- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #124061 przez luska
anakol napisał:
Wow co za cena ja jestem sknera na pewno obeszła bym się smakiem i nie kupla skoro za tydzień będą po 8-10 złU nas truskawki są po 12 zł za kilo - wczoraj jadłam pierwszy raz. A smaka mi takiego narobiłyście, że zjadłam pół kilo od strzała
Temat został zablokowany.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- anaconda_she
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "...jeszcze cię nie znam a już cię kocham..."
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #124081 przez anaconda_she
Hej dziewczyny,
Jeny dalyscie czadu z tymi wpisami.Ja to w pracy mam taki zapiernicz ze na nic czasu nie mam a po pracy tez wszystko na wariackich papierach.
U mnie po staremu Tzn wszystko w miare w porzadku, troche rano srednio bylo po myciu zebow ale widze ze nie tylko ja mam ten problemik Poza tym ok. Brzusio rosnie i widze jak coraz czesciej inne dziewczyny na mnie spogladaja.Fajnie jak tak troszke ci zazdroszcza
Coz poza tym. Maniakalnie zaopatruje sie w ciuszki ciazowe.Wczoraj tez wylicytowalam pare koszul i juz nie moge sie doczekac kidy przyjda
Aha i niestety jeszcze nie zabralam sie za moj album fasolkowy bo nie mam kiedy.Ale gromadze potrzebne przybory. Polecam Empik i pieczatki. Kosztuja 15 zł i mozna kupic takie wlasnie na ciaze. Stwierdzilam ze popieczatkuje coniektore miejsca w albumie. Naprawde mysle ze niezle to bedzie wygladac. Kiedys pewnie sie pochwale ale uuuu kiedy to nie mam pojecia.
No nic smigam spowrotem do pracy bo naprawde ostatnio tone w papierach. Od rana robie a konca nie widac.
Buziaki, trzymajcie sie cieplutko
Aha widzialam jakas tabeleczke.Wiec zeby nie bylo anonimowo mam na imie Ania;)
Pa kochane.
Jeny dalyscie czadu z tymi wpisami.Ja to w pracy mam taki zapiernicz ze na nic czasu nie mam a po pracy tez wszystko na wariackich papierach.
U mnie po staremu Tzn wszystko w miare w porzadku, troche rano srednio bylo po myciu zebow ale widze ze nie tylko ja mam ten problemik Poza tym ok. Brzusio rosnie i widze jak coraz czesciej inne dziewczyny na mnie spogladaja.Fajnie jak tak troszke ci zazdroszcza
Coz poza tym. Maniakalnie zaopatruje sie w ciuszki ciazowe.Wczoraj tez wylicytowalam pare koszul i juz nie moge sie doczekac kidy przyjda
Aha i niestety jeszcze nie zabralam sie za moj album fasolkowy bo nie mam kiedy.Ale gromadze potrzebne przybory. Polecam Empik i pieczatki. Kosztuja 15 zł i mozna kupic takie wlasnie na ciaze. Stwierdzilam ze popieczatkuje coniektore miejsca w albumie. Naprawde mysle ze niezle to bedzie wygladac. Kiedys pewnie sie pochwale ale uuuu kiedy to nie mam pojecia.
No nic smigam spowrotem do pracy bo naprawde ostatnio tone w papierach. Od rana robie a konca nie widac.
Buziaki, trzymajcie sie cieplutko
Aha widzialam jakas tabeleczke.Wiec zeby nie bylo anonimowo mam na imie Ania;)
Pa kochane.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #124087 przez Dorciaition
U mnie jeszcze tydzień temu były po 15.-16 zł. A dziś już po 9,60
Pół kilo kupiłam i od razu wszystkie zjadłam No i za mało mi
Anaconda Ty pracusiu! Kiedy idziesz na zwolnienie? Jest już ktoś na Twoje zastępstwo? Mam nadzieję, że się nie sprawdzi
Co to za pieczątki? Muszę poszperać w Empiku jak mówisz, że fajne
Właśnie dzwoniłam o moje wyniki cytologii, no i są bardzo ładne- tak pani położna powiedziała To się ciesze
No to na kiedy mam tą pogodę zamawiać?
Vestusia damy radę, jeszcze trochę Ale ja czuję, że się nie dowiem płci. Mam nadzieje, że chociaż Ty nam tu napiszesz co ma między nóżkami Twój maluszek
Pół kilo kupiłam i od razu wszystkie zjadłam No i za mało mi
Anaconda Ty pracusiu! Kiedy idziesz na zwolnienie? Jest już ktoś na Twoje zastępstwo? Mam nadzieję, że się nie sprawdzi
Co to za pieczątki? Muszę poszperać w Empiku jak mówisz, że fajne
Właśnie dzwoniłam o moje wyniki cytologii, no i są bardzo ładne- tak pani położna powiedziała To się ciesze
No to na kiedy mam tą pogodę zamawiać?
Vestusia damy radę, jeszcze trochę Ale ja czuję, że się nie dowiem płci. Mam nadzieje, że chociaż Ty nam tu napiszesz co ma między nóżkami Twój maluszek
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #124094 przez Batmanik
ufff...wkoncu ogarnelam to forum:)
wiec tak co do tatusiow po porodzie to moj i karmil przebieral i kapal i nawet jak robil remont u kolegi to na pore kapania pedzil jak glupi... no i jak jechalam na zakupy a malemu sie tak ulalo ze trzebabylo przebrac nie bylo z tym problemu heh no i spacery zawsze tatus a ja odpoczywalam...takze tu wielki plus dla mojego....
dzis poszlam do banku po swoj nr konta i babka przy okazji zaproponowala mi kredyt ale z ciekawosci zapytalam o kredyt miszkaniowy i mowie za nie mamy slubu i jest dziecko a ona to nic ze nie macie slubu mozecie razem przedstawic dochody bo wkoncu mieszkanie bedzie kiedys wspolne jak wszytsko dobrze bedzie- z leksza mnie wkurzyla bo to ze slubu nie mamy to nie przez to ze jest miedzy nami zle a dziecko pojawilo sie przypadkowo bo jedne jak i drugie jest chciane i bardzo oczekiwane ach ten babsztyl...
a co do poduszki ja nie kupywalam i nie kupie jak moj jest to zawsze noge wendruje na niego i nie trzeba mi zadnej poduszki:)
och u nas dzis upal jak cholera...
padam jak mucha...
wiec tak co do tatusiow po porodzie to moj i karmil przebieral i kapal i nawet jak robil remont u kolegi to na pore kapania pedzil jak glupi... no i jak jechalam na zakupy a malemu sie tak ulalo ze trzebabylo przebrac nie bylo z tym problemu heh no i spacery zawsze tatus a ja odpoczywalam...takze tu wielki plus dla mojego....
dzis poszlam do banku po swoj nr konta i babka przy okazji zaproponowala mi kredyt ale z ciekawosci zapytalam o kredyt miszkaniowy i mowie za nie mamy slubu i jest dziecko a ona to nic ze nie macie slubu mozecie razem przedstawic dochody bo wkoncu mieszkanie bedzie kiedys wspolne jak wszytsko dobrze bedzie- z leksza mnie wkurzyla bo to ze slubu nie mamy to nie przez to ze jest miedzy nami zle a dziecko pojawilo sie przypadkowo bo jedne jak i drugie jest chciane i bardzo oczekiwane ach ten babsztyl...
a co do poduszki ja nie kupywalam i nie kupie jak moj jest to zawsze noge wendruje na niego i nie trzeba mi zadnej poduszki:)
och u nas dzis upal jak cholera...
padam jak mucha...
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #124139 przez Dorciaition
Suari kochana to odpoczywaj sobie dziś. Brzuszek pewnie boli bo macica się rozciąga.
To faktycznie masz tanie truskaweczki Smacznego
A ja właśnie dostałam tą poduchę. Siedzę sobie opierając się na niej. Dam Wam jutro znać jak się spało. Nie wiedziałam, że taka twarda będzie... Zobaczymy ranko
To faktycznie masz tanie truskaweczki Smacznego
A ja właśnie dostałam tą poduchę. Siedzę sobie opierając się na niej. Dam Wam jutro znać jak się spało. Nie wiedziałam, że taka twarda będzie... Zobaczymy ranko
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #124198 przez Dorciaition
No właśnie to nie jest ta C mothercare :/ Trochę szkoda, ale nie moge narzekac bo to prezent Ta C jest na pewno zdecydowanie wygodniejsza.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #124203 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #124213 przez anakol
Dzięki Kochana
mnie się taka wydaje fajna, myślę że jak jest niezwiązana to na takim wałku się będzie super spało, a z kolei U będzie do karmienia fajne, albo żeby położyć w nim maluszka. Hm, ja się zastanowię, czy takiej właśnie nie kupić, bo jakoś to C mi się wydaje nieporęczne poza spaniem...
A Ty nam koniecznie daj znać jutro jak się spało
mnie się taka wydaje fajna, myślę że jak jest niezwiązana to na takim wałku się będzie super spało, a z kolei U będzie do karmienia fajne, albo żeby położyć w nim maluszka. Hm, ja się zastanowię, czy takiej właśnie nie kupić, bo jakoś to C mi się wydaje nieporęczne poza spaniem...
A Ty nam koniecznie daj znać jutro jak się spało
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #124370 przez iva 20
Hejka dziewczyny ja was tylko czytam a nawet nie mam czasu nawet napisac ale dzisiaj do poludnia spokoj bo pozniej musze jechac po obraczki ... ostatnie dni przez ten slub sa takie zamieszane ze nie wiem co gdzie i jak slub w sobote a tu tyle na glowie . Najsmieszniejsze jest to ze sukienka jest dobra acyce urosly i sa splaszczone i to brzydko wyglada wiec bylam zmuszona pozyczyc bo za duzo kasy nie mamy U nas pogoda fajna i slonko swieci . Tylko jak bede mogla to bede pisac do was bo was zaniedbalam ostatnio a tu juz mignela 100 stronka widzialyscie dziewczyny jakie rozpisane jestescie . A podusia fajna ja jak spie to mam swoja ulubiona co spie z nia od samego poczatku ciazy i podkladam pod brzuszek a jak jej nie ma to nie zasne hehe Co tam u was slychac jak tam wizyty u lekarzy pewnie na dniach wie moze juz ktoras co bedzie miec bo ja 9 czerwca mam i juz bym chciala miec ta wizyte nie moge sie doczekac
Moderatorzy: ilona