BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #144511 przez Dorciaition
VESTUSIA

Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu! Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce! Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń...

WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #144516 przez Dorciaition
Madziaska pewnie masz rację, bo my oprócz psinek w domku nie mamy nikogo.

Ale miałaś przygody w Zakopanym. Oj:/ A dzidzia widocznie nie chciała jeszcze wtedy nadejść ;)

Vestusia no to super. :) widzę humorek dopisuje, oby tak dalej.

Mój brat z żoną wróciliśmy dziś z Teneryfy. Ale opaleni! Chcę też ;) Choć w sumie nie. Chcę do Polski :lol:

Miłego dnia kochane :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #144517 przez vestusia
Dorcia, dziękuję ślicznie za te kolorowe życzonka :) Jej, jaka ja już stara jestem :)

Teraz jestem sama, Piotrek mówił, że będzie o 15. Czyli będzie tak o 17 najwcześniej he, he :D Pogoda dziwna, ale może jakoś ten dzień zleci :) Dorcia, Tobie też szykuje się impreza, skoro brat ma urodzinki :) Fajno :)
13 lata 6 miesiąc temu #144518 przez madziaska
Dziewuszki wszystkiego najlepszego :):):):)
13 lata 6 miesiąc temu #144523 przez Dorciaition
Stara?? Chyba oszalałaś ;)
U nas na razie mało się szykuje bo wszyscy śpią.

Trzymajcie się kobietki

13 lata 6 miesiąc temu #144528 przez vestusia
13 lata 6 miesiąc temu #144582 przez iva 20
Vestusia Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek !!!!!!!

100 Latek ,zdrowka ,radosci usmiechu na twarzy ;D i czego sobie zyczysz :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #144587 przez jo_anna20
Dziewczynki wszystkiego NAJ z okazji urodzinek i imieninek, dużo słońca i pociechy z dzieci :)
13 lata 6 miesiąc temu #144606 przez madziaska
Patrzcie co znalazlam :)
allegro.pl/juz-dzis-uslysz-swoja-pociech...kop-i1669487612.html
Wiecie moze czy to wogole dziala???
13 lata 6 miesiąc temu #144641 przez Batmanik
Witam!!!
ja z jednego lotniska na drugie dzis smigam
wczoraj nabralam mojego ze waze 100kg:) heh nic nie powiedzial tylko odpisal ze przeciez schudne a tak to nic sobie z tego nie zrobil:))
przede wszytskim WSZYTSKIEGO NAJJJJJJJJJJJ DZIEWCZYNY!!!!
uciekam jak bede mogla to sie odezwe!!!
milego popoludnia!!!!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #144675 przez Dorciaition
Batmanik ale wymysliłas ;) Muszę też mojego jakoś nabrać co do wagi ;)

Madzia podobno słychać. Nie wiem od kiedy ale pewnie troszeczkę później.
Ja mam coś takiego allegro.pl/doppler-plodowy-a-detektor-te...zel-i1663050594.html Do tego jest też taki żel jak do usg.
Na razie słyszałam takie szmery. Ciekawe co usłyszę po powrocie.

Własnie napisałam mojemu, że przytyłam juz 10 kilo ;)

13 lata 6 miesiąc temu #144682 przez anakol
Vestusia i Dorcia, wszystkiego najlepszego! :laugh: :kiss:

Ja Was dzisiaj trochę podczytuję ale głównie to piszę pracę, mam już pierwszą część napisaną, a to około połowy, więc nie jest źle :) Przeczytałam Natalce na głos fragmenty i nic nie kopała, to chyba znaczy że jest OK ;)

Mój mąż przyjechał w nocy, mieliśmy takie fajne leniwe rano, najpierw spaliśmy strasznie długo, potem leżeliśmy sobie, tak że śniadanko nam wypadło koło 11 ;) tak a propos tego co Dorcia pisała, że jak się chwilę jest bez siebie to później jest fajniej, to zgadzam się w 100% :laugh: niby krótko go nie było, a troszkę takie święto się robi jak wraca. Co prawda już sobie poszedł i siedzę sama :silly: no ale dla mojej pracy to chyba nawet lepiej. Zresztą rozumiem, bo jest jakaś akcja w górach, kogoś piorun poraził czy coś a on jest ratownikiem więc pasowało żeby poszedł.

Ach, Vestusia, jak tak Cię czytam to też sobie zaplanowałam zabiegi kosmetyczne na przyszły tydzień. Zaraz jak pójdę na zwolnienie :)

Madzia, wspomnienia z Zakopanego rzeczywiście średnie :huh: moim zdaniem to w ogóle jest kiepskie miejsce na urlop, sama bym tu za nic nie przyjechała ;) straszny tłok, drogo i przez większość czasu pada.

Batmanik, to znaczy że dzisiaj przylatuje Twój D.? Trzymam kciuki za rozmowy strategiczne :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #144683 przez anakol
Żarty się Was trzymają dziewczyny ;) żeby Was nie pokarało tymi 100 kilami :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #144685 przez vestusia
Iva, Batmanik, Anakol, ponownie dziękuję za życzonka :)

Ja dzisiaj się obijam, Piotrek wrócił niedawno z pracy (a mówił, że będzie o 15, czemu więc się tak czepiam?), teraz poszedł do piwnicy. He, he. Ale mam dzień :P

Za to doprowadziłam swoje włosy do porządku, nawet względnie się prezentuję. Nic mi się oczywiście nie chce i idę nogi wyłożyć, bo cały czas siedzę przed kompem.

Życzę Wam miłego dzionka :)

Ps. Batmanik, też Cię na żarty wzięło. Ale dziwne, że tak szybko połknął haczyk... :P Dorcia to przynajmniej bardziej realną ilość nadliczbowych kg podała mężowi :P
13 lata 6 miesiąc temu #144835 przez vestusia
Dzień dobry laseczki :) A co tutaj taka cisza? Żywej duszy nie ma?

Dzisiaj z rana i wczoraj wieczorkiem już wyraźniej czułam moją dzidziulkę. Ale i tak mam wrażenie, że ona jest odwrócona i kopie mnie do środka. Nie znam się na tym dokładnie, bo pierwszy raz jestem w ciąży, ale tak to odczuwam.... może coś w tym jest :)

Za chwilkę muszę się ogarnąć, spakować, potem na szybko do teściów i jadę do domku. Znowu długa droga przede mną, ale będę jechała ostrożnie i powoli... A co tam u Was? Życzę Wam miłego dnia :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia