- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #125378 przez Dorciaition
Oo, Ola ale masz dobrze z Twoim mężusiem I jeszcze te kopniaczki, ach
Fajna data 11.11.11 I wtedy tak będzie rozpoczynał się pesel?
Anakol ile bym dała żeby mój też tak mi powiedział On tylko mówi, że dobrze, że jestem gruba i mam tyć teraz, ale po ciąży szybko zgubić
Anakol Ty na różowo bo dziewuszka będzie
Fajna data 11.11.11 I wtedy tak będzie rozpoczynał się pesel?
Anakol ile bym dała żeby mój też tak mi powiedział On tylko mówi, że dobrze, że jestem gruba i mam tyć teraz, ale po ciąży szybko zgubić
Anakol Ty na różowo bo dziewuszka będzie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #125398 przez Aleksandra
Dorcia świetne są te dzieciaczki. Ja je kiedyś pokazywałam męzowi to sie popłakał ze śmiechu, nie mógł się opanować
Najlepsze jest to, że ja nie przepadałam za fantą, wolałam colę A tu nagle mam chcicę na fantę
Najlepsze jest to, że ja nie przepadałam za fantą, wolałam colę A tu nagle mam chcicę na fantę
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125402 przez Dorciaition
Ha ha, to są własnie uroki bycia w ciąży. Nie wiadomo na co będzie się miało ochotę
Ja np nie lubię fasolki po bretońsku, ale mam na nią niesamowitą ochotę
Ja np nie lubię fasolki po bretońsku, ale mam na nią niesamowitą ochotę
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125410 przez Aleksandra
To jedz, może masz jedyną niepowtarzalną sytuację gdzie ci posamkuje :0 Ja zauważyłam, że od kiedy jestem w ciązy uwielbiam gotować i to robie takie przysmaki jakie np jadłam w dzieciństwie Dziś zrobię na obiad pierś kurczaka z ziemniaczkami i sałatą ze śmietaną
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125420 przez Dorciaition
To przy okazji i mąż skorzysta
Ja mam dziś to samo, tylko zamiast sałaty mizerię
Jutro mam gości więc musze coś pokombinować
Ja mam dziś to samo, tylko zamiast sałaty mizerię
Jutro mam gości więc musze coś pokombinować
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125471 przez iva 20
Suari z liczeniem masz racje ze np jest ktos 15 tydz i jeden dzien to leci to jako poczatek 16 tygodnie i idzie 16 tydzien ja tez musze cyknac zdjecie mojego brzuszka i wrzucic bo napewno jest juz troszke wiekszy
Aleksandro kazda z nas jest inna wiec mozesz czuc maluszka to super uczucie ja tez juz czuje dzidzie nieraz nie mam czasu teraz polezec i posluchac i czuc jak sie rusza bo czlowiek zabiegany caly czas ale 16 tydz wiele kobiet czuje swojego maluszka wkoncu juz nie jest takie male 10 cm albo ponad 10 cm to juz duze jak dla mnie juz nie dlugo kazda bedzie pisac ze czuje maluszka i bedziemy wszystkie szczesliwe
Aleksandro kazda z nas jest inna wiec mozesz czuc maluszka to super uczucie ja tez juz czuje dzidzie nieraz nie mam czasu teraz polezec i posluchac i czuc jak sie rusza bo czlowiek zabiegany caly czas ale 16 tydz wiele kobiet czuje swojego maluszka wkoncu juz nie jest takie male 10 cm albo ponad 10 cm to juz duze jak dla mnie juz nie dlugo kazda bedzie pisac ze czuje maluszka i bedziemy wszystkie szczesliwe
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125485 przez anakol
Dorcia, świetny ten filmik trudno się nie śmiać Muszę mojemu mężowi puścić
Ja też tak mam ze smakami, na przykład nigdy nie lubiłam placków ziemniaczanych a ostatnio byliśmy w restauracji i straszna mi się zrobiła ochota na placki. Zamówiłam z takim sosem pieczarkowym i pyszne były... Mniam, na samo wspomnienie mi się robi ochota...
Dziś jestem w pracy do 20-tej więc mogę tylko pomarzyć o domowym obiadku
Ja też tak mam ze smakami, na przykład nigdy nie lubiłam placków ziemniaczanych a ostatnio byliśmy w restauracji i straszna mi się zrobiła ochota na placki. Zamówiłam z takim sosem pieczarkowym i pyszne były... Mniam, na samo wspomnienie mi się robi ochota...
Dziś jestem w pracy do 20-tej więc mogę tylko pomarzyć o domowym obiadku
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125487 przez anakol
Ola, zazdroszczę ci chęci (i zapewne talentu) do gotowania! Pewnie nie umiałabym zrobić połowy rzeczy z tych o których tu piszesz... Ja gotuję tylko w takie dni, które mam całe wolne i to nie zawsze... Mam cztery potrawy, które umiem robić, więc nie mogę częściej gotować bo by nam się znudziły
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125490 przez Batmanik
Witam!!!
ja znow Was podczytuje- dzis moj pierwszy dzien mamy ale nie powiem zebym tryskala szczesciem kupilam dzis sobie sukienke i spodnie i malemu sliczny daszek ale nawet tym dzis nie potrafie sie cieszyc...
ja tez mam termin na11.11.11 a pesel bedzie tak113111..... itp
111111taki maja osobu ur 11.11.1911r.
milego popoludnia mamuski!!!
ja znow Was podczytuje- dzis moj pierwszy dzien mamy ale nie powiem zebym tryskala szczesciem kupilam dzis sobie sukienke i spodnie i malemu sliczny daszek ale nawet tym dzis nie potrafie sie cieszyc...
ja tez mam termin na11.11.11 a pesel bedzie tak113111..... itp
111111taki maja osobu ur 11.11.1911r.
milego popoludnia mamuski!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #125503 przez Dorciaition
Aaaa, dzięki Batmanik za wyjaśnienie
Kochana głowa do góry. Ile ja bym dała żebym mogła świętować Dzień Mamy.
Anakol ja uwielbiam placki ziemniaczane- ochoty mi narobiłaś
Ciekawe jak Suari. Moze pozna dziś płeć
Kochana głowa do góry. Ile ja bym dała żebym mogła świętować Dzień Mamy.
Anakol ja uwielbiam placki ziemniaczane- ochoty mi narobiłaś
Ciekawe jak Suari. Moze pozna dziś płeć
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125506 przez Batmanik
ja tez uwielbiam placki ale ostatnio najbardziej smakuja ziemniaki wogole miesa ryb a fu...jak narazie - mama sie dziwi jak ja moge same ziemniaki jesc na obiad:)
ja mam wizyte dopiero 17 czerwca jescze 3 tyg
moze dam rade a jak nie to pojde wczesniej prywatnie...
musze teraz pic glukoze ale nie wiem czy dobrze lekarza zroumialam ze mam dac krew do badania wypic glukoze i jeszce raz dac krew?? w tamtym roku robilam inaczej wypilam w domu i pojechalam na badanie i jak minela godz od wypicia weszlam na badanie...
wiecie zastanawia mnie czy po tych wszystkich klotniach z moim bedziemy jeszcze szczesliwi??
iva a wy w sztokcholmie wynajmujecie mieszkanie czy macie swoje??
ja mam wizyte dopiero 17 czerwca jescze 3 tyg
moze dam rade a jak nie to pojde wczesniej prywatnie...
musze teraz pic glukoze ale nie wiem czy dobrze lekarza zroumialam ze mam dac krew do badania wypic glukoze i jeszce raz dac krew?? w tamtym roku robilam inaczej wypilam w domu i pojechalam na badanie i jak minela godz od wypicia weszlam na badanie...
wiecie zastanawia mnie czy po tych wszystkich klotniach z moim bedziemy jeszcze szczesliwi??
iva a wy w sztokcholmie wynajmujecie mieszkanie czy macie swoje??
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125519 przez Suari
No i już po strachu
W 12 tc lekarz powiedział, że obstawia chłopaka, a dzisiaj powiedział, że na 90% chłopak
I wszystko jest w porządku, a dzidek waży już 187 g ! termin wg usg przesunął się na 8 listopada, więc dzidek chyba jest duży, ale Dorcia nic nie zmieniaj w tabelce Co do płci to lekarz raczej nie mógł się mylić, bo uwiecznił to nawet na zdjęciu
W 12 tc lekarz powiedział, że obstawia chłopaka, a dzisiaj powiedział, że na 90% chłopak
I wszystko jest w porządku, a dzidek waży już 187 g ! termin wg usg przesunął się na 8 listopada, więc dzidek chyba jest duży, ale Dorcia nic nie zmieniaj w tabelce Co do płci to lekarz raczej nie mógł się mylić, bo uwiecznił to nawet na zdjęciu
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #125524 przez Batmanik
tez mam taka nadzieje ze i u nas tak bedzie....
co do plci tez chcialabym jjuz wiedziec na 100% a nie wydaje mi sie mojego lekarza...
suari super ze wszystko oki
ja ostatnie zdjecie z usg jakie mialam bylo wlasnie zdjecie jajeczek- tyle ze gdzies je tak wsadzilam ze nie moge go znalesc
co do plci tez chcialabym jjuz wiedziec na 100% a nie wydaje mi sie mojego lekarza...
suari super ze wszystko oki
ja ostatnie zdjecie z usg jakie mialam bylo wlasnie zdjecie jajeczek- tyle ze gdzies je tak wsadzilam ze nie moge go znalesc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Batmanik.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #125553 przez anakol
Aaaa, wreszcie zrozumiałam o co chodzi z kolorami tabelki Super pomysł
Suari, gratuluje chłopaka! Myśleliście już o imieniu? Na moim usg też lekarz zaznaczył wargi sromowe na zdjęciu, więc to raczej pewna diagnoza
Batmanik, myślę że wszystko będzie inaczej jak się spotkacie w realu. Trzymaj się dzielnie póki co, może jak chłop zobaczy twój brzuszek to się wreszcie opamięta i zacznie Cie wspierać tak jak powinien
Ja dziś mimo siedzenia w pracy w taką pogodę mam nastrój wakacyjny, bo się umówiliśmy z moim mężem że w lipcu pojedziemy nad morze na tydzień strasznie się cieszę bo uwielbiam morze, a mój m. mniej i raczej w góry jeździmy tylko Jak już jakieś morze to tam, gdzie góry też są, np. w chorwacji czy słowenii. Wiec dziś cały dzień siedzę na necie i wybieram gdzie pojedziemy
Suari, gratuluje chłopaka! Myśleliście już o imieniu? Na moim usg też lekarz zaznaczył wargi sromowe na zdjęciu, więc to raczej pewna diagnoza
Batmanik, myślę że wszystko będzie inaczej jak się spotkacie w realu. Trzymaj się dzielnie póki co, może jak chłop zobaczy twój brzuszek to się wreszcie opamięta i zacznie Cie wspierać tak jak powinien
Ja dziś mimo siedzenia w pracy w taką pogodę mam nastrój wakacyjny, bo się umówiliśmy z moim mężem że w lipcu pojedziemy nad morze na tydzień strasznie się cieszę bo uwielbiam morze, a mój m. mniej i raczej w góry jeździmy tylko Jak już jakieś morze to tam, gdzie góry też są, np. w chorwacji czy słowenii. Wiec dziś cały dzień siedzę na necie i wybieram gdzie pojedziemy
Moderatorzy: ilona