378 przez emkapl84
od razu sprawdzilam i mozna to emolium tez kupic w anglii jako plyn do kapieli wiec jakby co to bede miala czym mała podratowac :) :)
13 lata 1 miesiąc temu #252391 przez Aleksandra
Kup i ją smaruj, to jej zejdą krostki :) Ja też wcześniej weszłam w beta i czytałam i głupoty czytałam i stwierdziłam, że pediatry się spytam. A jak się dowiedziałam w szpitalu, że podejrzewają u Natalki cytomegalię to też popełniłam błąd i kazałam Z wyszukac wszystko na te temat. I w ten sposób jechałam do CZD z przeświadczeniem że Nacia ma tą cytomegalię. Wiedziałam na ten temat wszystko i to mnie przerażało. Tak więc lepiej zadzownic do lekarza czy położnej niż szukac w necie. Szkoda naszych nerwów :)

Dorcia twój też może w końcu się ogarnie i zrozumie. Mam nadzieję, ze Z wziął to sobie do serca i taka sytuacja będzie na dłużej :)
13 lata 1 miesiąc temu #252396 przez vestusia
Dzień dobry :)

Miałam napisać, że Madzia urodziła, ale zostałam wyprzedzona :D

Superowo, gratuluję raz jeszcze i cieszę się, że Hania w końcu na świecie :D Czekamy na fotki :)

Sarna kurka, jak ja Ci zazdroszczę talentu kobieto :) Zdjęcia rewelacyjne. Te stópki są przesłodkie. Chyba podeślę Ci moją Zuzię i jej zrobisz taką piękną sesję. W ogóle to podziwiam Cię, kiedy Ty te zdjęcia w ogóle robisz? Bo moja Zuzia albo się drze, albo śpi he, he, he :D

Dorcia, moja położna była już dwa razy i za każdym razem bez zapowiedzi. Wkurzyła mnie wczoraj, ale mówi się trudno. Po prostu ja czasami nie zdążę do godziny 10 zrobić wszystkiego w domu, a wczoraj to zdążyłam się tylko wykąpać.

Empka - jak czytam, to dochodzę do wniosku, że i moja Zuzia ma skazę białkową :P Weź już zostaw tego dr Google, bo zwariujesz, a my razem z Tobą :P Poczekaj cierpliwie na wizytę u lekarza, on wyjaśni wszystko i myślę, że rozwieje Twoja wątpliwości :)

Dorcia, mam nadzieję, że imprezka urodzinowa się uda :) A Krzyś to też palnął - że mała jak śpi, to się nudzisz. W ogóle faktycznie faceci myślą, że my się nudzimy w ciągu dnia. A prawda taka, że padamy na cyce.
13 lata 1 miesiąc temu #252441 przez Aleksandra
Dokładnie Vestusia. Teraz jeszcze święta się zbliżają to trzeba ogarnąć dom. No i przydało by się siebie doprowadzić do ładu i składu po porodzie i połogu. Wczoraj udało mi się tylko przypiłować paznokcie u rąk, dziś może uda mi się stopy ogarnąć, muszę się jeszcze wywoskować bo już zarastam a z tym się ogólnie schodzi. Przed świętami przydało by się kosmetyczkę odwiedzić i fryzjera. A na to nie ma w sumie czasu, bo kiedy ?? A gdzie jeszcze kupno prezentów ???

Vestusia nie martw się ty, że nie zdążyłaś nic zrobić w mieszkaniu przed przyjściem położnej. Jej nie zależy na porządku tylko na dziecku. Poza tym mogłaby Cię uprzedzać przed przyjściem. U nas była raz i to się umówiłyśmy na konkretny dzień. W razie czego mam dzwonić to przyjedzie.

Czekam, aż Natalka się obudzi to po jedzeniu pójdziemy na spacer. Dziś jest cieplutko bo aż 12 stopni :lol:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #252463 przez Aleksandra
Jaka jest pogoda u was ??
13 lata 1 miesiąc temu #252467 przez chłopek
madzia gratuluje mówiłam że bedzie 1 grudzien :) buziaki dla Hani
13 lata 1 miesiąc temu #252475 przez [email protected]
DO D*PY OLUS
do d*py!
niby stopni duzo ale taka pezenikliwa i lodowa wichurra ze siedzimy zamknieci w domu.
Daro wisi wlasnie na cycku a ja ledwo pisze jednym palcem:)
zaraz cos wam odpisze:)
13 lata 1 miesiąc temu #252501 przez Dorciaition
U mnie 10 stopni. W sumie na spacer pogoda ok, ale nie dam dziś rady. Krzysiu będzie z zakupami późno i będę musiała zabrać się za żarełko, a sama nie dam rady chyba wyjśc. Ten pierwszy raz wolę iśc z nim, bo sama nie ogarnę.

Emka śliczna Natalka. Rośnie jak na drożdzach. :)

Vestusia dziwna ta położna. Moja też była tylko raz umówiona i jak by co mam dzwonić.
A do 10 to ja czasami śpie :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #252504 przez Dorciaition
chłopek napisał:

madzia gratuluje mówiłam że bedzie 1 grudzien :) buziaki dla Hani

Faktycznie :) :) :lol:

A jak Ty się czujesz?

Moderatorzy: ilona
Reklama