- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311716 przez Aleksandra
Nie było mnie godzine i dwie strony naprodukowałyście. Natalka dziś zjadła zupke jarzynową zamiast marchewki i tak jej smakowała że trzy łyżeczki jej dałam. Teraz czekam na bombę biologiczną w pieluszce
Nie straszcie mnie Kredką. Wszystko jest ok tylko pewnie nie ma kiedy napisac...
Nie straszcie mnie Kredką. Wszystko jest ok tylko pewnie nie ma kiedy napisac...
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311718 przez anda
[url=http:// ]
Haha fajne i jak duzo tego...no wlasnie i tu problem, siedziec z kartka czy uczyc sie po nocach na pamiec?!Hmmmm...masz Dorcia jakis pomysl?bo tylko patrzec jak nasze dzieciaczki beda chcialy sie bawic a nie tylko spac lub lezec bawiac sie swoimi lapkami
[url=http://
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311719 przez iva 20
Hejo:P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suari trzeba przeczekac ,bo np moja tez zasypia bardzo ciezko i placze jak zasypia nie chcialabym tegoproboje roznych sposobow , ale tak ma byc nie umiem nic z tym zrobic ja lubie jak moja jest mega zmeczona i wtedy przy cycu odlatuje i idzie spac .. tak lubie ...
Katka super ,ze mala sie unormowala ze spaniem tez nie mam problemu ,bo zawsze o tej samej godzinie zasypia
Batmanik no Nadziejka super kluseczka hehe masz co nosic
Lusia hahaha ale padl ten twoj synek Musial sie maga zmeczyc hiih
Ja bylam juz na 2 godzinnym spacerze mala spala tylko w polowie troszke plakala hehe musiala obejrzec snieg i odlozylam ja i spala dalej Teraz ugotowalam obiadek ryz z kawalkami piersiami z kurczaczka i sosik malutka spi ,ale pewnie zaraz wstanie
Okej spadam jesc buziaki dziewczyny i dzieciaczki i trzymam kciuki za kredzie i Mikusia :* Biedaczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suari trzeba przeczekac ,bo np moja tez zasypia bardzo ciezko i placze jak zasypia nie chcialabym tegoproboje roznych sposobow , ale tak ma byc nie umiem nic z tym zrobic ja lubie jak moja jest mega zmeczona i wtedy przy cycu odlatuje i idzie spac .. tak lubie ...
Katka super ,ze mala sie unormowala ze spaniem tez nie mam problemu ,bo zawsze o tej samej godzinie zasypia
Batmanik no Nadziejka super kluseczka hehe masz co nosic
Lusia hahaha ale padl ten twoj synek Musial sie maga zmeczyc hiih
Ja bylam juz na 2 godzinnym spacerze mala spala tylko w polowie troszke plakala hehe musiala obejrzec snieg i odlozylam ja i spala dalej Teraz ugotowalam obiadek ryz z kawalkami piersiami z kurczaczka i sosik malutka spi ,ale pewnie zaraz wstanie
Okej spadam jesc buziaki dziewczyny i dzieciaczki i trzymam kciuki za kredzie i Mikusia :* Biedaczek
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311731 przez Dorciaition
Anda właśnie zrobiłam próbę tych zabaw- rymowanek i powiem Ci, że szybko się tego nauczymy Takie fajne to, że samo wchodzi do głowy.
Ale Lenka długi śpi. Zdażyłam juz posprzątać, obiad zrobić, no i tutaj milion postów napisać
Ale Lenka długi śpi. Zdażyłam juz posprzątać, obiad zrobić, no i tutaj milion postów napisać
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311738 przez Malina86
Ale mnie zestresowalyscie ta Kredka, Boziu jak ona wierzy w te uroki to faktycznie je sciagnie na siebie.
Dorcia, ja nie wiem juz czy moj lekarz jest przewrazliwiony czy twoj troche bagatelizuje, no nie wiem... Miśka tak uklada glowe i widzisz na rehabilitacje nas wyslali, a tam ogladal ja ortopeda i specjalista od rehabilitacji no i przyklepneli, ze tzreba chodzic. Tylko sie nie zestresuj zaraz tym jak to Ty potrafisz. Moze to faktycznie mija samo i juz, ale z drugiej strony im szybciej tym latwiej zwalczac takie nieprawidlowosci.
Dziekuje Ci za te rymowanki- na rehabilitacji zalecali tez wszelkie zabawy paluszkowe wiec bardzo mi sie przydadza
Michaśka tez dzisiaj ciagle spi, a pzreciez do 11:00 spalysmy, no nawet ja sie wyspalam
Dorcia jaka dieta?! Przeciez nie jedziesz na Teneryfe
Vestusia i Dorcia jak juz edytujesz sobie fotke i "zapiszesz jako" to klikasz potem w biblioteca prawym na ta fotke i wciskasz "cofnij wszystkie zmiany".
Batmanik kaszka Nadziejke futrowala od malego i efekty sa Pyzolinka mała
Ja zaraz jade Malej kupic jakis kleik bo taka wyglodniala sie budzi w nocy, ze wciga butle w 3 min.
Dorcia, ja nie wiem juz czy moj lekarz jest przewrazliwiony czy twoj troche bagatelizuje, no nie wiem... Miśka tak uklada glowe i widzisz na rehabilitacje nas wyslali, a tam ogladal ja ortopeda i specjalista od rehabilitacji no i przyklepneli, ze tzreba chodzic. Tylko sie nie zestresuj zaraz tym jak to Ty potrafisz. Moze to faktycznie mija samo i juz, ale z drugiej strony im szybciej tym latwiej zwalczac takie nieprawidlowosci.
Dziekuje Ci za te rymowanki- na rehabilitacji zalecali tez wszelkie zabawy paluszkowe wiec bardzo mi sie przydadza
Michaśka tez dzisiaj ciagle spi, a pzreciez do 11:00 spalysmy, no nawet ja sie wyspalam
Dorcia jaka dieta?! Przeciez nie jedziesz na Teneryfe
Vestusia i Dorcia jak juz edytujesz sobie fotke i "zapiszesz jako" to klikasz potem w biblioteca prawym na ta fotke i wciskasz "cofnij wszystkie zmiany".
Batmanik kaszka Nadziejke futrowala od malego i efekty sa Pyzolinka mała
Ja zaraz jade Malej kupic jakis kleik bo taka wyglodniala sie budzi w nocy, ze wciga butle w 3 min.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311749 przez chłopek
malina na
www.tvnstyle.pl sa rymowanki z tego programu co dzisiaj leciał
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #311760 przez Aleksandra
Ja z wprowadzeniem jakiś kaszek poczekam do szczepienia. Chcę pogadac z lekarką, żeby mi powiedziała od jakich zacząc. Na razie - odpukac - jabłko, marchewka i zupka jarzynowa jest ok
Dziś Natalcia chce się przytulac i usypia mi na rekach, czyli jakąs godzinę musze ja nosic. Odzywa sie kręgosłup, a ostatnio boli mnie staw ramienny. Najgorzej jest nad ranem i w nocy bo boli mnie tak,że mam problem z ruszaniem palcami i dłonią i nic nie mge utrzymac w prawej ręce. Dopiero po jakiś paru godzinach mi przechodzi. No i wieczorem puchną mi palce u rąk...Niestety odzywa się mój reumatyzm cholipka Jeszcze jest taka pogoda, że sprzyja temu wszystkiemu...
Dziś Natalcia chce się przytulac i usypia mi na rekach, czyli jakąs godzinę musze ja nosic. Odzywa sie kręgosłup, a ostatnio boli mnie staw ramienny. Najgorzej jest nad ranem i w nocy bo boli mnie tak,że mam problem z ruszaniem palcami i dłonią i nic nie mge utrzymac w prawej ręce. Dopiero po jakiś paru godzinach mi przechodzi. No i wieczorem puchną mi palce u rąk...Niestety odzywa się mój reumatyzm cholipka Jeszcze jest taka pogoda, że sprzyja temu wszystkiemu...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311767 przez Dorciaition
Chłopek no własnie nie ma. Szukałam.
Malina i tak już jestem dosyć zestresowana. Jesli nas wyśle na rehabilitację to nie będę narzekać.
No nie jadę, ale jak dziś spojrzałam w lustro to stwierdziłam, że Lenka nie może miec takiej grubej mamy. Wyjadłam wszystko żeby mnie nie kusiło haha i od jutra koniec!
O, dzięki za info
Nie no idę już to moje dziecko obudzić, bo przegina.
papa
p.s. Chłopek kcemy, kcemy
Malina i tak już jestem dosyć zestresowana. Jesli nas wyśle na rehabilitację to nie będę narzekać.
No nie jadę, ale jak dziś spojrzałam w lustro to stwierdziłam, że Lenka nie może miec takiej grubej mamy. Wyjadłam wszystko żeby mnie nie kusiło haha i od jutra koniec!
O, dzięki za info
Nie no idę już to moje dziecko obudzić, bo przegina.
papa
p.s. Chłopek kcemy, kcemy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu #311800 przez madziaska
Ale nastraszylyscie mnie ta Kredka... Oby wszystko bylo ok
My dzisiaj godzinke na spacerku bylysmy. Chcialabym zeby Hania byla wieksza, bo jakos nudzi mi sie na tych spacerach. Mieszkamy na wsi i za wiele do ogladania tutaj nie mamy zwlaszcza teraz Ulepilam sobie balwanka przed domem
Dorcia przeciez TY laska jestes, nie przesadzaj Ja mialam zamiar po 6 tyg robic brzuszki, kurka w jeden wieczor zrobila az 5 To nie dla mnie Trzeba jednak zaczac cos robic, bo brzuch sam nie wroci do wygladu sprzed ciazy
Luska OLO cudny spioszek
Ojjj pewnie macie racje, ze bez cycka jest latwiej... No, ale nie chce z tego rezygnowac zwlaszcza, ze pokarmu mam akurat, nic nie boli...ehhhh tylko to ulewanie... Jakos przezyjemy
Batmanik wow, Nadziejka rosnie jak na drozdzach Olafek tez kluseczka, chyba strasznie dlugasny jest, bo po buzce nie widac, ze azzzzzzz tyyyylleee wazy
My dzisiaj godzinke na spacerku bylysmy. Chcialabym zeby Hania byla wieksza, bo jakos nudzi mi sie na tych spacerach. Mieszkamy na wsi i za wiele do ogladania tutaj nie mamy zwlaszcza teraz Ulepilam sobie balwanka przed domem
Dorcia przeciez TY laska jestes, nie przesadzaj Ja mialam zamiar po 6 tyg robic brzuszki, kurka w jeden wieczor zrobila az 5 To nie dla mnie Trzeba jednak zaczac cos robic, bo brzuch sam nie wroci do wygladu sprzed ciazy
Luska OLO cudny spioszek
Ojjj pewnie macie racje, ze bez cycka jest latwiej... No, ale nie chce z tego rezygnowac zwlaszcza, ze pokarmu mam akurat, nic nie boli...ehhhh tylko to ulewanie... Jakos przezyjemy
Batmanik wow, Nadziejka rosnie jak na drozdzach Olafek tez kluseczka, chyba strasznie dlugasny jest, bo po buzce nie widac, ze azzzzzzz tyyyylleee wazy
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311801 przez kima
Chłopek, ja też poproszę
Olcia, gratulejszym, z chłopami inaczej nie wygrasz A co do kręgosłupa to mi niestety też nieźle nawala, będę musiała się zapisać na jakieś masaże, bo strasznie mnie boli i ostatnio bolą mnie jeszcze kolana ehh
Dorcia, ja podkładam z obu stron, żeby się właśnie tak nie wyginał, mojemu pomaga, Wklejam fotkę z woreczkami, żebyś skumała o co kaman
To moje chłopaki
A tu dowód, że Kubuś będzie miał loczki po mamusi
Olcia, gratulejszym, z chłopami inaczej nie wygrasz A co do kręgosłupa to mi niestety też nieźle nawala, będę musiała się zapisać na jakieś masaże, bo strasznie mnie boli i ostatnio bolą mnie jeszcze kolana ehh
Dorcia, ja podkładam z obu stron, żeby się właśnie tak nie wyginał, mojemu pomaga, Wklejam fotkę z woreczkami, żebyś skumała o co kaman
To moje chłopaki
A tu dowód, że Kubuś będzie miał loczki po mamusi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez kima.
Moderatorzy: ilona