- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #264209 przez [email protected]
Vestóhó! te sliniaczki są materiałowe ale są super, ale dziwie sie ze dostalas mmsa bo mi napisało ze nie mozna wysać:/
co do poloznej widzisz ja bym chciala zeby do mnie przychodzila. Daro ma teraz taką rogowatą skórkę na czole w brwiach i na uszczch w tymmiejscu gdzie przebija sie kolczyki i nie wiemco to! jak bylam na bilnsie to lekarka kazala smarowac oliatumem bo to sucha skora noworodkowa-ale mu to sie rozrasta:/ chyba pojde jutro do lekarza bo to takie przydkie i pewnie mu przeszkadza, ciągnie skore.
co do wprowadzania produktow to ja już dawno jadłam uszka i smazonego dorsza z kiszona kapusta!
a na sniadanie jem kanapki z zoltym serem i nigdy inaczej-no chyba zejakiej jajo albo tost z patelni i fasolke szparagową tez-wszystko jem smazone i pieczone. no tylko nie jadlam jeszcze kapusniaku ani fasoli zwykłej...
co do drugiego dziecka-to moja mama mowi ze gdybym ja sie nie urodziłą to ona jako matka by chyba zwariowała a z siostry zrobiłaby hipohondryczke heheh więc drugie dzieckoto tez dobre"lekarstwo"
co do poloznej widzisz ja bym chciala zeby do mnie przychodzila. Daro ma teraz taką rogowatą skórkę na czole w brwiach i na uszczch w tymmiejscu gdzie przebija sie kolczyki i nie wiemco to! jak bylam na bilnsie to lekarka kazala smarowac oliatumem bo to sucha skora noworodkowa-ale mu to sie rozrasta:/ chyba pojde jutro do lekarza bo to takie przydkie i pewnie mu przeszkadza, ciągnie skore.
co do wprowadzania produktow to ja już dawno jadłam uszka i smazonego dorsza z kiszona kapusta!
a na sniadanie jem kanapki z zoltym serem i nigdy inaczej-no chyba zejakiej jajo albo tost z patelni i fasolke szparagową tez-wszystko jem smazone i pieczone. no tylko nie jadlam jeszcze kapusniaku ani fasoli zwykłej...
co do drugiego dziecka-to moja mama mowi ze gdybym ja sie nie urodziłą to ona jako matka by chyba zwariowała a z siostry zrobiłaby hipohondryczke heheh więc drugie dzieckoto tez dobre"lekarstwo"
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 tygodni temu #264230 przez vestusia
Sarna ja to mam zapłon z tym mmsem. Musisz mi wybaczyć
Ale faktycznie jest fajny, tyle że jeszcze troszkę za duży, ale na pewno wygodniejszy niż taki z rzepem z tyłu.
O, to w takim razie mówisz, że mogę sobie pojeść na Wigilii?
Ja generalnie jadłam już smażone ryby w panierce, schabowe również, co prawda kapusty nie jadłam, ale np. marchewkę z groszkiem, kalafior. Więc może nie będzie tak źle, cio?
A co do tego drugiego dziecka, to sama nie wiem.
I najśmieszniejsze jest to, że nie tyle sam poród mnie przeraża - choć ten wiadomo był straszny, ale bardziej te ostatnie 3 miesiące ciąży. Okropieństwo. I nie wiem jak miałabym po raz drugi przeżyć taki nadmiar wagi. Teraz muszę to zrzucić.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nio i faktycznie jak coś się Darowi robi, to lepiej do lekarza, skoro się pogarsza i jest tego coraz więcej. A u Ciebie położna była raz? U mnie dziś była już 4 wizyta.
Ale faktycznie jest fajny, tyle że jeszcze troszkę za duży, ale na pewno wygodniejszy niż taki z rzepem z tyłu.
O, to w takim razie mówisz, że mogę sobie pojeść na Wigilii?
Ja generalnie jadłam już smażone ryby w panierce, schabowe również, co prawda kapusty nie jadłam, ale np. marchewkę z groszkiem, kalafior. Więc może nie będzie tak źle, cio?
A co do tego drugiego dziecka, to sama nie wiem.
I najśmieszniejsze jest to, że nie tyle sam poród mnie przeraża - choć ten wiadomo był straszny, ale bardziej te ostatnie 3 miesiące ciąży. Okropieństwo. I nie wiem jak miałabym po raz drugi przeżyć taki nadmiar wagi. Teraz muszę to zrzucić.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nio i faktycznie jak coś się Darowi robi, to lepiej do lekarza, skoro się pogarsza i jest tego coraz więcej. A u Ciebie położna była raz? U mnie dziś była już 4 wizyta.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264248 przez Aleksandra
Cześć kochane.
Wczoraj Nacia łaskawie zjadła 120 mojego o 22.50 i spała do 3.40 Dziś odpukać je, co prawda szału nie ma ale je...
Jestem ciekawa kiedy mi się okres pokaże bo już nie karmię cycem tylko odciągam. Mojej siostrze pojawił się po 3 miesiącach od urodzenia a odciągała pokarm przez miesiąc bo mały był w szpitalu i go nie karmiła.
Dziś psiuknęłam Naci wodą morską, żeby jej nosalka wyczyścić i wiem że nie jej się to nie podoba, ale trzeba bo czasami jak ulewa to nosem jej idzie i później ma zatkany...
Sarna ta piosenka mnie powala, muszę ją ściągnąć
Wczoraj Nacia łaskawie zjadła 120 mojego o 22.50 i spała do 3.40 Dziś odpukać je, co prawda szału nie ma ale je...
Jestem ciekawa kiedy mi się okres pokaże bo już nie karmię cycem tylko odciągam. Mojej siostrze pojawił się po 3 miesiącach od urodzenia a odciągała pokarm przez miesiąc bo mały był w szpitalu i go nie karmiła.
Dziś psiuknęłam Naci wodą morską, żeby jej nosalka wyczyścić i wiem że nie jej się to nie podoba, ale trzeba bo czasami jak ulewa to nosem jej idzie i później ma zatkany...
Sarna ta piosenka mnie powala, muszę ją ściągnąć
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez Aleksandra.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264298 przez vestusia
Sarna ta piosenka rzeczywiście świetna. Właśnie śpiewam i tańcuję przed Zuzią, która leży w wózeczku. Patrzy się na mnie i już kilka razy uśmiechnęła się do mnie Pewnie myśli, że ma matkę wariatkę.
a, ja ją właśnie ściągam ze strony www.wyszukiwarkamp3.eu Jakby któraś chciała, to polecam.
a, ja ją właśnie ściągam ze strony www.wyszukiwarkamp3.eu Jakby któraś chciała, to polecam.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez vestusia.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #264318 przez Batmanik
hejka
u mnie czasu brak i tak po krotce napisze wam..
Vestusia dzis w rosmanie widzialam opakowanie pamersow 43szt
Sarna - wiem o czym piszesz ja tez usypiam heh
a wczoraj bylo najlepiej
kuz...Vestusia skasc Ty ten bebilon wytrzasnela u mnie nie ma w aptekach:(
lece ogarniac poki dzieci spia
u mnie czasu brak i tak po krotce napisze wam..
Vestusia dzis w rosmanie widzialam opakowanie pamersow 43szt
Sarna - wiem o czym piszesz ja tez usypiam heh
a wczoraj bylo najlepiej
kuz...Vestusia skasc Ty ten bebilon wytrzasnela u mnie nie ma w aptekach:(
lece ogarniac poki dzieci spia
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264322 przez vestusia
Batmanik - no ja weszłam do pierwszej lepszej apteki i był. Spróbuj w innej aptece, pytałaś w kilku??
No ja właśnie kupiłam te Pampersy 43 sztuk. Myślałam, że może te Białe są też w mniejszych paczkach, ale tylko 78 sztuk, a to za dużo.
Któraś pisała o wyciekaniu z pieluszki. U mnie właśnie z rozm. 2 z Pampersów Zuzi poleciała kupa, no i chyba z Huggiesów jak byliśmy u mnie i Zuzia była tak ślicznie ubrana ha, ha, ha
Mojej Zuzi nic po Dadach nie jest, ale fakt, że ja je bardzo często zmieniam i jestem jakoś "przewrażliwiona" jak ma je założone. Dla mnie są one wygodne - fajnie się trzymają, nic nie wycieka itd. Tyle, że np. Zuzia robi rzadziej kupę niż Wasze dzieciaczki - teraz robi codziennie od kilku dni i zawsze słyszę, kiedy to jest, więc od razu zmieniam i nawet jak ma Dadę to nic jej nie jest, bo od razu jest przewijana. Nie wiem, jaka byłaby reakcja jej skóry jakby np. zrobiła kupę w Dadzie i była w pieluszce jakiś czas. Ja na noc nie daję Dady tylko właśnie Pampersy. A w ciągu dnia Huggiesy (zostały mi dwie pieluszki z rozm. 1 i potem niestety ogromna paczka duża rozm. 2, ale na rozm. 2 jeszcze Zuzia za mała - wycieka jej wszystko) i Dady...
No ja właśnie kupiłam te Pampersy 43 sztuk. Myślałam, że może te Białe są też w mniejszych paczkach, ale tylko 78 sztuk, a to za dużo.
Któraś pisała o wyciekaniu z pieluszki. U mnie właśnie z rozm. 2 z Pampersów Zuzi poleciała kupa, no i chyba z Huggiesów jak byliśmy u mnie i Zuzia była tak ślicznie ubrana ha, ha, ha
Mojej Zuzi nic po Dadach nie jest, ale fakt, że ja je bardzo często zmieniam i jestem jakoś "przewrażliwiona" jak ma je założone. Dla mnie są one wygodne - fajnie się trzymają, nic nie wycieka itd. Tyle, że np. Zuzia robi rzadziej kupę niż Wasze dzieciaczki - teraz robi codziennie od kilku dni i zawsze słyszę, kiedy to jest, więc od razu zmieniam i nawet jak ma Dadę to nic jej nie jest, bo od razu jest przewijana. Nie wiem, jaka byłaby reakcja jej skóry jakby np. zrobiła kupę w Dadzie i była w pieluszce jakiś czas. Ja na noc nie daję Dady tylko właśnie Pampersy. A w ciągu dnia Huggiesy (zostały mi dwie pieluszki z rozm. 1 i potem niestety ogromna paczka duża rozm. 2, ale na rozm. 2 jeszcze Zuzia za mała - wycieka jej wszystko) i Dady...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #264334 przez Aleksandra
Iva jeśli nie karmisz piersią to zrób sobie syrop z cebuli, możesz pic ciepłe mleko z miodem no i tak jak pisała chłopek herbatki
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264341 przez [email protected]
IWA RUTINOSKORBIN MOZESZ BRAC W DUZYCH ILOSCIACH IDOMOWE SPOSOBY NA CHOROBSKO
no i oszywiście czosnek tonami heheh-Vestusia wie co mowi:D
mówiłam Wam już ze kocham reklamy netii?
ta z konkursu rządzi!!!
www.sadistic.pl/reklama-z-konkursu-netii-vt96399.htm
no i oszywiście czosnek tonami heheh-Vestusia wie co mowi:D
mówiłam Wam już ze kocham reklamy netii?
ta z konkursu rządzi!!!
www.sadistic.pl/reklama-z-konkursu-netii-vt96399.htm
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 tygodni temu przez [email protected].
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #264346 przez Aleksandra
Hehehe dobra reklama
Chłopek ja też uważam, że Happy są do kitu. Są twarde, a jak sjest odrobina siku to zaraz sztywnieją...
Chłopek ja też uważam, że Happy są do kitu. Są twarde, a jak sjest odrobina siku to zaraz sztywnieją...
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264347 przez vestusia
O kurdę Sarna ha, ha, ha Ale nie puszczasz takich piosenek Darowi??? Buehehehe Reklama powalająca
A myślicie, że Zuzia polubi Disco Polo?
To fajny kawałek he, he, he
O, albo to:
Może polubi w końcu "monie"
A myślicie, że Zuzia polubi Disco Polo?
To fajny kawałek he, he, he
O, albo to:
Może polubi w końcu "monie"
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 3 tygodni temu #264352 przez Dorciaition
My sobie pospałyśmy, pogadałyśmy i Lenka znowu zasypia.
Piosenka bardzo jej się podobała, jest rewelacyjna. Już ściągam Dzięki Vestusia.
A z tymi szwami to sama nie wiem. Dwie położne od razu mówiły, że lepiej nie ściągać tym bardziej, że jest jeszcze to obolałe. Ale zastanawiam się, bo faktycznie byłoby z głowy, a z drugiej strony mam bardzo niski próg bólu i jestem "zesra.."
Pomyślę i zdecyduje się do następnej środy.
Sarna mocno bolało?
Kima zadowolona jesteś z tych majtów? Pomagają i chowają troszkę brzuszek?
Sarna jak się planuje to wiesz jak to jest. Następnym razem będzie cudnie Tylko pamiętaj, na siostrzyczkę jeszcze za wcześnie
Vestusia ta położna oszalała tak wcześnie. Wcale się nie dziwię, że byłas nie przygotowana. Ale skoro jesteś zadowolona pomimo wszystko z wizyty to najważniejsze. Ona naprawdę jest często u Ciebie.
Funia to rozrabiaka Dobrze, że to nie Pampersy Mądrala- wiedziała, które gorsze
Daisy nic nie tyka małej, nie podchodzi, jak płacze to ucieka do szafy. Nie lubi jej, jej zapachu i mnie przy okazji coraz mniej. W końcu się przyzwyczai, mam nadzieję. Najważniejsze, że nie jest agresywna.
Sarna tak jak Vestusia mówi- skoro Cię niepokoi buźka Dara to faktycznie lepiej idź do lekarza.
Jeju ta reklama przerażająca Ja najbardziej lubię "mam piloto mam laptopo..."
Co do papmków to Pampersy wg mnie najfajniejsze, ale na pewno wypróbuję Dadda skoro mówicie, że dobre. Mam też 4 wielkie paczki Huggisyów (dostałam w prezencie) "3". Zobaczymy- najwyżej też komuś sprezentuje
Piosenka bardzo jej się podobała, jest rewelacyjna. Już ściągam Dzięki Vestusia.
A z tymi szwami to sama nie wiem. Dwie położne od razu mówiły, że lepiej nie ściągać tym bardziej, że jest jeszcze to obolałe. Ale zastanawiam się, bo faktycznie byłoby z głowy, a z drugiej strony mam bardzo niski próg bólu i jestem "zesra.."
Pomyślę i zdecyduje się do następnej środy.
Sarna mocno bolało?
Kima zadowolona jesteś z tych majtów? Pomagają i chowają troszkę brzuszek?
Sarna jak się planuje to wiesz jak to jest. Następnym razem będzie cudnie Tylko pamiętaj, na siostrzyczkę jeszcze za wcześnie
Vestusia ta położna oszalała tak wcześnie. Wcale się nie dziwię, że byłas nie przygotowana. Ale skoro jesteś zadowolona pomimo wszystko z wizyty to najważniejsze. Ona naprawdę jest często u Ciebie.
Funia to rozrabiaka Dobrze, że to nie Pampersy Mądrala- wiedziała, które gorsze
Daisy nic nie tyka małej, nie podchodzi, jak płacze to ucieka do szafy. Nie lubi jej, jej zapachu i mnie przy okazji coraz mniej. W końcu się przyzwyczai, mam nadzieję. Najważniejsze, że nie jest agresywna.
Sarna tak jak Vestusia mówi- skoro Cię niepokoi buźka Dara to faktycznie lepiej idź do lekarza.
Jeju ta reklama przerażająca Ja najbardziej lubię "mam piloto mam laptopo..."
Co do papmków to Pampersy wg mnie najfajniejsze, ale na pewno wypróbuję Dadda skoro mówicie, że dobre. Mam też 4 wielkie paczki Huggisyów (dostałam w prezencie) "3". Zobaczymy- najwyżej też komuś sprezentuje
Moderatorzy: ilona