- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #126121 przez Aleksandra
I tak chyba zrobię. Pogadam jeszcze z mężem ale raczej pójdziemy To badanie nie zaszkodzi dziecku a ja będę spokojniejsza, no i może płeć poznam
Temat został zablokowany.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #126129 przez TyszAnka
Wy Dorota macie w dole ten brzuszek a ja od razu pod cyckami mi sie zaczyna ale to tylko mój zołądek, mam tak rozciągnięty , jak worek po kartoflach ha ha ha
A ile ważycie?
Ja 74 kg
A ile ważycie?
Ja 74 kg
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez TyszAnka.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #126133 przez vestusia
TyszAnka, nie przesadzaj z tym swoim brzuchem. Zresztą każda z nas jest inna i nie przesadzajmy. Nie możemy mieć takich samych brzuchów. A kosz super.
Dorcia, ja zrobiłam sobie sama zdjęcie, bo na mojego nie ma co liczyć. Mój facet taki sam, jak Twój - jak mu powiem żeby zrobił jakieś zdjęcie, to zrobi na odczepnego. Wiele razy nie zdążę się dobrze ustawić a on zrobi już zdjęcie i mówi, że już zrobił. Nie mam z niego pożytku
Ola, dokładnie tak, jak mówią dziewczyny. Jeśli ma Cię to uspokoić, to idź wcześniej do lekarza, przynajmniej będziesz spokojniejsza, a wizyta z pewnością doda wiele pozytywnej energii
Dorcia, ja zrobiłam sobie sama zdjęcie, bo na mojego nie ma co liczyć. Mój facet taki sam, jak Twój - jak mu powiem żeby zrobił jakieś zdjęcie, to zrobi na odczepnego. Wiele razy nie zdążę się dobrze ustawić a on zrobi już zdjęcie i mówi, że już zrobił. Nie mam z niego pożytku
Ola, dokładnie tak, jak mówią dziewczyny. Jeśli ma Cię to uspokoić, to idź wcześniej do lekarza, przynajmniej będziesz spokojniejsza, a wizyta z pewnością doda wiele pozytywnej energii
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #126144 przez TyszAnka
no ja mam 164 cm i waga 74kg, ostatnio pisałam że przytyłam 1,5 kg, a wczoraj z rana szok- niby łącznie 4 kg- w tak krótkim czasie, lecz przed sprawą w sądzie siedziałam na kibelku- ze stresu chyba mnie przeczyściło- ale się przydalo, bo dzisiaj waga łącznie 2,2 kg...uf
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #126145 przez Dorciaition
TyszAnka ale pewnie wysoka jesteś. Ja też mam na górze. Mąż mój twierdzi, że mam pofalowany brzuch. Mam 68 kg przy 170 cm. Reszta to same chudzinki
Noo Ty Vestusia to już na wagę nie narzekaj.
Mój jak go wczoraj prosiłam o zdjęcie to najpierw się nagadał, że komu będę to pokazywać, a ja, że dziewczynom, to tylko kiwnął głową
Jak wchodziłam na forum "dlaczego" i wiecznie płakałam czytając tam historie to na mnie wrzeszczał, że nie mam tego czytać, a teraz jak uśmiecham się czytając Was to też narzeka. Ach i jak facetowi dogodzić
Kobietki teraz możemy tyć, później będziemy się martwić
Noo Ty Vestusia to już na wagę nie narzekaj.
Mój jak go wczoraj prosiłam o zdjęcie to najpierw się nagadał, że komu będę to pokazywać, a ja, że dziewczynom, to tylko kiwnął głową
Jak wchodziłam na forum "dlaczego" i wiecznie płakałam czytając tam historie to na mnie wrzeszczał, że nie mam tego czytać, a teraz jak uśmiecham się czytając Was to też narzeka. Ach i jak facetowi dogodzić
Kobietki teraz możemy tyć, później będziemy się martwić
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #126148 przez TyszAnka
Dorota, facet, to facet. Mój śpi jeszCze po nocce.Zdjęcie mi robił mój młodszy syn, ale gdyby mój juz nie spał i bym go poprosiła o fotkę, to by pi pokazał palec na czole ach szkoda słów ....
No jak widzicie to ja do wysokich nie należę
No jak widzicie to ja do wysokich nie należę
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #126152 przez TyszAnka
ja jeszcze dwa lata temu w kwietniu przed zajściem w ciążę z Miłoszkiem ważyłam 58 kg...tak tak, 58.....ile ja bym dała by byc znowu taką.....po porodzie oczywiście, ale lata już nie te, po trzydziestce już nie mam tak silnej woli. Chociaż w lutym miałam, a właściwie do połowy lutego przez dwa tygodnie schudłam 7kg- dieta Duckana, ale mi nerki wysiadały, za dużo białka, a ja miałam czesto kolkę nerkowa.
Ale jak urodze , to dieta jajeczna (też skuteczna dla mnie była w dwa tygodnie jajka na twardo i 9 kg na minusie- tylko ze to też białka za dużo, ale są w drugim tygodniu warzywa...bez przypraw
Ale jak urodze , to dieta jajeczna (też skuteczna dla mnie była w dwa tygodnie jajka na twardo i 9 kg na minusie- tylko ze to też białka za dużo, ale są w drugim tygodniu warzywa...bez przypraw
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez TyszAnka.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #126153 przez Dorciaition
Anka to i tak masz bardzo silną wolę. W takim krótkim czasie tyle kg- wow
Teraz się tym nie martw. Jak będzie maluszek to szybko zrzucimy zbędne kg
Teraz się tym nie martw. Jak będzie maluszek to szybko zrzucimy zbędne kg
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #126181 przez Batmanik
ja przoduje w wadze takze Tyszanka nie martw sie ja mam wiele wiecej
a z Igorkiem sporo przytylam z poczatku po 2 kg na mies a pozniej po 4kg lekarz marudzil ale mialam nadzieje ze po porodzie zrzuce szybko ale ja zawsze mialam tendencjie do tycia ale po skonczeniu liceum ciagle chudlam ach jak chcialabym zeby teraz tak bylo
Tysznka Ty mozesz spokojnie zarabiac na tych koszach mowie Ci szkoda ze mieszkasz kawalek ode mnie bo napewno zapisalabym sie u Ciebie na taki
ja przed ciaza pierwsza wazylam ok 65 kg ach jak patrze na ta liczbe łza w oku sie kręci
tak Was szybko czytalam ze teraz nie pamietam ale chyba Aleksandra chce isc prywatnie do gin bo ma dopiero na lipiec- jak ma Cie to uspokoic to oczywiscie idz ja myslalam ze kobieta w ciazy powinna byc co mies pod kontrola bo moj kaze mi byc co mies i zawsze robi usg ale co lekarz to inna szkola...
ja jakbym miala tyle czekac to tez pewnie poszlabym prywatnie...
a z Igorkiem sporo przytylam z poczatku po 2 kg na mies a pozniej po 4kg lekarz marudzil ale mialam nadzieje ze po porodzie zrzuce szybko ale ja zawsze mialam tendencjie do tycia ale po skonczeniu liceum ciagle chudlam ach jak chcialabym zeby teraz tak bylo
Tysznka Ty mozesz spokojnie zarabiac na tych koszach mowie Ci szkoda ze mieszkasz kawalek ode mnie bo napewno zapisalabym sie u Ciebie na taki
ja przed ciaza pierwsza wazylam ok 65 kg ach jak patrze na ta liczbe łza w oku sie kręci
tak Was szybko czytalam ze teraz nie pamietam ale chyba Aleksandra chce isc prywatnie do gin bo ma dopiero na lipiec- jak ma Cie to uspokoic to oczywiscie idz ja myslalam ze kobieta w ciazy powinna byc co mies pod kontrola bo moj kaze mi byc co mies i zawsze robi usg ale co lekarz to inna szkola...
ja jakbym miala tyle czekac to tez pewnie poszlabym prywatnie...
Moderatorzy: ilona