BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #311599 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malina ja sobie też obiecałam, że będę wcześniej wstawać, no i juz o 7 byłam z psem, a potem kawkę piłam. Spróbuj śpiochu :)

Własnie oglądnełam LEnki zdjęcia. Na wielu ma tak główkę. Kurdę, chyba naprawdę przybliżę tą wizytę, choć od 3 dni się nie wygina.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anda faktycznie masz już dużego mezczyznę.

Anda to do roboty ;) Rób szybciutko siostrzyczkę dla Olafka i uszka będziesz mogła przekuć ;)

Ha ha Luśka no to Olo padł przy porządkach. :laugh:

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311601 przez Dorciaition

12 lata 10 miesiąc temu #311605 przez anda
Mnie dzisiaj naszlo na ogl naszych dzieciaczkow na fb no i zobaczylam, ze nie ma zdjec Mikusia. Normalnie az zamarlam i musialam zaraz do Was napisac. Teraz siedze i czekam az napiszecie ze wszystko jest dobrze i ze wyszli do domu. Jak ktoras bedzie miala jakas wiad. niech pisze w minute!!!!
A tak wogole to my z Kredka mieszkamy niedaleko siebie. Jaki ten swiat maly :laugh:
Zaraz Wam powysylam zaproszenia na nk skoro tez macie :laugh: :laugh:

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #311606 przez anda
Dorcia Ty sobie nie zartuj z siostrzyczka :ohmy: .Chcialabym bardzo ale za jakies 3 lata :laugh:
Olafa juz ciezko mi nosic taki jest klocek...na szczescie nie domaga sie tego zbytnio!

]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311607 przez Dorciaition
Anda my to wszystko mamy co się da ;)

Napisać znowu do niej?
Gadu mieli zawsze dostępne, a dziś nie. B)

Anda też chciałbym za 3 lata. Choć mój Krzysiu twierdzi, że już nie chce dzieci. Ale to samo mówił rok temu, musiałam go zmuszać do sexu ;)

12 lata 10 miesiąc temu #311610 przez anda
Jezeli masz nr to napisz!!!

]

12 lata 10 miesiąc temu #311613 przez chłopek
luska Olo tak mamie pomagał ze juz nie miał sił :)
12 lata 10 miesiąc temu #311617 przez Dorciaition
Anda a co mam napisać skoro wczoraj z nią pisałam. To nie tak głupio ciągle ją molestować? B)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311618 przez chłopek
dorcia pisz do Kredki i dawaj znać.
dorcia a to nie wiedza nadal co z Mikim ze mu dalej badania robia
12 lata 10 miesiąc temu #311619 przez anda

]

12 lata 10 miesiąc temu #311624 przez kima
Hej Kosmitki :kiss:

Czasem zaglądam i staram się nadrabiać, ale tle produkujecie, że brak już czasu na odpisanie..

U nas jakoś leci, Kubuś coraz bardziej kontaktowy, ale nie śmieje się w głos, dużo gaworzy, wydaje różne dziwne dźwięki, czasem się zaśmieje, ale nie tak długo.

Na szczęście w nocy śpi mi o wiele dłużej, zasypia k.22-23 i ostatnio przesypia do 4 nad ranem, więc jest sukces, bo jeszcze niedawno budził się co 3-4 godz. Potem nad ranem biore go do naszego łóżka i tak drzemiemy przytuleni przeważnie do 9 :)

Ciuszki 62 też już za małe, teraz 68 jest dobre, a niektóre 68 już na styk, bo mu się w kroku rozpinają :P

Madzia przykro mi, że Hanulce tak się cofie. Miejmy nadzieję, że niedługo przejdzie. Mój Kubuś już teraz rzadko ulewa, a wcześniej to non stop, po każdym karmieniu, nawet po 3 razy, mimo bęknięcia.

Dorcia Kubuś też się tak wyginał przy spaniu. Ale podkładam mu woreczki z ryżem, które uszyłam i dzięki temu nie ma już jak wygiąć tak główki. Lekarka mi powiedziała, że to pozycja z życia płodowego, tak dzieciaczkom najwygodniej, ale dobrze, że idziesz to skonsultować, ja też była u rehabilitantki z tym. Niedługo kontrola to zobaczymy co i jak.

Vestusia ja uważam, że dom to nie muzeum, jest do mieszkania i tyle. Oczywiście staram się mieć porządek, lubie mieć czysto, ale jak się siedzi z dzieckiem cały dzień samemu to jak mam chwilkę spokoju to chce odpocząć a nie latać ze szmatą i ścierać kurze :P Mamcia napewno to zrozumie, w końcu też miała dzieci :)

Batmanik z Nadziejki to już fajny klocuszek ;) jest młodsza od mojego Kubusia i waży wiecej, choć to dziewuszka, ale to dobrze, znaczy, że zdrowa :)

Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać :P

Aaa chwile człowieka nie ma a tu wszystkie z sercami wyleciały :P :P :P
12 lata 10 miesiąc temu #311627 przez chłopek
dziewczyny a Kredka wykasowała zdjecia Mikusia bo sie bała ze ktos oglada i rzuca uroki na niego
12 lata 10 miesiąc temu #311630 przez Dorciaition

12 lata 10 miesiąc temu #311631 przez anda
Dorcia napisz ze bardzo sie wszystkie martwimy, ze calujemy mocno ich oboje i trzymamy kciuki by lekarze znalezli przyczyne. Nie wiem moze to wystarczy!!

]

12 lata 10 miesiąc temu #311633 przez Dorciaition
Napisałam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama