- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125594 przez madziaska
Ola gratuluje ruchow....
dorcia dzisia wyjatkowo Cie skiskam :*
dziewczyny tak sobie mysle, ze ja jako osatatnia poczuje ruchy i poznam plec, bo wychodzi na to, ze najpozniejszy termin... No nic bede sie cieszyla razem z WAMI, a i na mnie przyjdzie pora
dorcia dzisia wyjatkowo Cie skiskam :*
dziewczyny tak sobie mysle, ze ja jako osatatnia poczuje ruchy i poznam plec, bo wychodzi na to, ze najpozniejszy termin... No nic bede sie cieszyla razem z WAMI, a i na mnie przyjdzie pora
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #125615 przez Dorciaition
Madziaska
Kochana, ja mogę być ostatnia, bo przecież wg usg to mam termin nawet późniejszy niż Ty. Więc główka do góry Na pewno ostatnia nie będziesz A może poczujemy nawet szybciej od dziewczyn, które mają wcześniej termin niż my. Kto to wie
A kto następny oprócz Vestusi i mnie do gina?
Kochana, ja mogę być ostatnia, bo przecież wg usg to mam termin nawet późniejszy niż Ty. Więc główka do góry Na pewno ostatnia nie będziesz A może poczujemy nawet szybciej od dziewczyn, które mają wcześniej termin niż my. Kto to wie
A kto następny oprócz Vestusi i mnie do gina?
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #125619 przez Batmanik
nie wiem kto nastepny ja mam dopiero za 3 tyg:( na 17tego czerwca...i wlasnie nie wiem czy pojde czy zadz do lekarza ze wezme tylko L4 a przyjde 27 na usg 4D bo wtedy D... napewno bedzie...
ale raczej pojde 17 z nadzieja ze dzidzia sie pokaze bo jako prezent na dzien ojca kupie niebieskie badz rozowe body dam zeby mi na nich zdjecie zrobili z usg z napisem coreczka/synek tatusia:)ale nie wiem czy dam mu od razu jak przyjedzie czy bedzie musial poczekac sobie do usg 4D bo chcialabym zeby byl przy tym i od lekarza dowiedzial sie o plci...
oj z tymi malenstwami to roznie bywa moj igorek np malo kopal ( teraz nadabia) wiec wszytsko zalezy od dzidzi ja tam czuje juz dzidzie ale nie sa to kopniaczki...
a ja wakacje raczek spedze w domciu:(
ale raczej pojde 17 z nadzieja ze dzidzia sie pokaze bo jako prezent na dzien ojca kupie niebieskie badz rozowe body dam zeby mi na nich zdjecie zrobili z usg z napisem coreczka/synek tatusia:)ale nie wiem czy dam mu od razu jak przyjedzie czy bedzie musial poczekac sobie do usg 4D bo chcialabym zeby byl przy tym i od lekarza dowiedzial sie o plci...
oj z tymi malenstwami to roznie bywa moj igorek np malo kopal ( teraz nadabia) wiec wszytsko zalezy od dzidzi ja tam czuje juz dzidzie ale nie sa to kopniaczki...
a ja wakacje raczek spedze w domciu:(
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #125624 przez Dorciaition
Anakol jak to gdzie- Gdańsk albo Sopot Tu też są jakieś górki
Ola też ma chyba jakoś w połowie czerwca gina
A kiedy reszta kobitek?
Ola też ma chyba jakoś w połowie czerwca gina
A kiedy reszta kobitek?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125756 przez iva 20
hejka dziewczyny ja mam wizyte 9 czerwca i nie moge sie doczekac ale pojedzie ze mn moj przyszly mezulek hehe to juz jutro zyczcie mi szczescia napisze i zdjatka wstawie w niedziele to papa dziewczynki przedemna szykowanko i to duzo buziaki
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125771 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki.
Ja planuję iść prywatnie do gina w czerwcu bo do mojego lekarza odę dopiero na początku lipca :/
Szkoda mi Dydek a jeszcze bardziej jej rodziny
Ja planuję iść prywatnie do gina w czerwcu bo do mojego lekarza odę dopiero na początku lipca :/
Szkoda mi Dydek a jeszcze bardziej jej rodziny
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125800 przez vestusia
Witam Was Kochane
Suari, gratuluję !!!
Następne w kolejce to Dorcia i ja. Ciekawe czy poznamy płeć, coś mi się zdaje, że dzidzia zrobi nam na złość i nie zobaczymy niczego Mój Piotrek będzie rozczarowany
Wczorajszy dzień jakiś taki był dziwny. Odebrałam wyniki badań, nie wiem sama czy się cieszyć czy nie. Mam za dużo krwinek białych w krwi, ale najgorsze wyniki to chyba moczu, bo mam liczne bakterie i liczne pasma śluzu. Ech. Nie wiem, co mój lekarz na to powie.
Zdarzyło się wczoraj natomiast coś niesamowitego.... byliśmy z Piotrkiem w sklepie, chodziłam między regałami, wybierałam produkty i nagle... poczułam dziwne bulgotanie w brzuchu... jakby mi się tam coś przewracało. Trwało to dobrych kilka sekund, aż stanęłam z wrażenia i na końcu dostałam jakby.... kopniaka??? Aż mi się słabo zrobiło z wrażenia. Stałam jak wryta, mój Piotrek na mnie, pyta o co chodzi. A ja w szoku. Myślę, że to była właśnie dzidzia... o ile wcześniejsze delikatne "puknięcia" mogłyby mnie zastanowić, o tyle wczorajsza sytuacja jakoś utwierdziła mnie w tym, że to na pewno była dzidzia... No ale zdarzyło mi się to tylko raz. Może dzisiaj też się coś wydarzy, bo zacznę w to wątpić... Sama nie wiem, co o tym myśleć.
Iva, na pewno dzień pełen przygotowań, wszystko musi być dopięte na ostatni guzik. Trzymaj się dzielnie i przeżyj ten jutrzejszy dzień najpiękniej jak się da. A my czekamy na opis wydarzeń no i oczywiście zdjęcia
U mnie dzisiaj pogoda popsuta, ale może to i lepiej, przynajmniej nie jest tak gorąco...
Suari, gratuluję !!!
Następne w kolejce to Dorcia i ja. Ciekawe czy poznamy płeć, coś mi się zdaje, że dzidzia zrobi nam na złość i nie zobaczymy niczego Mój Piotrek będzie rozczarowany
Wczorajszy dzień jakiś taki był dziwny. Odebrałam wyniki badań, nie wiem sama czy się cieszyć czy nie. Mam za dużo krwinek białych w krwi, ale najgorsze wyniki to chyba moczu, bo mam liczne bakterie i liczne pasma śluzu. Ech. Nie wiem, co mój lekarz na to powie.
Zdarzyło się wczoraj natomiast coś niesamowitego.... byliśmy z Piotrkiem w sklepie, chodziłam między regałami, wybierałam produkty i nagle... poczułam dziwne bulgotanie w brzuchu... jakby mi się tam coś przewracało. Trwało to dobrych kilka sekund, aż stanęłam z wrażenia i na końcu dostałam jakby.... kopniaka??? Aż mi się słabo zrobiło z wrażenia. Stałam jak wryta, mój Piotrek na mnie, pyta o co chodzi. A ja w szoku. Myślę, że to była właśnie dzidzia... o ile wcześniejsze delikatne "puknięcia" mogłyby mnie zastanowić, o tyle wczorajsza sytuacja jakoś utwierdziła mnie w tym, że to na pewno była dzidzia... No ale zdarzyło mi się to tylko raz. Może dzisiaj też się coś wydarzy, bo zacznę w to wątpić... Sama nie wiem, co o tym myśleć.
Iva, na pewno dzień pełen przygotowań, wszystko musi być dopięte na ostatni guzik. Trzymaj się dzielnie i przeżyj ten jutrzejszy dzień najpiękniej jak się da. A my czekamy na opis wydarzeń no i oczywiście zdjęcia
U mnie dzisiaj pogoda popsuta, ale może to i lepiej, przynajmniej nie jest tak gorąco...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125812 przez Aleksandra
Vestusia to tak jak ja Uczucie niesamowite prawda? Wczoraj wieczorem i mój mąż poczuł delikatne puknięcie na palcach jak leżałam już w łóżku :0 Teraz też od czasu do czasu czuję jakby kopnięcie...
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125815 przez Suari
Dzięki dziewuszki
Ja czuję takie jakby delikatne "szuranie" ale tylko jak się trzyma rękę na brzuchu, a na usg był ruchliwy fajnie, że wy już czujecie dzidki
Vestusia-kobiety w ciązy mają podwyższone leukocyty i jest to normalne, na pewno to nic groźnego.
Ja czuję takie jakby delikatne "szuranie" ale tylko jak się trzyma rękę na brzuchu, a na usg był ruchliwy fajnie, że wy już czujecie dzidki
Vestusia-kobiety w ciązy mają podwyższone leukocyty i jest to normalne, na pewno to nic groźnego.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125818 przez vestusia
Ola, to było naprawdę coś dziwnego. Nie umiałam się potem uspokoić z wrażenia, mój Piotrek oczywiście uspokajał mnie i mówił, że mam się wyluzować, bo przecież skoro dzidzia jest w brzuszku, to na pewno się też rusza. Dla niego to żadne przeżycie, aż się wkurzyłam na niego. Zimny z niego facet i tyle. Oczekuję kolejnych takich sytuacji, bo mam nadzieję, że to nie była tylko taka jedyna
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125820 przez vestusia
Suari, uspokoiłaś mnie troszkę z tymi leukocytami. Ja mam po prostu coś z głową nie tak, jak widzę, że jakiś wynik odbiega od normy to już się martwię. No tyle, że ten mocz to na pewno jakąś infekcję mam. Mam nadzieję, że lekarz temu zaradzi...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125847 przez Aleksandra
Ja też mam wyniki odbiegające od normy. Mam anemie, którą miałam od zawsze i lekarz mi powiedział, że zawsze będę ją miała. Po prostu taka moja uroda i tyle Skoro przed ciążą byłam honorowym dawcą krwi to znaczy, że nie jest ze mną aż tak źle skoro pozwalali mi oddawać krew.
Moderatorzy: ilona