- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #275076 przez Malina86
Dorcia w Biedronce najtaniej Bebilon, ale miedzy Superpharm tylko 50gr roznicy wiec tyle to idzie przezyc, ale 8zl to juz troche przesada. Wiem, ze w Reserve sa cudne ciuszki- ja tam Małej kuopilam koszule i sukienke na chrzest i ostatnio rozowa koszule jej jeszcze kupilam, ale juz byla wyprzedaz 50% wiec wtedy sie w miare opalca. Super wyprzedaz tez w Smyku byla, tez wszystko za pol ceny i te pol ceny to jeszcze idzie zniesc. Cudna Lenka i jaka ma kiecke fajowa:)
anyanka to super, ze Bartus przybiera, waga przeciez nie klamie. A co ze skierowaniem do szpitala, idziecie?
anyanka to super, ze Bartus przybiera, waga przeciez nie klamie. A co ze skierowaniem do szpitala, idziecie?
Temat został zablokowany.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #275077 przez Kredka
Eh dzis dzien że lepiej by sie szybko skonczył. Żle sie czuje,biore rutinoscorbin ale znajac mnie to samo mi nie przejdzie. W pon ide do lekarza. Oby tylko Mikołaj sie nie zaraził...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witam nowe dziewczyny
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witam nowe dziewczyny
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #275080 przez emkapl84
Anyanka moja mala tez ma faze marudzenia i ciagle by chciala byc trzymana na raczkach ale dzis sie zbuntowalismy z M i zostawilismy ja na chwilke na kanapie i poplakala 5 minut i usnela a jak sie obudzila byla szczesliwym i usmiechnietym bobasem wiec chyba czesciej bedziemy takie cos praktykowac bo od noszenia na raczkach robi sie coraz bardziej marudna i sama nie wie czego chce....supez ze twoj maly przybiera na wadze
Dorciajak twoja dzidzia malo spi w nocy to poprosze napisac co do ciuszkow to tutaj tez sa super ciuchy dla maluszkow zwlaszcza z nexta ale tak szczerze ja narazie ubieram natalke glownie w tzw pajacyki..w tym jej najwygodniej ale jak juz bedzie troche starsza to pewnie bede wydawac majatek na ciuchy dla niej a sama bede chodzic w blizkach sprzed 2 lat
My dzis bylismy cala rodzinka na dwoch spacerach...zaliczylismy kawke ze starbucksa i ogolnie milusi dzien... ws rode ide wreszcie do fryzjera!!!! juz sie nie moge doczekac a we czwartek moja mama przylatuje na tydzien wiec sobie troche odsapne
Moni fajnie ze sie do nas dolaczylas...im nas wiecej tym weselej!!!
a ja ostatnio zauwazylam ze polski bebilon ma prawie takie samo opakowanie jak moj angielski aptamil i tez mozna kupic aptamil pepti itp wiec to pewnie ta sama firma produkuje
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA USZANOWANIE MOJEJ PROSBY O NIEPISANIE ILE KTORE DZIECKO SPI JESTESCIE KOCHANE
Dorciajak twoja dzidzia malo spi w nocy to poprosze napisac co do ciuszkow to tutaj tez sa super ciuchy dla maluszkow zwlaszcza z nexta ale tak szczerze ja narazie ubieram natalke glownie w tzw pajacyki..w tym jej najwygodniej ale jak juz bedzie troche starsza to pewnie bede wydawac majatek na ciuchy dla niej a sama bede chodzic w blizkach sprzed 2 lat
My dzis bylismy cala rodzinka na dwoch spacerach...zaliczylismy kawke ze starbucksa i ogolnie milusi dzien... ws rode ide wreszcie do fryzjera!!!! juz sie nie moge doczekac a we czwartek moja mama przylatuje na tydzien wiec sobie troche odsapne
Moni fajnie ze sie do nas dolaczylas...im nas wiecej tym weselej!!!
a ja ostatnio zauwazylam ze polski bebilon ma prawie takie samo opakowanie jak moj angielski aptamil i tez mozna kupic aptamil pepti itp wiec to pewnie ta sama firma produkuje
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA USZANOWANIE MOJEJ PROSBY O NIEPISANIE ILE KTORE DZIECKO SPI JESTESCIE KOCHANE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #275084 przez Dorciaition
W Smyku dziś było masakrycznie drogo, np taki garnuszek klocuszek z Fisher Price kupiłam dla chrześniaka na święta z allegro z przesyłką za 80 zł, a w Smyku 140 zł
Żadnych promocji na ciuszki nie było. W Reserved kupiłam rajstopki i bluzkę.
Anyanka ładnie Bartuś waży.
Kredka szkoda słów już na tych facetów. Naprawdę oni są z innej planety.
Dobrze, że idziesz do lekarza. Przynajmniej będziesz na 100% pewna co możesz brać.
Lenka jeszcze śpi. Ojejku. No i nie idzie jej wybudzić. Witaj nocko.
P.S. Emka ta kiecka jest własnie z Nexta. Większość ciuchów mam właśnie od rodziny z Anglii więc nie narzekam. W dzień zazwyczaj też ją na luzie ubieram. Ale niedziela to musi ładnie wyglądać
Twoja Mama po raz pierwszy zobaczy wnusię na żywo? Ale ją wypieści
Żadnych promocji na ciuszki nie było. W Reserved kupiłam rajstopki i bluzkę.
Anyanka ładnie Bartuś waży.
Kredka szkoda słów już na tych facetów. Naprawdę oni są z innej planety.
Dobrze, że idziesz do lekarza. Przynajmniej będziesz na 100% pewna co możesz brać.
Lenka jeszcze śpi. Ojejku. No i nie idzie jej wybudzić. Witaj nocko.
P.S. Emka ta kiecka jest własnie z Nexta. Większość ciuchów mam właśnie od rodziny z Anglii więc nie narzekam. W dzień zazwyczaj też ją na luzie ubieram. Ale niedziela to musi ładnie wyglądać
Twoja Mama po raz pierwszy zobaczy wnusię na żywo? Ale ją wypieści
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 dni temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #275094 przez Malina86
Eeee Dorcia porypalo mi sie, chodzilo mi o 5-10-15, a nie o Smyka, chociaz w Smyku wyhaczylam ten bialy kombinezon z kokardkami z Disneya co Misia ma fote na fb w foteliku za 50zl, przeceniony ze 100zl.
emka u nas ciuszki z Nexta to tylko w lumpeksach mozna dostac bo sprowadzaja wlasnie z Anglii. Fajne sa te ciuszki.
emka u nas ciuszki z Nexta to tylko w lumpeksach mozna dostac bo sprowadzaja wlasnie z Anglii. Fajne sa te ciuszki.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #275095 przez anyanka
Malina na razie muszę znaleźć innego pediatrę i wtedy zobaczę co on powie. Jeśli powie że mam z małym iść do szpitala na badania to pójdę. Aaa tam tą pediatrę prosiłam o skierowanie na usg bioderek, ale pinda nie dała a mały ma już 10 tyg, a usg robi się między 6 a 8 tyg
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #275108 przez Kredka
ja dostałam skierowanie na usg bioderek na wizycie patronażowej. Akurat byla pani dr, zbadała Mikołaja, obejrzała czy ma plesniawki (nie ma),zajrzala w pieluche (i akurat zmontował kupę )cala wizyta trwala jakies 8 minut. I tyle ja widzialam. Mialam tyle pytan a jak przyszla to nawet butow i plaszcza nie zdjela, tak jej sie spieszylo. A ja z tego wszystkiego zapomniałam o co mialam sie jej spytac
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 dni temu #275129 przez emkapl84
anyanka u nas w anglii zadne dziecko nie ma robionego usg bioderek chyba ze w historii choroby rodziny byly jakies problemy z bioderkami wiec sie tak bardzo nie przejmuj...tu dzieci nie maja tego badania a normalnie sie rozwijaja itp...pamietam jak w czasie ciazy balam sie o to ze dziewczyny maja robione tyle badan a ja mialam 2 usg w ciagu 9 miesiecy a ginekologa na oczy nie widzialam..a okazalo sie ze dzidzia cala i zdrowa...wiec teraz staram sie z dystansem do tych wszystkich badan podchodzic i wiem jakby naprawde nie mozna sie bylo bez nich obyc to by mi je zrobili...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 dzień temu #275131 przez Dorciaition
Emka zgadzam się z Tobą. W ciązy mówiłam, że chyba dobrze, że np Iva (mieszka w Szwecji) ma tak mało usg. Przynajmniej nie zamartwiała się tak całą ciążę jak my.
Ja leżałam w szpitalu 2 razy, napłakałam się za wszystkie czasy w tej ciazy. Jeden gin mówił mi, że mała ma hipotrofię, w szpitalu, że to bzdury. Myślałam, że zwariuję.
Usg bioderek jeszcze jakiś czas temu tutaj też nie było. Robili je tylko w przypadkach gdy było jakies podejrzenie nieprawidłowości. Wiec Anyanka u Ciebie wsio jest ok, więc pewnie skierowania dlatego nie dostałaś.
Ja leżałam w szpitalu 2 razy, napłakałam się za wszystkie czasy w tej ciazy. Jeden gin mówił mi, że mała ma hipotrofię, w szpitalu, że to bzdury. Myślałam, że zwariuję.
Usg bioderek jeszcze jakiś czas temu tutaj też nie było. Robili je tylko w przypadkach gdy było jakies podejrzenie nieprawidłowości. Wiec Anyanka u Ciebie wsio jest ok, więc pewnie skierowania dlatego nie dostałaś.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #275140 przez kima
Emkapl a czy ja moge pisać ile mój Kubunio śpi? Nigdy nie zdarza mu się więcej niż 3-4 godziny
Kredeczka, nie przejmuj się, faceci rzeczywiście to inny gatunek, ale mają też czasem ludzkie dni
Ja się dzisiaj troche wkurzyłam. Miała do nas przyjść kuzynka moje P. Umówiłyśmy się na 16. A o godzinie 14:05 dostaję smsa, że nie przyjdą, bo mają gości Noż ku*** skoro mam zaplanowane iść do kogoś, to nie przyjmuje już gości. Ale ludzioe są niepoważni to szok
Więc spędziliśmy sobie niedzielę we trójkę, było miło i przyjemnie
Mój miał już usg bioderek, ale tak jak mówicie, dawniej nikt nie robił nawet połowy badań z tego co dziś i dzieci jakoś były zdrowe.
A to mój reniferek
Kredeczka, nie przejmuj się, faceci rzeczywiście to inny gatunek, ale mają też czasem ludzkie dni
Ja się dzisiaj troche wkurzyłam. Miała do nas przyjść kuzynka moje P. Umówiłyśmy się na 16. A o godzinie 14:05 dostaję smsa, że nie przyjdą, bo mają gości Noż ku*** skoro mam zaplanowane iść do kogoś, to nie przyjmuje już gości. Ale ludzioe są niepoważni to szok
Więc spędziliśmy sobie niedzielę we trójkę, było miło i przyjemnie
Mój miał już usg bioderek, ale tak jak mówicie, dawniej nikt nie robił nawet połowy badań z tego co dziś i dzieci jakoś były zdrowe.
A to mój reniferek
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez kima.
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #275182 przez Moni190
kima Boże jaki słodziak No ja jutro idę po receptę na mleko do przychodni-ciekawe czy nie będzie problemu i muszę małego do dermatologa zarejestrować-mam nadzieje że nie ma AZS.Ciekawe też czy szczepionki podrożały-przed nowym rokiem pytałam się farmaceuta mówił że raczej nie-okaże się.Ja nawet nie wiedziałam że robią usg-może dlatego że jest ok.
Mały wykąpany śpi,a ja idę jeszcze 30min na rowerku poćwiczyć i spać,miłej i spokojnej nocki życzę Wstawie wam mojego szkraba
Mały wykąpany śpi,a ja idę jeszcze 30min na rowerku poćwiczyć i spać,miłej i spokojnej nocki życzę Wstawie wam mojego szkraba
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #275185 przez Moni190
no nie udało się może teraz
tak go ostatnio zastałam w nocy
tak go ostatnio zastałam w nocy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Moni190.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #275206 przez Batmanik
witam ponownie...
padam dzis na pysk..
pojechalismy na wosp- wylicytowalismy dwa torty jeden chatka z piernika z plotkiem , reniferami zajeb....nie miescil mi sie na przednim siedzeniu , a drugi w ksztalcie serca czerwony oczywsicie ach i wylicytowalam bombke superasna kasy poszlo ale nie zaluje- wlasnie jestem dumna ze pomoglismy wielu dzieciom:))) a moje tez korzystaly z wosp ( mialo sprawdzane sluch aparatura z funduszy wosp)
a co do usg to igor nie byl wcale a malutka musi bo ma jedno bioderko slabsze
a co do bebilonu to na recepte zaplace 7zl ale jak lekarze skoncza strajk a jak nie to prawie 23 zl oby szybko strajk sie skonczyl...
ide ogarnac pokoj i ide spac bo ledwo siedze:(
ach sprosilismy rodzine i znajomych na torta hehe ale D...matce nie smakowalo oczywiscie- zreszta nic jej u mnie nie smakuje - zdazylam sie przyzwyczaic do tego
padam dzis na pysk..
pojechalismy na wosp- wylicytowalismy dwa torty jeden chatka z piernika z plotkiem , reniferami zajeb....nie miescil mi sie na przednim siedzeniu , a drugi w ksztalcie serca czerwony oczywsicie ach i wylicytowalam bombke superasna kasy poszlo ale nie zaluje- wlasnie jestem dumna ze pomoglismy wielu dzieciom:))) a moje tez korzystaly z wosp ( mialo sprawdzane sluch aparatura z funduszy wosp)
a co do usg to igor nie byl wcale a malutka musi bo ma jedno bioderko slabsze
a co do bebilonu to na recepte zaplace 7zl ale jak lekarze skoncza strajk a jak nie to prawie 23 zl oby szybko strajk sie skonczyl...
ide ogarnac pokoj i ide spac bo ledwo siedze:(
ach sprosilismy rodzine i znajomych na torta hehe ale D...matce nie smakowalo oczywiscie- zreszta nic jej u mnie nie smakuje - zdazylam sie przyzwyczaic do tego
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona