BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 tygodni temu #260981 przez chłopek
hej dziewczynki, duzo naprodukowałyście, nie mam czasu czytać. my w poniedz w szpitalu byliśmy :(Ksawcio z niedz na poniedz wymiotował, dostał 2 kroplówki i we wtorek nas wypuscili, a od wczoraj biegunka :( i dalej sie z nia meczymy.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #260989 przez vestusia
Oj chłopek aż współczuję. Ucałuj Ksawcia no i mam nadzieję, że nie wylądujecie znowu w szpitalu. Żeby się nie odwodnił. A wiadomo, co mu jest? Może jelitówka??
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260990 przez Aleksandra
Cześc kochane :)

Vestusia ucałuj ode mnie i Natalci Zuzię :kiss: :kiss: :kiss:

Nock minęła spokojnie. Chciałam tylko Z pobic o 1 ale się powstrzymałam. Skubany tak mocno spał, że go dobudzic nie mogłam a to była jego kolej na wstawanie. Siadał na łóżku i zasypiał, w końcu się wkurzyłam i sama nakarmiłam małą, a jego nawet płacz nie ruszał. Jak juz Nacia zasnęła (wyjątkowo szybko w nocy) to szturchnęłam go i podziękowałam, że wstał do małej i że za to wstaje o 4-tej. A ten mi na to przez sen, że "tak ma byc". Az mi się pięści zacisnęły !! Najlepsze jest to, że on tego nie pamięta i dziwił się, że musi o 4 i 5 wstawac. Dopiero jak mu powiedziałam co się działo to już nie marudził :lol:

Dziś po południu jedziemy do Back Red White oglądać kuchnie :)

Wczoraj kupiłam rodzicom takie koszulki:
dla taty niebieska
allegro.pl/xxl-meska-pokonalem-anoreksje...lki-i1981076977.html
Dla mamy czerwona z napisem: nas pięknych jest mało :)
Oprócz tego tata dostanie kawę świąteczną a mama herbatę - to są smakosze więc się ucieszą, a tata zawsze chciał miec taką koszulkę :)
13 lata 3 tygodni temu #260996 przez chłopek
u nas w rodzinie wszystki dzieciaczki chore, ale pija a Ksawcio łobuz nie chce, moja mama tez chora, siostra i brat. dobrze ze mnie nie zlapało. wogole teraz ta grypa żołądkowa u nas szaleje
13 lata 3 tygodni temu #260997 przez aniaa_
Chłopek dużo zdrówka dla Ksawcia :kiss: :kiss: :kiss:

Olu mojego męza jak sie wyrwie ze snu to tez nic nie pamięta, ostatnio go budziłam żeby wstał i psu dał pić bo szurał miską po całym przedpokoju, trzy razu mu powtarzałam a rano oczywiście nic nie pamiętał. Nawet nie wiedział, że w nlądać nocy wstawał.
Zycze udanych zakupów, ja to uwielbiam jeździć i oglądać meble :)
13 lata 3 tygodni temu #261061 przez luska
]hej laseczki
Sarna tez bym sie wsciekła a nie masz jakis namiarow na adninstratorow tej strony czy cus ,żeby to jakos zlikwidowac całkowicie??No dokladnie Vetusi ja tez miałam problem z ta stronka dokładnie rok temu , moja kumpela tez......oszusci i tyle.Ja głupia i zapłaciłam :dry:

My sie wasnie koncza pampki , chciala w sobote jechac do rodzinnego miasta na zakupy i przy okazij zabrac z powrotem mame a moj co............w dupie to ma nie bedzie jezdzil to ja tez mam w d...... jak sie pampki skoncza noca to bedzie zap....... :angry: do zrobienia zakupów to on jest ostatni tylko podstawa :dry:

Vestusia wiem ,ze tak maluchy rabią dlatego czasem jak niby wychodze z pokoju to zerkam co on robi na razie go nie zlapalam na niczym , ale z drugiej strony mlody nie ma powodow do zazdrosci bo mu teraz poswiecamy wiecej czasu.Ale przed nami jeszcze długa droga w budowaniu tych relacij.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zuzolek silcznie wyglada :kiss: :lol:

Chlopek zdrowka dla małego :kiss: :kiss:
13 lata 3 tygodni temu #261069 przez luska
olu tez fajny pomysł na prezenty :lol: No i własnie udanych zakupow.

No a moja mala pokazuje prawdziwe ja , spac najlepiej na raczkach :ohmy: Zaczyna byc ciezko , dzis po spacerku tez ryk w wozku i w koncu spi na stoliczku do przewijania :dry: ale spi :lol:
13 lata 3 tygodni temu #261085 przez chłopek
pochawle sie wam moim maluszkiem
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #261127 przez Dorciaition
hej Dziewczyny. Własnie zjadłam śniadanko i czekam na mojego Lenia małego ;)
Ona jest dziwna. Wczoraj o 21 po 3 godz snu ją wybudziliśmy i nie spała do 2! A potem 6 godzin, jedzonka i znowu już 5 godzin śpi.

Sarna o kuźwa, współczuje. Oszuści jedni! :angry: A myślałam, że Ty na zakupach świątecznych byłaś. B)

Vestusia Zuzanka cudna. A pamiętam jak siedziałam w szpitalu, dostałam smsa od Ciebi i się poryczałam, że ja jeszcze nie urodziłam ;) hi hi

Szkoda, że Twoja mama nie widziała jeszcze Zuzi? A planuje przyjechać? Pewnie wypieści ją za wszystkie czasy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ola daj znać jak po zakupach. Mam nadzieję, że udane będą.

Aniaa, a jak Twoja psinka? Mam nadzieję, że nie zapominasz jej karmić :silly:

Chłopek dużo zdrówka dla Ksawcia :kiss:
Cudna fasolka. Ciekawe czy bracziszek czy siostrzyczka. Jak się czujesz?

Miłego dnia

Alanek[*] :(
13 lata 3 tygodni temu #261136 przez Dorciaition
wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto...66859,wiadomosc.html

Widzicie to wielkie dzieciątko?? O jaa!!!

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #261143 przez chłopek
dorcia sama jestem ciekawa czy bede miec dwóch chłopaków czy parka :)ja czuje sie dobrze, czasem mnie cos w podbrzuszu ukłuje, a tak to dobrze wszystko, zachcianek żadnych nie mam

własnie widziałam dzisiaj to, masakra taka duża dzidzia
13 lata 3 tygodni temu #261157 przez Dorciaition
Ciekawe. Już nie długo się dowiesz. Zazdroszę, że możesz sobie pojeść ;) Ja właśnie głodna siedzę ;)

NO właśnie w wkleiłaś ten link na staraczkach i ładnie wchodzi, a mój nie działa :/

13 lata 3 tygodni temu #261165 przez chłopek
wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto...66859,wiadomosc.html

teraz bedzie wchodził

no jeszcze troche poczekam zanim sie dowiem jaka płeć będzie.
tez tak miałam jak Ksawcio sie urodził, jedno i to samo jadłam, a na poczatku nawet czasu na jedzenie nie miałam
13 lata 3 tygodni temu #261176 przez vestusia
Ha, o tym noworodku czytałam wczoraj. Całe "szczęście", że kobieta miała cesarkę, bo inaczej chyba by tego nie przeżyła. Masakra jaki olbrzym z tej dziewczynki.

Chłopek, ja stawiam, że będziesz miała dziewczynkę :D

Olcia fajne prezenty :)

Dorcia no Lenka to leniuszek, ale ciesz się.
No a jutro też wspomnisz, że miesiąc temu pewnie nie sądziłaś, że uda się strzelić w urodziny Mamci.

Moja Mamcia rzeczywiście nie widziała Zuzi i nie wiem, kiedy zobaczy. Na razie nie zapowiada się, że przyjedzie do .pl

A moja Mała Złośnica nie śpi od samego rana. Ja chyba ocipieję za chwilę.
Wychlała w międzyczasie dwie butelki po 90 ml i nadal nie śpi. Leży, chwilami spokojnie, a chwilami coś jej nie pasi (to, że nie jest na rączkach). Nie wezmę jej na ręce, bo zwariuję.
Niby na chwilę zasnęła, ale stękała i jak poszłam się myć, to oczywiście ryk. Ale musiała poczekać, bo byłam cała w wannie.
To taki złośnik.

Mój Bob miał być dzisiaj wyjątkowo wcześnie, bo kończą robotę. Najdalej o 12. I co? I jest kuźwa już wpół do drugiej prawie. Ja go palnę chyba.

13 lata 3 tygodni temu #261183 przez vestusia
luska napisał:

]
No dokladnie Vetusi ja tez miałam problem z ta stronka dokładnie rok temu , moja kumpela tez......oszusci i tyle.Ja głupia i zapłaciłam :dry:

Luska :) Ja nie zapłaciłam, ale bałam się przeokropnie. Jednak wizja wpływającego do mojego sądu pozwu przeciwko mnie nie była najlepsza. Ale byłby wstyd he, he, he :D

No a chłop będzie leciał po pampki szybciej niż mu się to wydaje. Gamoń i tyle.
Ja mojemu też mówiłam, że się kończą i trzeba kupić, to powiedział, że przecież mam tyle innych pampersów (nie kuma, że na noc chcę dawać tylko pampki, a nie dady czy huggiesy). Ech faceci.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia