- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- anaconda_she
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #124730 przez anaconda_she
Ale mi smaka narobilyscie jedzonkiem.Cos konkretnego bym zjadla, a tu w torbie tylko kanapka. No nic, zjem i kanapke.
Wogole to pogode mam taka w kratke ze ledwo siedze, normalnie spie na stojaco. Az sie boje bo nie panuje dzisiaj nad tym. W biurze jak nigdy prawie zadne telefony nie dzwonia, wszyscy cos porzadkuja na placu a ja sobie usiadlam na kanapie i chyba jeszcze chwila i bym odleciala
Ania jaki piekny kosz. Rewelacja. Poza tym 3mam kciuki za sile bo niemalo masz dylematow i problemow do pokonania. Super sobie radzisz takze dzialaj dzialaj jestesmy z toba.
Wogole to pogode mam taka w kratke ze ledwo siedze, normalnie spie na stojaco. Az sie boje bo nie panuje dzisiaj nad tym. W biurze jak nigdy prawie zadne telefony nie dzwonia, wszyscy cos porzadkuja na placu a ja sobie usiadlam na kanapie i chyba jeszcze chwila i bym odleciala

Ania jaki piekny kosz. Rewelacja. Poza tym 3mam kciuki za sile bo niemalo masz dylematow i problemow do pokonania. Super sobie radzisz takze dzialaj dzialaj jestesmy z toba.
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #124749 przez Aleksandra
Ania ale masz talent !!
Ja już spadam do domku
Jak zjem to może usiądę do następnego rozdziału pracy mgr
Ja już spadam do domku

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 10 miesiąc temu #124814 przez luska
hej
ania super kosz.Ja na dzien mamy przyjechałam do niej.Zostaje do jutra .a w prezencie dostanie deskę do prasowania bo jej się rozwaliła
ania kosz jest super i pisak tez:)
Docia ja bym odzwyczaiła spania pieska jednak , bo jeżeli będziesz karmiła piersią to maluszek pewnie tez wyląduje u was w wyrku a dla pieska będzie intruzem , bym nie ryzykowała
ania super kosz.Ja na dzien mamy przyjechałam do niej.Zostaje do jutra .a w prezencie dostanie deskę do prasowania bo jej się rozwaliła

ania kosz jest super i pisak tez:)
Docia ja bym odzwyczaiła spania pieska jednak , bo jeżeli będziesz karmiła piersią to maluszek pewnie tez wyląduje u was w wyrku a dla pieska będzie intruzem , bym nie ryzykowała
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #124832 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #124852 przez anakol
Haha, Dorcia, śliczny ten Twój piesek i widzę że wie co dobre 
Fajnie że poducha się sprawdziła
Luśka, dzięki za opinię o C-kształtnej
Mój mąż mnie namawia na tą C właśnie, jak mówisz że do karmienia OK to chyba na nią się zdecyduję.
Dorcia, ty swojego wyekspediowałaś na kanapę, a mój woła że on też chce taką poduszkę

Ja dziś wsunęłam prawie kilo truskawek (dziś już były po 8 zł). Najpierw same jadłam, a później sobie zrobiłam koktail, taki że troszkę kefiru i duuuużo truskawek.
A'propos jedzenia to mi ostatnio idealnie podchodzi taki długo dojrzewający ser Stary Olender z Biedronki - niby Biedronka ale ser jest naprawdę super, smakuje jak takie prawdziwe holenderskie sery.
Lecę licytować stanik na allegro, bo biucho mam już ze dwa razy większe niż przed ciążą

Fajnie że poducha się sprawdziła

Dorcia, ty swojego wyekspediowałaś na kanapę, a mój woła że on też chce taką poduszkę

Ja dziś wsunęłam prawie kilo truskawek (dziś już były po 8 zł). Najpierw same jadłam, a później sobie zrobiłam koktail, taki że troszkę kefiru i duuuużo truskawek.
A'propos jedzenia to mi ostatnio idealnie podchodzi taki długo dojrzewający ser Stary Olender z Biedronki - niby Biedronka ale ser jest naprawdę super, smakuje jak takie prawdziwe holenderskie sery.
Lecę licytować stanik na allegro, bo biucho mam już ze dwa razy większe niż przed ciążą

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #124888 przez Dorciaition
Anakol oj wie, wie 
Ha ha, to jak sobie zakupisz poduchę to Twój Cię wygoni na inne łóżko i poduszkę ukradnie
W nocy miałam chyba z milion pozycji. Musiałam dokładnie poduchę wypróbować
więc dobrze, że mężuś spał w drugim pokoju, bo ona taka hałaśliwa jest trochę. Ma w środku styropian i on szeleści 
No to kochana smacznego sera
Ja ostatnio ciągle kanapki z pomidorem jem 
Miłego wieczorku.
Coś cisza dziś
Batmanik, Madziaska gdzie się podziałyście?

Ha ha, to jak sobie zakupisz poduchę to Twój Cię wygoni na inne łóżko i poduszkę ukradnie

W nocy miałam chyba z milion pozycji. Musiałam dokładnie poduchę wypróbować

No to kochana smacznego sera

Miłego wieczorku.
Coś cisza dziś
Batmanik, Madziaska gdzie się podziałyście?
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu #125023 przez madziaska
czesc dziewczynki
dwa dni nie mialam netu, koszmar jakis
Ale juz jestem 
Dobrze, ze u nas truskawki sie pojawily, bo pewnie czytajac WAS bylabym zla
czekalam na nie dwa miesiace, dzisiaj zjadlam kilogram na raz
kupilam za 6,50... Nie bardzo slodkie, ale ze smietana i cukrem pyszne 
Mialam dzisiaj spicay dzien, spalam w ciegau dnia 3 h i znowu mi sie chce
Dorcia ja caly czas zastanawiam sie na ktora poduche sie zdecydowac... mam nadzieje, ze ta C nie jest za twarda.... hmmm, juz sama nie wiem...
Tyszanka kosz rewelacja

Dobrze, ze u nas truskawki sie pojawily, bo pewnie czytajac WAS bylabym zla

Mialam dzisiaj spicay dzien, spalam w ciegau dnia 3 h i znowu mi sie chce

Dorcia ja caly czas zastanawiam sie na ktora poduche sie zdecydowac... mam nadzieje, ze ta C nie jest za twarda.... hmmm, juz sama nie wiem...
Tyszanka kosz rewelacja

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #125147 przez iva 20
Czesc
Dorcia super piesio tez takiego bym chciala
no no koszyk przecudny
ja wlasnie nie dawno wstalam i sie wyspalam
Na dworze slonko swieci chyba bedzie cieplo
mnie dziewczyny bedzie czekal remont salonu i sypialki i beda podlogi zmieniane bedzie masakrycznie wszystko w kurzu pewnie jak ja tego nie lubie ale naszczescie mamy ten 3 pokoj to tam sobie wszystko wyniose

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #125158 przez vestusia
Dżem Dobry Kochane 
Dorcia, piesek fajniutki, malutki jest więc na pewno nie sprawia aż tylu kłopotów i jakoś poradzicie sobie nawet jak będzie dzidzia. Jestem o tym przekonana, zresztą, wszystkie koleżanki, które mają psy i dzieci mówią mi, że dziecko się wtedy naprawdę fajnie chowa. Ja w to wierzę
Wy nadal o tych truskawkach. Zmieńmy motyw przewodni na jakiś inny owoc, może... czereśnie?
Iva, współczuję remontu, ale za to jaka frajda będzie, gdy będzie on już skończony. Wszystko ładnie sobie umeblujecie, zrobicie, wszystko będzie czekało na przyjście dzidziusia. Przynajmniej szybko zleci Ci czas
Będzie na pewno dobrze, nie martw się na zapas. Tym bardziej, że Tobie wielu rzeczy robić nie wolno, więc zawsze możesz "zrzucić" niektóre obowiązki na swojego mężczyznę 
Dorcia, dziś zaczął się 15 tc. A wiesz jakiego mam newsa? Moja Funia dziś rozpoczyna 7 tydzień
Też w czwartek
Cieszę się jak dziecko, bo tak mi się to spodobało,że w każdy czwartek każda z nas rozpoczyna nowy tydzień 
Funia dzisiaj spała w swoim spanku. Z zasypianiem nie było problemu, bo ona zdążyła zasnąć, więc przenieśliśmy ją na śpiąco na swoje spanko w sypialni i tam dalej spała. W nocy wstawała ze 3 razy i piszczała, ale byliśmy nieugięci (w sumie ja, bo Piotrek i tak chrapał, więc pewnie nawet nie wie, że piszczała). Rano Piotrek na szczęście zachował się tak, jak powinien. Ubrał się i wziął Fuńkę na dwór. Tam oczywiście załatwiła swoje potrzeby i teraz mam chwilę spokoju. To się nazywa wychowanie i faceta, i pieska

Dorcia, piesek fajniutki, malutki jest więc na pewno nie sprawia aż tylu kłopotów i jakoś poradzicie sobie nawet jak będzie dzidzia. Jestem o tym przekonana, zresztą, wszystkie koleżanki, które mają psy i dzieci mówią mi, że dziecko się wtedy naprawdę fajnie chowa. Ja w to wierzę

Wy nadal o tych truskawkach. Zmieńmy motyw przewodni na jakiś inny owoc, może... czereśnie?

Iva, współczuję remontu, ale za to jaka frajda będzie, gdy będzie on już skończony. Wszystko ładnie sobie umeblujecie, zrobicie, wszystko będzie czekało na przyjście dzidziusia. Przynajmniej szybko zleci Ci czas

Dorcia, dziś zaczął się 15 tc. A wiesz jakiego mam newsa? Moja Funia dziś rozpoczyna 7 tydzień

Funia dzisiaj spała w swoim spanku. Z zasypianiem nie było problemu, bo ona zdążyła zasnąć, więc przenieśliśmy ją na śpiąco na swoje spanko w sypialni i tam dalej spała. W nocy wstawała ze 3 razy i piszczała, ale byliśmy nieugięci (w sumie ja, bo Piotrek i tak chrapał, więc pewnie nawet nie wie, że piszczała). Rano Piotrek na szczęście zachował się tak, jak powinien. Ubrał się i wziął Fuńkę na dwór. Tam oczywiście załatwiła swoje potrzeby i teraz mam chwilę spokoju. To się nazywa wychowanie i faceta, i pieska

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #125180 przez Suari
vestusia- tak jakbyś miała od 1 do 7 dnia to masz 1 tydzień, a potem 1 tydzień i 1 dzień to już zaczynasz drugi tydzień itp itd
ty masz dzisiaj 15 tydzień, więc go kończysz, a jutro będziesz mieć 15tc1dzień czyli zaczniesz już 16 tydzień ---- tak mi się wydaje

Moderatorzy: ilona