- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #144511 przez Dorciaition
VESTUSIA
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu! Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce! Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń...
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO!
Z okazji urodzin życzę Tobie samych tylko szczęśliwych dni w życiu! Niech łzy smutku nigdy nie spływają po Twoich policzkach, a radość niech przepełnia całe Twe serce! Życzę Tobie dużo zdrowia, radości, uśmiechu, pogody ducha, miłości najbliższych, wspaniałych przyjaciół, spełnienia najskrytszych marzeń...
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #144516 przez Dorciaition
Madziaska pewnie masz rację, bo my oprócz psinek w domku nie mamy nikogo.
Ale miałaś przygody w Zakopanym. Oj:/ A dzidzia widocznie nie chciała jeszcze wtedy nadejść
Vestusia no to super. widzę humorek dopisuje, oby tak dalej.
Mój brat z żoną wróciliśmy dziś z Teneryfy. Ale opaleni! Chcę też Choć w sumie nie. Chcę do Polski
Miłego dnia kochane
Ale miałaś przygody w Zakopanym. Oj:/ A dzidzia widocznie nie chciała jeszcze wtedy nadejść
Vestusia no to super. widzę humorek dopisuje, oby tak dalej.
Mój brat z żoną wróciliśmy dziś z Teneryfy. Ale opaleni! Chcę też Choć w sumie nie. Chcę do Polski
Miłego dnia kochane
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #144517 przez vestusia
Dorcia, dziękuję ślicznie za te kolorowe życzonka Jej, jaka ja już stara jestem
Teraz jestem sama, Piotrek mówił, że będzie o 15. Czyli będzie tak o 17 najwcześniej he, he Pogoda dziwna, ale może jakoś ten dzień zleci Dorcia, Tobie też szykuje się impreza, skoro brat ma urodzinki Fajno
Teraz jestem sama, Piotrek mówił, że będzie o 15. Czyli będzie tak o 17 najwcześniej he, he Pogoda dziwna, ale może jakoś ten dzień zleci Dorcia, Tobie też szykuje się impreza, skoro brat ma urodzinki Fajno
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #144523 przez Dorciaition
Stara?? Chyba oszalałaś
U nas na razie mało się szykuje bo wszyscy śpią.
Trzymajcie się kobietki
U nas na razie mało się szykuje bo wszyscy śpią.
Trzymajcie się kobietki
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #144606 przez madziaska
Patrzcie co znalazlam
allegro.pl/juz-dzis-uslysz-swoja-pociech...kop-i1669487612.html
Wiecie moze czy to wogole dziala???
allegro.pl/juz-dzis-uslysz-swoja-pociech...kop-i1669487612.html
Wiecie moze czy to wogole dziala???
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #144641 przez Batmanik
Witam!!!
ja z jednego lotniska na drugie dzis smigam
wczoraj nabralam mojego ze waze 100kg:) heh nic nie powiedzial tylko odpisal ze przeciez schudne a tak to nic sobie z tego nie zrobil:))
przede wszytskim WSZYTSKIEGO NAJJJJJJJJJJJ DZIEWCZYNY!!!!
uciekam jak bede mogla to sie odezwe!!!
milego popoludnia!!!!
ja z jednego lotniska na drugie dzis smigam
wczoraj nabralam mojego ze waze 100kg:) heh nic nie powiedzial tylko odpisal ze przeciez schudne a tak to nic sobie z tego nie zrobil:))
przede wszytskim WSZYTSKIEGO NAJJJJJJJJJJJ DZIEWCZYNY!!!!
uciekam jak bede mogla to sie odezwe!!!
milego popoludnia!!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #144675 przez Dorciaition
Batmanik ale wymysliłas Muszę też mojego jakoś nabrać co do wagi
Madzia podobno słychać. Nie wiem od kiedy ale pewnie troszeczkę później.
Ja mam coś takiego allegro.pl/doppler-plodowy-a-detektor-te...zel-i1663050594.html Do tego jest też taki żel jak do usg.
Na razie słyszałam takie szmery. Ciekawe co usłyszę po powrocie.
Własnie napisałam mojemu, że przytyłam juz 10 kilo
Madzia podobno słychać. Nie wiem od kiedy ale pewnie troszeczkę później.
Ja mam coś takiego allegro.pl/doppler-plodowy-a-detektor-te...zel-i1663050594.html Do tego jest też taki żel jak do usg.
Na razie słyszałam takie szmery. Ciekawe co usłyszę po powrocie.
Własnie napisałam mojemu, że przytyłam juz 10 kilo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #144682 przez anakol
Vestusia i Dorcia, wszystkiego najlepszego!
Ja Was dzisiaj trochę podczytuję ale głównie to piszę pracę, mam już pierwszą część napisaną, a to około połowy, więc nie jest źle Przeczytałam Natalce na głos fragmenty i nic nie kopała, to chyba znaczy że jest OK
Mój mąż przyjechał w nocy, mieliśmy takie fajne leniwe rano, najpierw spaliśmy strasznie długo, potem leżeliśmy sobie, tak że śniadanko nam wypadło koło 11 tak a propos tego co Dorcia pisała, że jak się chwilę jest bez siebie to później jest fajniej, to zgadzam się w 100% niby krótko go nie było, a troszkę takie święto się robi jak wraca. Co prawda już sobie poszedł i siedzę sama no ale dla mojej pracy to chyba nawet lepiej. Zresztą rozumiem, bo jest jakaś akcja w górach, kogoś piorun poraził czy coś a on jest ratownikiem więc pasowało żeby poszedł.
Ach, Vestusia, jak tak Cię czytam to też sobie zaplanowałam zabiegi kosmetyczne na przyszły tydzień. Zaraz jak pójdę na zwolnienie
Madzia, wspomnienia z Zakopanego rzeczywiście średnie moim zdaniem to w ogóle jest kiepskie miejsce na urlop, sama bym tu za nic nie przyjechała straszny tłok, drogo i przez większość czasu pada.
Batmanik, to znaczy że dzisiaj przylatuje Twój D.? Trzymam kciuki za rozmowy strategiczne
Ja Was dzisiaj trochę podczytuję ale głównie to piszę pracę, mam już pierwszą część napisaną, a to około połowy, więc nie jest źle Przeczytałam Natalce na głos fragmenty i nic nie kopała, to chyba znaczy że jest OK
Mój mąż przyjechał w nocy, mieliśmy takie fajne leniwe rano, najpierw spaliśmy strasznie długo, potem leżeliśmy sobie, tak że śniadanko nam wypadło koło 11 tak a propos tego co Dorcia pisała, że jak się chwilę jest bez siebie to później jest fajniej, to zgadzam się w 100% niby krótko go nie było, a troszkę takie święto się robi jak wraca. Co prawda już sobie poszedł i siedzę sama no ale dla mojej pracy to chyba nawet lepiej. Zresztą rozumiem, bo jest jakaś akcja w górach, kogoś piorun poraził czy coś a on jest ratownikiem więc pasowało żeby poszedł.
Ach, Vestusia, jak tak Cię czytam to też sobie zaplanowałam zabiegi kosmetyczne na przyszły tydzień. Zaraz jak pójdę na zwolnienie
Madzia, wspomnienia z Zakopanego rzeczywiście średnie moim zdaniem to w ogóle jest kiepskie miejsce na urlop, sama bym tu za nic nie przyjechała straszny tłok, drogo i przez większość czasu pada.
Batmanik, to znaczy że dzisiaj przylatuje Twój D.? Trzymam kciuki za rozmowy strategiczne
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #144685 przez vestusia
Iva, Batmanik, Anakol, ponownie dziękuję za życzonka
Ja dzisiaj się obijam, Piotrek wrócił niedawno z pracy (a mówił, że będzie o 15, czemu więc się tak czepiam?), teraz poszedł do piwnicy. He, he. Ale mam dzień
Za to doprowadziłam swoje włosy do porządku, nawet względnie się prezentuję. Nic mi się oczywiście nie chce i idę nogi wyłożyć, bo cały czas siedzę przed kompem.
Życzę Wam miłego dzionka
Ps. Batmanik, też Cię na żarty wzięło. Ale dziwne, że tak szybko połknął haczyk... Dorcia to przynajmniej bardziej realną ilość nadliczbowych kg podała mężowi
Ja dzisiaj się obijam, Piotrek wrócił niedawno z pracy (a mówił, że będzie o 15, czemu więc się tak czepiam?), teraz poszedł do piwnicy. He, he. Ale mam dzień
Za to doprowadziłam swoje włosy do porządku, nawet względnie się prezentuję. Nic mi się oczywiście nie chce i idę nogi wyłożyć, bo cały czas siedzę przed kompem.
Życzę Wam miłego dzionka
Ps. Batmanik, też Cię na żarty wzięło. Ale dziwne, że tak szybko połknął haczyk... Dorcia to przynajmniej bardziej realną ilość nadliczbowych kg podała mężowi
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #144835 przez vestusia
Dzień dobry laseczki A co tutaj taka cisza? Żywej duszy nie ma?
Dzisiaj z rana i wczoraj wieczorkiem już wyraźniej czułam moją dzidziulkę. Ale i tak mam wrażenie, że ona jest odwrócona i kopie mnie do środka. Nie znam się na tym dokładnie, bo pierwszy raz jestem w ciąży, ale tak to odczuwam.... może coś w tym jest
Za chwilkę muszę się ogarnąć, spakować, potem na szybko do teściów i jadę do domku. Znowu długa droga przede mną, ale będę jechała ostrożnie i powoli... A co tam u Was? Życzę Wam miłego dnia
Dzisiaj z rana i wczoraj wieczorkiem już wyraźniej czułam moją dzidziulkę. Ale i tak mam wrażenie, że ona jest odwrócona i kopie mnie do środka. Nie znam się na tym dokładnie, bo pierwszy raz jestem w ciąży, ale tak to odczuwam.... może coś w tym jest
Za chwilkę muszę się ogarnąć, spakować, potem na szybko do teściów i jadę do domku. Znowu długa droga przede mną, ale będę jechała ostrożnie i powoli... A co tam u Was? Życzę Wam miłego dnia
Moderatorzy: ilona