BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #311716 przez Aleksandra
Nie było mnie godzine i dwie strony naprodukowałyście. Natalka dziś zjadła zupke jarzynową zamiast marchewki i tak jej smakowała że trzy łyżeczki jej dałam. Teraz czekam na bombę biologiczną w pieluszce :silly:

Nie straszcie mnie Kredką. Wszystko jest ok tylko pewnie nie ma kiedy napisac...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311717 przez Dorciaition
No właśnie oglądałam dziś i tak mnie wzięło. Muszę sobie wydrukować i się pouczyć. :)

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #311718 przez anda
Haha fajne i jak duzo tego...no wlasnie i tu problem, siedziec z kartka czy uczyc sie po nocach na pamiec?!Hmmmm...masz Dorcia jakis pomysl?bo tylko patrzec jak nasze dzieciaczki beda chcialy sie bawic a nie tylko spac lub lezec bawiac sie swoimi lapkami :)

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #311719 przez iva 20
Hejo:P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Suari trzeba przeczekac ,bo np moja tez zasypia bardzo ciezko i placze jak zasypia nie chcialabym tegoproboje roznych sposobow , ale tak ma byc nie umiem nic z tym zrobic ja lubie jak moja jest mega zmeczona i wtedy przy cycu odlatuje i idzie spac .. tak lubie ... :silly:

Katka super ,ze mala sie unormowala ze spaniem tez nie mam problemu ,bo zawsze o tej samej godzinie zasypia :)

Batmanik no Nadziejka super kluseczka :) hehe masz co nosic :D

Lusia hahaha ale padl ten twoj synek :P Musial sie maga zmeczyc hiih :P
Ja bylam juz na 2 godzinnym spacerze mala spala tylko w polowie troszke plakala hehe musiala obejrzec snieg i odlozylam ja i spala dalej :) Teraz ugotowalam obiadek ryz z kawalkami piersiami z kurczaczka i sosik malutka spi ,ale pewnie zaraz wstanie :)
Okej spadam jesc buziaki dziewczyny i dzieciaczki i trzymam kciuki za kredzie i Mikusia :* Biedaczek :(
12 lata 10 miesiąc temu #311731 przez Dorciaition
Anda właśnie zrobiłam próbę tych zabaw- rymowanek i powiem Ci, że szybko się tego nauczymy :) Takie fajne to, że samo wchodzi do głowy.

Ale Lenka długi śpi. Zdażyłam juz posprzątać, obiad zrobić, no i tutaj milion postów napisać ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311738 przez Malina86
Ale mnie zestresowalyscie ta Kredka, Boziu jak ona wierzy w te uroki to faktycznie je sciagnie na siebie.

Dorcia, ja nie wiem juz czy moj lekarz jest przewrazliwiony czy twoj troche bagatelizuje, no nie wiem... Miśka tak uklada glowe i widzisz na rehabilitacje nas wyslali, a tam ogladal ja ortopeda i specjalista od rehabilitacji no i przyklepneli, ze tzreba chodzic. Tylko sie nie zestresuj zaraz tym jak to Ty potrafisz. Moze to faktycznie mija samo i juz, ale z drugiej strony im szybciej tym latwiej zwalczac takie nieprawidlowosci.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziekuje Ci za te rymowanki- na rehabilitacji zalecali tez wszelkie zabawy paluszkowe wiec bardzo mi sie przydadza :)
Michaśka tez dzisiaj ciagle spi, a pzreciez do 11:00 spalysmy, no nawet ja sie wyspalam :lol:
Dorcia jaka dieta?! Przeciez nie jedziesz na Teneryfe :lol:

Vestusia i Dorcia jak juz edytujesz sobie fotke i "zapiszesz jako" to klikasz potem w biblioteca prawym na ta fotke i wciskasz "cofnij wszystkie zmiany".

Batmanik kaszka Nadziejke futrowala od malego i efekty sa :) Pyzolinka mała :)

Ja zaraz jade Malej kupic jakis kleik bo taka wyglodniala sie budzi w nocy, ze wciga butle w 3 min. :)
12 lata 10 miesiąc temu #311749 przez chłopek
malina na www.tvnstyle.pl sa rymowanki z tego programu co dzisiaj leciał
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311754 przez chłopek
jak chcecie to ja mam zabawy dla niemowląt od 3-6 miesiaca i od 0-12
12 lata 10 miesiąc temu #311760 przez Aleksandra
Ja z wprowadzeniem jakiś kaszek poczekam do szczepienia. Chcę pogadac z lekarką, żeby mi powiedziała od jakich zacząc. Na razie - odpukac - jabłko, marchewka i zupka jarzynowa jest ok :)

Dziś Natalcia chce się przytulac i usypia mi na rekach, czyli jakąs godzinę musze ja nosic. Odzywa sie kręgosłup, a ostatnio boli mnie staw ramienny. Najgorzej jest nad ranem i w nocy bo boli mnie tak,że mam problem z ruszaniem palcami i dłonią i nic nie mge utrzymac w prawej ręce. Dopiero po jakiś paru godzinach mi przechodzi. No i wieczorem puchną mi palce u rąk...Niestety odzywa się mój reumatyzm cholipka :angry: Jeszcze jest taka pogoda, że sprzyja temu wszystkiemu...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311767 przez Dorciaition
Chłopek no własnie nie ma. Szukałam.

Malina i tak już jestem dosyć zestresowana. Jesli nas wyśle na rehabilitację to nie będę narzekać.

No nie jadę, ale jak dziś spojrzałam w lustro to stwierdziłam, że Lenka nie może miec takiej grubej mamy. Wyjadłam wszystko żeby mnie nie kusiło haha ;) i od jutra koniec!

O, dzięki za info ;)

Nie no idę już to moje dziecko obudzić, bo przegina.

papa

p.s. Chłopek kcemy, kcemy :)

12 lata 10 miesiąc temu #311777 przez chłopek
dorcia poszło
12 lata 10 miesiąc temu #311784 przez Dorciaition
Jest :) DZIĘKI :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #311792 przez Aleksandra

12 lata 10 miesiąc temu #311800 przez madziaska
Ale nastraszylyscie mnie ta Kredka... Oby wszystko bylo ok ;)

My dzisiaj godzinke na spacerku bylysmy. Chcialabym zeby Hania byla wieksza, bo jakos nudzi mi sie na tych spacerach. Mieszkamy na wsi i za wiele do ogladania tutaj nie mamy ;) zwlaszcza teraz ;) Ulepilam sobie balwanka przed domem ;)

Dorcia przeciez TY laska jestes, nie przesadzaj ;) Ja mialam zamiar po 6 tyg robic brzuszki, kurka w jeden wieczor zrobila az 5 ;) To nie dla mnie :) Trzeba jednak zaczac cos robic, bo brzuch sam nie wroci do wygladu sprzed ciazy ;)

Luska OLO cudny spioszek :)

Ojjj pewnie macie racje, ze bez cycka jest latwiej... No, ale nie chce z tego rezygnowac zwlaszcza, ze pokarmu mam akurat, nic nie boli...ehhhh tylko to ulewanie... Jakos przezyjemy ;)

Batmanik wow, Nadziejka rosnie jak na drozdzach :) Olafek tez kluseczka, chyba strasznie dlugasny jest, bo po buzce nie widac, ze azzzzzzz tyyyylleee wazy :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311801 przez kima
Chłopek, ja też poproszę :P

Olcia, gratulejszym, z chłopami inaczej nie wygrasz :P A co do kręgosłupa to mi niestety też nieźle nawala, będę musiała się zapisać na jakieś masaże, bo strasznie mnie boli i ostatnio bolą mnie jeszcze kolana ;) ehh

Dorcia, ja podkładam z obu stron, żeby się właśnie tak nie wyginał, mojemu pomaga, Wklejam fotkę z woreczkami, żebyś skumała o co kaman :P

To moje chłopaki

A tu dowód, że Kubuś będzie miał loczki po mamusi :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży