- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311599 przez Dorciaition
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina ja sobie też obiecałam, że będę wcześniej wstawać, no i juz o 7 byłam z psem, a potem kawkę piłam. Spróbuj śpiochu
Własnie oglądnełam LEnki zdjęcia. Na wielu ma tak główkę. Kurdę, chyba naprawdę przybliżę tą wizytę, choć od 3 dni się nie wygina.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anda faktycznie masz już dużego mezczyznę.
Anda to do roboty Rób szybciutko siostrzyczkę dla Olafka i uszka będziesz mogła przekuć
Ha ha Luśka no to Olo padł przy porządkach.
Malina ja sobie też obiecałam, że będę wcześniej wstawać, no i juz o 7 byłam z psem, a potem kawkę piłam. Spróbuj śpiochu
Własnie oglądnełam LEnki zdjęcia. Na wielu ma tak główkę. Kurdę, chyba naprawdę przybliżę tą wizytę, choć od 3 dni się nie wygina.
Anda faktycznie masz już dużego mezczyznę.
Anda to do roboty Rób szybciutko siostrzyczkę dla Olafka i uszka będziesz mogła przekuć
Ha ha Luśka no to Olo padł przy porządkach.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311601 przez Dorciaition
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #311605 przez anda
[url=http:// ]
Mnie dzisiaj naszlo na ogl naszych dzieciaczkow na fb no i zobaczylam, ze nie ma zdjec Mikusia. Normalnie az zamarlam i musialam zaraz do Was napisac. Teraz siedze i czekam az napiszecie ze wszystko jest dobrze i ze wyszli do domu. Jak ktoras bedzie miala jakas wiad. niech pisze w minute!!!!
A tak wogole to my z Kredka mieszkamy niedaleko siebie. Jaki ten swiat maly
Zaraz Wam powysylam zaproszenia na nk skoro tez macie
A tak wogole to my z Kredka mieszkamy niedaleko siebie. Jaki ten swiat maly
Zaraz Wam powysylam zaproszenia na nk skoro tez macie
[url=http://
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311607 przez Dorciaition
Anda my to wszystko mamy co się da
Napisać znowu do niej?
Gadu mieli zawsze dostępne, a dziś nie.
Anda też chciałbym za 3 lata. Choć mój Krzysiu twierdzi, że już nie chce dzieci. Ale to samo mówił rok temu, musiałam go zmuszać do sexu
Napisać znowu do niej?
Gadu mieli zawsze dostępne, a dziś nie.
Anda też chciałbym za 3 lata. Choć mój Krzysiu twierdzi, że już nie chce dzieci. Ale to samo mówił rok temu, musiałam go zmuszać do sexu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311617 przez Dorciaition
Anda a co mam napisać skoro wczoraj z nią pisałam. To nie tak głupio ciągle ją molestować?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311624 przez kima
Hej Kosmitki
Czasem zaglądam i staram się nadrabiać, ale tle produkujecie, że brak już czasu na odpisanie..
U nas jakoś leci, Kubuś coraz bardziej kontaktowy, ale nie śmieje się w głos, dużo gaworzy, wydaje różne dziwne dźwięki, czasem się zaśmieje, ale nie tak długo.
Na szczęście w nocy śpi mi o wiele dłużej, zasypia k.22-23 i ostatnio przesypia do 4 nad ranem, więc jest sukces, bo jeszcze niedawno budził się co 3-4 godz. Potem nad ranem biore go do naszego łóżka i tak drzemiemy przytuleni przeważnie do 9
Ciuszki 62 też już za małe, teraz 68 jest dobre, a niektóre 68 już na styk, bo mu się w kroku rozpinają
Madzia przykro mi, że Hanulce tak się cofie. Miejmy nadzieję, że niedługo przejdzie. Mój Kubuś już teraz rzadko ulewa, a wcześniej to non stop, po każdym karmieniu, nawet po 3 razy, mimo bęknięcia.
Dorcia Kubuś też się tak wyginał przy spaniu. Ale podkładam mu woreczki z ryżem, które uszyłam i dzięki temu nie ma już jak wygiąć tak główki. Lekarka mi powiedziała, że to pozycja z życia płodowego, tak dzieciaczkom najwygodniej, ale dobrze, że idziesz to skonsultować, ja też była u rehabilitantki z tym. Niedługo kontrola to zobaczymy co i jak.
Vestusia ja uważam, że dom to nie muzeum, jest do mieszkania i tyle. Oczywiście staram się mieć porządek, lubie mieć czysto, ale jak się siedzi z dzieckiem cały dzień samemu to jak mam chwilkę spokoju to chce odpocząć a nie latać ze szmatą i ścierać kurze Mamcia napewno to zrozumie, w końcu też miała dzieci
Batmanik z Nadziejki to już fajny klocuszek jest młodsza od mojego Kubusia i waży wiecej, choć to dziewuszka, ale to dobrze, znaczy, że zdrowa
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać
Aaa chwile człowieka nie ma a tu wszystkie z sercami wyleciały
Czasem zaglądam i staram się nadrabiać, ale tle produkujecie, że brak już czasu na odpisanie..
U nas jakoś leci, Kubuś coraz bardziej kontaktowy, ale nie śmieje się w głos, dużo gaworzy, wydaje różne dziwne dźwięki, czasem się zaśmieje, ale nie tak długo.
Na szczęście w nocy śpi mi o wiele dłużej, zasypia k.22-23 i ostatnio przesypia do 4 nad ranem, więc jest sukces, bo jeszcze niedawno budził się co 3-4 godz. Potem nad ranem biore go do naszego łóżka i tak drzemiemy przytuleni przeważnie do 9
Ciuszki 62 też już za małe, teraz 68 jest dobre, a niektóre 68 już na styk, bo mu się w kroku rozpinają
Madzia przykro mi, że Hanulce tak się cofie. Miejmy nadzieję, że niedługo przejdzie. Mój Kubuś już teraz rzadko ulewa, a wcześniej to non stop, po każdym karmieniu, nawet po 3 razy, mimo bęknięcia.
Dorcia Kubuś też się tak wyginał przy spaniu. Ale podkładam mu woreczki z ryżem, które uszyłam i dzięki temu nie ma już jak wygiąć tak główki. Lekarka mi powiedziała, że to pozycja z życia płodowego, tak dzieciaczkom najwygodniej, ale dobrze, że idziesz to skonsultować, ja też była u rehabilitantki z tym. Niedługo kontrola to zobaczymy co i jak.
Vestusia ja uważam, że dom to nie muzeum, jest do mieszkania i tyle. Oczywiście staram się mieć porządek, lubie mieć czysto, ale jak się siedzi z dzieckiem cały dzień samemu to jak mam chwilkę spokoju to chce odpocząć a nie latać ze szmatą i ścierać kurze Mamcia napewno to zrozumie, w końcu też miała dzieci
Batmanik z Nadziejki to już fajny klocuszek jest młodsza od mojego Kubusia i waży wiecej, choć to dziewuszka, ale to dobrze, znaczy, że zdrowa
Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać
Aaa chwile człowieka nie ma a tu wszystkie z sercami wyleciały
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311630 przez Dorciaition
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona