BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 tygodni temu #264355 przez Dorciaition
Ha Ha Vestusia ale Cię wzięło ;)

Ja tam lubię Disco Polo, więc Lenka pewnie też polubi :) :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #264360 przez [email protected]
vestusia po polsku tez dają:)

a powiem ci ze disco polubi:/
i to bardzo!
domis kocha dzieciece techno a juz padamy!
codziennie cala plyta leci naet 4 razy!
mam chusteczke itp w wersji techno hahaha
13 lata 3 tygodni temu #264367 przez Dorciaition
DOBRE :laugh: :laugh:

13 lata 3 tygodni temu #264370 przez chłopek
mój też słucha techno dzieciecego :) ale najbardziej mu sie normalne techno podoba :) tak śmiesznie tańczy.
ja zjadłam obiadek, młody spi, a ja zabieram się za prasowanie
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264372 przez Aleksandra
Moja chyba będzie wszystkiego słuchała łącznie z disco polo bo ja też niektóre kawałki lubię. Wczoraj Z mówił do niej tekst Kaliber 44 "Garbaty Anioł" i słuchała go uważnie :), a dziś tez z repertuaru Paktofoniki coś mówił, ale się nie wsłuchiwałam bo zajęłam się czymś innym. Tak więc hip-hop też będzie w jej repertuarze :) Ja w ciąży słuchałam różnej muzy a najbardziej Pitbulla więc widzę, że Nacia reaguje na jego piosenki :)
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264375 przez chłopek
no to hiphopowiec wam rośnie :)

mojabobostrona.pl/bobo-dzwieki

są tam też zasypanki
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264392 przez Dorciaition

13 lata 3 tygodni temu #264393 przez vestusia
No nie uwierzycie a ja razem z Wami ;D Jaki piękny dzień z Zuzą :D

Wstała w końcu, pogadałyśmy sobie, przewinęłam ją, nakarmiłam i potem wzięłam na rączki i chodziłam po mieszkaniu w rytm muzyki. Potańcowałyśmy, ona na moich rękach. Na końcu troszkę już się zmęczyłam, więc usiadłam na tej mojej piłce, którą kupiłam, aby przyspieszyć poród :D No i tak się bujałyśmy i ona zasnęła!!!! he, he, he :D To chyba podobne kołysanie miała jak w moim brzuszku :D No i teraz odłożyłam ją do łóżeczka i sama idę odgrzać sobie obiadek :D

Ale dziś mam dzień. Jakiś wesoły mimo tej okropnej położnej.

Dorcia podsunęłaś mi myśl - chyba też komuś sprezentuję te Huggiesy. A że Ty masz aż tyle paczek to współczuję. No i naprawdę spróbuj te Dady - mnie się one naprawdę podobają i jak widać nie tylko mnie :)

Sarna - widziałam też polską wersję tego Smoczka, ale pomyślałam, że niech Zuzia też uczy się zawczasu języka angielskiego he, he, he :D Bo jak tylko będzie więcej kumać, to będę do niej gadać po angielsku, aby się osłuchała :D Takie moje zboczenie z językiem angielskim :D Sama go uwielbiam, więc może ją zarażę :D

Dorcia - ta Twoja Lenka to naprawdę śpioszek. Aż zazdroszczę tych nocek :D Chociaż i tak nie mam na co narzekać, bo Zuzia budzi się standardowo dwa razy z częstotliwością co 3-4 godziny więc jest oki :)

Idę zjeść obiada :D
13 lata 3 tygodni temu #264399 przez Aleksandra
To fajnie Vestusia, że Lenka dziś była taka grzeczna :)

Od wczoraj Natalka upodobała sobie leżaczek i na nim śpi w dzień. Czasami udaje mi się ją położyc na łóżku ale jak się budzi to zaraz się krzywi. A przez to, że w dzień śpi poza łóżeczkiem to w nocy ładnie śpi w łóżeczku.
13 lata 3 tygodni temu #264406 przez Dorciaition
Ha ha Lenka była :laugh: :laugh: :laugh:

Zuzanka też :) :) :)

13 lata 3 tygodni temu #264415 przez vestusia
Olcia he, he, he :D

I Lenka, i Zuzia były grzeczne :P

A wiecie, odłożyłam Zuzię do wózeczka, napisałam Wam posta i Zuzia się obudziła. Zaczęła coś marudzić. Wzięłam ją na ręce, troszkę ponosiłam, znowu do wózeczka i znowu marudzenie. No to zciszyłam muzyczkę i jest oki :) I zasypia sobie :) Co chwila stęka, bo smok jej wypada, ale wycisza się. Dzisiejszy dzień jest lepszy to pewnie jutro będzie znowu gorzej :P
13 lata 3 tygodni temu #264423 przez Dorciaition
Vestusia ale pesymistka z Ciebie :P Jutro też będzie dobrze.

A co do wypadania smoczka to czasami bym go na jakiś klej zamontowała Lence ;)

Moja koleżanka dziś urodziła synka, a miała być dziewczynka :ohmy: Ale jajka. Dobrze, że żadnej z nas to się nie przytrafiło ;)

Dziewczyny pesel sami mi wyślą czy mam iśc do jakiegoś urzędu? Jak byliśy po akt to mowili, że coś nam wyślą, ale kurka nie pamiętamy co. B)

13 lata 3 tygodni temu #264428 przez Aleksandra
Ja dostałam sma'a z urzędu że jest już do odbioru. Musiałam mieć ze sobą dowód i akt urodzenia Natalki.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264429 przez Kredka
No i nie dane było mi sie dzisiaj wyspać :dry: najpierw obudził mnie mąż jak szedł do pracy, a myslałam że mu walnę zaraz bo ledwo na oczy patrzyłam. Potem było karmienie, przewijanie, zdążylismy sie połozyc z MIkusiem i juz tak błogo sie robiło a tu znów dzwonek do drzwi :angry: sprzątaczka. EEh roznosiła pisma ze spółdzielni. No i idę sie dalej połozyc, i juz sie z gąską witałam az tu... znów dzwonek, gosciu ze spoldzielni ( ale mają zebranie, dzwoniłam wczoraj rano a dopiero dzisiaj ktos raczył przyjść :angry: )No i potem karmienie, przewijanie i juz koniec spania :dry: Wstałam i wzielam sie za sprzątanie. Mikus niespokojny, spał jak zając. Juz nie wiedziałam co zrobic... nakarmiony, lulam spi, kłade do łózeczka znów sie wierci i płacze. Kołysanki nie pomagają. Wkoncu włączyłam rmf max na maxa głosno i :ohmy: parze a tu mój synus spi jak aniołek. No i odleciał bez przerw na 3 godziny, potem karmienie i przewijanie i znów 3 godziny snu. Jak miło :)
hehe ciekawe co sąsiedzi powiedzą na techno nocą :P jak Mikus nie bedzie chciał usnąć...
Ide sie zdrzemnąć bo jakos opadłam z sił.. Obiad juz zrobiony - mielone dla meza a ja dietetyczne pulpeciki w sosie warzywnym. eh zobaczymy co na to Mikuś :unsure: noc pokaze

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264434 przez vestusia
Dorcia mówię Ci - jutro będzie znowu rzeź z Zuzią :D

Ja też bym chętnie przykleiła Zuzi smoka. Mam wrażenie, że ona specjalnie rękę do niego zbliża, żeby go wywalić z buzi :angry:

No i uśmiałam się z Daisy - unika Cię? Oby nie była agresywna. Moja Funia póki co przychodzi i się przymila. I obserwuje jak np. Zuzia płacze. Aż sama do niej idzie i sprawdza o co kaman (pewnie sama ma dość jej ryku i chciałaby pospać :D)

Ja po pesel musiałam iść. Tak, jak Olcia pisze - musiałam mieść akt urodzenia Zuzi i na nim z tyłu nabiła nr pesel i informację o meldunku. Tak było u mnie. Czekałam na to 2 tygodnie...

Kredka - oj aż współczuję. Bo jak człowiek już bardzo chce się wyspać, to wtedy jak na złość telefony, domofony, esemesy :D

Moja Zuzia znowu pomarudziła, ale dałam jej cycusia, troszkę popiła, troszkę pomemlała i zasnęła. Chyba potrzebowała tego, aby zasnąć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia