BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #290509 przez Aleksandra
Natalcia wykapana, więc teraz moja kolej :)

Dorcia wysyłam ci na maila zdjęcia łazienki. Nie jest jeszcze do końca skończona na tip-top bo płytki na ścianach są zakurzone i wanna nie obudowana ale już jest :lol:

Idę teraz pod prysznic.
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #290523 przez Batmanik
poprostu myslalam ze bedzie lepiej i sie rozczarowalam;(
a propo listonosza dzis przyszla paka ciuszkow dla malej i wazyla tylko 16 kg:))
ja dzis wlasnie kupilam te happy sa szersze niz np dada ale zakladam jej jeszcze dwie tertrowe bo jedna jak dam to i tak sie zbija i nie ma az tak nozek szeroko...
a co do zakupow to ja caly tydz cos kupuje i tylko paczki odbieram chyba wpadlam w nalog :blush:
ale macie cudasnie dzieciaczki :kiss: :kiss:
Dorcia moja trzyma glowke w dwie strony ale jednak w prawa bardziej....
dobra uciekam do Igora bo dwa dni go nie widzialam:)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #290563 przez Dorciaition
łAZIENKA ALEKSANDRY W NOWYM DOMCIU!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #290569 przez anakol
Vestusia, nie gniewaj się na mnie, ale napiszę Ci szczerze, że jestem w szoku że tak się nie przejmujesz zaginięciem Funi. Może przesadzam, ale nawet ja jak sobie o niej myślę, to mi się robi strasznie smutno. Wydaje mi się, że pobyt w schronisku to jest taka trochę trauma dla psa. A przecież wzięliście ją, świadomie się zdecydowaliście na psa, więc teraz jako dorośli ludzie powinniście w moim mniemaniu poradzić sobie jakoś z kwestią mieszkania - przekonać mamę, znaleźć inne mieszkanie, poprosić kogoś żeby ją przez jakiś czas przygarnął, sama nie wiem. Ale jak jej nie szukacie, to troszkę tak, jakbyście się jej celowo pozbywali. Nie chcę Cię oceniać, ale wydaje mi się że ja bym się czuła jakbym to ja ją oddała do schroniska, jeśli nawet bym nie zadzwoniła sprawdzić, czy ona tam jest. Rozumiem, że są różne sytuacje, ale jednak. Kochana, mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz, że to napisałam? :kiss:

Co do prędkości jedzenia z butli, to niestety nie mogę Ci pomóc, bo moja Natalka zachowuje się jakby na butelki też była uczulona, he he :blink:

Emka, słodziak z Twojej Natalki. W pierwszej chili myślałam, że ten róż pod szyjką to korale, hihi :) No pięknie główkę podnosi. Ale jeszcze bardziej mi imponuje ilość jej włosków. Moja Natalka na razie niestety jest łysolkiem - słyszałam że to też ma związek z AZS.

Dorciaition napisał:

Wieczór z winkiem mamy zaplanowany na weekend :) Choć w sumie odkąd przestałam karmić (3 dni) codziennie coś popijamy B)

Jak ja przestanę karmić to też pewnie będę codziennie winko popijać B)

Ja nie mam jeszcze @ ale po pierwsze lecę na cycku, a po drugie biorę tabsy.

Batmanik, to trochę ciuszków Ci przybyło dla Nadziejki :) Teraz musisz szafę dodatkową zamówić ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #290570 przez Dorciaition
Olu bardzo ładna łazienka. Wanna będzie zabudowana? W ogóle to zazdroszczę wanny. Chętnie bym sobie poleżała w pianie :)
Ach, jak fajnie, już nie długo na swoim :)

Batmanik to co Ty tam nakupowałaś, że tyle kg wyszło? :)

Też mi smutno, że Funi nie ma :(

Kurcze, nie mogę już słuchac o tej Madzi co zaginęła. Gdy to widzę ryczę i wkręcam sobie, że to Lenka. Bardzo współczuję tym rodzicom. :(

Malina Ty to masz sny. Może za dużo się najadasz na noc? Wtedy podobno takie dziwadła przychodzą ;)

Anakol ha ha żebyśmy nie wpadły w alkoholizm. ;) W końcu tyle czasu bez, to trzeba nadrobić ;) A co tam ;)

W Krakowie też macie mieszkanie czy u kogoś jesteś na czas studiów?

12 lata 10 miesiąc temu #290574 przez anakol
Ola, super łazienka - widzę, że większość już gotowa :) Fajnie, że macie sporo miejsca w tej łazience, przynajmniej tak to wygląda na zdjęciach.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #290592 przez Malina86
Hejka :)

Aleksandra super lazieneczka :)

Dorcia mi mleko starcza na troszke wiecej niz tydzien, ale ja jeszcze domieszke Comfortu robie. Ile Lenka kupek wali po Bebilonie? Haha ja tez ciagle cos popijam :) Wlasnie Malz poszedl po Redsa- polecam nowego zurawinowego :) I na pizze czekamy- rozpusta, moze faktycznie sie najadam za duzo?! Oj... :)

Vestusia przyznaj sie ze specjalnie Funie wypuscilas w sina dal :silly: Dorcia moze Ty ja przygarniesz? :lol: Biedna psina.

Batmanik listonosz pewnie byl zachwycony taka "lekka" paczuszka :)

Katka jak juz chcesz obciac wlosy to tyle, zebys na karku mogla zlapac gumka, bo bedziesz sie wkurzac, bynajmniej ja tak mam. Ja obcielam i nie zaluje, bo wygladaja o wiele zdrowiej, ale obcielam tak, zeby moc zwiazac.

Mikolajek gangsta na calego :) A Natalka ladnie lepetynke czarna dzwiga :)

Kupilam dzisiaj Misi pare ciuszkow, ja to mam pierdolca :)

No gdzie ta pizza? Jesc!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #290607 przez Dorciaition
Malinka Twojego posta przeczytałam mężowi :laugh: :laugh: :laugh:

Ostatnio sranko mamy codziennie, choć jeszcze tydzień temu zdarzało się raz na dobę albo i dwie. Wtedy też zawsze przed kupą Lenka się męczyła, miała twardy brzuszek i dopiero jak zrobiła był uśmiech.

Smacznego :) U nas jutro pizza jak koleżanki przyjadą, nie chce mi się nic robić ;) Dziś popijamy Desperadosa :)
Tego Redsa to jeszcze nie piłam.

Chętnie bym przyjęła Funię, ale nie wiem jak Daisy by to przeżyła. Najpierw Lenka, potem inny pies- chyba by się zapłakała ;)
Kiedyś sobie wybuduję dom i będę miała dużo piesów :silly:

Co kupiłas ciekawego dla Miśki?

Śmigam na allegro. Musze coś dla Krzysia na Walentynki wymyślić.

Aaa, Anyanka pytałaś o to czy blizna po cc boli. Mnie już raczej nie, ewentualnie po jednej stronie jak coś ciężkiego dźwigam. Najgorsze jest jednak to, że moja szwa została, nie rozpuściła się, dlatego boję się iść do gina.

12 lata 10 miesiąc temu #290633 przez Aleksandra
Tak, łazienka jest przestronna. Ma ok 10m2 i nawet po wstawieniu suszarki jest kupa miejsca. Jeszcze muszę kupić komódkę albo kufer wiklinowy na ręczniki i pościel i wstawić między wannę a wc, no i dwa okrągłe kremowe dywaniki mi sie marzą. Ogrzewanie jest podłogowe również, więc jest tam cieplusio :)

Wkurza mnie ta klawiatura bo nie mam polskich liter, tzn "ci" - wiecie o co chodzi...Musze później korzystac ze sprawdzania pisowni a nie zawsze mi się chce - więc przepraszam :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #290665 przez Malina86
Haha Dorcia, a coz w moim poscie moglo Twego Kristofera zainteresowac?

Kupilam Misi 3 pary polspiochow, spioszki i body. Szukalam dzisiaj czegos do groszkowej kolekcji, bo lubie te ciuszki, sa piekne- rozowe w biale groszki, albo szare w rozowe groszki :)

Sie obzarlam i bede miala koszmary pewnie :)
12 lata 10 miesiąc temu #290712 przez Aleksandra

Zmykam kochane. Natka śpi to i ja pewnie w kimę uderzę bo ostatnio mała budzi sie regularnie 8-8.30 :) No i jutro jedziemy na rehabilitację a później na zakupki :lol: Dobranoc mamusie :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #290722 przez luska
hej laseczki

Kredeczko Mikus wyglada słodko:)

Emka Natka juz ładnie podnosi głowkę.No i rzeczywiście ma niezłą czuprynkę.

Ankol uu współczuje , cały tydzień bez męża.....chociaż dobrze, że masz mame.

Ej zabije was , ale mi tu smaka robicie na jakies piwko.A ja mam zamiar karmić do minimum 7 m-ca B) Ale dam rade , ale jak juz skończę to mówiąc dobitnie upierdole sie jak świnia :lol: :P ;) Jak synus mnie odstawił , to pierwsze co..... poszłam bez małżonka oczywiście , najpierw na domowkę, a pózniej na balety.Skonczyło sie tak , że zachlane rozkręciłyśmy z kumpelami zadyme i szybko taxi do domu bo suki przyjechały :silly: Takie zakręcone byłysmy , że dopiero na drugi dzien po oględzinach ciuchów i relacji świadków dowiedziałyśmy sie , że nawet gaz pieporzowy poszedł w ruch :silly: Wstyd normalnie ,moj powiedział , ze sama juz wiecej z dziewuchami nigdzie nie ide :silly:

Katrka to miałas dzis dobrz jak mamcia wyreczyła i pomogła :laugh

Olu no łazieneczka superancka , niedługo pewnie Natka będzie się w niej pluskać :lol:

Emka no to naprawde fajne wieczorki macie , moj to zero romatyzmu w sobie.....wieczór to on jak już cos spedza z piwskiem przy barwach szczęścia lub na joemonster.

ha a ja dziś sie obżarłam jak świna pizzya, wyszła boska.Mam przepis na ciasto z jajkiem i dodałam do ciasta przyprawe do pizzy z prymatu,palce lizać.

Szok dzis mała poszła spac juz przed 20 i ciekawa jestem o ktorej wstanie w nocy....ale za to miałam czas sie ogarnąć .Jutro z mlodym smigamy na bal :lol: Tylko mam nadzieje, że tym razem wrocimy zdrowi bo w zeszłym roku to po balu walczyliśmy oboje z ospą B)

a a to mojluntr jak skonczył równo 3 miechy
12 lata 10 miesiąc temu #290731 przez emkapl84
My wlasnie z M po winku i eklerkach :lol: :lol: i ogladamy seksmisje na dvd ...dziewczyny u nas tez zawsze nie jest jakos super..i rozumiem, ze czasem trzeba poudawac dla dobra ogolu...zycie...
i jeszcze kumpel M napisal czy jakby znalazl prace w anglii czybysmy go nie przygarneli na kilka tygodni...no masakra jakas...M sie zgodzil bo jak to on zawsze powtarza jak sie czyni dobro to ono do ciebie powraca :laugh: ale ja tak nie chce miec jakiegos obcego faceta w domu ze masakra!!!!
zero prywatnosci...
iva widze ze zyjesz tak jak ja od weekendu do weekendu zeby troche czasu z M spedzic...
Malina tez chce pizze!!!!!zaraz M po cos do sklepu wysle :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #290733 przez emkapl84
a zapomnialam....olcia suuuuuuuuuuuuuuper łazienka :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #290750 przez Malina86
emka ten Twoj Maz to faktycznie dobry czlowiek :woohoo: Zeby tylko biletu znajomemu nie chcial zafundowac :lol: A co bedzie jak postanowi sie zonka podzielic haha :lol: Pol pizzy nam zostalo, kcesz? :lol:

Misia przed chwila sie tak strasznie rozplakala bidulka, chyba sie tez objadla i ma koszmary :) Utulilam i spi dalej :)

Teraz ide Meza utulic :lol: chociaz ciezko mi po tej pizzy :)

Spadam Mamusie!

Bajo!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży