- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252343 przez [email protected]
SERDECZNIE GRATULUJE MADZIULKA!!!
buziaki dla maleństwa i dzielnej mamuśki!!!
Emka!!! bo normalnie zgłosze nadurzycie Twojemu administratorowi internetowemu!!!
i Ci wyłączą go!!!
ja nigdy nic nie szukam zeby sie nie dolowac, teraz to Was rogie mamuty pytam, ale kiedys nawet zadnego forum nie robilam OPANUJ SIE!!! ALE TO JUŻ hehehe
a tak na serio Emka to kurcze poczekaj najpierw na lekarza on bezie wiedzial najlepiej, bo internet to baaaardzo zły doradca:/
no i oszywiscie kciuki z list trzymam:*
buziaki dla maleństwa i dzielnej mamuśki!!!
Emka!!! bo normalnie zgłosze nadurzycie Twojemu administratorowi internetowemu!!!
i Ci wyłączą go!!!
ja nigdy nic nie szukam zeby sie nie dolowac, teraz to Was rogie mamuty pytam, ale kiedys nawet zadnego forum nie robilam OPANUJ SIE!!! ALE TO JUŻ hehehe
a tak na serio Emka to kurcze poczekaj najpierw na lekarza on bezie wiedzial najlepiej, bo internet to baaaardzo zły doradca:/
no i oszywiscie kciuki z list trzymam:*
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 miesiąc temu #252355 przez Dorciaition
WITAMY HANKĘ!!!
Madzia gratuluję! Czekamy na Was
Sarna zdjęcia rewelacyjne. Masz talent kobieto. Też hce tak umieć Wampirek słodki
Emka nie wyszukuj już nic na necie bo się zamęczysz Kobieto.
Czekamy na list razem z Tobą.
Super, że Wasi mężowie zrozumieli trochę i pomagają.
Milla a co u Ciebie? Co nam znikasz?
Ja mam dziś sporo roboty. Krzysiek jutro ma urodziny wiec tescie przyjezdzaja. Żarcie musze jakies przygotowac.
Madzia gratuluję! Czekamy na Was
Sarna zdjęcia rewelacyjne. Masz talent kobieto. Też hce tak umieć Wampirek słodki
Emka nie wyszukuj już nic na necie bo się zamęczysz Kobieto.
Czekamy na list razem z Tobą.
Super, że Wasi mężowie zrozumieli trochę i pomagają.
Milla a co u Ciebie? Co nam znikasz?
Ja mam dziś sporo roboty. Krzysiek jutro ma urodziny wiec tescie przyjezdzaja. Żarcie musze jakies przygotowac.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252361 przez Aleksandra
Cześc dziewuszki
Gratulacje dla Madziaski !!!!!!!!!!!!!!! W końcu się doczekała swojej Hani
Emka zgadzam się z Sarną - internet to baaardzo zły doradca. Moja też miała wysypkę, suchą skórę na czółku i uszkach. Kupki robi wodniste - ale to normalne, bo może coś zjadłam. Na buzi okazało się, że ma zmiany łojotokowe i że to występuje u noworodków, bo skóra przystosowuje się do życia poza brzuszkiem mamy i smaruję jej kremem Emolium. Na dzień dzisiejszy jest już dobrze. Krostki znikają, skóra jest nawilżona. Więc może twoja Natalka też to ma??
Sarna zdjęcia cudowne Taki miły początek dnia
Gratulacje dla Madziaski !!!!!!!!!!!!!!! W końcu się doczekała swojej Hani
Emka zgadzam się z Sarną - internet to baaardzo zły doradca. Moja też miała wysypkę, suchą skórę na czółku i uszkach. Kupki robi wodniste - ale to normalne, bo może coś zjadłam. Na buzi okazało się, że ma zmiany łojotokowe i że to występuje u noworodków, bo skóra przystosowuje się do życia poza brzuszkiem mamy i smaruję jej kremem Emolium. Na dzień dzisiejszy jest już dobrze. Krostki znikają, skóra jest nawilżona. Więc może twoja Natalka też to ma??
Sarna zdjęcia cudowne Taki miły początek dnia
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 1 miesiąc temu #252366 przez luska
Gratuluje Madziu w koncu sie doczekałaś
No Sarna zgadzam sie z Docia masz talent , foty cudne
Emka dokładnie powinni ci odłączyć neta
No a mnie czyści i sa jakieś tam śmieszne skurcze ale się nie nastawiam bo znając życie przed ktg znowu zapanuje cisza
Eh
No Sarna zgadzam sie z Docia masz talent , foty cudne
Emka dokładnie powinni ci odłączyć neta
No a mnie czyści i sa jakieś tam śmieszne skurcze ale się nie nastawiam bo znając życie przed ktg znowu zapanuje cisza
Eh
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252369 przez emkapl84
Wiem wiem wiem to straszna glupota co robie!!!!!!aleksandra bardzo mnie wiad od ciebie pocieszyla!!!!bo faktycznie moja ma tak samo jak twoja buziaki za te wiadomosc
MADZIA GRATULUJE CORECZKI!!!!NA PEWNA JEST SLICZNA DZIEWCZYNKA I JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JEJ FOTEK NA FORUM!!!!
a moja dzisiaj tak sobie wlasnie spała... a to w co jest zawinieta to tzw sleepybag czyli cos jak spiworek dla dzieci...naprawde fajna sprawa..
MADZIA GRATULUJE CORECZKI!!!!NA PEWNA JEST SLICZNA DZIEWCZYNKA I JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JEJ FOTEK NA FORUM!!!!
a moja dzisiaj tak sobie wlasnie spała... a to w co jest zawinieta to tzw sleepybag czyli cos jak spiworek dla dzieci...naprawde fajna sprawa..
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252391 przez Aleksandra
Kup i ją smaruj, to jej zejdą krostki Ja też wcześniej weszłam w beta i czytałam i głupoty czytałam i stwierdziłam, że pediatry się spytam. A jak się dowiedziałam w szpitalu, że podejrzewają u Natalki cytomegalię to też popełniłam błąd i kazałam Z wyszukac wszystko na te temat. I w ten sposób jechałam do CZD z przeświadczeniem że Nacia ma tą cytomegalię. Wiedziałam na ten temat wszystko i to mnie przerażało. Tak więc lepiej zadzownic do lekarza czy położnej niż szukac w necie. Szkoda naszych nerwów
Dorcia twój też może w końcu się ogarnie i zrozumie. Mam nadzieję, ze Z wziął to sobie do serca i taka sytuacja będzie na dłużej
Dorcia twój też może w końcu się ogarnie i zrozumie. Mam nadzieję, ze Z wziął to sobie do serca i taka sytuacja będzie na dłużej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252396 przez vestusia
Dzień dobry
Miałam napisać, że Madzia urodziła, ale zostałam wyprzedzona
Superowo, gratuluję raz jeszcze i cieszę się, że Hania w końcu na świecie Czekamy na fotki
Sarna kurka, jak ja Ci zazdroszczę talentu kobieto Zdjęcia rewelacyjne. Te stópki są przesłodkie. Chyba podeślę Ci moją Zuzię i jej zrobisz taką piękną sesję. W ogóle to podziwiam Cię, kiedy Ty te zdjęcia w ogóle robisz? Bo moja Zuzia albo się drze, albo śpi he, he, he
Dorcia, moja położna była już dwa razy i za każdym razem bez zapowiedzi. Wkurzyła mnie wczoraj, ale mówi się trudno. Po prostu ja czasami nie zdążę do godziny 10 zrobić wszystkiego w domu, a wczoraj to zdążyłam się tylko wykąpać.
Empka - jak czytam, to dochodzę do wniosku, że i moja Zuzia ma skazę białkową Weź już zostaw tego dr Google, bo zwariujesz, a my razem z Tobą Poczekaj cierpliwie na wizytę u lekarza, on wyjaśni wszystko i myślę, że rozwieje Twoja wątpliwości
Dorcia, mam nadzieję, że imprezka urodzinowa się uda A Krzyś to też palnął - że mała jak śpi, to się nudzisz. W ogóle faktycznie faceci myślą, że my się nudzimy w ciągu dnia. A prawda taka, że padamy na cyce.
Miałam napisać, że Madzia urodziła, ale zostałam wyprzedzona
Superowo, gratuluję raz jeszcze i cieszę się, że Hania w końcu na świecie Czekamy na fotki
Sarna kurka, jak ja Ci zazdroszczę talentu kobieto Zdjęcia rewelacyjne. Te stópki są przesłodkie. Chyba podeślę Ci moją Zuzię i jej zrobisz taką piękną sesję. W ogóle to podziwiam Cię, kiedy Ty te zdjęcia w ogóle robisz? Bo moja Zuzia albo się drze, albo śpi he, he, he
Dorcia, moja położna była już dwa razy i za każdym razem bez zapowiedzi. Wkurzyła mnie wczoraj, ale mówi się trudno. Po prostu ja czasami nie zdążę do godziny 10 zrobić wszystkiego w domu, a wczoraj to zdążyłam się tylko wykąpać.
Empka - jak czytam, to dochodzę do wniosku, że i moja Zuzia ma skazę białkową Weź już zostaw tego dr Google, bo zwariujesz, a my razem z Tobą Poczekaj cierpliwie na wizytę u lekarza, on wyjaśni wszystko i myślę, że rozwieje Twoja wątpliwości
Dorcia, mam nadzieję, że imprezka urodzinowa się uda A Krzyś to też palnął - że mała jak śpi, to się nudzisz. W ogóle faktycznie faceci myślą, że my się nudzimy w ciągu dnia. A prawda taka, że padamy na cyce.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252441 przez Aleksandra
Dokładnie Vestusia. Teraz jeszcze święta się zbliżają to trzeba ogarnąć dom. No i przydało by się siebie doprowadzić do ładu i składu po porodzie i połogu. Wczoraj udało mi się tylko przypiłować paznokcie u rąk, dziś może uda mi się stopy ogarnąć, muszę się jeszcze wywoskować bo już zarastam a z tym się ogólnie schodzi. Przed świętami przydało by się kosmetyczkę odwiedzić i fryzjera. A na to nie ma w sumie czasu, bo kiedy ?? A gdzie jeszcze kupno prezentów ???
Vestusia nie martw się ty, że nie zdążyłaś nic zrobić w mieszkaniu przed przyjściem położnej. Jej nie zależy na porządku tylko na dziecku. Poza tym mogłaby Cię uprzedzać przed przyjściem. U nas była raz i to się umówiłyśmy na konkretny dzień. W razie czego mam dzwonić to przyjedzie.
Czekam, aż Natalka się obudzi to po jedzeniu pójdziemy na spacer. Dziś jest cieplutko bo aż 12 stopni
Vestusia nie martw się ty, że nie zdążyłaś nic zrobić w mieszkaniu przed przyjściem położnej. Jej nie zależy na porządku tylko na dziecku. Poza tym mogłaby Cię uprzedzać przed przyjściem. U nas była raz i to się umówiłyśmy na konkretny dzień. W razie czego mam dzwonić to przyjedzie.
Czekam, aż Natalka się obudzi to po jedzeniu pójdziemy na spacer. Dziś jest cieplutko bo aż 12 stopni
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #252463 przez Aleksandra
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Aleksandra.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252475 przez [email protected]
DO D*PY OLUS
do d*py!
niby stopni duzo ale taka pezenikliwa i lodowa wichurra ze siedzimy zamknieci w domu.
Daro wisi wlasnie na cycku a ja ledwo pisze jednym palcem:)
zaraz cos wam odpisze:)
do d*py!
niby stopni duzo ale taka pezenikliwa i lodowa wichurra ze siedzimy zamknieci w domu.
Daro wisi wlasnie na cycku a ja ledwo pisze jednym palcem:)
zaraz cos wam odpisze:)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #252501 przez Dorciaition
U mnie 10 stopni. W sumie na spacer pogoda ok, ale nie dam dziś rady. Krzysiu będzie z zakupami późno i będę musiała zabrać się za żarełko, a sama nie dam rady chyba wyjśc. Ten pierwszy raz wolę iśc z nim, bo sama nie ogarnę.
Emka śliczna Natalka. Rośnie jak na drożdzach.
Vestusia dziwna ta położna. Moja też była tylko raz umówiona i jak by co mam dzwonić.
A do 10 to ja czasami śpie
Emka śliczna Natalka. Rośnie jak na drożdzach.
Vestusia dziwna ta położna. Moja też była tylko raz umówiona i jak by co mam dzwonić.
A do 10 to ja czasami śpie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #252504 przez Dorciaition
chłopek napisał:
Faktycznie
A jak Ty się czujesz?
madzia gratuluje mówiłam że bedzie 1 grudzien buziaki dla Hani
Faktycznie
A jak Ty się czujesz?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Dorciaition.
Moderatorzy: ilona